HomeViestejäSelacia23.4.2011 - Valaistuminen - nyt on sen aika

23.4.2011 - Valaistuminen - nyt on sen aika

VALAISTUMINEN - NYT ON SE AIKA

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (lightworkers.org)
23.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Huomautus Selacialta: "On kolme viikkoa vuosittaiseen Wesakiimme! Tämä toinen Wesakin ennakkoviesti Kahdentoista neuvostolta auttaa teitä yhdistymään merkittäviin Wesak-siunauksiin niiltä ylösnousseilta mestareilta, jotka asettivat valaistumismallin maapallolle. Kun luette näitä sanoja, Kahdentoista neuvosto antaa teille oivalluksia ja voimakasta energiaa, jotka voivat auttaa teitä hyötymään tästä erityisestä Wesak-kaudesta. Jos et ole kuullut Wesakista, niin se on niiden valaistuneiden sielujen juhla, jotka tulivat ennen meitä - kuten Buddha, Kristus, Kwan Yin. Sen on myös oman valaistumispotentiaalimme juhla - jokaisella meillä on tämä sama mahdollisuus. Olemme täällä oivaltamassa sen yksilötasolla ja auttamassa planeettaamme siirtymään valoon ja rakkauteen."

Hyvin luultavasti tunnette tämän jakson intensiivisyyden ja kaaoksen. Tunnette syvällä luissanne, että jotain hyvin erilaista on kehittymässä planeetalla ja jokaisessa kohtaamassanne ihmisessä. Näiden aikojen ainutlaatuisuus tekee tämän vuoden Wesak-kaudesta ratkaisevan risteyksen.

Nyt on toiminnan aika ja aika luoda haluamianne positiivisia muutoksia. Asioita jotka olette laittaneet hyllylle, täytyy nyt harkita uudelleen, energisoida ja miettiä jumalaisesti oikean toiminnan määrittelemiseksi. Jotkut niistä eivät ehkä vielä ole kypsiä ilmennettäväksi, mutta voitte energisoida niitä silti. Alla on vihjeitä sen tekemiseksi korkeimmalla mahdollisella tavalla.

Ensinnäkin, ymmärtääksenne, miksi on niin tärkeää ryhtyä tarvittaviin toimiin, seuraavassa on vähän taustaa Wesakin-merkityksestä ja sen suhteesta tämän päivän ainutlaatuiseen aikaan historiassa. Vuosisatojen saatossa lukuisat ihmiset ovat saavuttaneet valaistumisen ja havainnollistaneet, että ihmiset voivat käsittää todellisen Buddha-luonteensa ihmismuodossa. Teille ovat tuttuja jotkut näistä valaistuneista mestarista, koska heidän opetuksilleen on perustettu maailman uskontoja. Esimerkkejä ovat Buddha ja Jeesus.

Näiden olentojen inkarnoitumisen tarkoituksena ei ollut perustaa uskontoja. Buddha ei pyrkinyt aloittamaan buddhalaisuutta yhtään sen enempää kuin Jeesus kristinuskoa. Tällaiset olennot tulivat asettamaan mallin valaistumiselle ja näyttämään teille ja muille tien täyden oivaltamisen saavuttamiseen.

Nyt-hetken kypsyys

Ihmiskunnan historian aiempina jaksoina nämä valaistuneet sielut eivät pystyneet samaan sitä edullista vaikutusta, mikä on mahdollista tänä päivänä - ihmiset eivät olleet valmiita eikä aika ollut kypsä. Tämä päivä on radikaalisti erilainen nopeutuneen planetaarisen heräämisen ja maailman monien kriisien vastakkainasettelun myötä. Jos on koskaan aikaa, jolloin näiden suurten sielujen kylvämät siemenet kypsyvät ihmisten sisällä, niin se on nyt.

Mitä nuo siemenet ovat? Kautta historian valaistuneet olennot ovat antaneet lukuisia opetuksia, joista jokaisella oli rakkauden perusviesti. He jättivät teille opasteita ja ovia, jotka voisivat johtaa omaan valaistumiseenne.

Yleiset teemat sisälsivät muistutuksia näistä neljästä universaalista periaatteesta:

1. Elämä on jaksottaisen energian jatkumo. Jakso missä olette nyt, on nykyelämänne, mutta olemassaolonne on ikuista.

2. On vain yksi vakio ja se on muutos. Kaikki on jatkuvassa liikkeessä ja muuttuu aina.

3. Ne energiat joita ilmaisette tietyssä elämässä, määräävät tulevaisuutenne. Tämä merkitsee, että olette elämänlaivanne peräsimessä sen kulkiessa tuntemattomaan.

4. Rakkaus on suurin voima, tarkoitus ja parannustyökalu. Tämä on energiaa, mikä transformoi kaiken, mikä on matalampaa värähtelyä.

Ihmiskunnan ja maan ollessa käännekohdassa, ei ole aikaa omahyväisyyteen. Buddhan kaltaisten ylösnousseiden mestareiden viisaus on ymmärrettävä ja sen mukaan on toimittava tavalla, mikä vaikuttaa konkreettisesti.

Erityisesti Wesak-kauden aikana - verhojen ohetessa ja päästäessä enemmän aiemmin tulleiden suurien sielujen siunauksiin - voitte nopeuttaa etenemistänne hyppäyksinä. Joka kerta kun saatte henkisen oivalluksen ja toimitte rakentavasti sen mukaan, autatte itseänne, syntymäperhettänne ja ihmisperhettänne. Älkää aliarvioiko tämän voimaa.

Kolme vihjettä rakentavaan toimintaan

Seuraavassa on kolme vihjettä rakentavaan toimintaan Wesak-kauden aikana.

1. Sinun ei tarvitse olla paras jossain aloittaaksesi sen tekemisen. Älä anna epäilyn, perfektionismin tai velttouden estää sinua ilmaisemasta voimallisesti. Päästä irti vertailuista. Et ehkä ole yhtä ekspertti kuin joku toinen, mutta miten sinusta tulee taitava, jos et ryhdy toimeen? Asiantuntemus kehittyy askel kerrallaan.

2. Kun sanot itsellesi "En ole valmis", pysähdy siihen paikkaan ja kysy sisälläsi: "Mikä osani sanoo näin?" Mahdollista on, että se on egosi ja itsesi epäilemisen ääni. Jos olet ehdottoman varma, että jokin muu estää valmiuttasi, tutki, mitä se on. Joskus sinun täytyy vain saada apua osassa, mitä et vielä pysty hallitsemaan itse. Älä epäröi silloin pyytää apua. Ota vastaan apu, opi siitä ja sitten ryhdy tarvittaviin toimiin. Muistuta itsellesi päivittäin, että universumi on ystävällinen paikka täynnä ihmisiä, jotka haluavat auttaa sinua.

3. Uupumuksen tai stressin tunnetta - tuntuuko väsymys estävän sinua? Etene lempeästi itsesi kanssa. Elätte myrskyisiä aikoja ja joka päivä prosessoit kuvaamattoman määrän energiaa. Muutoksen vauhti ja suuruus huimaa ketä tahansa toisinaan. Osa lempeyttä itseäsi kohtaan on sen varmistaminen, että täydennät energiaasi jatkuvasti ja että teet sisäistä transformaatiotyötä pysyäksesi tasapainossa. Muista myös, että uupumus on usein tunteiden tai mielen reaktio tunteisiin puutteesta. Älä anna noiden tunteiden estää sinua nyt - olethan jumalainen muutoksentekijä. Muistuta itsellesi joka päivä, miten paljon henki rakastaa sinua. Kutsu sisäistä viisauttasi yhdistämään sinut tähän rakkauteen ja tukeen. Anna itsesi vastaanottaa se, mitä tosiaan on sinua varten, tietäen ansaitsevasi sen. Sitten käytä sitä, mitä saat, siirtyäksesi eteenpäin valontäyteisellä tavalla.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >