Päivän uffo

Pienellä uffolla isot puhheet
HomeViestejäSelacia31.10.2018 - Sinä ja marraskuun energiat

31.10.2018 - Sinä ja marraskuun energiat

SINÄ JA MARRASKUUN ENERGIAT

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
31.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Opas näiden hetkien navigoimiseen

Tunnevuoristorata on todennäköistä marraskuussa, erityisesti ottaen huomioon lisääntyneet yhteiskunnalliset jännitteet, kun on tapahtunut ennenkuulumaton määrä vihan lietsomaa väkivaltaa. Tietenkin tämä on ihmiskunnan pimeää puolta, ja sitä tulee laajasti pintaan parantamista varten. Sitä tapahtuu pienissä ja suurissa kaupungeissa, liiketoiminnassa, sosiaalisissa ympyröissä, netissä ja poliittisissa debateissa ennen avainvaaleja, kuten USA:ssa 6.11. Jatka lukemista saadaksesi näkemyksiä, miten näihin energioihin reagoidaan optimaalisesti ja mitä voit tehdä yhdistyäksesi positiivisiin mahdollisuuksiin.

Suuri kuva

1) Palataanpa suureen kuvaan. Ihmiskunnalla on pimeä puoli, mutta valtaosa ihmisistä ei ole täynnä vihaa. Useimmat ihmiset ovat välittäviä, rakastavia ja ystävällisiä. Jotkut ovat tietenkin rakastavampia kuin toiset, mutta ihmiset tekevät yleisesti ottaen parhaansa tullakseen toimeen. Vain pikkuruinen osa väestöstä pyrkii tietoisesti sortamaan ja tuhoamaan toisia. Globaalissa yhteiskunnassamme on vain pieni määrä niitä, jotka uskovat, että heillä on oikeus sen tason varallisuuteen ja valtaan, joka aiheuttaa käytännössä suurta kärsimystä ja kuolemaa tällä planeetalla.

2) Muista, että transformaatiosyklit kestävät hyvin pitkän aikaa. On vaiheita, ja tämä on hyvin sotkuinen vaihe. Se tulee luultavasti sotkuisemmaksi. Kuitenkin me voitamme. Luota tähän. Olemme jumalaisia muutoksentekijöitä, ja sellaisena meidät on johdotettu voittamaan ja olemaan tärkeänä apuna kaoottisessa muutostanssissa.

3) Kuten mainittiin viimeaikaisissa artikkeleissa, on tärkeää, että pysymme läsnä ja aktiivisena näinä vaikeina aikoina. On kamalaa nähdä viattomia ihmisiä teurastettavan toisten vihan ja pikkusieluisten agendojen vuoksi. On käsittämätöntä ajatella, että meillä on vielä vuonna 2018 näin paljon julmuutta maan päällä. Emme kuitenkaan saa katsoa poispäin. Näiden lopputulosten muuttamiseksi meidän täytyy katsoa suoraan ja pelotta. Meidän täytyy olla antamatta vihan tehdä meistä toimintakyvyttömiä.

4) Henkilökohtaisella tasolla on elintärkeää, että täydennät säännöllisesti energiaasi ja yhdistyt korkeampaan viisauteesi noina hetkinä. Pyydä korkeampaa näkökulmaa. Pyydä, että rakkaus jota ilmaiset maailmassa, on vastalääke vihaan. Älä anna vihan sammuttaa tultasi. Käytä valontäyteistä energiaasi rakkauden tuomiseksi tilanteisiin ja tragedioihin, joita viha lietsoo.

5) Älä menetä uskoa ihmisten kykyyn päästä ajankohtaisen kuilumme toiselle puolelle. Ole se, joka ylläpitää visiota uudesta maailmasta, jossa ihmiset ovat yhdistyneitä ja rakastavia. Ole se, joka on riittävän urhea valitakseen hengen korkean tien silloinkin, kun toiset eivät valitse.

Valinnoillasi on merkitystä

Kun synnyt, tietyt asiat on määrätty, kuten esi-isät ja syntymäpaikka. Useimmat asiat ovat kuitenkin muuttuvia ja ilmentyvät vastauksena valintoihisi matkan varrella. Valitse viisaasti. Jokainen valinta määrittää valtavan joukon tulevaisuuden vaihtoehtoja, joita sinulla on. Jokaisesta valinnasta tulee osa sitä ainutlaatuista tapaa, jolla näyt maailmassa. Jokainen valinta määrittää sitä vaikutusta, joka sinulla on maailmassa. Jokaisesta valinnasta tulee se perusta, miten voit muuttaa maailmaa paremmaksi.

Kuu marraskuussa

Tässä on marraskuun kuupäivämäärät – kumpikin niistä on merkittävä energeettisesti.

Uusi kuu Skorpionissa 7.11. – Sinulla voi olla tilaisuus uuteen alkuun suhteessa tai avainprojektissa, joka on tärkeä sinulle. Ole avoin katsomaan asioita uusin silmin. Kukaan ja mikään ei pysy samana. Salli muutos, ja ole voima positiivisiin muutoksiin kaikissa asioissa.

Täysikuu Kaksosissa 22.–23.11. – Tämä kuu tuo vahvistusta ja mahdollisuuksia uuden ulottuvuuden lisäämiseen johonkin elämässäsi. Lähesty asioita mieli ja sydän avoimena. Ole valmis laajentamaan näkökulmaasi yli sen, mitä pidät mahdollisena. Ole tietoinen keskusteluissa ja muista se voima, joka sanoillasi on vaikuttaa toisiin ja muuttaa tapahtumien kulkua.

Merkuriuksen perääntyminen

Muihin navigoitaviin energioihin sisältyy Merkuriuksen perääntyminen 16.11.–6.12. Ehdotan käyttämään tämän ajan oman elämäsi sekä sen sisäiseen pohdiskeluun, mitä haluat muuttaa ennen vuodenloppua. Yksi tapa tämän pohdiskelun käynnistämiseen on esittää seuraavanlaisia kysymyksiä ennen sisäistä työtä tai uniaikaa.

1) Mistä minun täytyy päästää irti saadakseni enemmän sisäistä rauhaa ja menestystä?
2) Mihin vuoden 2018 tavoitteistani on tärkeintä fokusoitua?
3) Mitkä DNA:n esi-isämallien teemat estävät jatkuvasti etenemistäni?

Ehdotus: kun teet sisäistä prosessointia näiden kysymysten kera, muista rentoutua ja välttää liika-ajattelua. Mene ensimmäisten näkemysten mukaan, jota tulee mieleesi.

Olet luonnostaan intuitiivinen

Olet luonnostaan intuitiivinen. Käytä tätä lahjaa optimaaliseksi hyödyksesi olemalla läsnä ja kuuntelemalla syvästi tilanteiden nyansseja. Jotain saattaa tapahtua. Se että olet läsnä sille ja ryhdyt tarkoituksenmukaisiin toimiin, voi muuttaa elämäsi koko suuntaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >