HomeViestejäSteve RotherToukokuu 2020 - Valkoinen kohina

Toukokuu 2020 - Valkoinen kohina

VALKOINEN KOHINA
 
Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Toukokuu 2020 (kanavoitu 25.4.2020)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huom. Seuraava kanavointi annettiin suorassa VirtualLightBroadcast-lähetyksessä ja sen voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Alla on saman kanavoinnin editoitu versio, joka on suunniteltu tulostettavaksi. Se editoitiin Ryhmän valvomana ja hyväksymänä. Toivottavasti nautit siitä. Steve Rother
_______
 
Tervehdys, rakkaat ystävät.
 
Ihmiset liikkuvat nyt uskomattoman nopeasti. Tietäkää, että näemme, mitä tapahtuu, ja ymmärrämme pelon. Hengittäkää, rakkaat ystävät. Tässä prosessissa on toinen osa, jonka alatte nähdä ja joka on täynnä toivoa ja innostusta. Jaamme tämän kanssanne tänään ja selkeytämme tapahtuvaan prosessiin liittyvää energiaa. Nimittäin Maalla on paljon enemmän kätensä tässä kaikessa, kuin olette ehkä ymmärtäneet. Myös kaaoksen ja pelon keskellä alatte nähdä ihmissydämen valtavaa nousemista. Tämä rakkausenergia on levinnyt ja alkaa tunkeutua planeettaan. Te kaikki valmistaudutte nyt käymään läpi täysin erilaisen vaiheen tässä prosessissa.
 
Suruaallot
 
Ihmiset alkavat nähdä suruaaltoja. Kyse on yksinkertaisesti siitä, että surette sitä tapaa, miten asiat ovat olleet. Ja vaikka yritätte kovasti palata täsmälleen noihin samoihin paikkoihin, maailma on muuttunut. Se ei ole enää sama, se on jo muuttunut, ja nyt maaplaneetalla on uusi rytmi. Tietäkää, että näiden uusien rytmien myötä tulee myös uusia tilaisuuksia levittää valoa monilla eri tavoilla. Rytmit tuovat tilaisuuksia nähdä itsenne ja paikanne universumissa, mikä on kaunista. Muistakaa, että vaaditaan vain yhtä pientä ystävällistä tekoa aika ajoin, jotta ihmissydän kohoaa ja näkee sen muissa. Sydän aktivoituu hyvin samalla tavalla, kuin hymy leviää automaattisesti, kun se annetaan ihmiseltä toiselle.
 
Avain
 
Pienet ystävälliset teot ilmentävät kollektiivista ihmissydäntä. Kun ihmissydän kohoaa tällä tavalla ja tulette yhteen rakkaudessa, ei pelossa, silloin tapahtuu taikuutta hyvin monin tavoin. Alatte nähdä sitä monissa eri paikoissa, kuten suosion osoittaminen ensiauttajille ja kaikille niille, jotka huolehtivat toisista. Sitä ei tapahtunut vielä edes lyhyt aika sitten, mutta nyt näette uusia avautumisia tapahtuvan. Ihmiset yrittävät vain olla ystävällisiä. Se on kollektiivisen ihmissydämen kohoamista, mikä voi loppujen lopuksi saattaa kaikki takaisin yhteen eri tavoin. Se on harmonian paluu, jota teillä ei ole ollut maan päällä hyvin pitkään aikaan.
 
Pyydämme teitä vastustamaan sormella osoittelua tai ongelman politisointia tässä kohtaa, mikä voi aiheuttaa vain haasteita uuden valon maadoittamisessa. Teillä on paljon aikaa päättää noista edessä olevista asioista, kun asiat ovat selkeämpiä. Tärkeintä juuri nyt on tietää, että olette kaikki tässä yhdessä, ja ainoa tie ulos on yhdessä.
 
Monia asioita alkaa tulla tietoisuuteenne, kun planeetta on muuttunut. Teillä on tilaisuus käyttää se hyödyksi, paljon enemmän kuin edes ymmärrätte. On uusi aika, uusi energia ja uusi rytmi. Valon Kotoa voi nähdä paljon helpommin nyt.
 
Ja kerromme teille myös, rakkaat ystävät, että melko lyhyen ajan kuluttua koette tätä kollektiivista surua. Käytte tuossa prosessissa läpi useita vaiheita, sekä yksilönä että kollektiivina. Noissa suruprosessin useissa vaiheissa on kyse pelkästään voimanne ottamisesta takaisin, ja yksi ensimmäisistä vaiheista on vihaisuus. Miksi? Koska viha voi auttaa teitä palaamaan omaan voimaanne. Se on tapa, jolla ihmiset ovat käsitelleet surua maaplaneetalla, koska he tietävät erittäin vähän tästä prosessista. No, pian näette kollektiivisen suruaallon iskevän maaplaneettaan, ja riippuu teistä, mitä teette sillä. Ensinnäkin, älkää ottako mitään liian vakavasti. Nämä ovat vain hetkellisiä reaktioita. Siis näette ilmenevän vihaa. Ihmiset tuntevat, että heidän voimansa on otettu pois jossain määrin. He käyttäytyvät huonosti saadakseen takaisin voimansa, tunteakseen taas itseluottamusta ja sen paikan maailmassa, joka heillä ennen oli.
 
Vaikka näette sitä tapahtuvan eri tavoin, toivomme, että pidätte kiinni siitä totuudesta, että te yksinkertaisesti ilmestyitte paikalle. Monet teistä tulivat sen erityisaikomuksen kera, että olisivat tällä planeetalla juuri tällä hetkellä, jotta silloin kun ihmiset alkaisivat herätä uuden ulottuvuuden energioissa, olisitte paikalla auttamassa aktiivisesti prosessissa. Sitä tapahtuu paljon useammin ja paljon helpommin, kuin ehkä ajattelisitte. Uusia yhteyksiä alkaa syntyä, ja monin tavoin on kaunista aikaa olla maaplaneetalla.
 
Teille on ollut varattuna paikka. Siinä on teidän nimenne, ja se on ollut siinä hyvin pitkään. Olemme hyvin onnellisia, että vastasitte kutsuun ja hyppäsitte asemiin, kun teitä tarvitaan nyt maan päällä enemmän, kuin voisitte mitenkään tietää. Tunnistatte nuo tilaisuudet ja mahdollisuudet, kun näette oman heijastuksenne uudella tavalla. Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen ja hoivaamaan toisianne joka tilaisuuden tullen, kun pelaatte tätä uutta peliä tässä uudessa ulottuvuudessa.
 
Espavo. Kiitos, että otatte oman voimanne!
__________
 
Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä.
 
Tänään tuon teille yleiskatsauksen siitä, mitä tapahtuu laajemmin. Ensinnäkin tietäkää, että maaplaneetan monilla aspekteilla menee melko hyvin. Teillä on ollut energianollaus, joka muutti koko elintapaanne vähäksi aikaa tämän pandemian poistamiseksi. On kuitenkin joitain hyvin mielenkiintoisia asioita, jotka teidän pitäisi tietää.
 
Ensinnäkin, jos katsotaan Maan perspektiivistä, mitä tapahtuu, niin kyse on täydellisestä nollauksesta ja puhdistuksesta. Maa on pystynyt nollaamaan värähtelynsä, mikä on tapahtunut erittäin tärkeään aikaan Maan kannalta.
 
Toiseksi, energia on muuttunut tämän paikallaanolonne aikana. Sitten kun alatte tulla takaisin siihen, mitä kutsutte todellisuudeksi, ja alatte taas luoda, se on uusi ulottuvuus. Kaikki on uutta. Kyllä, monet ihmiset yrittävät saada takaisin entisen elämänsä ja palata vanhaan työhönsä. Vaikka se saattaa näyttää tilapäisesti toimivan, suurimmalta osin kaikki tekevät melko dramaattisia muutoksia muutaman seuraavan vuoden aikana sopeutuakseen siihen, mitä on juuri tapahtunut.
 
Ihmiskunta ei käsittele tätä virusta kovin pitkään, vaikka se tulee aaltoina. Toinen aalto joka iskisi tyypillisesti syksyn paikkeilla, olisi noin kolme kertaa ensimmäisen aallon kokoinen. Tätä kuitenkin työstetään aktiivisesti, emmekä otaksu sen olevan niin vaikea.
 
Valkoinen kohina
 
Taikuus alkaa palata Maahan, ja jo on aikakin, rakkaat ystävät. Se tuo yhteen ihmisten yhteydet, ihmissydämen ja henget Kotoa. Jos sitä tarkastellaan Maan perspektiivistä, ulkoinen värähtely lakkasi hyvin yhtäkkiä. Planeetta on ollut merkittävän paineen alla satoja vuosia, ja sitten yhtäkkiä se purkautui. Maan päällä teillä on Amerikan hallituksen virasto nimeltään Yhdysvaltain geologian tutkimuskeskus. Yksi sen tekemistä asioista on maaplaneetan värähtelyn mittaaminen. Tämän tekemällä he voivat piirtää erilaisia kaavioita, jotka liittyvät säätilaan sekä seismiseen ja vulkaaniseen toimintaan.
 
Emme puhu vain Schumannin resonanssista, vaan planeetan varsinaisista värähtelymalleista. Se on mielenkiintoista, koska he voivat nähdä liikekerroksia ja myös tulkita, mitä viivat merkitsevät. Koko tämän alueen pohjalla on se, mitä kutsutaan yksinkertaisesti valkoiseksi kohinaksi. Koska se oli staattista, se oli hyväksytty poikkeama. Sitten yhtäkkiä ihmiset lakkasivat ajamasta autojaan ja lähtemästä kotoaan. Kun he lakkasivat tekemästä noita asioita, arvatkaa, mitä tapahtui tuossa valkoisen kohinan pohjakerroksessa? Se lähti pois. Ensimmäistä kertaa nyt tiedetään, miten mitataan ihmiskunnan kollektiivista harmoniatasoa – tai pitäisikö sanoa epäharmoniatasoa. Se on eri mitta kuin ennen, ja monet eivät edes tiedä tässä kohtaa, että se on mittaa tuota. Kuitenkin meistä se on hyvin kiehtovaa.
 
Maanollaus
 
Siis monia näitä asioita alkaa lopultakin paljastua. Ennusteet joita olemme tehneet yhteiskunnistanne ja talouksistanne, alkavat kaikki toteutua. Maa saa äänensä kuuluviin, eikö vain? Asiat saavat nyt eri sävyn. Maa on myös nollannut rytminsä näiden kauniiden hiljaisten hetkien aikana, mikä on sallinut sen siirtyä uudelle polulle. Maaplaneetta liikkuu hyvin hitaasti verrattuna ihmisiin, jotka liikkuvat melko nopeasti. Myös noiden monien muutosten kera, useimmat ihmiset palaavat suoraan takaisin samoihin asioihin, joita he tekivät aiemmin. Siis nyt ideana on löytää se, mitä teidän tarvitsee tehdä. Pitäkää silmällä muutoksia ja olkaa valmistautuneita siirtymään tähän uuteen maailmaan.
 
Monet teistä ovat käyneet nämä eri tasot läpi ja havainneet tarpeelliseksi suojautua sen uskomattoman empatian vuoksi, jota teillä on. Muistakaa, rakkaat ystävät, että tuo sama empatiakyky sallii teidän yhdistyä muiden ihmisten energioihin. Voitte tuntea myös sen valkoisen kohinan, jota Yhdysvaltain geologinen tutkimuskeskus on mitannut. Yhtenä hetkenä tunnette sen, ja sitten yhtäkkiä ette tunne. Millaista olisi, jos menisitte takaisin työpaikkaanne ja yhteiskuntaanne ja kaikki pysyisi tyynenä ja täysin harmoniassa? Tuo mahdollisuus on teidän kaikkien edessä, rakkaat ystävät. Muistakaa hiljaisuus.
 
Opitte uskomattomia asioita tänä aikana. Ette saa selville ainoastaan, miten teette kotona työnne ja ylitätte nuo rajat kommunikoidaksenne eri tavoin, vaan opitte myös olemaan itseksenne. Löydätte ydinolemuksenne pääsemällä eroon kaikesta tuosta valkoisesta kohinasta. Luottakaa, että ilmestytte esiin kaikesta tästä melko nopeasti, vaikkei ole enää samanlaista. Kaikki muuttuu. Kun jokainen teistä menee takaisin siihen, teillä on tilaisuuksia löytää tuo parempi yhteensopivuus siihen, kuka olette energeettisesti, ja kaikessa mitä teette. On enemmän tukea hengellenne, joka teeskentelee olevansa ihminen. Rakkaat ystävät, edessänne olevat päivät tarjoavat kaikenlaisia tilaisuuksia, joita teillä ei ole ollut aiemmin. Maa itse asiassa antaa ne teille, kun se nollaa rytminsä.
 
Uusi ulottuvuus
 
Tavallaan teillä on ollut tämä aika hidastaa ja nollata omat energianne. Teillä on tilaisuus ns. puhdistaa oma valkoinen kohinanne. Nämä ovat selkeyden päiviä, sillä kun siirrytte takaisin, luotte kokonaan uuden ulottuvuuden. Menette eri tilanteeseen, minkä vuoksi olemme tuoneet teille esayoton alkaaksenne kokea, millaista elämä voi olla korkeammalla värähtelevässä kehossa. Liikutte erittäin nopeasti, ja se on hyvin taianomaista! Katselemme hämmästyneenä niitä uskomattomia energioita, joita te kaikki liikutatte. Pysykää poissa pelosta aina, kun mahdollista, ja tietäkää, että pelaatte tätä kaunista peliä. Kun saamme teidät Kotiin, näytämme teille tuon pelin ja sen polun, jonka jätitte taakse. Näytämme teille myös, miten elämä on erilaista sen vuoksi, että sulostutitte maaplaneettaa ja kosketitte hyvin monia olentoja kauneudellanne.
 
Tietäkää, että te ette ole koskaan yksin. Teillä on olentoja kaikkialla ympärillänne joka hetki, ja olette täynnä valoa ja rakkautta. Antakaa sitä kaikille, joille voitte, ja pitäkää se syvällä olemuksessanne. Tietäkää, että tällä hetkellä valkoinen kohina on muodostumassa uudelleen. Nyt on aika alkaa vahvistaa taas ja tuoda uusi rytmi maaplaneetalle. Suuresti kunnioittaen, rakkaat ystävät, pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne joka tilaisuuden tullen. On uusi ulottuvuus. Pelatkaa hyvin yhteen.
 
Espavo. Olen Ajanpitäjä, ja teitä rakastetaan.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >