HomeViestejäSteve RotherSyyskuu 2020 - Vilkaisu eteenpäin

Syyskuu 2020 - Vilkaisu eteenpäin

VILKAISU ETEENPÄIN
 
Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Syyskuu 2020 (kanavoitu 29.8.2020)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huom. Seuraava kanavointi annettiin suorassa VirtualLightBroadcast-lähetyksessä ja sen voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Alla on saman kanavoinnin editoitu versio, joka on suunniteltu tulostettavaksi. Se editoitiin Ryhmän valvomana ja hyväksymänä. Toivottavasti nautit siitä. Steve Rother
_______
 
Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Em. Liityn seuraanne tänään suuren ilon kera ja tuoden muistutuksia Kotoa. No, planeetta liikkuu uskomatonta vauhtia. Planeetta on aina kulkenut omaa polkuaan, ja sillä on ollut ylä- ja alamäkensä. Mutta kiehtova asia on, että ihmisen evoluutio alkaa kulkea ällistyttävää vauhtia. Näemme nyt vaikeuksia melkein kaikkialla, eri paikoissa ympäri maailmaa. Ymmärtäkää, että tämä on kaikki osa ihmisevoluutiota, kurkottamista ulospäin ja sitten palaamista taas takaisin yhteen. Kyllä, on hyvin haastavaa, koska liikutte kaikki eri suuntiin ja voitte nyt nähdä jakautumista ympäri planeettaa. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että teillä on sydämen viisautta ja pian paljastuu, miksi halusitte olla täällä tänä aikana.
 
Tulevina aikoina ihmiset saavat selville yksinkertaisia tapoja yhdistää sydänenergian toisten kanssa tällä planeetalla. Kun värähtelynne kohoavat, luotte rakkausverkon. Tämä verkko kehittyy tuottamaan energiaa, jota tarvitaan ihmiskunnan avuksi kollektiivisten ongelmiensa ratkaisemisessa. Ihmiset yrittävät hyvin monin eri tavoin saavuttaa yhtä jos toista asiaa, turhautuvat ja sitten ilmaisevat tuon turhautumisen. Viime aikoina monissa maissa ihmiset ovat lähteneet kaduille ilmaisemaan tuota turhautumista. Se on melko normaalia kiertoa, joka on toistunut ihmiskunnan kehittyessä. Näette tätä jonkin aikaa ympäri planeettaa. Ihmissydän nousee, ihmiset kurkottavat ulospäin. Teknologioita käyttämällä jokainen yksilö alkaa sanoa, mitä hän tarvitsee. Kaikki alkavat sanoa sen kovaan ääneen, jokaisen vaatiessa kauan sitten menetetyn äänensä.
 
Ensimmäinen askel evoluutiossa on saavuttaa uusi itsetietoisuustaso. Tuossa kohtaa yksilö määrittelee itsensä sen mukaan, mitä hän ei halua ympärilleen. Vahvuuden löytäminen itsenäistymällä voi olla katalyytti ja voimaannuttavaa, mutta vain lyhyen aikaa. Ankkuroimiseksi korkeammille tasoille täytyy hallita toinen askel, joka on määritellä itsensä nyt sen mukaan, mitä haluaa ympärilleen.
 
Ihmiset tarkastelevat rasismia useammilla alueilla, kuin ehkä tiedätte. Se on yleistä tasapainottamista, jota on kauan odotettu, ja meidän perspektiivistämme se on ihmisten tulemista itsetietoiseksi. Näemme, miten se ankkuroidaan kollektiivissa. Ketkään kaksi ihmistä eivät ole samanlaisia tai tasavertaisia, vaikka henkenne ovat täysin tasavertaisia. Kopioikaa se kokemuksiinne toisten kanssa, ja kaikki ihmiset alkavat määritellä itsensä sen mukaan, mitä he haluavat ympärilleen. Tämä on harmonista feminiinienergiaa toiminnassa.
 
Lähdekoodit
 
Kun henkenne matkaa fyysiseen kehoon, kun inkarnoidutte ja kuljette elämän läpi, on aikoja, jolloin asioita tulee teille taianomaisesti. Saatatte ihmetellä, miksi tämä tai tuo tapahtui teille tietyllä tavalla. Rakkaat ystävät, loitte suurimman osan siitä sopimuksella. Enää teillä ei kuitenkaan ole velvollisuutta, on vain potentiaalinen polku. On useita sopimustasoja, joista olette tietämätön, myös suostumisesta osaksi jotain kollektiivista sopimusta. Kun alkuun muodostitte nämä yhteydet, periaatteessa muodostitte yhteyden siihen fyysiseen olentoon, jonka kanssa henkenne asuu ja yhdistyy. No, se kaikki tehdään lähdekoodeja käyttämällä. Nuo alkuperäiset lähdekoodit pystyvät kylvämään ja yhdistämään fyysisen kehon. Samalla tavalla kuin DNA:ssa on kehonne fyysiset koodit, lähdekoodit sisältävät tuon suhteen henkeenne. Se sallii teidän saada kauniin kokemuksen, jossa teeskentelette olevanne ihminen.
 
Kun törmäätte vaikeuksiin tulevina aikoina, yksi tärkeimpiä aspekteja on sydänten yhdistäminen. Nimitäin kaikilla teillä on vastaukset. Vaikka kenellekään teistä ei ole kaikkia vastauksia, yhdessä teillä kaikilla on ratkaisu kaikkeen. Pitäkää se mielessä, koska edessä olevat haasteet on motiivi, jonka olette kollektiivisesti luoneet planeetallenne. Kun se kehittyy, näette enemmän ihmisiä lähtevän kaduille ja pitävän kylttiä sille, mitä he tukevat. Se on avoin sydän, ja jos voitte yhdistyä noihin avoimiin sydämiin, voitte luoda ykseyden. Se ei kuitenkaan tarkoita, että teidän täytyy yhdistyä vihaisiin ihmisiin kaduilla.  
 
Sen te näette, kun yhdistätte sydämenne, ja se on rakkauden puhtain muoto. Voitte luoda verkoston planeetan yli pelkästään yhdistymällä energeettisesti. Jos teillä on ystäviä maailman eri osissa, löytäkää aikaa yhdistyä heihin. Tämä vahvistaa omaa henkilökohtaista energiaverkkoanne ja luo rakkausverkoston. Ja kyllä, teillä voi olla meditaatioita tiettyyn aikaan tuomaan ihmiset yhteen. Useimmat teistä ovat parantajia ja opettajia, joten haastamme teidät tekemään kaiken tämän ja enemmän. Kollektiivinen ihmissydän nousee, jos sille annetaan tilaa.
 
Näette paljon energiamuutoksia seuraavina kuukausina. Joistain pidätte ja joistain ette, mutta älkää kiinnittykö liikaa, jotta ette uuvu. Olkaa selvästi omassa totuudessanne, mutta jos mahdollista, tehkää se etäältä. Tulee aikoja, jolloin ääntänne tarvitaan. Pitäkää mielessä, että teillä on jotain saavutettavaa kaikesta tästä, sillä se saa jokaisen astumaan esiin, etsimään korkeampaa totuutta ja kurkottamaan jotain kohti, mikä voi auttaa heitä liikkumaan. Maailmanne on jo muuttunut, rakkaat ystävät.
 
Suuri muutos
 
Suurin haaste koko universumissa on, että muiden täytyi kollektiivisesti lopettaa pelinsä – kenties heidän planeettansa muuttui tai jotain samanlaista tapahtui. Tietysti teille on tuttu Lemuria ja luultavasti vielä tutumpi Atlantis, joka alkaa nyt taas nousta. Yksi kauneimmista asioista tässä on, että kun tulette yhteen sydänenergiassa, siirrytte korkeampaan värähtelyyn. Vaikka ette tuntisi yhteyttä Atlantikseen, on tapahtumassa tilinteko. Monet ovat esittäneet osaa tässä muutoksessa. Jotkut teistä ovat olleet käsi kädessä ja nousseet ylös vaikeuksista ja luoneet korkeamman tilan, johon muut voisivat siirtyä.
 
Atlantiksen muistaminen
 
Haasteena siinä on, että te ette voi helposti irrottautua. Olette asettaneet itsenne olosuhteisiin, jotka määrittelevät teidät. Todellisuudessa olette laittaneet sekä pelin että sen säännöt liikkeelle. Kuten olemme maininneet aiemmin, 60-luvun loppupuolella monet sielut jotka pelasivat tuota Atlantiksen peliä, tulivat takaisin. Heitä tulee edelleen suuria määriä, kun nyt on tilaisuus tehdä asiat eri tavalla. Monet kylvivät erilaisen kulttuurin siemeniä, kun taas toiset lähtivät kaduille tuomaan nuo ideat ja maadoittamaan ne tiukasti kollektiiviin.
 
Tehtiin lupaus Atlantiksen romahtamisen jälkeen. Jos ihmiskunta koskaan pääsisi siihen pisteeseen, jossa Maa voisi tehdä tuon siirtymän, monia atlantislaisia inkarnoituisi ollakseen täällä noina aikoina. Vaikka monet teistä ovat täällä noista ajoista, ette muista sitä. Isännällä ei ole muistoja ajastaan siellä – ainoastaan se, minkä me olemme kertoneet hänelle. Se on melko yleistä, mutta tässä on pointti. Homma ei toimi, jos kaikki nousevat uuteen maailmaan ja luovat uuden pelin tälle korkeammalle tasolle, mutta sitten jättävät muut ihmiset alas tappelemaan. Miksi ei? Koska se tapahtui aiemmin.
 
Henkiset magneetit
 
Se on hyvin yksinkertaista, rakkaat ystävät. Viime kerralla kun tämä tapahtui, teillä on suuri kokous, jolloin kutsuitte kaikki sielut yhteen ja pysäytitte kirjaimellisesti ajan. Aikailluusio keskeytettiin hetkeksi, kaiken tuomiseksi yhteen kaikista ajan aspekteista hengessä. Tässä peliä muutettiin hieman. Ja lupasitte, että te ette koskaan enää jakautuisi – joko kaikki menisivät tai ei kukaan menisi. Se on mielenkiintoinen tilanne, koska kun nousette ylös, on erittäin helppoa erottaa ajattelu ja piiloutua korkeampaan tilaan. Tässä olisi hyödyllistä ymmärtää, että olette kaikki yhteydessä, ja olette aina olleet. Siis jos yritätte nousta korkeampaan tilaan, se ei yksinkertaisesti toimi. Voitte luoda tämän korkeamman tilan ja astua siihen aika ajoin uudistumaan ja saamaan näkemystä uudesta suunnasta. Ongelma kuitenkin syntyy, silloin kun yksilö haluaa paeta ja elää kokonaan korkeammissa värähtelyissä.
 
Ideana tässä on luoda tuo pyhä tila, panostaa siihen ja käyttää sitä tasapainottumiseen ja uudistumiseen, kun jatkatte yhdistymistä muihin fyysisessä muodossa. Se sallii teidän maadoittaa korkeampaa valoa ja vetää kaikki ihmiset ylös tehdessänne sitä. Kutsumme tuota tilaa esayotoksi ja käytämme sitä opetuksissamme, mutta monia muita nimiä tulee eri kanavilta. Pitäkää mielessä, että nimet eivät ole tärkeitä. Emme puhu Kodista, rakkaat ystävät. Tämä korkeampi tila sallii hengen edelleen kokea fyysisessä muodossa. Kyse on pelkästään siitä, että fyysinen keho ja henki neuvottelevat uudelleen sopimuksensa. Lopullinen yhdistelmä ilmestyy esiin hengen useampina intohimoina ja harvempina fyysisinä haasteina.
 
Muutaman seuraavan vuoden aikana on hyödyllistä, että tämä pyhä tila on tukevasti paikoillaan. Kun kehitytte, monet yhteiskunnalliset järjestelmänne muuttuvat, mikä vaikuttaa päivittäiseen elämään monissa paikoissa. Elämän säännöt näyttävät muuttuvan nopeasti, ja kun yhteiskunnalliset järjestelmät muuttuvat, niiden täytyy kehittää itseään. Siinä on paljon vaikeuksia yhtenäisyydenpuutteen vuoksi. Lisäksi ihmiskunnan korkean ja matalan värähtelyn välinen ero on paljon suurempi kuin ennen. Kaunis asia kuitenkin on, että teidän täytyy vain pitää kädestä ja se vahvistaa energianne eksponentiaalisesti universumiksi. Mielenkiintoista kyllä, ihmisillä jotka pitävät teitä kädestä, saattaa olla erilaiset uskomukset kuin teillä. Sillä ei ole merkitystä, koska jos vetäydytte tarpeeksi kauas, voitte nähdä, että kaikki ovat yhteydessä ja samaa.
 
Merlinin laki
 
Voitte nähdä universumin edessänne, kun kuljette elämän läpi. Olemme aiemmin kertoneet teille tarinan Merlinin laista, kun se pätee tässä. Merlinin tiedettiin kulkevan ajassa taaksepäin, ja sen tuloksena hänellä oli sellaista, mitä useimmat kutsuivat taikuudeksi. Yhtenä päivänä nuori Artturi pyysi Merliniltä luomisen lakeja. Merlin vastasi, että sellaisia lakeja ei ole eikä hän pitänyt lainkaan koko lakiajatuksesta. Sitten Merlin kertoi Artturille tämän yksinkertaisen ajatuksen: "Poikani, elämässä täytyy neuvotella. Idea on tämä: tee paras kauppa, jonka osaat neuvotella, ja kun tulee se aika, toimita vähän enemmän." Artturi käytti tätä usein, ja mentorinsa toiveista huolimatta hän kertoi kaikille, että se oli Merlinin laki. Se toimii kaikenlaiseen energiavaihtoon. Tulevina päivinä pitäkää mielessä, että suhteet ovat yksi näistä neuvotteluista.
 
Rakkausverkko
 
On mielenkiintoista, että näinä muutosaikoina maan päällä suhteet voivat auttaa tämän pyhän tilan luomisessa, josta puhumme. Se vaatii vain yhtä vahvaa yhteyttä. Löytäkää se tai pankaa se tapahtumaan jossain. Jos teillä ei ole yhtä erittäin vahvaa yhteyttä, luokaa niitä monia sen sijaan. Tarvitseeko teidän olla harmoniassa jonkun kanssa siinä, mitä luotte yhdessä? Ei enää. Vaikka ne olisivat vain lyhyitä vuorovaikutustilanteita, se auttaa luomaan verkoston ympäri planeettaa. Kun syötätte ideoita ja rakkautta tuohon yhteyteen, se laajenee eksponentiaalisesti ja maadoittaa tuon energian.
 
E-perhe
 
Kuten olemme myös maininneet, rakkaat ystävät, monet teistä ovat E-perhettä. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun pelaisitte peliä ilman varjostavia sääntöjä, sillä kyse oli vapaan valinnan pelistä. Ja näin ollen moni tästä perheestä otti pois siipensä pelatakseen tätä peliä. Nyt teillä on massiivinen määrä heitä, mutta he ovat kaikki melko nuoria. Vaikka he ovat vain pieniä lapsia, heillä on energiaa, joka voi auttaa kovasti. Kun luotte näitä yhteyksiä ja löydätte tuon yhden ihmisen tai ryhmän, jonka kanssa voitte yhdistyä säännöllisesti vahvistamaan verkkoa, jota rakennatte, muistakaa sisällyttää mukaan nuo lapset. Tehkää tilaa heille ajatuksissanne, koska he tuovat vastauksia, joita monet teistä etsivät tällä hetkellä.
 
Rakkaat ystävät, suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tällä tavalla. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen, hoivaamaan toisianne ja pelaamaan hyvin yhteen.
 
Jokaisessa tilaisuudessa olette pelilaudan taikureita.
 
Olen Em, ja rakastan teitä kovasti.
 
Espavo.
 
Ryhmä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >