HomeViestejäSelacia1.1.2020 - Tervetuloa 2020 - uusi vuosikymmen alkaa

1.1.2020 - Tervetuloa 2020 - uusi vuosikymmen alkaa

TERVETULOA 2020 – UUSI VUOSIKYMMEN ALKAA
 
Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
1.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
2020 on täällä! Se voimakas energiakasvu jota olemme kaikki tunteneet vuodesta 2019, on saapunut. Se sisältää harvinaisia planeettajaksoja, jotka katalysoivat megamuutoksia yhteiskunnassa. Joitain niistä ei ole tapahtunut satoihin vuosiin. Ole valmistautunut monien alkamisten ja loppumisten vuoteen. Jatka lukemista ymmärtääksesi paremmin, mitä se merkitsee sinulle, rakkaillesi ja Maalle.
 
Taustaa
 
Meidät ja maailmamme tehdään perin juurin uudelleen heijastamaan uutta sydänkeskeistä tietoisuutta, joka herää maan päällä. Me jotka olemme henkisellä polulla ja tietoisia tästä valtavasta transformaatiosta, tiedämme, että nämä mullistavat ajat eivät ole helppoja. Tiedämme myös syvällä sisällä, luissamme ja ytimissämme, että tulimme nyt synnyttämään tämän uuden energian ja meillä on rajattomasti tukea. Ymmärrämme, että todellinen työ on sisäistä – se mahdollistaa muutokset ulkoisessa maailmassamme.
 
Kun katsomme taaksepäin näitä aikoja, hämmästelemme, miten ainutlaatuinen tämä vuosikymmen oli. Juhlimme heräämisen uusia tasoja. Meillä on esimerkkejä siitä, miten ihmisryhmät ja joskus yksittäinen ihminen onnistuivat aloittamaan jonkin mullistavan muutoksen lähestymistavassa. Olemme kiitollisia niistä tilaisuuksista, joita meillä oli edistyä henkisesti ja elää oma tarkoituksemme ilossa.
 
"Ennusteita 2020" -e-kirjassani joka ilmestyy pian, menen enemmän näihin teemoihin ja puhun siitä suuresta kuvasta, mitä meille on varastossa. Kuvaan myös yksilöiden rooleja ja annan sinulle käytännön oppaan rooliisi jumalaisena muutoksentekijänä. Se sisältää ehdotuksia siitä, mihin voit fokusoitua ja mitä voit tehdä itsellesi hyötyäksesi eniten tästä vuodesta. Puhun kirkkaista toivonpaikoista ja siitä, miten yhdistyä enemmän omaan valoosi.
 
Tammikuun avainenergiapäivät
 
1.1. Aurinko ja neljä muuta planeettaa on Kauriissa. Energiat rakentuvat pimennykseen ja yhtymään, joita kuvataan alla. Käytä tämä aika pohdiskeluun, meditointiin ja energiasi valmisteluun viikonloppua varten 10.–12.1. Useina seuraavina päivinä ota myös huomioon intensiivisyys ja toisten mahdollisesti epäluonteenomainen käyttäytyminen ympärilläsi. Ole myötätuntoinen itsellesi ja muille. Vältä ottamasta asioita liian vakavasti ja hengitä usein.
 
10.1. Meillä on supervoimakas Ravun täysikuu ja kuunpimennys. Tämä voi olla räjähdyskohta. Salaisuuksia saattaa tulla valoon. Läpimurtoja voi tapahtua myös, myös sellaisia joita sinulla ei ollut tutkassasi, joten ole läsnä, jotta voit hyötyä tästä täysin. Jokin suhde voi muuttua tällaisina hetkinä. Esimerkiksi, jos kaksi ihmistä oli riidoissa toistensa kanssa, tilanne voi korjaantua. Vastaavasti terveissä suhteissa jokin aiemmin huomaamaton ongelma voi nousta ratkaistavaksi. Pysy läsnä ja sydämessäsi siirtyäksesi tällaisten muutosten läpi korkeimmalla tavalla. Vältä syyttelyä.
 
12.1. Saturnus saa harvinaisen yhtymänsä valmiiksi Pluton kanssa Kauriissa. Tämän asetelman vaikutukset tuntuvat koko vuoden 2020. Historiallisena viittauksena, Pluto oli Kauriissa 1762–1778 – Amerikan vallankumous tapahtui 1765–1783. Pluton paluut liittyvät myös Rooman valtakunnan kaatumiseen. Pluton positiivinen puoli on uudestisyntymä ja uudistuminen. Negatiivista puolta ovat valtakamppailut, auktoriteetin väärinkäyttö ja tuhoava voimankäyttö.
 
20.1. Aurinko siirtyy Kauriista Vesimieheen.
 
24.1. Uusi kuu Vesimiehessä, vuoden 2020 ensimmäinen uusi kuu.
 
25.1. Kiinalainen uusi vuosi – Rotan vuosi
 
Miten navigoidaan tammikuun energioita
 
Avaimena tammikuun ylä- ja alamäkien navigoimiseen on kulkea tasapainon keskitietä. Vältä äärimmäisyyksiä ja etsi säännöllisesti korkeampaa näkökulmaa. Näkemäsi tuomitseminen ei saa sitä häviämään – tuomitseminen alentaa vain taajuuttasi ja siten kykyäsi yhdistyä korkeampaan totuuteen ja siihen rakkauteen, joka on ytimessäsi.
 
Ulkoinen maailmasi saattaa näyttää olevan kaaoksessa, ja rakkaasi voivat tarvita ekstratukea. Ota huomioon tämä.
 
Muista päivittäin, että kaaos ja häiriöt ovat osa korkeampaa suurta suunnitelmaa, joka mullistaa sen, miten elämme yhdessä maan päällä. Ironista kyllä, mitä äänekkäämmiltä ja häiritsevämmiltä asiat vaikuttavat, sitä lähempänä voimme olla sitä suurta tietoisuusmuutosta, jota synnyimme edesauttamaan.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >