HomeViestejäSteve RotherHeinäkuu 2020 - Ulottuvuuksien yhdistyminen

Heinäkuu 2020 - Ulottuvuuksien yhdistyminen

ULOTTUVUUKSIEN YHDISTYMINEN
 
Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Heinäkuu 2020 (kanavoitu 27.6.2020)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huom. Seuraava kanavointi annettiin suorassa VirtualLightBroadcast-lähetyksessä ja sen voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Alla on saman kanavoinnin editoitu versio, joka on suunniteltu tulostettavaksi. Se editoitiin Ryhmän valvomana ja hyväksymänä. Toivottavasti nautit siitä. Steve Rother
_______
 
Tervehdys, rakkaat ystävät.
 
Olen Sydämen tiedemies, ja tuon tänään mukanani hyviä uutisia Maa-planeetalle. Tapahtuu paljon muutosta, kuten olette nähneet viime kuukausina ja myös vuosina. Huomattava määrä energiaa on tullut yhteen ja kerääntynyt hyvin pieneen tilaan. Sen tuloksena hyvin paljon tapahtuu joka päivä. Nyt tapahtuu monia tärkeitä asioita, yksi toisensa jälkeen. Joskus on vaikeaa pysyä perässä ja selvittää, missä olette tänään ja mitä asiaa on tärkeintä katsella.
 
Ensimmäinen aikamuutos
 
Kerromme teille tärkeän asian. Noin neljä vuotta sitten mainitsimme, että jotain tapahtui Linnunrata-galaksin keskellä. Aivan galaksin ytimessä on musta aukko, joka todellisuudessa muodosti sen. Kun se söi, se veti sisään kaikki planeetat ympäriltään, mikä jätti avaruuteen kauniin pikkuspiraalin, jota kutsutte Linnunradaksi. Galaksissanne on hyvin monia planeettoja, joilla on elämää. Saatte sen lopulta selville, koska löydätte tapoja kommunikoida aikajanan ulkopuolella. Erittäin monia mahdollisuuksia tulee hyvin lähitulevaisuudessa.
 
Noin neljä vuotta sitten Linnunradan energia alkoi muuttua. Musta aukko sen ytimessä alkoi syödä hyvin hitaasti vetämällä ainetta sisään. Se ei pelkästään raahaa pitkää planeettajonoa perässään, vaan alkaa vetää niitä mustaan aukkoon. Ja tuo toiminta muutti aikaa – ei vain Maa-planeetan aikaa, vaan kaiken Linnunradalla ja myös sen ulkopuolella. Toisia galakseja muissa ulottuvuuksissa on sidottu omaanne. Muutos ajassa on aiheuttanut paljon muutosta elämässänne ja myös luonut täydelliset olosuhteet ulottuvuuksien yhdistymiselle. Jos tarkastelette kollektiivin tapahtumia, voitte nähdä, että korkeampi standardi on hiljaa siirtymässä paikoilleen. Se on heijastusta feminiinisyyden nousemisesta, mikä on toinen ehto ulottuvuuksien yhdistymiselle.
 
Yksi ihmisten haasteista on, että monet "järjestelmänne" eivät tiedä, että värähtelynne on noussut. Noilta järjestelmiltä vaaditaan nyt paljon, kun feminiinienergia nousee. Merlia puhuu siitä pian, sillä tämä on osa mestaruusprosessia. Hyvin lyhyessä ajassa ihmisstandardit ovat kohonneet, eikä feminiinisyys enää ole valmis sietämään monia vanhoja tapoja. Muutos on käsillä. Toivottakaa tervetulleeksi mestaruuden aika.
 
Sysäys muutokseen
 
Monet teistä täällä Maa-planeetalla kokevat tätä virusta, joka toisissa maissa on jo jokseenkin kesytetty. Tulee kaksi virusaaltoa lisää, mutta monien valotyöntekijöiden työ on jo tehnyt tästä vähemmän ongelmallista. Lisää tuota työtä tapahtuu, ennen kuin lisäaallot saapuvat.
 
Olette edelleen tämän viruksen ensimmäisessä aallossa, missä tahansa olettekin. Ja tietysti tietyillä alueilla on suuria vaikeuksia sen kanssa. Monet paikat ovat eri tavoin alivalmistautuneita ja niillä on uskomattomia haasteita, mikä johtaa monien ihmisten kuolemaan. On myös monia asioita, joita voitte tehdä tässä, mm. noiden henkien tervehtiminen, kun he lähtevät ulos. Pitäkää mielessä, että monia kutsutaan Kotiin auttamaan toiselta puolelta.
 
Moniulotteiset peilit
 
Kerromme siitä teille, kun menemme eteenpäin, mutta tällä erää haluaisimme kertoa tärkeämmän aspektin siitä, mitä tapahtuu. Se on osa evoluutionne laajempaa aspektia. Jakautuminen sai tämän viruksen vaikuttamaan joihinkin alueisiin enemmän kuin toisiin, mutta illuusio erillään olemisesta on saanut uuden muodon muuttuneessa ajassa. Antakaa minun selittää. Tiedätte, että olette täydellisiä olentoja Kotoa. Henkenne on täydellinen, joten se on luonnollinen olettamus. Mutta lapsena teidän täytyy oppia, että olette epätäydellinen. Kysymykseksi silloin tulee, miksi ette voi nähdä täydellisyyttänne? Se on ollut jaettuna henkenne 11 "peiliin".
 
Henkenne heijastuu 11 eri refraktioksi, joista jokainen on kokonainen itsessään. Yksitoista eri "sinua" kokee elämää eri tavalla ja tekee eri valintoja. Periaatteessa jokainen "sinä" on kuin kaksonen, jota ette ole koskaan tienneet itsellänne olevan. Voisitte luiskahtaa kehen tahansa niistä ja tietää, kuka olette ja mitä olette tehneet, joten on hyvin mielenkiintoista, miten se toimii. Periaatteessa ne kaikki ovat sama "sinä", mutta ne kokevat eri asioita ja pelaavat peliä oman henkenne värähtelyharmoniassa. Kuten olemme todenneet, monta kertaa silloin kun jokin merkittävä päätös tehdään, nuo monet ulottuvuudet kokevat tuon päätöksen toiset puolet. Tuolla tavalla henki ei jää koskaan mitään kokemusta paitsi.
 
Ulottuvuuksien yhdistyminen
 
Nämä ovat mestaruuden aikoja, sillä kun aika muuttui, se asetti riviin kaikki ulottuvuudet. Kun maskuliininen ja feminiininen saavuttavat tasapainon, ulottuvuudet alkavat yhdistyä. Jonkin aikaa olemme puhuneet ulottuvuusseinien ohenemisesta. Nyt ne yhdistyvät evoluutiomuutosta varten, joka on juuri edessä. Se on alkanut, ja vaikka useimmat ihmiset tuntevat sen, luonnollinen reaktio on ajatella, että se menee pois pian.
 
Rakkaat ystävät, ykseystietoisuus palaa, mikä merkitsee, että nyt ihmiset näkevät korkeammasta perspektiivistä. Se tapahtuu silmänräpäyksessä. Ulottuvuusseinät ohenevat, jotta löydetään uusi ihmisen ja hengen sekoitus pelaamaan pelin seuraavaa tasoa. Jokin aika sitten mainitsimme, että saattaisitte saada näkyjä. Saatatte myös nähdä valon välähdyksiä ja kuulla ääniä muista ulottuvuuksista ympärillänne, kummallakin puolella. Ajatuksia alkaa myös suodattua näiden seinien läpi, jotka ohenevat nyt itsejenne välillä eri ulottuvuuksissa. Ja nyt kerromme teille, että ne ohenevat vielä lisää. Teillä on nyt monia lisätilaisuuksia tulla paljon lähemmäs täydellistä kuin koskaan ennen Maa-planeetalla, ihmiskunnan kollektiivisen kohoamisen vuoksi. Sitä on vaikea nähdä, koska näyttää olevan hyvin monia kiistoja ja huomattavaa levottomuutta, koska ihmiskunta nousi hyvin nopeasti.
 
Yhteiskunnallisten järjestelmien sopeuttaminen korkeamman värähtelyn elämään
 
Vanhat järjestelmät yrittävät edelleen käsitellä entiseen tapaan ihmiskuntaa, joka muuttuu nopeasti maan päällä. Olette olleet tässä tilanteessa aiemmin, jolloin järjestelmienne täytyi sopeutua hyvin nopeasti pysyäkseen ihmiskunnan kehittymisen tasalla. Koskaan aiemmin sitä ei ole todellisuudessa tapahtunut, koska teidän täytyi pidätellä kehitysaskelianne ihmiskollektiivina. On varmaa, että maapallolla on monia vaikeuksia, mutta kerromme teille, että äänet ovat puhuneet ja ne on kuultu. Nyt alatte tuoda osianne takaisin muista aika- ja paikkaulottuvuuksista ja integroida niitä. Kun kuljette päivittäisen elämänne läpi, teillä on jännittäviä tilaisuuksia, kun Maa-planeetta muuttuu.
 
Olemme puhuneet paljon siitä, sillä on korkeampi maailma, jossa alatte elää melko pian. Se ei merkitse, että teidän täytyy lähteä Maasta tai fyysisestä kehostanne, vaikka se muuttuu vähän. Teistä alkaa tuntua vähemmän tiheältä ajan kuluessa. Tämän ei tarvitse tapahtua jakautumiskohdassa, mutta kun tulette takaisin täydellisyyteenne, alatte kulkea mestaruusajassa. Kaikki mitä voitte osata, on tässä nyt, joten teidän ei tarvitse viedä sitä seuraavalle tasolle. Teidän ei tarvitse käsitellä mitään siitä yksilönä tai kollektiivina. Kuitenkin tilaisuuksia on runsaasti, ja nämä ovat tosiaankin mahtavia aikoja. Tämä on yksi syy, miksi hyvin paljon energiaa heitetään jokaiselle tällä hetkellä. Ainoastaan aika ei ole muuttunut, ihmisten yrittäessä saada siitä kiinni, vaan olette myös mestaruusajassa. Kaikki nämä kysymykset tulevat eteenne hyvin nopeasti. Teillä on tilaisuus päättää, mitä otatte mukaanne ja mitä jätätte taakse, kun siirrytte tälle seuraavalle tasolle.
 
On täydellinen aika juhlia, rakkaat ystävät, koska nyt on valoa ja se säteilee hyvin kirkkaasti. Se tulee ihmisten sydämestä. Olemme uskomattoman innoissamme nähdessämme tämän seuraavan tason tulevan esiin, kun se alkaa mennä eteenpäin sydän kerrallaan. Osallistukaa siihen, rakkaat ystävät, ja nauttikaa kyydistä. Auttaa valtavasti hyvin monin tavoin, mitä enemmän voitte tulla takaisin ykseyteen tänä aikana. Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan tosianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne joka tilaisuuden tullen ja pelatkaa hyvin yhteen.
 
Olen Sydämen tiedemies, ja rakastan teitä kovasti.
 
Espavo.
 
––––––––––––––
 
Tervehdys, rakkaat ystävät.
 
Olen Merlia. Olen tullut tänään onnittelemaan teitä, sillä olette "kruunanneet" täysin uuden energiatason. Meille on ehdottoman taianomaista nähdä se verhon tältä puolelta, koska mahdollisuus on nyt avautunut ja teillä on uusi polku. Tiedämme, että nämä ajat ovat hyvin haastavia. Hyvin monia asioita tapahtuu samanaikaisesti. Teillä on hyvin monia tilaisuuksia oppia, siirtyä eteenpäin ja korjata menneisyyden asioita. Kaikki on ehdottomasti täydellistä laajemmassa aika-aspektissa. Olette mestaruuden ajassa, rakkaat ystävät. Voitte katsoa taaksenne oma historiaanne ja nähdä kaikki koukeroviivat, ja samalla teillä on myös tilaisuus oikaista joitain niistä. Kun siirrytte eteenpäin ja uudelle tasolle, kerromme teille, että olemme hyvin ylpeitä nähdessämme, mitä tapahtuu. Vaikka on paljon vaikeuksia ja haasteita, on hiljainen energia, joka nousee. Se on feminiinisyys, joka nousee saavuttamaan uuden tasapainon.
 
Feminiinienergia ilmenee täysin eri tavalla. Ja kyllä, sitä on vaikea verrata maskuliinienergiaan, koska ne kasvavat täysin eri tavoin. Feminiinienergia on hiljaista ja hienovaraista. Se on kaiken alla ja perusenergiaa, ja ihmiset sanovat sitä "äitienergiaksi". Se toimii eri tavalla, ja on yleisesti voimakkaampi, vaikkei äänekäs, pakottava eikä dominoiva. Koska se saa voimaa harmoniasta, se ei tarvitse noita asioita.
 
Muutos ajattelussa
 
Ihmiset ovat perinteisesti sallineet itseään manipuloitavan monilla tavoilla, opastettavan ajattelemaan tietyillä tavoilla, ostamaan tiettyjä tavaroita, ja myös luokiteltavan. Muistakaa, rakkaat ystävät, että te teette päätökset suunnastamme universumissa. Se tehdään neljällä yksinkertaisella värähtelyeheystekijällä: mitä ajattelette, miten toimitte, mitä tunnette ja mitä uskotte. Näiden neljän kohdan täytyy olla linjassa tänä mestaruusaikana. Kun saatte ne vielä enemmän linjaan, näette asioiden muuttuvan elämässänne. Se sallii teidän astua pois virrasta kytkeytymättä irti.
 
Myrskynsilmä
 
Kun värähtelynne jatkaa kohoamistaan, saatatte löytää itsenne oudosta tyyneydestä. Vaikka näette edelleen hälinää ja vaikeuksia, niiden ei tarvitse tulla teidän maailmaanne. Huomaatte, että tulee lisää noita tilaisuuksia tavoilla, joista ette luultavasti aina olleet tietoisia. Siis vetäkää henkeä ja puhdistakaa energianne sille, mitä on edessä.
 
Näiden tilaisuuksien näkeminen vaatii, että sitoudutte siirtymään eteenpäin jollain tavalla. Kyllä, sen se vain vaatii. Olette tulleet uskomattomien lahjojen kera, jokainen teistä. Useimmat teistä tulivat runsaan feminiinienergian kera. Sen myötä teillä on tietysti empatiaa. Voitte tuntea kaiken muista ihmisistä. Ollessanne näin herkkiä, teidän on täytynyt joskus oppia perääntymään vähän ja löytää tapa säilyttää oma energianne. Mutta entä jos kaikista tulisi yhtä herkkä? Voitteko kuvitella maailman, jossa ihmiset ajattelisivat muita ihmisiä yhtä paljon, kuin he ajattelevat itseään? Tähän suuntaan alatte mennä nyt, kun feminiinisyys alkaa vaikuttaa.
 
Teillä on hyvin monia mahdollisuuksia, ja meidän on hyvin jännittävää katsella sitä. Olemme avaamassa ovia, kun teette tuon sitoutumisen. Jos päätätte siirtyä tähän suuntaan, pienikin työntö avaa erittäin raskaan oven hyvin taianomaisesti, koska teillä on paljon energiaa takananne.
 
Olemme myös kertoneet teille, että näinä hyvin taianomaisina aikoina jokaisella teistä on mahdollisuus saada erityisopas, spesialisti joka voi auttaa teitä kulkemaan näiden edessä olevien aikojen läpi. Kun henki ratsastaa olkapäällänne, se on hyvin samanlaista kuin oppaiden vuorovaikutus kanssanne. Se on hyvin hienovaraista, se on ikään kuin niin lähellä, että ajattelette sen melkein olevan te.
 
Jos kuuntelette tarkkaan, on uusi ääni, jos se resonoi. Jos ei, ajatelkaa, että saatatte olla jo vähimmän vastarinnan polulla. Se tulee luultavasti tunteena. Kenties tunnette vähän voimakkaampaa ja suurempaa energiaa ja itseluottamusta. Siinä ei ole egoa ja tarvetta saada tunnustusta. Kyllä, on aika. Kauniit energiat maan päällä ovat nyt muuttuneet ja avanneet oven uuden ulottuvuuden luomiseen. Ulottuvuuden jossa voitte alkaa kantaa enemmän omaa henkeänne harmoniassa kaiken sen kanssa, mitä teette. Siis mitä henki tarvitsee fyysiseltä keholta tehdäkseen sen? Aivan. Nuo neljä värähtelyeheyden tekijää: mitä ajattelette, mitä tunnette, miten toimitte ja mitä uskotte. Harmonisoikaa nämä neljä tekijää ja henkenne säteilee ja näkyy hymyssänne ja silmissänne, kun kosketatte ihmisiä valollanne. Se aika on nyt, rakkaat ystävät, ovet ovat auki. Alatte nyt nähdä uusia tilaisuuksia kaikkialla ympärillänne. Kyllä, on vielä paljon työtä tehtävänä.
 
Kokoontuminen
 
Verhon toisella puolella on valtava kokoontuminen. Kunnioittakaa heitä, rakkaat ystävät, kun he kerääntyvät auttamaan seuraavissa askelissa. He tekevät joskus uskomattoman uhrauksen mennäkseen Kotiin varhain ja ollakseen auttamassa verhon toiselta puolelta. Kun ihmiset astuvat tähän uuteen ulottuvuuteen, he ovat kanssanne. Ja se on osasyy, että hyvin monia ihmisiä lähtee nyt planeetalta. Rakastakaa heitä, tehkää tuo tila heille ja auttakaa heitä löytämään Koti. Auttakaa heitä, kun he astuvat pois kehostaan, sillä he voivat hämmentyä. Olette mahtavimpia enkeleitä, joita koskaan on elänyt, ja meille on suuri kunnia olla seurassanne. Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne ja pelatkaa hyvin yhteen.
 
Olen Merlia … Tulkaa katsomaan minua joskus.
 
Espavo.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >