HomeViestejäSteve RotherSyyskuu 2022 - Suuri nollaus

Syyskuu 2022 - Suuri nollaus

SUURI NOLLAUS

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Syyskuu 2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom. Seuraavat kanavoinnit annettiin suorassa GlobalLight-lähetyksessä (20.8.2022), ja ne voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Viesteihin tehdään editointia, jotta ne saadaan puhutusta kirjoitettuun muotoon. Tämän prosessin aikana Ryhmä tekee usein lisäyksiä tai selkeyttää jotain aihetta, ja yhdistelemme usein kanavointeja tuomaan tärkeintä informaatiota siitä ajankohdasta, jolloin ne annettiin. Toivottavasti nautit niistä. Steve Rother

____________

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Tarkkailija.

Liityn seuraanne tänään hyvin ylpeänä, sillä olemme nähneet monia muutoksia planeetallanne. Meidän on hämmästyttävää katsoa täältä. Kyllä, näette kaikkia vaikeuksia ja haasteita. Näette ihmisten riitelevän monista eri syistä. Mutta kerromme teille myös, että edessä on tilaisuus työskennellä yhdessä, kaiken riitelemisen sijasta. Ymmärtäkää, rakkaat ystävät, että jotkut hyötyvät tästä jakautumisesta. Jotkut itse asiassa lisäävät niitä tilanteita, jotka aiheuttavat tätä jakautumista, mikä perimmiltään hyödyttää heitä. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että teillä on nyt tilaisuus muuttaa kaikkea tätä. On niitä, jotka yrittävät tuoda julkisuuteen asioita turhauttaakseen teitä ja saadakseen teidät suuttumaan. Älkää ajatelko, että puhumme poliitikoista, koska tilanne on paljon yli sen – kyse on rahasta.

Kyllä, olemme maininneet tämän useita kertoja aiemmin. Tuomme sen taas esiin, koska näemme, että tulee tilaisuus olla yhtenäisiä, ja haluamme teidän olevan valmistautuneita. Kun näette auringonvalon pilkahtavan myöhemmin, tarttukaa siihen ja ankkuroikaa se, ja sitten välittäkää se eteenpäin.

Niin monia asioita tapahtuu tällä hetkellä, että se on kiehtovaa. Samaan aikaan teille on erittäin vaikea olla tarkoituksella, mutta sekin muuttuu. Joskus katsotte itseänne tai menette kehopukuun, joka ei oikein sovi. Tai kenties ihmiset eivät hyväksy teitä jollain tavalla, joten alatte muuttaa asioita sisällänne sopimaan tuohon kehopukuun, jota käytätte ulkona. Ja se on useimpien valheiden luonne, koska ne tulevat sen projisoinnista, kuka haluatte olla, eikä siitä, kuka oikeasti olette tuossa hetkessä.

Mutta kehopuku voi joskus mennä hengen tielle. Sen sijaan, että henkenne saa tuon kokemuksen, päädytte teeskentelemään olevanne ihminen. Kaikki nämä asiat muuttuvat nyt. Teidän pitäisi olla hyvin ylpeä olemisestanne ihminen, joka on osallistunut tähän. Vaikka teistä ei ehkä tunnu, että olette tehneet mitään erityistä, olette pitäneet tuota energiaa. Ilman sitä, että tarpeeksi ihmisiä pitää tuota energiaa turvallisesti maaplaneetalla, mikään tästä ei olisi mahdollista. Itse asiassa USA:ssa olisi tällä hetkellä jo sisällissota. Kyllä, saatatte nähdä monia vaikeuksia, ihmisten jatkuvasti riidellessä ja yrittäessä valita puolen. Mutta pitäkää silmänne suuremmassa kuvassa, koska teillä on todellakin vaikutusta. Ja pitämällä tuota energiaa ette ole oikeassa tai väärässä, vaan pelkästään ihmisiä, jotka katsovat jotain eri kulmista. Jos vetäydytte tarpeeksi kauas, voitte nähdä kaiken sen. Ja sen toivomme tuovamme teille.

Parantava piiri

Nyt haluaisimme teidän liittyvän meihin muutamaksi hetkeksi parantavaan piiriin. Voitte tuoda tähän parantavaan piiriin, mitä tai kenet tahansa haluatte. Voitte tuoda eläimenne, tyttärenne, poikanne, vanhempanne tai mitä tahansa, mitä haluatte. Vaikka saattaa olla yksi asia, johon fokusoidutte, teillä on myös vaikutusta kaikkiin noihin muihin asioihin. Kyllä, puhumme kenties poikanne parantamisesta tai jonkin antamisesta hänelle, mitä ette normaalisti antaisi. Mutta itse asiassa kyse on siitä, että päästätte irti siitä ajatuksestanne, että hän on sairas, ja siirrytte periaatteessa eri suuntaan säteilemään vain valoa.

Sitä odotatte maaplaneetalla – ehdotonta valoa kaikissa tilanteissa. Perimmiltään parantaminen täytyy tehdä pyynnöstä. Jos laitatte parantavaan piiriin jonkun, jolta teillä ei ole lupaa, parannatte todellisuudessa itseänne ja suhdettanne tuohon ihmiseen. Rakkaat ystävät, on ok tehdä, mitä haluatte. Ei ole oikeasti mitään sääntöjä, mikä on todella mielenkiintoinen asia.

Särmikkäistä viivoista irtipäästäminen

Kulkiessanne ympäri maaplaneetta, olette törmänneet asioihin ja koskettaneet asioita, poimineet värähtelyjä ja kantaneet niitä toruksessanne. Kyllä, toruksenne liikkuu kehon ympärillä kahteen eri suuntaan. Toruksenne ulkopuolella ovat kaikki nuo pienet särmikkäät viivat, joissa törmäsitte asioihin tai yrititte korjata energioita, jotka eivät olleet yhteensopivia. Joskus yrititte elämässänne harmonisoida niitä, ja tuo arpikudos säilyy toruksessanne ja toistuu uudestaan ja uudestaan. Mutta nyt on täydellinen tilaisuus päästää irti ja suoristaa nuo särmikkäät viivat, melkein kuin kampaisimme solmuja toruksestanne. Siis sitä tarjoamme teille tämän päivän parantavassa piirissä. Haluamme, että pystytte päästämään täysin irti noista vaikeuksista ja haasteista.

Olette voimakkaita luojaolentoja. Mutta mielenkiintoista on, että haluatte todisteita tästä, joten yritämme näyttää teille, miten se toimii. Jos katsotte taaksepäin omaa elämäänne, näette, että unelmat joita teillä oli vuosia sitten, ilmentyvät jollain tavalla, tiedätte sen tai ette. Parantavassa piirissä voitte päästää irti joistain näistä särmikkäistä viivoista, jotka estävät teiltä omat luomuksenne ja ilmentymänne.

Oletteko valmiita? Vetäkää syvään henkeä ja vapauttakaa kaikki jännitys kehostanne. Hyvä. Puhaltakaa se nyt ulos. Avatkaa sydänchakranne ja sulkekaa silmänne. Olette pyhässä tilassa, ja aika ympärillänne pysähtyy. Haluaisimme teidän tulevan tietoiseksi rajoituksista tai haasteista, jotka estävät teitä olemasta kaikkea, mitä voitte olla. On ok, jos ette pysty täysin tunnistamaan tuota ongelmaa sellaisena, kuin se näyttäytyy elämässänne nyt.

Siunatkaa ongelma

Tuo ongelma on tuonut teille tavan parantaa elämäänne, joten siunatkaa se. Kyllä, kiittäkää tuota ongelmaa, että se antaa teille tilaisuuden mennä suoraan kiitollisuuteen. Erinomaista. Nyt kun chakranne ja toruksenne liikkuvat, kun energia virtaa sydänchakranne läpi, se alkaa selvitä. Tuntekaa paineen helpottavan jokaisella hengityksellä. Tunnette voimaantuneenne eri tavalla kuin ennen.

Vaikka saatatte muuttaa tunteitanne asioista, näette myös muita alueita avautuvan. Näette taikaovia avautuvan. Asioita joita olette etsineet tai joita ajattelette tarvitsevanne, alkaa maagisesti ilmestyä. Ottakaa kunnia siitä. Älkää ajatelko sen olevan vain tuuria. Ilmennätte asioita tietoisesti nyt. Se alkaa omasta parantumisestanne, työskentelystä sen fyysisen kehon kanssa, joka majoittaa henkenne.

Kun astutte esayotoon ja siirrytte korkeampiin värähtelyihin, tuo yhtälö muuttuu. Annamme teille esimerkin. Tällä hetkellä olette noin 80 % fyysinen, ja vain 20 % hengestänne saa paljastua aika ajoin. Mutta muutamme sen. Kyllä, se vie jonkin aikaa, mutta kuvitelkaa, millaista olisi saada 50 % hengestänne.

Tietoinen luominen

Käytätte tällä hetkellä myös paljon aikaa fyysisestä kehostanne huolehtimiseen. Myös liikkuminen paikasta toiseen vie uskomattoman määrän energiaa. Mitä jos olisitte 50 % henki ja 50 % ihminen? Siitä tulisi paljon helpompaa, ja se on tietysti asia, mitä voitte odottaa innolla.

Siis laittakaa tuo energia parantavaan piiriin nyt. Sulkekaa silmänne, avatkaa sydämenne ja yhdistykää mestaruuteenne. Olette mestariolentoja, jotka on laitettu tänne luomislahjan kera, mutta side silmillä estä teitä näkemästä sen. Vetäkää henkeä, ja avatkaa sydänchakra. Säteilkää tuota valoa piiriin ympäri maapalloa. Tällä hetkellä ihmiset säteilevät valoa sydänchakrastaan tuohon piiriin. Hengittäkää sitä sisään, ottakaa se sisään. Kaunista.

Vetäkää syvään henkeä ja sitten puhaltakaa ulos. Olette ihmeellisiä olentoja, ja tiesitte ennen tulemistanne, että tämä tapahtuisi. Useimmat teistä tekivät ekstrapyhiä sopimuksia kaiken varalta, ja tässä olette. No, arvatkaa mitä. Niiden on aika paljastua. Monet niistä b-, c- ja d-sopimuksista, jotka laitoitte liikkeelle itseänne varten, alkavat nyt ilmentyä. Ja noita ovia alkaa avautua teille, kun sallitte sen. Pelatkaa peliä, jossa teeskennellään olevansa ihminen, mutta tietäkää, että olette ensin luojaolento. Rakkaus ja kiitollisuus sisältävät vastaukset, joita etsitte.

Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tällä tavalla – emme kertoaksemme teille mitään, vaan muistuttaaksemme pelkästään, keitä olette. Olette maagisia olentoja, suurimpia enkeleitä, joita on koskaan elänyt. Tervetuloa Kotiin, rakkaat ystävät. Kohdelkaa toisianne arvostaen, hoivatkaa toisianne ja pelatkaa hyvin yhteen.

Olen Tarkkailija … ja pidän katselusta.

_____________

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä.

Kulkekaa kanssani hetken, meillä on paljon käsiteltävää. Tosiasia on, että energianne muuttuu. Olette luojaolentoja, mutta luotte myös yhdessä. Kun kollektiivin sydän muuttuu, kaikki alkaa liikkua vähän eri suuntaan. Kyllä, se on liikkeessä nyt. Minne se johtaa? No, se on teidän päätöksenne. Ette ole vielä perillä, mutta se on liikkeessä. Tämä on sen avaintekijä, koska pysähtyneisyyden voittaminen alussa on avaintekijä kaiken sen laittamista liikkeeseen.

Yhdessä luominen

Kun Tarkkailija tuli sisään, erityisesti hän puhui hyvin suuresta tapahtumassa, joka tulee tulevaisuudessa. Luvallanne haluaisin viedä teidät vähän pidemmälle siihen. Mielenkiintoista on, että se on määrätty ennalta. Kyllä, paikallaan on monia asioita, jotka olette luoneet. Kuten sanomme suuren pöydän ympärillä, olette tehneet näitä sopimuksia ennen tuloanne.  Pystyitte tuomaan ne itsellenne, jotta voisitte ratkaista ne tällä planeetalla.

Teillä on myös kollektiivisia sopimuksia, jotka laitettiin liikkeelle, ennen kuin astuitte pelilaudalle. Noissa kollektiivisopimuksissa on kyse alkamisesta liikkua, ja teillä on monia tilaisuuksia. Alussa melkein kaikki näyttää ongelmalta. Se on vain ihmisten tapa käsitellä muutosta. Todellisuus on, että te ette käsittele muutosta kovin hyvin, mutta prosessi täytyy vain saada liikkeelle. Sitten kun se on liikkeessä, voitte helpommin ohjata kaikkea.

Esimerkiksi, jos olette autossa ja yritätte kääntää pyöriä, kun ohjauspyörä on lukittu, se on erittäin vaikeaa. Mutta jos alatte työntää autoa mäkeä alas, tulee erittäin helpoksi kääntää ja muuttaa liikkeen suuntaa. No, se on hyvin samanlaista, mitä tässä tapahtuu. Joitain isoja globaaleja asioita tapahtuu pian. Ne voivat näyttää vaikeilta alussa, mutta ne ovat tilaisuuksia massiiviseen muutokseen, ja voitte alkaa työskennellä yhdessä.

Mahdollisuus muutokseen

Energiaan on tulossa mahdollisuus. Tapahtumasarja saattaa aloittaa sen, tai voitte vain saada tunteen, että energia on muuttunut. Se tulee tammikuun lopulla tai helmikuun alussa ensi vuonna 2023. Näette erilaisia asioita avautuvan, mikä aikaansaa tämän muutosmahdollisuuden, mutta mikä tärkeintä, sen tarkoitus on saada huomionne. Olette luojaolentoja, jotka ovat pitäneet tätä energiaa. Olette niitä, jotka ovat avanneet oven koko ihmiskunnalle ottaa tämä askel korkeampaan värähtelyyn. Tällä hetkellä kannatte vähemmän fyysistä kehoa ja enemmän henkeä.

Ja se on tulossa. Tilaisuuksia koko ihmiskollektiiville selvittää, missä haluatte olla tässä prosessissa. Ja sana "ennenkuulumaton" ei alkuunkaan kata tätä. Rakkaat ystävät, teitä pohjustetaan suurempaan kollektiiviseen sopimukseen. Miltä se näyttää? Se riippuu teistä, joten esitämme teille samat kysymykset. Miten tämä tapahtuu? Onko tärkeää tietää kaikki yksityiskohdat? Ei ole. Tämä on suuri järjestely.

Looginen eläminen

Paljon muuttuu tavassanne tehdä asioita. Huomasitte sen, kun pääsitte ulos tästä viruksesta ja aloitte taas matkustaa. Vaikka ette ole todellisuudessa vielä ulkona siitä. Ja teillä oli merkittävä ongelma toimitusketjuissa. Toimitusketjujen katkeaminen aiheutti muita katkoja – näitä samoja haasteita uudestaan ja uudestaan. Jatkossa teillä on luultavasti myös lisää sitä, eri syistä.

Mutta tärkein asia jota ehdotamme teille nyt, on alkaa ostaa ruokaa läheltä kotia. Erityisesti, jos tuo ruoka on kasvatettu lähellä kotia, se on kehollenne parempaa. Asutte syystä siellä, missä asutte, ja kehonne on tottunut noihin värähtelymalleihin. Kun syötte ruokaa, joka on kasvatettu omalla alueellanne, saatte ainakin kaksinkertaisen määrän ravintoa siitä, koska kehonne on jo tuossa värähtelytilassa.

Tiedätte, että saatte melkein kaikki banaaninne yhdestä paikasta maan päällä. Ja se pätee moniin ruoka-aineisiin, joita syötte. Tärkeää on tietää, että te olette vastuussa. Teillä on eri tavoin tilaisuuksia luoda uudelleen tämä, sillä lopputulos riippuu täysin teistä. Ja se on kaunein osa tässä. Olette suurenmoisia olentoja, jotka ovat täällä tarkoituksella. Teillä ei ole ainoastaan henkilökohtaisia sopimuksia, jotka laaditte suuren pöydän ympärillä ennen tuloanne tänne, vaan mikä tärkeämpää, olette osa kollektiivista sopimusta.

Osana valotyöntekijäperhettä, tulitte sisään tämän hyvin erityisaikomuksen kera. Jotkut pelkästään pitävät tuota energiaa, jotta ihmiskunnan kollektiivivärähtely voisi nousta hyvin, hyvin hitaasti. Ja silloin kun tuo energia hyppää, se on merkittävä muutos, mutta ihmiset eivät pysty käsittelemään muutosta hyvin. Niinpä ajatus on tuoda se hitaasti, mitä olette tehneet. Ja jos nyt matto vedetään altanne, olette tilassa, jossa voitte tasapainottua helpommin. Pitäkää silmällä tätä, ei pelosta vaan tietoisuudesta. Tämä ei merkitse, että te ette voi mennä paikallisen alueenne ulkopuolelle. Mutta mitä enemmän voitte rajoittaa kokemuksenne paikalliseksi maan päällä, sitä helpompia ajat edessä ovat. Eläkää paikallisesti, ajatelkaa globaalisti.

Paljon tapahtuu tällä hetkellä, ja useat kollektiiviset sopimukset alkavat vaikuttaa. Näette paljon enemmän sitä noin kolmen kuukauden kuluessa, joten älkää olko huolissanne vielä yksityiskohdista. Ja jos se tapahtuu, se on ok, koska se merkitsee, että nuo ongelmat selvisivät ennen tapahtumaa. Tai jos sitä ei tule, olette oikeassa paikassa oikeaan aikaan, rakkaat ystävät.

Teissä on monia, jotka ovat matkustaneet 300 vuotta taaksepäin tulevaisuudesta ollakseen täällä nyt. Ja kyllä, tulitte takaisin muuttamaan asioita. Voi, tiedämme, että teillä on kaikkia näitä kvanttihaasteita ja ajatuksia tulevaisuuden muuttamisesta palaamalla menneisyyteen. Mikään siitä ei ole niin, kuin ihmiset ajattelevat sitä. Todellisuus on, että olette tässä. Merkitseekö se, että olette matkustaneet ajassa taaksepäin 300 vuotta? Ei, synnyitte tänne. Mutta henkenne täytyi olla täällä tänä aikana juuri nyt. Teitte sen, tervetuloa Kotiin. Pannaanpa nyt töpinäksi.

Lähetämme teille suurinta lämpöä, mitä voimme. Olette osa tätä suurta perhettä, kun olette kerääntyneet eri paikkoihin ympäri tätä universumia. Ja olette täällä maaplaneetan kriittisessä muutoskohdassa. Teitte sen, tervetuloa Kotiin. Se toimii! Ja sen myötä lähdemme luotanne tällä erää, tietäen, että olette osa suurta ryhmää, joka on ollut ympäri universumia. E-perhe on ollut monissa eri paikoissa, ja nyt päätitte ottaa pois siipenne ja inkarnoitua planeetalle tarpeeksi pitkäksi aikaa, jotta teillä on vaikutusta. Tässä olette. Tervetuloa Kotiin.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen, hoivaamaan toisianne joka tilaisuuden tullen ja pelaamaan hyvin yhteen.

Olen Ajanpitäjä, ja rakastan teitä syvästi.

Espavo.

Kiitos, että otat oman voimasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >