HomeViestejäSteve RotherMarraskuu 2021 - Vihan kanavoiminen

Marraskuu 2021 - Vihan kanavoiminen

VIHAN KANAVOIMINEN

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Marraskuu 2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom. Seuraavat kanavoinnit annettiin suorassa GlobalLight-lähetyksessä, ja ne voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Tehdään editointia sen saattamiseksi puhutusta kirjoitettuun muotoon. Tämän prosessin aikana Ryhmä tekee usein lisäyksiä tai selkeyttää jotain aihetta, ja yhdistelemme usein kanavointeja tuomaan tärkeintä informaatiota siitä ajankohdasta, jolloin se esitettiin. Toivottavasti nautit siitä. Steve Rother

______

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Sydämen tiedehenkilö.

Kerromme teille, että olette uskomattomassa ajassa Maa-planeetalla. Olette kuulleet sen meiltä monta kertaa. Ja kuitenkin näette haasteet ja etteivät asiat toimi samalla tavalla kuin ennen. Yleisnäkemyksenne on, että asiat tulevat vielä vaikeammiksi. No, ne tulevat joillain tavoin. Mutta liikutte myös uskomattomasti nopeammalla tahdilla, kuin olette koskaan ennen liikkuneet. Kaikkien näiden asioiden tapahtuessa, rakkaat ystävät, paljon on tullut esiin sen tuloksena. Ette pysty jatkamaan joitain asioita samalla tavalla kuin ennen. Ihmiset havaitsevat tämän, erityisesti työpaikoissaan. Kenties heillä on ollut tiettyjä työpaikkoja, tai he ovat ylläpitäneet tiettyjä energioita, ja sitten tulee tämä virus ja kaikki pitävät lomaa.

Olette edelleen täällä

Se on mielenkiintoinen prosessi. Kaikki tekevät työtä ja saavat rahaa elääkseen. Mutta sitten rahaa lakkasi tulemasta, ja samaan aikaan rahantarve väheni, ja kaikilla on asiat edelleen ok. Periaatteessa kaikki asiat joita olette pelänneet, tapahtuivat erittäin nopeasti. Siis kehotamme teitä juhlimaan tietänne elämän läpi. Nauttikaa joka hetkestä, josta voitte, ja tarkastelkaa sitä jatkuvana matkana. Olemme maininneet tämän aiemmin, rakkaat ystävät. Maa-planeetalla ihmiset ovat nauttineet uskomattoman pitkästä aikajaksosta, jossa voi kehittyä ja kasvaa.

Pandemian toinen ulottuvuus

Ensimmäisillä ihmisillä Maassa oli suuria vaikeuksia, ja selviytyminen oli suurin haaste. Vaikka ihmiset eivät edes ajattele noita asioita enää, teillä on tänä päivänä merkittäviä stressitekijöitä, jotka voivat aiheuttaa suuria jälkiseuraamuksia elämässä. Yksi suurimmista alueista liittyy masennukseen, ahdistukseen ja kaikkiin erilaisiin mielen sairauksiin. Enimmäkseen viruksen vuoksi, mielen sairaudet ovat lisääntyneet kolminkertaisesti kuluneen kolmen vuoden aikana. Mutta aina ei ole kyse samoista ihmisistä, mikä on tuo mielenkiintoinen osa. On erittäin vaikeaa varmentaa noita lukumääriä tässä kohtaa. Miksi? Kun ihmiset masentuvat tai ahdistuvat, usein he ajattelevat ensin, että se on heidän vikansa tai he tekevät jotain väärin, joten he kätkevät sen.

Hymy ylösalaisin

Tietysti kaikki haluavat nähdä teidän hymyilevän. He eivät halua nähdä tuskaanne, joten hymyilette kaikille. Laitatte yllenne kehopuvun, joka sanoo: "Tämä minä olen. Tätä minä teen." Tässä elätte elämäänne. Mutta sisällä kysytte: "Mitä hyötyä?" Teidän on vaikea päästä vauhtiin, ja tämä on levinnyt melko laajalle Maassa. Toinen paikka jossa se ilmenee, on ahdistus. Se on täsmälleen sama tilanne kuin energia-allergia, joka kulkee hermostossanne vähän eri reittiä ja aiheuttaa vähän eri tuloksen. Joskus olette niin sidottu siihen, mikä reaktionne maailmassa on, että pidättelette kaikkea, rakkaat ystävät.

Mielen sairautta on koko asteikolla, skitsofreniasta masennukseen ja ahdistuksesta persoonallisuushäiriöihin. Hyvin monet näistä ovat levinneet laajalle maan päällä tänä aikana. Joillain tavoin paljon useammat ihmiset näyttävät sen, edes ymmärtämättä, että heitä voitaisiin pitää mieleltään sairaina. Yleinen ymmärryksenne siitä, mitä mielen sairaus on, on alkanut kasvaa. Itse asiassa ymmärryksenne melkein kaikesta kasvaa.

X-luokka

Kerromme teille myös, että mielenkiintoisia asioita tapahtuu auringossa, ja pian alatte nähdä enemmän auringonpurkauksia. Ne alkavat nyt pienin lisäyksin, enimmäkseen M- ja C-luokkaa. Juhlikaa, kun näette niitä, sillä Maanne tarvitsee tuota energiaa. Sillä on täysin uusia tilaisuuksia ja uutta potentiaalia mennä suuntiin, joita ei ennen ollut.

Kyllä, ensimmäisenä asiana teidän täytyy piristyä. Kannustakaa ihmisiä liikkumaan mihin tahansa suuntaan ja sitten korjaamaan kurssia kulkiessaan. Tässä kohtaa kriittinen asia on pysähtyneisyyden voittaminen. Kyllä, jotkut teistä menevät töihin vanhoihin paikkoihin, joissa ennen kävitte. Jos menette, on kuitenkin mahdollista, että te ette ehkä ole siellä kauan. Muita ihmisiä haluaa siirtyä teidän asemiinne tai korkeampiin asemiin. Näette myös toimitusketjun katkeamisen vaikutuksia, joita jatkuu jokin aikaa. Se on kiehtova prosessi. Mutta pitäkää mielessä, että ihmiset ovat sopeutumisen suurimpia asiantuntijoita Maa-planeetalla ja myös ympäri universumia.

Olette olleet täällä hyvin pitkään. Ei vain siksi, että Maa teki teille tämän pidemmän tilan olla täällä, vaan koska sopeuduitte ja menitte kaikkien haasteiden läpi. Menette tällä hetkellä monien vaikeuksien läpi. Kaikkia näitä haasteita tulee eri tavoin, mutta ihmiset ovat mestarisopeutujia. Teillä on edessänne paljon, ja sitä on ilo katsella. Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen, hoivaamaan toinen toisianne ja pelaamaan hyvin yhteen.

Olen Sydämen tiedehenkilö. Rakastan teitä kovasti. Nauttikaa matkasta.

Espavo.

*******

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Tarkkailija.

Liityn seuraanne tänään kauniin vision kera Maasta. No, kiehtovia asioita tapahtuu meidän perspektiivistämme katsottuna. Jos vain voisitte ymmärtää, että aloititte kaikki samasta ydinolemuksesta. Jokainen teistä oli yksilöllinen osa "ulostyönnettyä" tietoisuutta. Lähditte omalle polullenne, vaikka edelleen yhdistyneenä, jotta kaikki kehittyy. No, se mitä on tapahtunut, on todella kiehtovaa meidän perspektiivistämme. Kaikki alkoi liikkua niin nopeasti, että teiltä katosi kirjaimellisesti näkyvistä, että se liikkuu. Etenette merkittävästi monilla elämänalueilla. Vaikka usein näette vain vaikeudet, erillisyyttä työnnetään. Se on melko yksinkertaista ymmärtää – paljon rahaa tehdään erottamalla/jakamalla ihmiset ja suututtamalla heidät.

Olette kaikki osa tuota yhteyttä. Ja jos katsotaan suurempaa kuvaa, jos palataan siihen, jolloin ihmiskunta alkoi, kaikessa oli kyse selviytymisestä. Sitten paljon myöhemmin siinä oli kyse sitä, miten voisimme tehdä elämästänne vähän helpompaa. Vielä 200 vuotta sitten 90 % Maa-planeetan väestöstä oli äärimmäiseksi köyhyydeksi luokiteltavassa tilassa. He eivät pystyneet elättämään itseään, mutta se on muuttunut melko dramaattisesti aikajaksolla, josta puhumme.

Tietysti toinen aspekti on teknologianne, joka tuo teille kaiken sekunnissa. Ennen oli niin, että kun ihmiset halusivat muuttaa jonkin yhteiskuntasäännön, siitä päätettiin oikeusistuimessa. Mutta tänä päivänä se päätetään sosiaalisessa mediassa ja televisiossa paljon nopeammin. Kaikki on muuttunut ja edennyt radikaalisti. Kerromme teille, että se on mennyt parempaan päin, vaikka sitä on erittäin vaikea nähdä.

Erityisesti lääketieteen alueella julkaistaan joka päivä uusia löytöjä, jotka ovat atlantislaisia. Se on ilmakehässänne ja tulee jokaiselle teistä, joka voi saada tolkkua siitä. Saatte jonkin idean tai käsitteen, ja jos työskentelette laboratoriossa, olette altis tekemään siitä jotain. Näitä esitellään joka päivä, joten pitäkää silmällä niitä.

Näette sitä jo tapahtuvan reaktiona virukseen, joka on aiheuttanut paljon sekasortoa planeetallanne. Ja kuitenkin paljon lisää on tulossa, perusymmärrystä siitä, miten toimitte oman fyysisen kehonne kanssa. Myös ymmärrystä suhteestanne ympäröivään maailmaan ja siitä, miten sillä voi olla valtava vaikutus, ei vain tunneterveyteenne, vaan myös fyysiseen terveyteenne. Henki ei tietenkään koskaan sairastu, sillä se on ääretön ja täydellinen. Tuo osa olemuksessanne on aina täydellinen. Ja kuitenkin sen täytyy mennä fyysisen kehon läpi voidakseen ilmaista itseään. Jos fyysisessä kehossa on haasteita, vinoutumia tai "käänteisenergioita", joskus voi olla erittäin vaikea saada selvää tuosta tavasta. Ottakaa vain seuraava askel siirtyäksenne tuolle eri alueelle. Sisäinen tasapainotusjärjestelmänne laittaa lopun liikkeelle.

Mitä tapahtuu, kun menette nukkumaan yhtenä iltana, mutta sisäinen järjestelmänne on poissa tasapainosta? Yritätte löytää ratkaisun, mutta ette pysty. Voitte mennä nukkumaan ja päättää, että ajattelette sitä aamulla – ilman muuta. Mutta sitten heräätte ja se on ensimmäinen ajatuksenne. Siis mitä tapahtuu, kun olette epätasapainossa koko ajan? No, tästä tulee niin normaali elämäntyyli, että luulette, ettei sille voi tehdä mitään. Sitten unohdatte sen ja menette eri suutaan. Mutta sekään ei toimi, eihän?

Vihan kanavoiminen

Jos järjestelmänne on työnnetty pois tasapainosta, lopulta tuo vinouma purkautuu jonkinlaisena vihana. Mutta sitten ajattelette, että te ette voi olla vihainen, koska se ei ole henkistä. Viha on kuitenkin motivoija. Se liikuttaa useampia ihmisiä, kuin voitte mitenkään kuvitella. Siis miten kanavoitte vihaa? Mikä on turvallinen tapa, jolla voitte tuntea tuon turhautumisen, mutta kanavoida sen positiivisella tavalla? No, se on energiaa, rakkaat ystävät. Tasapainotusjärjestelmänne on työnnetty täysin pois tasapainosta, osittain koska kaikki nämä teknologiat syöttävät teille jatkuvasti informaatiota.

Ja vaaditaan vain vähän energiaa siirtämään teidät eri suuntaan. On kiehtovaa katsella, mitä Maa-planeetalla tapahtuu. Vihan liikkeelle sysäämä motivaatio voidaan ylläpitää vain lyhyen aikaa. Näette pian joitain muutoksia tuolla alueella, kun ihmiset alkavat herätä.

Pitäkää mielessä, että olette toisto-olentoja. Jonkin toistaminen uudestaan ja uudestaan, tekee sille paikan maailmassanne, vaikka se olisi epätotta. Koska – jälleen kerran – se saa sisäiset tasapainotusjärjestelmänne sekaisin. Mutta miten voitte kanavoida tuon vihan, kun todellisuudessa ette edes ole vihainen sille, mille luulette olevanne. Sen sijaan olette vihainen kyvyttömyydestä tasapainottua. Voitteko löytää tapoja tehdä sen, kenties myös viereisillä alueilla, jotka eivät ole poissa tasapainosta? Paljon rahaa voidaan tehdä sillä, ja näette todisteita siitä kaikkialle. Ihmiset liikkuvat uskomattoman nopeasti nyt. Yksi asia jonka pyydämme teitä tekemään, kun tunnette vihaa, on löytää tapa siirtyä intohimoonne. Kenties olette kuvanveistäjä, ja kätenne osaavat luoda mitä kauneimpia taideteoksia. Veistoksenne voivat kirjaimellisesti tuoda elämää ihmisiin, jotka ihailevat niitä.

Kyllä, voitte kanavoida tuon vihan työntämällä sen luovuuteen. Vaikka olisitte vihainen aloittaessanne muotoilemisen, se voi silti osoittautua kauniiksi. Miksi? Koska luovuutenne oikaisee sydämen, se tasapainottaa kaiken. Mutta jos luotte koko veistoksen vihaisena, kenties sanotte: "Voi, se on kamala veistos." Sitten palaatte takaisin siihen, mikä teki teidät vihaiseksi, mutta eri perspektiivistä. Vaikka tuo veistos olisi kamala, sillä ei ole oikeasti merkitystä. Miksi? Loitte sen ilmaistaksenne jotain, minkä saitte aikaan. Se on täydellistä.

Paljon tätä tapahtuu, rakkaat ystävät, koska ihmiset voivat olla erityisen motivoituneita ollessaan vihaisia. Jokainen teistä on mestariluoja, enemmän kuin voitte nähdä. Tästä prosessista on hyvin paljon opittavaa. Ihmiskunta on muuttunut, olette ottaneet massiivisen askeleen. On uusi peli. Kohdelkaa toisianne kunnioittaen, hoivatkaa toisianne ja pelatkaa tätä uutta peliä hyvin yhteen, kun astutte kaikki eteenpäin käsi kädessä – se on ainoa tapa tehdä se.

Tervetuloa kotiin, rakkaat ystävät.

Olen Tarkkailija, ja pidän katselemisesta.

Espavo.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >