HomeViestejäSelacia16.11.2019 - Maailmamme vuonna 2020 - tilaisuuksia megamuutokseen

16.11.2019 - Maailmamme vuonna 2020 - tilaisuuksia megamuutokseen

MAAILMAMME VUONNA 2020 – TILAISUUKSIA MEGAMUUTOKSEEN
 
Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
16.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vuosi 2020 merkitsee avainristeystä meille kaikille ja maailmallemme. Olemme matkalla uskomattomaan vuoteen, joka merkitsee alkua ennenkuulumattomalle muutos- ja tilaisuusvuosikymmenelle. Jatka lukemista ymmärtääksesi paremmin näiden hetkien suuruuden ja kuullaksesi ovista, joita meille avautuu.
 
Taustaa
 
On tärkeää pysyä maadoittuneena ja sydämessään, kun siirrymme vuoteen 2020. Emme saa uskoa synkkämielisyyttä tai sallia pessimistien herättää pelkoa sisällämme. Olemme ehdollistuneet olemaan pitämättä muutoksesta – ja myös taistelemaan sitä vastaan. Se ei ole mukavaa, ja on paljon tuntemattomia tekijöitä, kun uskaltaudumme uusille alueille. Toisaalta, todellinen luontomme on virtaava ja jatkuvasti muuttuva. Mikään osamme ei pysy paikoillaan, vaikka luulisimme, että olemme jumissa emmekä etene. Kaikki elämä tosiaankin muuttuu jatkuvasti ja on liikkeessä. Syvällä sisällämme ymmärrämme tämän täysin. Kuitenkin näinä radikaalin ja vallankumouksellisen muutoksen vuosina näemme ja koemme syvällisimpiä muutoksia, joita meillä on koskaan ollut yhdessä elämässä. Saatamme joskus ajatella, että se on liikaa kerralla – emme pysy perässä.
 
Rentoudu, olemme valmiita tähän. Saatamme unohtaa sen tietoisella tasolla, mutta olemme täällä tarkoituksella tätä megamuutosta varten.
 
Sinä vuonna 2020
 
Se yhteiskunnallisten megauudistusten aika jota synnyit edesauttamaan, on nyt. Tämän muutoksen vauhti nopeutuu eksponentiaalisesti vuonna 2020 ja koko 2020-luvun.
 
Kyse ei ole vain ulkopuolisesta maailmasta; kyse on siitä tavasta, jolla henkilökohtaisesti elämme – se miten olemme organisoineet elämämme toimimaan, on muuttumassa dramaattisesti. On valmis tai ei, niin elämä näyttää meille tapahtumien avulla, mikä meidän täytyy muuttaa henkilökohtaisella tasolla. Se kaikki ei tapahdu kerralla. Siihen liittyy ns. jumalainen orkestrointi ja jumalainen ajoitus. Menen tähän enemmän tulevassa "Ennusteita 2020" -ekirjassani, jota valmistellaan nyt.
 
Jokaisella meistä on harvinaisia tilaisuuksia kehittyä henkisesti ja puhdistaa elämien aikaiset toimimattomat DNA-tason kaavat, jotka pitävät meidät jumissa lineaarisessa pelkopohjaisessa tietoisuudessa. Osana sitä näemme ja koemme runsaasti siunauksia, kun elämme nyt heräämispolulla – tietoisena ja avoimena kehittymään korkeampaan olemistilaan. Olennot ympärillämme hyötyvät kasvustamme, viisaudestamme ja läsnäolostamme – vaikkemme näkisi itseämme opettajina.
 
Muutokseen liittyvät energiat
 
Kun menemme vuoden 2019 lopun läpi, meihin kaikkiin vaikuttaa lisääntyvässä määrin Saturnuksen ja Pluton megayhtymä, joka luo näiden aikojen hengen. Meillä on runsaasti mahtavia hetkiä, joitain ankeita hetkiä ja monia sillä välillä.
 
Nämä ovat niitä aikoja, joihin synnyimme osallistumaan jumalaisina muutoksentekijöinä. Se on meille harvinainen tilaisuus säteillä valoamme aina vain kirkkaammin, auttaa toisia navigoimaan kaaosta ja nopeuttaa kovasti itsemme vapauttamista.
 
Polku edessä on tuntematon – lukuun ottamatta joitain asioita, jotka pystymme näkemään ja tuntemaan intuitiivisesti vallitsevista energioista – ja olemme tosiaankin ruorissa hyvin erilaisen ja rakastavamman maailman luomisessa.
 
Odotan innolla jakamista kanssanne tulevina aikoina. Kertokaa minulle, mitä haluatte ymmärtää paremmin ja mistä erityisaiheista haluaisitte nähdä puhuttavan. Luottakaa, että sisäisellä äänellänne ja energioillanne on merkitystä ja kun löydätte lisää sisäistä vahvuutta ja selkeyttä, pelkällä läsnäolollanne maailmassa on suuri vaikutus.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >