HomeViestejäSteve RotherKesäkuu 2020 - Maan päällä on uutta lunta

Kesäkuu 2020 - Maan päällä on uutta lunta

MAAN PÄÄLLÄ ON UUTTA LUNTA
 
Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Kesäkuu 2020 (kanavoitu 23.5.2020)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huom. Seuraava kanavointi annettiin suorassa VirtualLightBroadcast-lähetyksessä ja sen voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Alla on saman kanavoinnin editoitu versio, joka on suunniteltu tulostettavaksi. Se editoitiin Ryhmän valvomana ja hyväksymänä. Toivottavasti nautit siitä. Steve Rother
_______
 
Tervehdys, rakkaat ystävät. Liitymme innoissamme seuraanne tänään. Nimittäin laajemmasta perspektiivistä katsottuna ihmiskunta on saavuttanut nyt uuden energian, ja olemme hyvin innoissamme kertoessamme tästä teille. Merkitseekö tämä, että kaikki nämä haasteet joita olette käsitelleet, menevät yhtäkkiä pois? Tai että kaikki alkavat tulla yhteen eri tavoin? No, sen näkemistä mekin odotamme. Ihmiskunta käy läpi kollektiivista suruprosessia, mistä on tullut hyvin selvää, kun ihmiset ovat varjostaneet oman surunsa tuolla kollektiivin surulla.
 
Ihmiset etsivät asioita alkaakseen palata siihen, mitä kutsuisitte "normaaliksi" energiaksi. Kerromme teille nyt, että normaali on näinä päivinä hyvin erilainen, kuin muutama vuosi sitten. Maa-planeetta kehittyy, ja yhteiskunnat tekevät parhaansa pysyäkseen mukana. Tämä on osa siitä, mitä tapahtuu ja mitä nähdään tapahtuvan jokin aikaa.
 
Uutta lunta
 
Tänään esitämme kysymyksen. Oletteko koskaan ollut jossain, kun satoi lunta ja uusi lumi peitti maan? Voitte nähdä vain valkoista, ja oli hyvin vähän todisteita, että muita ihmisiä oli ollut siellä ennen teitä. Voitteko katsoa tuon puhtaan näkymän kauneutta edessänne?
 
Sitten yhtäkkiä käännytte ja katsotte eri suuntaan, ja näette jalanjälkiä – joku on ollut siellä ennen teitä. Yhtäkkiä teistä tuntuu vähän mukavammalta, kun tiedätte, että teillä on polku, jota voitte seurata jollain tavalla. Rakkaat ystävät, olette tekemässä noita ensimmäisiä jälkiä lumeen. Te olette niitä, jotka asetatte nämä energiat, jotta muut ihmiset voivat seurata monena tulevana vuotena. Toivomme teidän ymmärtävän, että monet teistä ovat tulleet sopimusten kanssa, jotka on suunniteltu erityisesti yhdistämään teidät oikealla hetkellä ja oikeassa aika-avaruuden osassa. Niiden saapuessa tunnette kuitenkin yhtäkkiä itseänne vedettävän. Kaiken sen myötä mitä planeetallanne nyt tapahtuu, se on hyvin vaikeaa, koska silloin kun joku vetää energiaanne, ensireaktionne on sulkeutua.
 
Ovi
 
Mutta nyt enemmän kuin koskaan ennen, ihmiset alkavat astua eteenpäin ja luoda uutta polkua ja tilaa. Pilkataanko teitä siitä? Kyllä, rakkaat ystävät, voimme melkein taata sen. Ihmiset jotka eivät noudata laumamentaliteettia, erottuvat. Mutta monet teistä tulivat erityisesti tämän informaation kera. Tulitte erityissopimuksen kera, joskus vain sanoaksenne muutaman sanan jollekin ihmiselle, kenties tönäistäksenne häntä tai antaaksenne vastustusta jossain. Toisilla on paljon laajempia sopimuksia, kuitenkin kaikkia tarvitaan nyt. Ovi uuteen maailmaan on auki, ja se alkaa kehittyä kauniilla tavalla. Pitäkää silmällä sitä. Ja kun katselette noita jalanjälkiä, jotka jatkuivat, tietäkää, että te teette niitä. Olette alussa, ja te teette noita jälkiä, joita miljoonat seuraavat.
 
Monet eivät halua liikkua, ennen kuin varmistavat parhaan suunnan. Onko sillä paljon vaikutusta? Ei, koska voitte aina muuttaa suuntaanne. Se on kaunis osa ihmiskunnassa ja vapaan valinnan planeetassa – teillä on tuo tilaisuus. Olette hyvin moniulotteisia, mistä ette ole aivan tietoisia. Ja kuten mainitsimme aiemmin, teillä tapahtuu kaikkea tätä Maa-planeetalla. Olette huolissanne ja vihainen sen vuoksi. Riippumatta siitä, millä puolella ajattelette olevanne kaikissa näissä keskusteluissa, sillä ei ole oikeasti paljon vaikutusta. Miksi? Koska monissa todellisuuksissa, niissä 12:ssa joita on kaikkialla ympärillänne, 11 on itse täynnä teidän varjojanne ja energioitanne. Ja kun teette ison päätöksen yhdessä elämässä, nuo muut ulottuvuudet poimivat nuo päätökset ja menevät eri suuntaan. Se merkitsee, että te ette jää mistään paitsi.
 
Moniulotteinen näkö
 
Onko mahdollista tehdä jokin väärä valinta? Kyllä, tässä elämässä tai ulottuvuudessa, ja sitten toisen ulottuvuuden täytyy valita toinen vaihtoehto. Kun tulette Kotiin, teillä on ydin kaiken sen tapahtumisesta. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että elätte hulluja aikoja. Olette hyvin tietoisia siitä, olette nähneet uusia otsikoita, joita ette ole nähneet koskaan aiemmin. Sanaa "ennenkuulumaton" käytetään enemmän kuin koskaan ennen Maa-planeetalla. Se ei kuitenkaan ole aktiivisin kaikista ulottuvuuksistanne. Olette mestaruuden ajassa ja kehitätte tiettyjä alueita. Siitä syystä hyvin monia haasteita tulee esiin, mikä antaa teille tilaisuuden hallita asioita niin nopeasti, kuin pystytte. Vaikka hukkaisitte tilaisuuden, se ei ole ongelma, koska toinen tulee melko pian. On kaunein ajatus katsoa minkä tahansa ongelmanne jokaista aspektia tilaisuutena mestaruuteen. Kun hallitsette nuo asiat, se merkitsee, ettei teidän tarvitse viedä niitä pelin seuraavalle tasolle, jota alatte rakentaa tällä hetkellä.
 
Se on uskomattoman kaunista. Evoluutiota tapahtuu samanaikaisesti kaikissa muissa ulottuvuuksissanne, sekä henkilökohtaisesti että kollektiivina. Kerromme lisää siitä aikanaan, mutta tällä erää kerromme teille, että yhdessä ulottuvuudessa teillä on ykseystietoisuus. Tämä alkaa asettua Maa-planeetalle, ja se on hyvin kaunista katsottavaa. Täällä teillä on toinen ulottuvuus, joka on hyvin polarisoitunut, ja elätte tätä nyt. Mikään ulottuvuuksista ei ole täydellinen. Teidän saattaa olla kiinnostavaa tietää, että toisessa kollektiiviulottuvuudessanne presidentti Hillary Clinton on juuri selviytynyt toisesta salamurhayrityksestä.
 
Sitä ette näe luodessanne, että voitte muuttaa maailmaanne ja tuoda oman moniulotteisen olemuksenne muita aspekteja sisään. Voitte alkaa palata siihen täydellisyyteen, joka todellisuudessa olette.
 
Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tällä tavalla. Rakkaat ystävät, pyydämme teitä kohtelemaan toisianne suuren arvostuksen kera, hoivaamaan toisianne aina kun mahdollista ja pelaamaan hyvin yhteen. Espavo. Astumme nyt sivuun Ajanpitäjän edestä.
 
–––––––––
 
Tervehdys Kotoa. Olen Ajanpitäjä. Liityn seuraanne tänään, kun olette muuttaneet aika-avaruutta planeetallanne hyvin nopealla sydämensykkeellä. Olette nyt astumassa takaisin uuteen maailmaan. Mutta samaan tapaan kuin liikkeessä olevissa liukuportaissa, teidän täytyy ajoittaa askeleenne päästäksenne takaisin järjestelmään. Jalanjäljistä lumessa puhuttiin aiemmin. Rakkaat ystävät, ne ovat kuitenkin uuden energian ihmisiä. Uudet energiat jotka on laitettu liikkeeseen Maa-planeetalla, ovat hyvin vaikeita ja haastavia monin tavoin. Nimittäin vaaditaan asiantuntijoita, jotka pystyvät pitämään valoa vastoinkäymisten kohdatessa, ja monet teistä tekevät juuri sitä. Te, rakkaat ystävät, olette energiapioneereja, jotka muuttavat kaiken ja laittavat uuden mahdollisuuden liikkeeseen.
 
Energianne on paljon voimakkaampaa, kuin ehkä ajattelette, ja olemme uskomattoman ylpeitä teistä osallisuudestanne tässä. Luottakaa, että ovia avautuu, kun se aika tulee. Teillä kaikilla on erilaisia tarkoituksia ja erilaisia yhteyksiä. Jotkut teistä tietävät täsmälleen, mihin olette menossa ja mikä on korkeimman aikomuksenne suunta, kun taas toiset eivät. Älkää pelätkö, rakkaat ystävät. Luottakaa, että kun aika on oikea, tulee tilaisuuksia ja ovia alkaa avautua.
 
Haasteenne on tietää, milloin astua eteenpäin, mutta onko se oikeasti ongelma? Mitä jos näette jotain ja astutte eteenpäin, mutta se ei ole oikea? Astukaa vain taaksepäin. Se ei ole todellinen ongelma. Suurin haaste koko tässä prosessissa olisi, että jos jokin ovi avautuu ja pelkäätte kovasti astua siitä, ja sitten se sulkeutuu
 
Kerromme teille, että kaikki on muuttunut, kun alatte astua uuteen maailmaan. Täydellisiä ihmisiä, täydellisiä henkiä, on tehtävissä, ja he tarkkailevat koko tämän prosessin kehittymistä varmistaen, että kaikki on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Nämä ovat olentoja, jotka ovat tehneet tämän monilla muilla planeetoilla ympäri universumia. Kaikki jotka ovat täällä, ovat niitä, jotka korjasivat kaiken. Vaikka se oli suunniteltu väärin, olette niitä, jotka päättivät olla planeetalla ja ottaa pois siipensä, pelaten peliä, jossa teeskennellään ihmistä.
 
Hyvin tehty, rakkaat ystävät, te selviydyitte. Nyt jokaiselle teistä kysymyksiksi tulee: "Mitä minun pitäisi tehdä? Milloin minun pitäisi toimia? Missä minun pitäisi olla? Millä puolella minun pitäisi olla?" Kaikki tuo tulee aikanaan, rakkaat ystävät. Saakaa luottamusta omaan kykyynne puhua harmoniassa henkenne kanssa ja myös omaan kykyynne tehdä virheitä. Kaikki alkaa avautua teille, ja sen myötä luotte täysin uusia jalanjälkiä lumeen, uuden maailman, energian ja valon. Tervetuloa kotiin, rakkaat ystävät, olette ansainneet sen.
 
Tämän myötä lähdemme luotanne nyt, ja tulemme takaisin toisena kuukautena luomaan taikuutta uudelleen. Tietäkää, että olette hyvin maagisia ja sytytämme tuon kipinän teissä. Olemme kanssanne koko ajan, ja voitte kuulla meidät, jos opitte vain kuuntelemaan ja luottamaan siihen. Tietäkää, että olette täällä syystä. Siis suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne joka tilaisuuden tullen, ja pelatkaa tätä peliä hyvin yhteen. Luotte taikaa. Kiitos, että otatte oman voimanne!
 
Espavo. Olen Ajanpitäjä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >