HomeViestejäSelacia5.2.2020 - Avautuminen enemmän rakkaudelle

5.2.2020 - Avautuminen enemmän rakkaudelle

AVAUTUMINEN ENEMMÄN RAKKAUDELLE
- Vinkkejä tunneylikuormaan
 
Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
5.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ensi viikonlopun Leijona-täysikuuta edeltäen, ilmassa on intensiivisyyden tuntua. Työpaikalta perheen olohuoneeseen, kommunikoinnissa ja ajatuksissa on enemmän tunnesisältöä. Saattaa tuntua siltä, että asiat ovat superlatautuneita. Tämä voi värittää aiheita ja keskusteluja, jotka olivat aiemmin neutraalimpia. Ihmiset saattavat liioitella tai sanoa epäluonteenomaisia asioita ja tuntea, että heidän täytyy puhua maailmamme olemisesta ylösalaisin. Jatka lukemista ymmärtääksesi paremmin tätä risteystä ja löytääksesi enemmän sisäistä rauhaa.
 
Totta tosiaan, maailma ympärillämme kokee melkoista järkyttävien tapahtumien vuoristorataa. Monet niistä kärjistyvät tässä vuoden 2020 ensimmäisessä osassa. Sillä ei ole merkitystä, missä asut, sinuun voi vaikuttaa tämänhetkinen kaaos ja epävarmuus.

Sensitiivit voivat tuntea sitä levottomuutta, huolta, rauhattomuutta, raivoa ja joskus toivottomuutta, jota ihmiskunta laajemmin tuntee. Jos olet sensitiivi, voit tuntea jotain tästä, vaikka sinulla olisi yleisesti ok tai hyvä päivä. Tämä energia on hyvin aistittavaa.
 
Vinkkejä tunneylikuormaan
 
Tunteet ovat nyt enemmän pinnalla. Ota tämä huomioon, kun olet tekemisissä toisten kanssa. Muista, että olemme yhtä ihmisperhettä, kun näet epäsopua ja jakautumista ulkoisessa maailmassasi. Meidät yhdistää se rakkaus, jonka ruumiillistamme luonnostaan ydintasolla. Toimi parhaasi mukaan rakkaudesta ja ponnistele erityisesti, kun kohtaat vaikeita ihmisiä ja niitä, jota eivät ole vielä heränneet.
 
Löydä enemmän sisästä rauhaa päästämällä irti tavasta tuomita kaaos vääräksi tai mahdottomaksi käsitellä. Pysy parhaasi mukaan läsnä siinä, mitä on – vaikka se on järkyttävää. Pysy sydämessäsi, kun otat sisään kommunikointia, joka muistuttaa sinulle, miten hulluja asiat ovat – kuuntele ilman tarvetta korjata. Toisten tarvitsee ympärilläsi ehkä ilmaista, miltä heistä tuntuu, osana omaa prosessiaan. Älä tee siitä itseäsi koskevaa. Kunnioita heitä ja sitä, missä he ovat. Tämä osoittaa rakkautta toista ihmistä ja sinua kohtaan ja avaa sydämesi vielä enemmän rakkaudelle, kuin luulit ennen mahdolliseksi!
 
Kun katsot tällä viikolla tapahtumia maailmannäyttämöllä ja henkilökohtaisessa elämässäsi, muista, mikä on tärkeää suuressa kuvassa. Hyvin monet asiat eivät ole, miltä näyttävät. On nyansseja. Joskus suurempi totuus jostain piilotetaan kaaokseen. Kulje lempeästi. Kyseenalaista. Ole ystävällinen ja avoin. Löydä sisältäsi vahvuutta vaikuttaa joka päivä. Seiso selkä suorana siinä rakkaudessa, jota olet, ja salli tämän energian mennä maailmaasi. Ja muistuta joka hetki itsellesi, että sinua rakastetaan mittaamattomasti.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >