HomeViestejäSelacia17.5.2023 - Mitä Buddha kertoisi meille tänään

17.5.2023 - Mitä Buddha kertoisi meille tänään

MITÄ BUDDHA KERTOISI MEILLE TÄNÄÄN

Kirjoittanut Selacia (www.selacia.com)
17.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystävät.

Tänään haluaisin kuvata Wesakin merkitystä ja sen oleellisuutta näinä keskeisinä aikoina. Annan teille nykyajan kontekstin tälle valaistuneiden olentojen – kuten Buddha – ikivanhalle juhlimiselle.

Miksi välitämme?

Miksi välitämme tänä päivänä buddhista, jotka tunnetaan myös valaistuneina olentoina, jotka kulkivat maan päällä kauan sitten? Epäilemättä heidän kokemuksensa syntyi täysin erilaisessa maailmassa. Monet heistä viettivät aikaa luostareissa, ja useimmilla oli paljon yksinkertaisempi elämä kuin meillä.

Avain on ymmärtää, että näiden muinaisolentojen oleellisuus ja viisaus on yksinkertaisuudessa. He ymmärsivät ydintotuudet, jotka pätevät kaikkiin olentoihin kautta aikain.

Mitä Buddha kertoisi meille tänään?

Jos Buddha olisi täällä tänään, hän muistuttaisi meitä yksinkertaisista totuuksista, joiden mukaan elää. Esimerkkejä:

* Ainoa aika joka sinulla on, on nyt – läsnäoleva hetki. Ota siitä paras irti.
* Menneisyydessä asuminen on hyödytöntä.
* Tulevaisuudesta uneksiminen on tuottamatonta, koska se ottaa pois läsnäolevasta hetkestä.
* Jokainen hetki on täysin uusi, siitä huolimatta miltä se näyttää.
* Sinulla on jatkuvasti jokin kokemus, hetkessä. Tuo kokemus et ole SINÄ, se ydinolemuksesi tai sielusi joka on ikuinen.
* Kaikki olosuhteet ja kokemukset ovat tilapäisiä.
* Kolme asiaa joilla on merkitystä elämäsi lopussa, ovat, miten paljon rakastit, miten ilmaisit lempeyttä ja ystävällisyyttä ja miten helposti päästit irti loukkauksista ja asioista, joita ei ole tarkoitettu sinulle.

Nämä ajatukset ovat hyvin yksinkertaisia teoriassa. Käytännössä ne eivät ole egoitsesi mielessä! Siitä syystä henkiselle kasvullesi on elintärkeää oppia jäljittämään egosi. Et voi irtisanoa sitä tai estää sitä märehtimästä, mutta harjoituksen avulla voit oppia jäljittämään sen äänen ja laittaa egon väliaikaisesti takapenkille. Tämä voi joskus tuntua kokopäiväiseltä työltä, sanon nauraen itselleni.

Yhdisty uuden kuun voimaan

Perjantaina on Härän uusi kuu. Käytä se intuitiivisesti askelten ottamiseen, jotka vaikuttavat tulevaisuuteesi. Muista: olet oman elämänkokemuksesi ohjaksissa.

Tuotteita, tilaisuuksia ym. ...

Ota vapaasti yhteyttä minuun saadaksesi lisää informaatiota ja kertoaksesi, jos tietty artikkeli, meditaatio tai prosessi on auttanut sinua.

Kiitos, että olet osa elämänmatkaani näinä otollisina hetkinä, ja kiitos jatkuvasta tuestanne!

Olkoon rakkaus ja menestys sinun.

Selacia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >