HomeViestejäSelacia10.5.2023 - Suvaitsevuuden hopereunukset

10.5.2023 - Suvaitsevuuden hopereunukset

SUVAITSEVUUDEN HOPEAREUNUKSET

Kirjoittanut Selacia (www.selacia.com)
10.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystävät.

Tänään haluaisin puhua suvaitsevuudesta ja siitä, miten voimme tulla suvaitsevaisemmaksi näiden polarisoituneina ja epävarmoina aikoina. Yhdistän tässä itsesuvaitsevuuden, kontrollimme ulkopuolisten asioiden sietämisen ja myötätuntoisemmaksi tulemisen.

Tausta

Valaistuneet olennot, kuten Buddha, jotka kulkivat aiemmin maan päällä, korostivat, että yksilö ei voi rakentaa vakaata perustaa myötätunnolle oppimatta olemaan ensin suvaitsevainen. Tämä alkaa meistä yksilöinä, oppimisestamme olemaan hyväksyvämpi tai suvaitsevampi omille puutteillemme, virheillemme ja elämän sattumuksille.

Muistutuksena, että ytimessä olemme puhdasta rakkautta ja pystymme hyväksymään itsemme ja ne haasteet, joita elämä tuo. Se on pelkopohjainen egomme, joka tuomitsee jatkuvasti ja löytää vikoja – muistuttaen aina meille, että jokin on pielessä tai uhkaavaa.

Tämä pelokas sisäinen tila projisoidaan sitten elämänkokemuksiimme ja vuorovaikutukseemme muiden kanssa. Se värittää sitä, miten näemme maailman ja elämänkokemuksemme. Tämä tekee haastavaksi yhdistyä aitoon itseemme ja ilmaista totuuttamme.

Suvaitsevuuden hopeareunukset

Iso läksy jonka olen oppinut ajan kuluessa, on sen tärkeys, että astuu etäämmälle vaikeuksista ja pyytää korkeampaa näkökulmaa. Kun teen tämän, löydän hopeareunuksia hankalista tilanteista ja suhteista. Hopeareunukset liittyvät tyypillisesti transformaatioon, joka liittyy niihin pitkäaikaisiin ongelmiin, joita sieluni käsittelee voidakseen kehittyä henkisesti. Nämä hopeareunukset eivät ole tavallisesti ilmeisiä – täytyy mennä syvälle itseen löytääkseen ne. Mitä enemmän löydän henkilökohtaisia hopeareunuksiani, sitä helpompaa minun on olla suvaitsevainen.

Alla on yksinkertainen menetelmä alkaa löytää enemmän henkilökohtaisia hopeareunuksiasi. Luota minuun: ne ovat KULTAA, jos ne laittavat asiat kontekstiin ja näyttävät sinulle kvanttitien eteenpäin. Kutsun tätä kvanttiseksi, koska ei ole mitään lineaarista polkua, joka vie sinut menneisyydestä nykyisyyteen ja tulevaisuuteen.

Luultavimmin löydät jo näitä hopeareunuksia. Onneksi olkoon! Valmistaudu menemään syvemmälle tämän yksinkertaisen prosessin myötä. Nauti, ja kerro minulle, miten se menee.

5 tapaa löytää hopeareunuksia

1. Merkuriuksen perääntymisen aikana, kuten meillä on 14.5. saakka, mieti jotain itsellesi tärkeää, mikä on viivästynyt tai seisoo paikallaan. Henkisen aamuharjoituksesi aikana, kun hiljennyt tarkoituksella ja käännyt sisäänpäin, kutsu tietoa hopeareunuksista. Mene sitten syvemmälle hakemaan korkeampaa näkökulmaa jostain, mikä sinun tarvitsi nähdä tai kokea tämän perääntymisen aikana.

2. Tietäessäsi ennen tapaamista, että se voi olla haastava, ota etukäteen ja jälkeenpäin aikaa pyytää korkeampi näkökulma. Pyydä näytettävän jokin nyanssi, jota et ole huomannut – jotain jonka jälkikäteen tunnistat hopeareunukseksi.

3. Jäljitä hopeareunuksia toteamalla päivittäin aikomukseksesi tunnistaa ne. Hyödyt jo pelkästään siitä, että tiedät, että sellainen ON. Älä ylläty, jos olet rentoutuneempi ja vain tiedät, että pinnan alla on jotain hyödyllistä.

4. Kun tunnet, että on jokin hopeareunus, tietämättä vielä, mikä se on, kutsu luontaista uteliaisuuttasi esiin. Pelkästään tämä kutsuminen laittaa liikkeelle sen, että menet syvemmälle ymmärtääksesi hopeareunuksen ja hyötyäksesi siitä.

5. Kun jokin muuttuu odotetusta – esim. kollega ei ilmesty tapaamiseen, ystävä peruuttaa lounaan tai heräät ilman energiaa tehdä, mitä suunnittelit – käänny yllä kuvatulla tavalla sisäänpäin kutsumaan tietoa hopeareunuksista. Muuten, ilmaisen tämän sanan monikossa, kun niitä saattaa olla useita!

Löydä hopeareunuksia kaikista asioista

Kulkeaksemme näiden kaoottisten ja haastavien aikojen läpi meidän täytyy pyrkiä löytämään hopeareunuksia kaikista asioista. Sanon "kaikista asioista", koska korkeammasta perspektiivistä  katsottuna kaikella nyt tapahtuvalla hulluudella on jokin tarkoitus. Iso tietoisuusmuutos ei voi tapahtua, ennen kuin valoa säteilee kirkkaasti vallan väärinkäyttöön – tarpeeksi paljon todellisen muutoksen tapahtumiseksi.

Ehdotan, että jatkat valosi säteilemistä niihin pimeisiin nurkkiin, jossa on epäoikeudenmukaisuutta. Tiedä, että sinulla ja energiallasi on merkitystä ja synnyit juuri tähän aikaan – et kärsiäksesi, vaan johtaaksesi tietä jumalaisena muutoksentekijänä.

Wesak-meditaatio 20.5. ...

Lisää energiatukea ...

Ota vapaasti yhteyttä minuun saadaksesi lisää informaatiota ja kertoaksesi, jos tietty artikkeli, meditaatio tai prosessi on auttanut sinua.

Kiitos, että olette osa elämänmatkaani näinä otollisina hetkinä, ja kiitos jatkuvasta tuestanne!

Olkoon rakkaus ja menestys sinun.

Selacia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >