HomeViestejäSelacia11.5.2019 - Rohkeus kohdata, mitä edessä on

11.5.2019 - Rohkeus kohdata, mitä edessä on

ROHKEUS KOHDATA, MITÄ EDESSÄ ON
 
Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
11.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rohkeus siirtyä eteenpäin on keskeinen tekijä parhaan elämäsi elämisessä. Joskus on helpompaa kerätä rohkeutta, osittain siksi että koko olemuksesi haluaa tehdä jotain uutta. Toisilla kerroilla, kuten mentäessä suuresta elämänkriisistä läpi, rohkeuden löytäminen voi tuntua pelottavalta. Jatka lukemista ja saat näkemyksiä lisärohkeuden kehittämisestä näinä myrskyisinä aikoina.
 
Paras elämäsi
 
Aloitetaanpa miettimällä, miksi rohkeus on niin tärkeää. Jumalaisena muutoksentekijänä inkarnoiduit tänä vallankumouksellisena aikana ollaksesi yhteiskunnan megamuutosten eturintamassa. Maailmamme on ikään kuin kääntynyt ylösalaisin, ja monissa asioissa ei ole tolkkua, kun arvoimme kollektiivisesti asioita uudelleen ja löydämme uuden rakastavamman tavan olla.
 
Parhaan elämämme eläminen nyt merkitsee jotain radikaalisti erilaista kuin menneinä aikoina. Osittain se johtuu siitä, että sielutasolla sinua pyydetään astumaan korkeampaan henkiluontoosi kasvaaksesi ja ollaksesi aktiivinen osallistuja ihmiskunnan muutostanssissa. Tämä on yhteisponnistus – osallistumme kaikki ja välitämme siitä, mitä tapahtuu seuraavaksi.
 
Myös henkilökohtaisella tasolla tämä elämä haastaa sinut eksponentiaalisesti enemmän, kuin kenties mikään aiempi elämä. Parhaan elämäsi eläminen merkitsee sen hyväksymistä ja halukkuutta mennä mukavuusalueesi ulkopuolelle, usein päivittäin.
 
Tyhjän kankaan kohtaaminen
 
Joka päivä luomme todellisuutemme täysin uutena. Asiat saattavat näyttää samoilta, kuitenkin kvanttitermein energia muuttuu jatkuvasti. Tämä merkitsee, että kun aloitamme päivämme tai seuraavan projektin tai vuorovaikutuksen, meillä on vertauskuvallisesti tyhjä kangas ja laitamme siihen yksityiskohdat mielellämme, energiallamme ja teoillamme. Aamulla elämämme voi tuntua eiliseltä, kuitenkin tuo päivä on mennyt. Meillä on tämä päivä ja se, mitä laitamme kankaallemme.
 
Buddha ja pelottomuus
 
Buddhalle jota juhlimme Wesakissa, rohkeus on pelottomuutta. Se on ratkaiseva ominaisuus valaistumiselle. Gautama Buddha sanoi: "Koko olemassaolon salaisuus on pelottomuus."
 
Koska olemme kaikki keskeneräisiä, on tärkeää, että pyrimme pelottomuuteen kaikissa asioissa, tasapainottaen tämän itserakkaudella, kärsivällisyydellä ja valmiudella epäonnistua. Ajattele epäonnistumista suuressa kuvassa: et toteuttanut tavoitettasi olla rohkea yhtenä päivänä, kun olit haastavissa olosuhteissa. Päästä irti itsesi tuomitsemisesta ja ole parhaasi mukaan peloton. Tiedä, että lisää tilaisuuksia on seuraavan kulman takana.
 
Rohkeus kohdata jokin haaste
 
Voidakseen vastata johonkin elämän haasteeseen rohkeudella on oleellista pysyä läsnä. Se kuulostaa tietysti helpolta, kuitenkin ehdollistunut mieli haluaa toistaa entisiä tilanteita ja märehtiä tulevaisuudesta "mitä jos". Ego osaa loihtia kaikenlaista hedelmätöntä dialogia, joka voi kuulostaa niin vakuuttavalta, että henkilö päättää tehdä mitä tahansa, paitsi sen elämän tehtävän josta hänen täytyy rohkeasti suoriutua. Kuulostaako tutulta? Kun sitä tapahtuu sinulle, palaa takaisin läsnäolevaan hetkeen. Se on voimasi lähde.
 
Muista myös, että haasteet ovat normaali osa elämää. Asioille on aina syy. Riippumatta siitä, mitä ilmestyy, siinä on jokin korkeampi tarkoitus ja jotain, mitä voit oppia. Älä tee haasteesta sellaista, mikä koskee jotakuta tai jotain muuta ulkopuolellasi. Omista tuo haaste hengen lahjana, joka auttaa sinua kasvamaan. Hyväksy, että haaste on merkki hengeltä, että sinun täytyy lähteä mukavuusalueesi ulkopuolelle ja kokeilla.
 
Pidä mielessä, että koko elämä on joka tapauksessa paremminkin kokeilua, joten ole joka hetki rohkea, utelias ja niin peloton, kuin voit.  
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >