HomeViestejäSelacia2.7.2020 - Elämää rakennusalueella

2.7.2020 - Elämää rakennusalueella

ELÄMÄÄ RAKENNUSALUEELLA
- aikavääristymien navigoimista
 
Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
2.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jos olet kuin useimmat meistä, elämä vuonna 2020 tuntuu loputtomalta sarjalta käänteitä ja kiemuroita ja toisinaan siltä, että olet jäänyt vangiksi rakennusalueelle. Tietysti globaalin pandemian myötä epävarmuuden ja tuntemattomuuden energia on aina läsnä. Kun väliaikaisesti unohdamme, että tämä ei ole henkilökohtaista vaan globaalia, voimme olla turhautunut tai vihainen siitä, että meiltä on hävinnyt "normaali". Myös ajantaju on muuttunut. Jatka lukemista saadaksesi kontekstin ja ehdotuksia.
 
Taustaa
 
Tunne elämisestä rakennusalueella voi olla painostava ja rajoittava. Egoitsemme kapinoi ja haluaa "ulos". Jos tuo rajoittavalta näyttävä rakennusalue olisi väliaikainen ja meillä olisi joku päättymispäivä, voisimme haaveilla tulevaisuudesta ja kenties olla vähemmän pakkomielteinen kurssissa pysymisen vaikeudesta.
 
"Earth's Pivotal years" (= Maan ratkaisevat vuodet) -kirjassa kirjoitin näin:
"Elät suuressa uudelleenjärjestelyprosessissa, joka on sekä henkilökohtainen että planetaarinen. Muutos joka tapahtuu, johtaa elämän radikaaliin uudelleenmuotoiluun maan päällä, vaikka se on ollut käynnissä hyvin pitkään. Monet loppuun kuluneet rakenteet ja olemistavat häviävät. Elät nyt rakennusalueella. Uutta Maata ei ole vielä luotu. Vanhentunutta yhteiskuntaa puretaan pala palalta. Uusi perusta heijastaa ymmärrystä keskinäisestä yhteydestä. Se tunnistaa kokonaisuuden ja yhteistyöhengen."
 
Hyvin pitkään olemme rakentaneet sitä pistettä kohti, jonka saavutimme 2020. Tänä vuonna yhtyi useita suhteellisen harvinaisia tapahtumia ja planetaarisia energiasyklejä, mikä laittoi liikkeelle sen, mitä koemme nyt. Ratkaiseva katalyytti oli globaali pandemia, joka on pakottanut meidät katsomaan itsemme ulkopuolelle ja löytämään tapoja olla rinnakkain maan päällä myötätuntoisesti.
 
Ottaisimmeko nämä askeleet ilman pandemiaa? Kukaan ei voi varmasti sanoa. Tunteeni on, että "tarvitsimme" tämän ison herätyksen arvioidaksemme uudelleen, miten elimme yhdessä maan päällä. Lisäksi tuntuu siltä, että pandemia oli kvanttisuuruusluokan jumalainen järjestely, joka voisi tarpeeksi pitkään kestäessään saada meidät pysähtymään ja istumaan "globaaliin pöytään" toistemme kanssa. Kun olemme läsnä ja alamme nähdä toisemme myötätuntoisesti – eikä "muina" – voimme periaatteessa muuttaa minkä tahansa ongelmallisen tilanteen, jonka nyt kohtaamme.
 
Kirjoitin tällä viikolla Facebookissa näin: "Heinäkuu on toisenlainen kuin mikään kokemamme heinäkuu. Meillä on ollut pimennyksiä ja suuria energiatapahtumia aiemmin, mutta globaali pandemia on muuttanut päivittäistä elämäämme tavoilla, joita emme pysty vielä täysin käsitteellistämään tai prosessoimaan. Kulje lempeästi, ole myötätuntoinen ja pyri tekemään parhaasi reagoidessasi epävarmuuteen ja odottamattomaan. Luota, että universumilla on korkeampi suunnitelma ja löydät uusia normaaleja, jotka ovat vielä parempia kuin ne, jotka tuntuivat mukavilta."
 
Ota huomioon tämä suurempi kuva, kun navigoit kaaosta, ja löydä uusia tapoja säteillä valoasi ja palvella korkeinta tarkoitustasi maailmassa. Tiedä, että olemme kollektiivisesti tässä muutostanssissa yhdessä – et ole koskaan yksin.
 
Aikavääristymien navigoiminen
 
Monilla meistä aika on saanut aivan uuden merkityksen tämän pandemian aikana. Lineaarisesta perspektiivistä aika on sama, kuin on aina ollut. Tunti on tunti, kuukausi on kuukausi. Kvanttinäkökulmasta aika on kuitenkin virtaavaa ja se voidaan kokea eri tavalla hetkestä toiseen. Joskus meistä tuntuu, että asiat kestävät aivan liian kauan ja tulemme kärsimättömäksi. Toisilla kerroilla ihmettelemme, miten nopeasti tilanteet kehittyvät, näennäisesti yhdessä yössä.
 
Esimerkkejä aikavääristymistä
 
Tänä vuonna jokin vaalittu tavoite, johon olet pitkään pyrkinyt, voi alkaa ilmentyä elämässäsi näennäisen helposti. Todellisuudessa suuren kuvan perspektiivistä katsottuna ne ponnistelut joita teit ajan kuluessa – yhdistyen energioihimme 2020 ja henkilökohtaiseen astrologiaasi – toteuttivat tuon tavoitteen.
 
Kotona pysyminen pandemian aikana voi muuttaa ajantajuasi. Yksi syy on, että se ei ole tuttua eikä sinulla ole tavallisia tapoja arvioida aikaa päiväsi kuluessa. Toinen syy on, että kotona oleminen enemmän antaa sinulle "luvan" saada enemmän hiljaisia hetkiä tai hauskoja hetkiä perheesi kanssa. Kolmas syy joillakin teistä on, ettei nyt vietetä tuntitolkulla aikaa työmatkalla tai ajamalla kokouksiin, jotka voidaan pitää netissä.
 
Myös siihen, miten arvoit etenemistäsi, voidaan vaikuttaa. Kun tyypillisiä normejasi ei ole käytössä ja sinun täytyy sopeutua jatkuvasti uusiin asioihin, voit ymmärtää, miten paljon olet oppinut ja miten monia hyötyjä saat, koska sinut pakotettiin sopeutumaan ja olemaan joustavampi.
 
Avainominaisuus jota tarvitaan 2020-luvulla, on tosiaankin sopeutumiskyky ja joustavuus. Mitä enemmän kukin meistä hioo näitä oleellisia taitoja, sitä enemmän edistymme ja pystymme vaikuttamaan maailmassa.
 
Lopuksi, koska yhteiskunnallinen muutos tapahtuu hitaammin, kun vain osa kollektiivista on keskittynyt muutosten tekemiseen, pandemia on siunaus. Koko maailmamme on fokusoitunut siihen, ja yksilöt ja yhteiskunta laajemmin tekevät muutoksia, joista ei ole kuultu muina historian aikoina.
 
Kun sinä osana kollektiivia päivität näkökulmia ja lähestymistapoja, vauhdista tulee "poimunopeaa". Tämä johtaa tietoisuudessa räjähtämispistemahdollisuuteen, joka ei ollut mahdollinen aiemmin. Tämä voi muuttaa koko henkisen heräämisesi kehityskaaren. Tämä voi kohottaa ihmiskunnan tulevia mahdollisuuksia ja edesauttaa maailmaa, joka perustuu rakkauteen ja eheyteen.
 
Sinun toiminta-askeliasi
 
Ehdotan pohtimaan näitä ajatuksia. Kutsu sisäistä viisauttasi paljastamaan, mikä on oleellisinta sinulle nyt. Ota päivittäiseen henkiseen harjoitukseesi tietäminen, että olet tarkoituksella täällä nyt ja haluat saada resurssit ollaksesi ja tehdäksesi, mitä synnyit olemaan ja tekemään.
 
Odotan innolla palautettanne näistä teemoista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin 2020. Ottakaa vapaasti yhteyttä minuun nettisivujeni kautta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >