HomeViestejäSelacia27.7.2020 - Uusia elämän suuntia

27.7.2020 - Uusia elämän suuntia

UUSIA ELÄMÄN SUUNTIA
- suhteet ulkoiseen maailmaan
 
Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
27.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun menemme heinäkuun viimeisiin päiviin, on hyödyllistä pohtia parin viime kuukauden vuoristorataenergioita. Jos olet kuin useimmat meistä, jatkuva intensiivisyys ja yltyneet tunteet ovat olleet haastavia. Voisi sanoa, että on ironista tuntea näiden asioiden vaikutus niin paljon, kun olemme pandemiassa ja osallistumme vähemmän konkreettisesti ulkoiseen maailmaan. Energia on kuitenkin energiaa, emmekä voi paeta sen vaikutusta olemalla vähemmän sosiaalinen. Jatka lukemista ymmärtääksesi tilaisuutesi nyt sekä tervetulleen energiahelpotuksen, joka tulee tiistaina.
 
Taustaa
 
Tiistaina Kuu katalysoi tukevampia energioita, joihin liittyy Jupiter, Neptunus, Pluto ja Saturnus. Tämä voisi auttaa saamaan rohkeutta ja itseluottamusta, joita tarvitaan voidakseen tarttua vaikeisiin suhdeongelmiin, joita on koettu viime viikkoina. Suhteet joista oli tullut epävarmoja, voivat tulla vakaammiksi. Ihmiset jotka ovat olleet kovin riidanhaluisia ja aggressiivisia, voivat olla halukkaampia puhumaan, kuuntelemaan ja olemaan diplomaattisia.
 
Nuo suhdedynamiikat heijastavat laajempaa teemaa, joka liittyy kumppanuuksiin ja sosiaalisiin yhteyksiin. Universumi tuo nämä nyt huomiomme piiriin osana globaalia yhteiskunnallista uudelleenjärjestelyä. Tämä vaikuttaa meihin kaikkiin, sillä historiallisesti kumppanuutemme on muodostettu keskittyen egoon ja siihen, mitä kukin ihminen tai ryhmä "saa" toisiltaan. Egopohjaiset ja egovaltapohjaiset rakenteet ovat dinosauruksia 2020-luvulla. Ne täytyy päivittää, jotta edistymme ja luomme kestävän tavan elää, yhdistyä ja olla. Ne täytyy transformoida, jotta siirrymme pois pelosta, rakkauteen perustuvaan olemistapaan.
 
Tällä hetkellä meitä tönitään katsomaan syvemmin, miten suhtaudumme toisiimme. Itse asiassa tämä on otollista aikaa pohtia ja päivittää suhteita ystäviin, ryhmin ja kumppaneihin. Ennen Vesimiehen täysikuuta 3.8. on runsaasti tukea tähän. Tämä tuki ei merkitse, että se on helppoa – todellinen muutos on jo luonteensa mukaisesti huolellinen, hidas ja vaikea prosessi.
 
Tosiaankin, muutaman seuraavan päivän energiat haastavat meidät päivittämään suhteitamme ulkoiseen maailmaan. Nämä päivitykset ovat välttämättömiä – säännöllisesti, kuitenkin erityisesti nyt näinä kiihtyneen evoluution aikoina.
 
Kumppanuuksiemme päivittäminen
 
Miten teemme tämän? Ensinnäkin, askel kerrallaan. Toiseksi, valitsemalla "hengen korkean tien", kuten kutsun sitä, ja olemalla diplomaattinen ja avoin, vaikka toinen ihminen ei kykenisi siihen. Kolmanneksi, muistamalla pitkän tähtäyksen, ottamalla lukuun pitkän historian ja tulevaisuuden positiiviset mahdollisuudet.
 
Käytännön tasolla on hyödyllistä muistaa, että valmistautuminen on oleellista menestymiselle. Se on elämäntaito, joka pätee jokseenkin kaikkeen, mitä teemme. Siihen sisältyy valmistautuminen vuorovaikutukseen kumppaneiden kanssa.
 
Valmistautumistaidot ja -ominaisuudet
 
Valmistautumisen avainperusta on energeettinen – oikea ajattelutapa korkean taajuuden kera. Meidän täytyy olla maadoittunut, läsnä ja kykenevä pitämään avoimuuden tilaa. Nämä ominaisuudet kehitetään ajan kuluessa osana henkistä harjoitustamme. Näiden energioiden säilyttäminen on jatkuva ponnistus. Ei riitä, että on maadoittunut ja keskuksessaan päivää ennen kumppanin tapaamista, mikä on mahdollisesti stressaavaa. Meidän täytyy käyttää taitojamme säännöllisesti pitkin päivää ja erityisesti ennen tuollaisia tapaamisia ja niiden aikana.
 
Kun olemme energeettisesti valmistautuneet, muut käytännön valmistelut voivat sujua tasaisemmin. Niihin sisältyy se, että muistaa tarkistaa tapaamisten logistiikan ja muut yksityiskohdat, jotka voivat vaikuttaa paljon lopputulokseen.
 
Kun sovellamme henkistä käytäntöämme koko valmistautumisen ajan ja varsinaisessa vuorovaikutuksessa, pystymme todennäköisemmin hallitsemaan tehokkaasti kiihkeytemme, kun keskustelu kuumenee – välttäen sanat, joita saatamme katua myöhemmin.
 
Kaikki tämä on kehittyvä taito. Joinain päivinä on helpompaa käyttää tuota taitoamme. Toisina päivinä – kuten erimielisyyden leimahtaessa ilman ennakkovaroitusta – ei ole helppoa soveltaa sitä, minkä tiedämme ja mitä olemme oppineet. Egomme tai ehdollistunut itsemme astuu esiin ja voi johtaa meidät hedelmättömälle polulle.
 
Kun asiat menevät pieleen
 
Kun oivallat, että olet mennyt hedelmättömälle polulle, älä tuomitse itseäsi tai kumppaniasi, joka teki luultavasti samoin. Loppujen lopuksi olemme kaikki ihmisiä.
 
Olemme sielutasolla päättäneet elää nyt, kenties planeettamme historian myrskyisimpänä aikana. Tähän on erittäin hyvät syyt, vaikka looginen mielemme ei voi tajuta niitä nyt. Ja kuten usein sanon, olemme valmistautuneet tähän, paljon enemmän kuin voimme mitenkään tietää!
 
Hyvät uutiset: tilaisuuksia
 
Hyvät uutiset kontekstin kannalta ensin.
Yksi hyvä uutinen on ilmiselvä: emme ole yksin kumppanuuksiemme transformoimisessa. Kaikkien täytyy tehdä sitä.
 
Vanhat egopohjaiset tavat yhdistyä ja olla kumppaneina putoavat nyt pois omalla painollaan. Ne eivät toimi. Ne eivät ole tietenkään toimineet ennenkään, kuitenkin aiemmissa historiallisissa sykleissä ihmiskunta ei ollut valmis laajamittaiseen uudistukseen. Tietoisuutta ei ollut. Kiireellisyyttä ei ollut. Planeetan energiat eivät tukeneet sitä. Tämänhetkinen muutos – näennäisesti yhdessä yössä, mutta todellisuudessa enemmän kun hitaasti liikkuva juna, joka keräsi vauhtia synkronissa tässä mainittujen asioiden kanssa – kiihtyi kvanttisesti vuoden 2020 alkaessa. Nyt ei ole paluuta takaisin.
 
Tilaisuuksia syntyy juuri kuvaamistani hyvistä uutisista.
Niitä tulee esiin suorilla ja hienovaraisemmilla tavoilla. Jotkut niistä eivät ehkä vaikuta tilaisuuksilta, kuitenkin ne ovat sitä.
 
Esimerkki: pandemia. Pinnalta katsottuna se ei ehkä näytä tilaisuudelta. Kuitenkin pandemia 2020-luvulla voi saada aikaan vielä enemmän läpimurtoja ja yhteiskunnallista evoluutiota, kuin muiden vuosisatojen pandemiat. Näemme jo muutoksia siinä, miten ihmiset suhtautuvat toisiinsa – usein myötätuntoisemmin kuin ennen. Huomaamme jo sen lisääntyneen henkisen tilan, jota tämä pandemia auttaa luomaan ihmisten elämään. Siinä ei ole kyse ajasta tai paikasta lineaarisessa mielessä. Avoimuus ja väljyys katalysoivat luovuutta ja halukkuutta tutkia vaihtoehtoja, joita ei aiemmin tutkittu. Ihmiset jotka olivat ennen "kellon orjia" tai kulkivat pitkää työmatkaa, havaitsevat nyt olevansa tasapainoisempia, fokusoituneempia ja joissain tapauksissa inspiroituneempia.
 
Toinen esimerkki: keskinäinen riippuvuus.Todellinen luontomme sosiaalisina olentoina on riippuvuus toisistamme syntymähetkestämme lähtien.
 
Kirjassani "Ennustuksia 2020" kirjoitin:"Koko elämämme ajan yhteydet muihin määrittävät suurelta osin kokemuksemme, kasvumme ja mahdollisuutemme. Kukaan meistä ei voi tehdä kaikkea yksin – olemme riippuvaisia toisistamme."
 
Kun globaalista yhteiskunnastamme tuli aina vain toimimattomampi – usein jakautuneisuuden ja vihamielisyyden ilmapiirissä – luontaiset yhteytemme ja toistemme auttamistavat vaarantuivat. Asiat taantuivat "me vastaan he" -tilaksi ja irtaannuimme todellisesta luonteestamme. Maatasolla tämä on näkynyt nationalismin ja vihan kasvavana aaltona.
 
Tie tulevaisuutemme – jos ihmiskunta selviää – on megamuutos hyväksymään keskinäinen riippuvuutemme. Se on henkilökohtaista yksilöjen ja ihmisryhmien välillä, ja se on ihmiskunta kollektiivina, joka herää ja tajuaa välttämättömäksi tulla yhteen. Kirjassani "Ennusteita 2020" puhun mahdollisuusovista tämän prosessin kiihdyttämiseen: pandemia ja ilmasto.
 
Odotan innolla palautettanne näistä teemoista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin 2020. Ottakaa vapaasti yhteyttä minuun nettisivujeni kautta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >