HomeViestejäSelacia6.5.2011 - Muutosten ymmärtäminen

6.5.2011 - Muutosten ymmärtäminen

MUUTOSTEN YMMÄRTÄMINEN

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (lightworkers.org)
6.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Huomautus Selacialta: "Tämä kolmas Wesakia edeltävä viesti Kahdentoista neuvostolta, joka annettiin viikkoa ennen vuosittaista Wesak-tilaisuuttamme 14.5, auttaa teitä yhdistymään merkittäviin Wesak-siunauksiin niiltä ylösnousseilta mestareilta, jotka asettivat valaistumismallin maapallolle. Kun luette näitä sanoja, Kahdentoista neuvosto antaa teille oivalluksia ja voimakasta energiaa, jotka voivat auttaa teitä hyötymään tästä erityisestä Wesak-kaudesta. Jos et ole kuullut Wesakista, niin se on niiden valaistuneiden sielujen juhla, jotka tulivat ennen meitä - kuten Buddha, Kristus, Kwan Yin. Sen on myös oman valaistumispotentiaalimme juhla - jokaisella meillä on tämä sama mahdollisuus. Olemme täällä oivaltamassa sen yksilötasolla ja auttamassa planeettaamme siirtymään valoon ja rakkauteen."

Olette ehkä kysyneet itseltänne viime aikoina, mitä on tekeillä.

Jos yhdistytte tämän kauden intensiivisyyteen, tiedätte, että useiden viikkojen aikana on tapahtunut merkittävä energialaajentuminen.

Joinain öinä tämä nopeutuneen energian aalto on voinut laukaista epätavallisia unia tai kenties unettomuutta tavalla, mitä ette tyypillisesti koe. Jotkut muistavat ensimmäistä kertaa uniaan. Joinain aamuina herätessänne teistä voi tuntua sekavalta, ikään kuin olisitte matkustaneet kauas ja käsittelette edelleen yön uniaikaa.

Tänä Wesak-kautena planeetalla on tosiaan erilainen energia. Kyse on paljon muustakin, mitä ilmenee mediassa, joka näyttää teille vallankumouksellisen muutosaallon kiihtymistä sellaisissa paikoissa kun Lähi-itä ja Pohjois-Afrikka.

Henkisestä näkökulmasta te ja ihmiskunta koette valotietoisuuden merkittävää tulvaa. Heräämisprosessi joka on ollut käynnissä pitkään maailman joka kolkassa, on saavuttanut uuden tason. Tämä kehitys katalysoi enemmän muutoksia sekä ulkoisessa maailmassanne että sisällänne.

Koska niin paljon asioita tapahtuu ja media pommittaa teitä 24/7, on helppoa kadottaa näkyvistään yhteiskunnassa tapahtuvien muutosten suuruus. Olette oppineet tekemään monta asiaa kerralla, mutta myös taitavalle ihmiselle joka osaa pallotella kymmentä asiaa kerralla, voi olla haasteellista saada koko kuvaa. On aina syvempiä tarkoituksia tutkittavaksi, haasteita reagoitavaksi ja tilaisuuksia käytettäväksi.

Teidän kaltaisellenne muutoksentekijälle "monitehtäväisyys" merkitsee, että käsittelette monia maallisia asioita ja samalla kiinnitätte huomiota sisäiseen työhönne. Jotkut suurimmista lahjoistanne ja tilaisuuksistanne tulevat ulottuville näillä historiallisilla ajanhetkillä.

Avaimena on pysyä hereillä niille ja varmistaa, että varaatte päivästänne riittävästi aikaa sisäisen prosessinne tekemiseen.

Sisäinen prosessinne

Sisäiseen prosessiinne voi kuulua seuraavanlaisia asioita:

- pohdiskelu
- lepo ja paristojenne lataaminen
- syvällinen kyseenlaistaminen - myös niiden ilmiselvien asioiden, joita media esittää totuutena
- vastaanottaminen hengeltä
- hengen kuunteleminen ihmisten ja maailmanne tapahtumien kautta
- itsenne sabotoinnin ja muiden esteiden huomaaminen nykyhetkessä ja voitavanne tekeminen näiden asioiden selvittämiseksi
- ajan ottaminen toisten auttamiseen tavoilla, mihin pystytte

Tuntuuko siltä, ettei sinulla ole aikaa mihinkään muuhun kuin peruselämään? Älä tuomitse itseäsi tällaisista tunteista. Älä mittaa itseäsi "laumaa" vasten ja kuvittele toisia, joilla on hämmästyttävästi aikaa meditoida ja tehdä jonkinlaista parannusta päivittäin. Tällainen vertailu ei ole hyödyllistä.

Hyödyllistä on ajatella suhdettasi aikaan. Lopultahan aika ei ole jotain, mitä sinulla voi "olla" tai mitä voit "saada lisää" tai mikä sinulta "voi loppua". Kyse on vain tilan ja etäisyyden mitasta, mikä sallii ihmisten järjestellä toimiaan ja tapaamisiaan. Älä anna ajalle mitään voimaa - sinulla on voimaa!

Voit vaatia voimasi lukemattomilla tavoilla Wesak-kauden aikana. Yksi yksinkertainen tapa on kutsua tämän kauden siunauksia.

Jos tunnet erityisyhteyttä johonkin valaistuneeseen mestariin, kuten Buddhaan, Kristukseen tai Kwan Yiniin, vietä joka päivä hetki kutsuen hänen viisauttaan ja siunauksiaan. Osana tätä, anna näille jumalaisille laaduille esim. viha tai katkeruus, mikä pitää sinua jumissa. Pyydä jumalaista ratkaisua esteille valaistumisesi polulla - tunnetuille ja tuntemattomille - ja luota, että saat armoa hengeltä.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >