HomeViestejäSelacia1.6.2019 - Laajenna piiriäsi

1.6.2019 - Laajenna piiriäsi

LAAJENNA PIIRIÄSI
 
Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
1.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kesäkuu on voimallinen kuukausi, jossa on mahdollisuuksia ilmaista sielutarkoitustasi ja saada syvempi ymmärrys polustasi. Avaintekijä joka ilmestyy monilla tavoilla, liittyy piirisi laajentamiseen. Jatka lukemista ja tiedät, mitä tämä merkitsee sinulle.
 
Kesäkuun avainenergiat
 
Aloitetaanpa yleiskuvalla avainenergioista, jotka vaikuttavat meihin tässä kuussa.
 
Ensinnäkin, koska jokaisen kuukauden tai syklin alku voi valmistaa tietä sille, mitä seuraa, meillä on tänään hyödyllinen planeetta-asetelma, joka luultavasti synnyttää luovaa energiaa. Virity siihen tänä viikonloppuna, ollen avoin uusille suunnille, toisten tapaamiselle ja projekteille. Muista, että kvanttisessa elämisessä ei ole kyse siitä, miten paljon teet, vaan avoimuuden ja luovuuden soveltamisesta käsillä olevaan tehtävään. Tämä muuttaa kaiken, mikä liittyy havaintoosi ajasta ja siitä, mikä on mahdollista. Joskus tarvitset vain yhden yksinkertaisen idean, joka tulee tietoisuuteesi ollessasi hiljaa ja avoin, ja sovellettuna se sallii sinun tehdä jonkin vaivattomasti. Sen tekeminen voi energisoida sinut omaksumaan muita asioita, joista jotkut tuntuivat aiemmin isolta hypyltä. Kun sanot "kyllä" tälle impulssille, laajennat piiriäsi ja sen myötä mahdollisuuksiasi.
 
Uusikuu Kaksosissa 3.6. – Tämä uusikuu voisi auttaa sinua avaamaan ovia, jotka näyttivät aiemmin suljetuilta. Avaintekijä on kommunikointi, asiat joita sanot itsellesi siitä, mikä on mahdollista ja kuka oikeasti olet, ja ne tavat, joilla ilmaiset itseäsi toisten kanssa. Ajattele tätä uutta kuuta aikana päästä enemmän kosketukseen sisäisen olemuksesi ja tuottamattoman yksinpuhelun kanssa. Jos yksinpuhelusi sisältää itsen häpeämistä, itsen tuomitsemista tai itsen epäilyä, tämä on hyvää aikaa kutsua ymmärryksen oivallusta. Ole vastaavasti enemmän läsnä siinä, miten kommunikoit toisten kanssa, jotta voit tuoda enemmän rakkautta vuorovaikutustilanteisiin. Mitä rakastavampi olet, sitä enemmän rakkautta tunnet. Rakkausenergia on kvanttiavaaja, joka auttaa sinua laajentamaan mahdollisuuspiiriäsi.
 
Täysikuu Jousimiehessä 17.6. – Tämä täysikuu voi tuoda valoa elämäsi yleiskaavaan, antaen tuoreita oivalluksia siitä, miten se toimii. Tästä tietoisuudesta voi olla merkittävää etua itsensä ymmärtämiseen ja edistymiseen polullasi. Ota huomioon myös intensiiviset tunteet, koska tämä kuu katalysoi myös niitä. Ole ystävällinen itsellesi ja toisille ja muista, etteivät monet ympärilläsi ole yhtä virittyneitä energiasykleihin ja hienovaraisiin vaikutuksiin. Tämän täysikuun taitava navigoiminen voi merkitä läpimurtoja itseilmaisussasi, mikä auttaa sinua laajentamaan mahdollisuuspiiriäsi.
 
Päivänseisaus Ravussa 21.6. – Tämä on vuoden puolivälin päivänseisaus, superladattu energiaportti. Käytä tämä aika meditointiin, mietiskelyyn ja seremoniaan, joka on fokusoitunut paremman ja valaistuneemman version luomiseen itsestäsi. Kun päivität oman energiasi, voit laajentaa mahdollisuuspiiriäsi.
 
Jälki-Wesak 22.6. – Tässä vuosittaisessa juhlassa ylösnousseiden mestareiden kanssa, kuten Buddha ja Kristus, sinut voidaan varustaa lukemattomilla tavoilla edistymään valaistumispolullasi. Henkinen polku ei ole yksinkertainen tai helppo, ja erityisesti näinä aikoina on elintärkeää uudistaa säännöllisesti energiasi ja omistautumisesi eteenpäin menemiseen. Kun teet tämän, sinulla on laajemmat sisäiset resurssit kohdata mikä tahansa haaste. Tämä laajentaa mahdollisuuspiiriäsi ja auttaa sinua palvelemaan toisia korkeimmilla tavoilla. Tämä palvelemislahja auttaa sinua puhkeamaan täyden potentiaalisi kukkaan.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >