HomeViestejäSelacia31.8.2019 - Hei syyskuu!

31.8.2019 - Hei syyskuu!

HEI SYYSKUU!
 
Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
31.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Syyskuussa, vuoden 2019 yhdeksännessä kuukaudessa, muutostahti kiihtyy ja meillä on runsaasti tilaisuuksia nähdä itsemme selkeämmin, kun arvioimme, mitä askelia tarvitaan elämän tavoitteiden toteuttamiseen. Valmistaudu hyvin aktiiviseen aikaan. Päätökset joita tehdään syyskuussa, voivat auttaa perustan tekemisessä kirkkaammalle tulevaisuudelle.
 
Menestyksen avainaskelia
 
Energiavauhdin kiihtyessä tässä kuussa kannattaa käyttää kaikkea kokemustasi ja kaikkia henkisiä työkalujasi. Päivittäinen maadoittuminen ja syvään hengittäminen on oleellista – se auttaa sinua pääsemään käsiksi sydämesi viisauteen, saamaan arvostelukykyä päätöksentekoon ja lievittämään stressiä. Toiselle tasolle vietynä, tietoisuus stressitasostasi voi auttaa sinua tekemään muutoksia ja välttämään reagointimoodia. Kun stressisi lisääntyy, hyödyt esimerkiksi lisämeditoinnista ja lisäunesta.
 
Neitsyille ja Vaaoille (aurinkomerkki tai nouseva merkki) syyskuu voi olla merkittävä kuukausi ladata elämänsä, uudistaa sitoutuminen henkiseen kasvuunsa ja löytää sielutarkoituksensa syvempi taso.
 
Astrologisesta merkistä riippumatta tämän vuoden yhdeksäs kuukausi voi olla tärkeä katalyytti henkiseen heräämiseen ja yhdistymiseen sen suuremman tarkoituksensa kanssa, miksi on maan päällä näinä ainutlaatuisina aikoina. Voit saada oivalluksia – joskus profetiaa hipovia – jotka auttavat muuttamaan elämänpolkuasi avaintavoilla, jotka tukevat enemmän menestymistäsi. Mainitsen nämä mahdollisuudet tässä osittain stimuloimaan intuitiivista osaasi, joka voi astua esiin ja yhdistyä noihin oivalluksiin merkityksellisellä tavalla.
 
Yksi mielessä pidettävä asia kuukauden alkaessa on, että kun elämäntahti nopeutuu, vältä fokuksesi kadottamista ja ole vielä tavallistakin enemmän läsnä ja ota askel kerrallaan. Luota, että olet kvanttiolento, jolla on kyky laittaa nopeasti iso vaihde päälle ja päästä käsiksi tarpeelliseen informaatioon, joka on energiakentässäsi. Teet tämän parhaiten silloin, kun fokusoidut yhteen askeleeseen kerralla. Huomaat, että keskittyminen yhteen asiaan auttaa sinua avaamaan enemmän energiaasi ja sallimaan yhdistymisesi seuraavaan oivallukseen kun-tarvitaan -pohjalta. Lisää opastusta ja työkaluja työskentelemiseen tällä kvanttitavalla "Your Cosmic Self & You" -kurssilla.
 
Syyskuun energiakohokohdat
 
Syyskuun ensimmäisellä viikolla on energiasekoitusta. Osa niistä, kuten Merkuriuksen ja Uranuksen harmoninen asetelma, voi auttaa sinua tekemään muutoksia, joita tarvitaan parantamaan terveyttä, hyvinvointia ja työ-palveluprojekteja. Muut kaoottisemmat energiat voivat saada tuntemaan, että sinut haastetaan tai sinua testataan jollain tavalla. Luultavasti tuntuu siltä, että tulee paljon lisää tekemistä ja voit stressaantua pelkästään siitä määrästä, mitä ilmestyy. Rentoudu ja muista hengittää usein. Kuten todettiin aiemmin: askel kerrallaan.
 
Täysikuu Kaloissa 13.–14.9. voi herättää paljon tunteita monilla rintamilla. Näin on myös niillä, joilla ei tyypillisesti mene tunteisiin. Ota tämä huomioon omassa elämässäsi ja vuorovaikutuksessasi toisten kanssa. Osa tunneylikuormasta liittyy epävarmuuteen, joka vallitsee tämän kuukierron aikana. Myös arvostelukyky voidaan haastaa, osittain koska energiat voivat sumentaa todellisuutta juuri riittävästi aiheuttamaan epäilyä tai opastuksen väärintulkintaa. Tämän tietäen varmista vielä intuitiivinen tietämisesi, jotta vältät uudelleentekemisen.
 
Päiväntasaus on 23.9., päivä jolloin aurinko siirtyy Vaakaan. Tämä on voimakas energiaportti muutosten tekemiseen ja uusiin projekteihin ryhtymiseen. Mieti asioita, joita olet puhunut tekeväsi tai olevasi – kenties jo melko pitkään – ja kutsu seuraavien askelien ja sen tietämistä, miten edesautat niitä.
 
Uusikuu Vaa'assa 28.9., kuukauden viimeinen lauantai. Tämä on hyvää aikaa fokusoitua positiivisten muutosten käynnistämiseen avainsuhteissa. Ehdotan, että valitset yhden tai kaksi ihmistä henkilökohtaisesta tai bisneselämästäsi ja pohdiskelet, minkä täytyy muuttua harmonisemmaksi, ja ryhdy sitten rakentaviin toiminta-askeliin siinä, mikä on epätasapainossa. Ehdotan tekemään vähän ennakkotyötä tähän teemaan liittyen päiväntasausportin aikana. Jos osallistut johonkin päivätasausmeditaatioon, kutsu oivalluksia ja parannuksia tehottomiin dynamiikkoihin.
 
Muista: suhteet ovat jalokivi henkisellä polullasi – jokainen niistä auttaa itsesi kehittämisessä. Ei ole sattumanvaraisia suhteita. Sielut tulevat syystä yhdessä tänne. Kunnioita sitä. Ole kiitollinen, että sinulla on tämä arvokas palautejärjestelmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >