HomeViestejäSteve RotherToukokuu 2019 - Avautuvat ovet

Toukokuu 2019 - Avautuvat ovet

AVAUTUVAT OVET
 
Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Toukokuu 2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä, ja olen tullut viemään teidät pienelle matkalle. Kerron teille, mitä planeetallanne tapahtuu, koska se on hyvin jännittävää. Kuitenkin tiedämme, että teillä on ollut huonoja uutisia ja näette planeetallanne tapahtuvan asioita, joiden ohi ihmisten on erittäin vaikea mennä. Ns. tragedioita tapahtuu säännöllisesti. Tämä on osittain tapahtuvan evoluution vaikutusta. Ensinnäkin, tapahtuu hyvin mielenkiintoisia asioita kosmisessa säteilyssä. Se saattaa olla hämmentävää useimmille teistä, mutta runsaasti kosmista säteilyä tulee planeetallenne. Se auttaa, koska se kylvää erittäin tärkeitä tulevaisuutenne siemeniä.
 
Kerromme teille, rakkaat ystävät, että teillä kaikilla on sydän, joka voi muuttaa maailmaa edessänne. Vaikka fysiikkanne ei vielä ole täysin samaa mieltä, hyvin yksinkertaisesti ilmaistuna voitte oikaista kaiken sen oppimalla, miten vaikutetaan kaikkeen ympärillänne. Se tehdään magneettisella sydämellänne. Kyllä, voitte muuttaa kaiken energiaa maailmassanne pelkästään omilla teoillanne.
 
Miten monta valotyöntekijää vaaditaan planeettanne muuttamiseen?
 
Se vaatii vain yhden … sinut. Se on näin yksinkertaista. Muutatte omaa maailmaanne, ja kaikki ympärillänne alkaa muuttua. Merkitseekö tämä, että alatte hengittää eri tavalla tänään ja yhtäkkiä kaikki, mitä olette koskaan halunneet, on teidän? Ei enää vaikeuksia elämässänne? No, se ei ole juuri sitä, mitä olitte järjestäneet itsellenne henkenä. Leikitte kaunista piilosilla olemisen leikkiä. Opitte tietämään eron siinä, miten teidät on johdotettu selviytymään ja mitä henkenne tarvitsee tässä kauniissa, uudessa kokemuksessa. Olette nousemassa täysin uudelle tasolle, ja se on taianomaista katsottavaa meille. Olemme paikalla aina, kun voimme. Ojennamme kätemme teille, kun astutte tasolta toiselle. Kun otatte näitä ihmiskunnan rohkeita askeleita, kun teette itsestänne haavoittuvan hyvin arassa tilanteessa, muistakaa, että siinä on teidän vahvuutenne. Siitä kaikki tulee, sen järjestitte itsellenne ennen tulemistanne pelaamaan tätä peliä. Jotkut niistä näyttävät tientukkeilta tai paikoilta, joiden ohi ette yksinkertaisesti pääse – kuitenkin olette lähempänä, kuin luulette.
 
Mestaruuden aika
 
Pyydämme teitä löytämään päivittäin elämästänne hyvin yksinkertaisia tilanteita, jotka aiheuttavat vastustusta. Se saattaa olla jotain, minkä tekemistä todella inhoatte joka päivä. Käytyään suihkussa Isäntä inhoaa sitä, että suihkutila täytyy kuivata lastalla. Niinpä voidaan kysyä, mitä opittavaa siinä voisi mahdollisesti olla hänelle. Kyse on vastustuksen pitämisestä kurissa kaikissa muodoissa. Mestaruus missä tahansa voi olla nyt paljon helpompaa kuin vasta muutama viikko sitten, sillä on todella mestaruuden aikaa.
 
Kosminen säteily jota tulee parhaillaan Maahan, avaa myös muita mahdollisuuksia. Kun sitä tulee tähän suuntaan, se muuttaa ympäristöä, jonka ohi se kulkee. Saatatte nähdä ilmaantuvan uusia sairauksia tai allergioita. Älkää olko huolissanne, kun nämä ovat vähäpätöisiä muutoksia useimmille. Ja joka tapauksessa useimmat valotyöntekijät ovat jokseenkin immunisoituneita tätä vastaan. Kuitenkin näette planeetallanne joitain ominaisuuksia, jotka avaavat periaatteessa teille tilaisuuksia kokea asioita uusilla tavoilla. Fyysinen keho alkaa muuttua, alkaa vapautua hengen otteesta. Vaikka se on hyvin taianomaista, se on myös hyvin vaikeaa ihmisille, jotka ovat kävelleet kahdella jalalla koko elämänsä. Teillä on paljon enemmän, minkä kanssa voitte työskennellä näinä aikoina.
 
Muutamana seuraavana viikkona pyydämme teitä kaikkia katsomaan elämässänne asioita, jotka aiheuttavat vastarintaa. Löytäkää tapoja rakastua niihin, vaikka vain sekunniksi. Löytäkää valoa kaikesta, mikä on aiheuttanut teille vastarintaa, asioista joita ette halua tehdä. Tämä kokemus voi laajentaa kaistaleveyttänne, sillä nyt ihmiset alkavat kokea elämää uudella tavalla. Tästä syystä olemme tehneet paljon työtä niiden yhdistyneiden todellisuuksien kanssa, jotka olemme hiljattain kylväneet. Värähtelykaistaleveyden laajentaminen ihmiskunnassa on ensimmäinen askel evoluutiossa, joka on käsillä. Alkakaa tuntea tämä ankkuroitumisena päivittäiseen elämäänne ja luottakaa, että paljon lisää on tulossa.
 
Luotte sitä, kun puhutte, kun kuljette eteenpäin. Vaikkemme pysty yksityiskohtaisesti kertomaan, mikä tulevaisuutenne on, voimme kertoa, mihin suuntaan olette matkalla, ja se on kaunista. Kyllä, lisää ns. huonoja uutisia tulee planeetallenne. Vuosia sitten kerroimme teille, että USA kävi läpi siirtymäsyklin, jolloin se ei olisi enää maailman johtaja. Juuri nyt näette useita eri syklejä, joista olemme puhuneet liittyen talouteen ja johtajuuteen. Rakkaat ystävät, teillä on hyvin voimakas yhteys ja olette melko luovia noiden syklien kanssa.
 
Täydellinen ajankohta ensimmäiselle askeleelle
 
Se on itse asiassa erittäin kaunista, koska kuten olemme kertoneet teille kaiken aikaa, noustessanne ylöspäin olette innoissanne mahdollisuuksista,. Monet teistä voivat alkaa tehdä sitä nyt. Useita kuukausia sitten pyysimme monia teistä alkamaan valmistautua, koska huhtikuun loppua kohti teillä olisi tilaisuus muuttua. On kyse sitten uudesta projektista, jostain siirrosta tai jostain, mihin olette panostaneet, monia asioita avautuu nyt. Älkää pelätkö ottaa tuota ensimmäistä askelta eteenpäin. Kun ovi avautuu, astukaa sisään. Jos ette pidä siitä, voitte aina kääntyä ympäri ja tulla takaisin tai valita uudestaan. Se on paljon helpompaa, kuin luulette. Mitään ei kuitenkaan tapahdu, ennen kuin otatte tuon askeleen, joten sen olemme täällä kertomassa teille. Kosmos ympärillänne asettautuu tavalla, joka tekee teille helpommaksi ottaa tuon ensimmäisen askeleen – joka on kaikkein vaikein askel. Kerromme teille myös, rakkaat ystävät, että nämä ovet sulkeutuvat melko nopeasti, jos ei toimita. Muutokset joista puhumme, eivät ole ehkä selkeästi määriteltyjä. Jos näin on, yrittäkää laajentaa havaintotapaanne ja katsokaa uudestaan.
 
Ehkä haluatte pitää itsenne erossa siitä, koska se merkitsee, että muutos jota alatte kokea nyt, vie teidät täysin eri paikkaan. Näette paljon siitä, kun menemme eteenpäin, koska fysiologianne alkaa muuttua muutaman kuukauden kuluttua. Ja saatatte nähdä sen positiivisena tai negatiivisena riippuen siitä, miten se vaikuttaa teihin, mutta todellisuudessa olette tienneet tämän olevan tulossa. Älkää pelätkö näitä muutoksia. Tietäkää, että teillä on tilaisuuksia nousta korkeampaan värähtelyyn ja elämiseen juuri siinä, missä olette nyt.
 
Tosiasiassa olette valmistautuneet tähän suurimman osan nykyelämästänne, monet teistä useita elämiä. On tilaisuus palata yhteen alkuperäisessä muodossanne, ennen suuren tiheyden ottamista itsellenne, ja olemme äärimmäisen innostuneita siitä. Siinä kutsutaan kaikki takaisin yhteen sydänyhteyksienne kautta. Luottakaa, että te ette ole koskaan yksin. Ympärillänne ei ole aina ainoastaan muita, jotka ovat siellä kanssanne tekemässä jotain samanlaista, vaan olemme nyt myös me.
 
Tietäkää, että ensimmäinen pieni askel uuteen suuntaan on vaikein. Sekin on tullut paljon helpommaksi energialahjan tultua äskettäin kosmoksesta, joka tukee teitä nyt täysin uudella tavalla. Uskaltakaa ottaa nuo askeleet, erottukaa joukosta ja tehkää virhe. Sitä ihmiset tekevät. Rakkaat ystävät, älkää koskaan unohtako, että olette täydellinen juuri siinä, missä olette tällä hetkellä.
 
Älkää etsikö paljoa ulkopuoleltanne, koska alatte tuoda kaiken sen sisään. Nyt alkaa tapahtua hyvin monia asioita. Tulkaa elämän tarkkailijaksi ja valitkaa täsmälleen, mihin haluatte antaa painonne. Jatkakaa hyvää työtänne, ja tietäkää, että olette taikureita pelilaudalla. Ei kauaakaan, kun alatte löytää Merlian miekan. Astutte ylöspäin täydellisesti, luoden todellisuuttanne askel kerrallaan. Emme voisi olla ylpeämpiä katsellessamme sitä. Nyt lähdemme luotanne kolmen pikku muistutuksen kera. Kohdelkaa toisianne suuresti kunnioittaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Pelatkaa tätä peliä hyvin yhteen. Nauttikaa matkasta, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä.
 
Espavo.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >