HomeViestejäSelacia4.1.2021 - Uusia alkuja vuonna 2021

4.1.2021 - Uusia alkuja vuonna 2021

UUSIA ALKUJA VUONNA 2021
- kolme ominaisuutta loistavaa vuotta varten

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
4.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uudet alut eivät ole nyt ainoastaan mahdollisia – voimme luoda niitä ja voimme yhdistyä loputtomien mahdollisuuksien kvanttikenttään. Jatka lukemista tarttuaksesi ratkaisevaan risteykseemme vuoden 2021 alussa ja niihin yksinkertaisiin askeliin, joita voit ottaa nyt, ja kylvää haluamasi uudet alut ja suotuisat lopputulokset. Jaa tämä ystäviesi kanssa, jotta kollektiiviset uudet alkumme voivat ristetä toistensa kanssa ja lisätä vauhtia.

Taustaa

Se miten aloitamme uuden vuoden, asettaa energian ja vaikuttaa elämämme kehityskaareen. Ilmaise fokus itsellesi ja ne erityiset ominaisuudet ja toimet, jotka haluat ruumiillistaa ja ilmentää – ja miten ne voivat vaikuttaa omaan kehitykseesi ja panokseesi rakkaudellisemman maailman luomisessa.

Fokus itseesi – versus ulkoiseen maailmaan – auttaa sinua käyttämään lasersädemaista fokusta itseesi – versus kaikkien niiden asioiden kuvittelemiseen, joita haluat nähdä muutettavan maailmassa. Tämä lähestymistapa on hedelmällisin nyt, sillä se auttaa sinua välttämään katsomasta siihen, mikä on pielessä, ja tunnistamaan omat vahvuutesi ja taitosi ja yhdistämään ne toiminta-askeliin parhaan elämäsi ilmentämisessä.

Isossa kuvassa henkilökohtainen energiasi ja evoluutiosi joka on johtanut tähän hetkeen, täytyy nähdä, valjastaa ja sitä täytyy käyttää eteenpäin mentäessä. Näin teet megamuutoksia, innovoit uusilla tavoilla ja tuot valosi haluttujen lopputulosten ilmentämiseen.

Muista kvanttisuus eli rajattomuus. Ehdollistumisemme on lineaarista ja pitää meidät jumissa mustavalkoisessa ajattelussa – ehkäisee kasvuamme ja estää meitä ruumiillistamasta todellisen luontomme, joka on ikuinen ja rajaton.

Ota tämä huomioon, kun teet alla olevaa pohdiskelua – tunnistaen ne ominaisuudet, jotka voidaan muuttaa ilmentyviksi lopputuloksiksi kvanttitavalla vuonna 2021. Jotkut näistä lopputuloksista ovat ehkä olleet toivomuslistallasi jo hyvin pitkään, eivät kuitenkaan siinä korkeammassa muodossa, jonka voit nyt ilmentää. Muut lopputulokset ovat niin kaukana tutkastasi, ettet edes harkitse niitä – kuitenkin jos näyttäydyt avoimena ja halukkaana olemaan paras versio itsestäsi, se voi toteuttaa nämä villikorttilopputulokset!

Kolme ominaisuutta loistavaa vuotta varten – pohdiskeluprosessi

Ajattele ominaisuuksiasi, jotka voivat olla apuna loistavan vuoden ilmentämisessä itsellesi 2021. Ominaisuuden listaaminen on sen näkemistä itsessäsi. Teet tämän, vaikket ole saanut valmiiksi tuota ominaisuutta. Kuka ylipäätään on täydellinen? Ei kukaan.

Esimerkki: kärsivällisyys. Kukaan ei ole kärsivällinen koko aikaa. Kuitenkin useimmat meistä ovat havainneet, että meillä tosiaankin oli enemmän kärsivällisyyttä 2020, osittain johtuen pandemiasta ja jatkuvasta työntämisestä kärsivällisyysmukavuusalueemme ulkopuolelle. Mielenkiintoista kyllä, henkisestä perspektiivistä katsottuna kehittyminen kärsivällisemmäksi vaatii tosiaankin sen tyyppisiä haasteita.

Toinen esimerkki: luovuus. Meidän kaikkien oli käytettävä enemmän luovuutta kuluneena vuotena saadaksemme edes yksinkertaisia asioita tehtyä ja usein opittava uusia teknologioita, kuten zoom, jotta voisimme säilyttää yhteyden toisiin.

Kolmas esimerkki: myötätunto. Tämä on kenties suurin haaste ja läpimurto meille kaikille – suuremman myötätunnon kehittäminen itseä kohtaan ja alku suuremmalle myötätunnolle muita kohtaan, myös niitä jotka eivät ajattele meidän laillamme. Edes pienen lisän saavuttaminen myötätunnossa on valtava asia, joten näe se ja huomaa, miten tämä auttoi sinua kehittymään ja rentoutumaan enemmän elämiseen moninaisessa ja usein kaoottisessa maailmassamme.

Tässä yksinkertaisessa näkemisprosessissa joka on alla, voit pohtia näitä kolmea ominaisuutta. Tee tämä, vaikka ensin kyseenalaistaisit, ilmennätkö juurikaan tuota ominaisuutta. Salli itsesi yllättyä siitä, mitä löydät!

Huom. Tämä on tarkoitus tehdä nyt, mahdollisimman alkuvuodesta. Te jotka osallistutte uuden vuoden "uusien alkujen" globaaliin meditaatioon 9.1., saatte energiatukea niiden uusien alkujen luomiseen, jotka tukevat teitä sekä sielutasolla että tässä fyysisessä maailmassa. Tämä pohdiskelu on valmistautumistanne.

KÄRSIVÄLLISYYS

Mieti yksi tai useampi esimerkki tilanteista, jotka työnsivät sinut mukavuusalueesi ulkopuolelle, ja miten huomasit joskus voivasi olla kärsivällinen sanoinkuvaamattoman tilanteen keskellä. Kun pohdit tätä ominaisuutta, keskity sellaisiin aikoihin, kuin ruokakaupassa jonottaminen, kun yhdistyit toisten kanssa jonossa ja kenties opit jotain muista tai omasta sietokyvystäsi odottamiseen liittyen. Vinkki: kirjoita muistiin esimerkkisi, mikä auttaa ankkuroimaan näkemisen. Tehdessäsi näin, sisäinen viisautesi saattaa antaa sinulle lisää esimerkkejä tai oivalluksia.

LUOVUUS

Nyt kun olet nähnyt kärsivällisyytesi – samaan aikaan nostaen taajuuttasi ja rauhoittuen – siirrä fokuksesi luovuuteen. Olemme luonnostaan luovia, vaikkemme aina tunnista sitä! Oman luovuutesi näkeminen, erityisesti tämän uuden alun risteyksessä, voi auttaa sinua laajentamaan kuvaasi itsestä kvanttiolennoksi, joka on rajaton. Elämä on yksinkertaisempinakin aikoina vaatinut luovuutta, ja varmasti ihmiselämiesi saatossa sinun on tarvinnut olla luova ilmentääksesi sekä perustarpeet että korkeammat pyrkimykset. Kun pohdit tätä ominaisuutta, fokusoidu luoviin lähestymistapoihin, joita käytit 2020 – keksien innovatiivisia ratkaisuja ja oppien uusia asioita. Kun näet luovuutesi, myönnä, että olet astunut tavallisten normiesi ulkopuolelle sopeutuaksesi muuttuneisiin olosuhteisiin.

MYÖTÄTUNTO

Nyt kun olet nähnyt luovuutesi – lisäten samanaikaisesti itsetietoisuuttasi ja itsehyväksyntääsi – siirrä fokuksesi myötätuntoon. Mieti yhtä tai useampaa esimerkkiä vuodelta 2020 siitä, miten tunsit ja ilmaisit myötätuntoa joko itseäsi ja/tai muita kohtaan. Päästäksesi alkuun, ajattele haastavia tilanteita, joita tuli esiin maailmassa, ja läpimurtoja joita tapahtui, kun vallan väärinkäyttö tai rasismi toi valokelan epäoikeudenmukaisuuksiin. Luultavimmin sinulla oli omat vaikeat tilanteesi, kenties henkilökohtaisesti tai rakkaiden ihmisten kanssa – ja myötätuntoa tarvittiin. Kun pohdiskelet itseäsi ja näet myötätuntohetkesi, kehota sydäntäsi avautumaan, jotta voit ankkuroida sen lahjan, jonka myötätunto tuo.

Odotan innolla palautettanne tästä artikkelista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin vuonna 2021. Ottakaa vapaasti yhteyttä minuun nettisivujeni kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >