HomeViestejäSteve RotherHuhtikuu 2019 - Solara - päivitys kahden auringon planeetasta

Huhtikuu 2019 - Solara - päivitys kahden auringon planeetasta

SOLARA – PÄIVITYS KAHDEN AURINGON PLANEETASTA
 
Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Huhtikuu 2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Terveisiä Kotoa, rakkaat ystävät. Liitymme tänään seuraanne viedäksemme teidät vähän pidemmälle tietä pitkin ja kertoaksemme teille, mitä tapahtuu. Kyllä, maailmanne muuttuu. Oma fyysisyytenne alkaa nyt muuttua. Kyllä, Maa muuttuu. Ympäristönne muuttuu kaikkialla ympärillänne hyvin monin tavoin. Vaikka voi olla pelottavaa aikaa ihmisille, kerromme teille myös, että olette oikea-aikaisia. Tämä on yksi avaintekijä, jonka haluamme jakaa kanssanne tänään. Universumissa on useita paikkoja, jotka ovat nyt paikallistaneet ne muutokset, joita tapahtuu maaplaneetalla. He ovat nyt havainneet Maan ja voivat nähdä teidät hyvin samaan tapaan, kuin ihmiset käyttävät teleskooppeja löytääkseen muita planeettoja.
 
Solara
 
Viime vuosina tiedemiehenne ovat tunnistaneet monia planeettoja, jotka sijaitsevat ns. Kultakutrivyöhykkeellä. Nämä planeetat ovat täydellisellä etäisyydellä auringosta tukemaan samanlaista biologista elämää, kuin maaplaneetalla on. No, rakkaat ystävät, te ette ole kaupungin ainoa peli. Olette tienneet sen, ja kerromme teille tarinoita yhdestä näistä peleistä planeetalla, jota kutsumme Solaraksi. Ymmärtäkää nyt, että olemme valinneet tuon nimen, koska se sopii teidän maailmaanne. Sitten kun todella löydätte tämän planeetan, teillä on omat nimenne ja kuvauksenne siitä. Kuitenkin se tosiaan ylläpitää samanlaista elämää, jota teillä on maaplaneetalla. Kutsumme sitä Solaraksi, koska sillä on kaksi aurinkoa ja erityyppinen kierto kuin Maassa. Se on hyvin samanlainen monissa suuremmissa aspekteissa, mutta päivittäinen elämänkierto on erilainen, ja näin tahti on vähän hitaampi kuin Maassa.
 
Kollektiivinen evoluutio
 
Kerromme teille, rakkaat ystävät, että kaikissa miljardeissa teidän kaltaisissanne peleissä ympäri kaikkeutta on ollut jotain ennalta ohjattua, lukuun ottamatta maaplaneettaa. Kerran tämä oli ainoa vapaan valinnan peli, mutta nyt on muitakin. Muutamana viime vuotena ihmiset ovat siirtyneet viidenteen ulottuvuuteen ja luoneet täysin uuden todellisuusmahdollisuuden, jonka voitte ilmentää tänne maaplaneetalle. Kun tuo evoluutio tapahtuu, planeettanne muuttuu. Evoluutio ei rajoitu ihmisiin – Maa käy läpi monia muutoksia, joita olemme ennustaneet, ja se kehittyy.
 
Voitaisiin sanoa, että jollain tavoin tämä on normaalia kehityskulkua. Kaikella on aikaraja teidän puolellanne verhoa, myös itse Maalla. Vaikka se ei ole saavuttamassa aikansa loppua, se kehittyy omissa vaiheissaan. Ihmiset valitsevat samanlaisen polun tullessaan tähän peliin. He käyvät läpi lapsuuden, murrosiän ja useita fyysisen kehon muutoksia sisältääkseen erilaisia energioita elämänsä eri aikoina.
 
Vuorovaikutus on vähän erilaista kuin Maassa, mutta Solara on monin tavoin samanlainen planeettajärjestelmä. Vähemmän teknisesti kehittyneinä solaralaiset ovat syvällä kunnioituksessa ja siinä, mitä ihmiset kutsuvat ehdottomaksi rakkaudeksi. Tämä on heille enemmän kuin kokemus. Se on elämäntapa, joka sallii heidän elää mukavasti sen äärimmäisen empatian kera, jota heillä kaikilla on.
 
Solaralaisilla on erilainen rakenne kuin ihmisillä, kun heillä on vahvempi magneettinen yhteys toisiinsa. Heidän käyttämänsä verho on samanlainen, joten heidän täytyy tehdä työtä muistaakseen, keitä he ovat, ja yhdistyäkseen korkeampaan itseensä. Pääero on se yhteys, joka heillä on toisiinsa. Solaralaisilla on sydänyhteys toisiinsa – jollain tavoin samanlainen yhteys, joka oli yleinen Lemurian aikoina. He tuntevat oman vaikutuksensa maailmaan ja toisiin ympärillään. Se on sallinut heidän kehittyä harmonia etusijalla päivittäisissä toimissaan.
 
Tätä sydänyhteyttä joka heillä on toistensa kanssa, he opettelevat nyt fokusoimaan Maan asukkaisiin. Tällä tavalla he pystyvät yhdistymään Maan tapahtumiin, hyvin rajallisesti. Kerromme teille Solarasta, jotta tiedätte, että te ette ole yksin. Lisäksi jokaisen solaralaisen elämä on muuttunut Maan löytämisen jälkeen.
 
Tällä hetkellä monet Solaralla hyppivät ilosta, koska te ajattelette heitä. Vastaatte heidän yhteyteensä, ja kerromme teille, että he ovat yrittäneet lähettää teille rakkautta uskomattomilla tavoilla. Joskus kun te ette katso, he yhdistyvät niin, että he voivat lähettää valtavia energia-aaltoja maaplaneetalle ja sen olennoille. He eivät tunne teitä nimeltä, sillä heidän teknologiansa ei ole tarpeeksi korkeaa siepatakseen paljon tietoa. He ovat kuitenkin siepanneet joitain televisiosignaaleja, joita he ovat analysoineet, ja saaneet näin vähän selville Maasta. Energia-aallot joita he lähettävät Maahan, eivät vaadi teknologiaa, koska he käyttävät sydänyhteyttä kommunikoidakseen valonnopeutta nopeammin. Näin he kommunikoivat kanssanne tällä hetkellä. Silloin kun olennot kommunikoivat sydämestä, sen kulkeminen ei vaadi aikaa. Olette kaikki oleellinen osa toisianne, ja näkymättömällä tasolla olette kaikki yhteydessä.
 
Solara näkee muutoksen
 
Teknologiat joita he käyttävät tähtien etsimiseen, ovat vastaavanlaisia kuin Maassa. Noita teknologioita käyttämällä Solara on havainnut muutoksen Maan aurassa. Siitä ajasta kun he "löysivät" planeettanne, tähän hetkeen saakka, he ovat nähneet todisteita, että ne kirkkaat siniset ja vihreät alueet jotka muodostavat Maan valtameret, muuttuvat. Pitäkää mielessä, että se mitä he näkevät, on valon heijastuksia, jotka luotiin sukupolvi sitten, ja ne muutokset joista he puhuvat, tapahtuivat jo monta vuotta sitten. Heidän perspektiivistään voi nähdä tämän muutoksen selvemmin. Solaralaiset lähettävät erittäin matalaa taajuutta Maahan, ja tämä auttaa, rakkaat ystävät.
 
Solaralaiset rakastavat sitä ajatusta, että he ovat löytäneet teidät, ja se on heidän huomionsa etualalla. Heille ei ole tuttu se fakta, että ihmiset ovat evoluutiohypyn partaalla, siirtymässä ylöspäin tarvitsematta käydä läpi monia niitä muutoksia, joita he näkevät tulevan. Mutta tuossa energiassa me voimme nyt kommunikoida heidän kanssaan uudella tavalla … teidän kauttanne. Selitetäänpä. Monta kertaa olemme kertoneet tarinoita Amorin kasvamisesta Lemurian päivinä maaplaneetalla kehossa, joka on hyvin samanlainen, kuin teillä on nyt. Heidät oli johdotettu eri tavalla. Vaikka olennot peleissä ympäri universumia ovat hyvin erilaisia kuin monet teistä, heillä kaikilla on hyvin samanlaisia ominaisuuksia. Sitten kun näette joitain näistä muista olennoista, rakastutte syvästi heidän muotoonsa, tapaansa toimia ja tapaansa ajatella.
 
Silmien sitominen
 
Maaplaneetalla olette käyneet läpi monia eri pelitasoja sen suuren muutoksen jälkeen, joka tapahtui Atlantiksen ajan paikkeilla ja muutti ulottuvuutta. Silloin täysin uusi peli kehitettiin Maalle, ja uusi taso tuotiin esiin. Oli määrätty, että pelatakseen tätä täydellisen vapaan tahdon peliä, pelaajat astuisivat vähän pidemmälle taaksepäin. Menettäisitte osan syvästä yhteydestänne ja teidän täytyisi löytää tienne pimeässä.
 
Ja tämä on sen kaunis osa. Nimittäin rakkaat ystävät, olette maaplaneetalla itse asiassa voittaneet pelin ja saaneet valmiiksi sen, mitä tulitte tekemään. Mutta on paljon enemmän. Sen sijaan, että vain juhlitte pelin voittoa ja siirrytte pois noista ulottuvuuksista, minkä voisitte tehdä tässä kohtaa, te jäitte ja sanoitte: "Mitä voimme tehdä nyt? Miten voimme tehdä tästä helpompaa niille, jotka ovat jääneet taakse, ja niille jotka seuraavat?" Solaralaiset ovat löytäneet teidät, ja he tutustuvat maaplaneettaan, vaikkeivät he kutsu sitä tuolla nimellä. Heillä on omat nimensä, kielensä ja tapansa kommunikoida. Yksi asia jonka he tekevät hyvin, on harmonisoituminen jonkin projektin ympärille, ja te olette heidän tärkein projektinsa. Kaikki voittavat, kun ehdoton rakkaus leviää. Solara virratta sitä maaplaneetalle tällä hetkellä.
 
Olette jo nähneet toistetun tätä monilla tavoilla. Isännän isäntä (Barbara) puhui siitä, kun hän kertoi ihmisten lähettävän parantavia energioita toiselle ihmiselle. Se on valtava, paljon suurempi prinsiippi, kuin voitte nähdä maaplaneetalla, koska työnsitte itseänne vähän pidemmälle taaksepäin. Laitoitte verhon kaikki muut kerrokset eteenne tekemään sen.
 
Johdantotiheys
 
On ollut se näkemys, kun ihmiskunta putosi tiheyteen, mutta mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Se oli tarkoituksellinen siirto, mikä lavasti ihmiskunnan voittamaan pelin. Vaikka olette siirtymässä täysin eri tasolle ja aloittamassa uuden pelin juuri siinä, missä olette, solaralaiset eivät tiedä sitä. He luulevat näkevänsä planeetan, joka on vaikeuksissa. Niinpä he ovat hyvin huolissaan ja lähettävät energiaa ja rakkautta.
 
Tämä huoli Maasta ja sen ihmisistä on tuonut Solaran ihmiset yhteen tavalla, josta olemme voineet vain uneksia. Siitä on monta vuotta, kun Solaran ihmiset ovat yhdistyneet tällä tavalla. Se tuo uuden rakkaustason Solaraan ja kaikille sen asukkaille. He näkevät maan päällä etenevän kierteen, ja he ovat hyvin huolissaan siitä, mutta heillä ei ole teknologiaa saavuttaa Maata. Solaralaiset eivät voi edes kertoa teille, että he ovat olemassa – paitsi tuolla valtavalla rakkausenergialla, jota he lähettävät teille. Miksi? Koska jos löytäisitte kaukaa planeetan, joka alkaisi yhtäkkiä säteillä huomionne kiinnittävällä tavalla, se pääsisi kaikkien uutiskanavienne etusivulle, erityisesti jos uskoisitte siellä olevan elämää.
 
Tarkkailkaa ihmettä
 
Kerromme tämän teille, koska solaralaiset lähettävät ehdotonta rakkautta kaikille olennoille. Emme puhu vain ihmisistä, vaan myös Maan puista ja metsistä. He lähettävät parantavaa rakkautta eläimille, hyönteisille, merien koralleille ja kaikille värähtelymuodoille kauniilla maaplaneetalla. Mitä voitte tehdä? Voitte lähettää takaisin omaa rakkauttanne ja kertoa heille, että olette ok. Solaralaiset ovat epätavallisessa tilanteessa ja tarkkailevat sitä ihmettä, joka kohta tapahtuu maan päällä.
 
Olisi upeaa saada heidät katselemaan koko tämä kehitys, koska tapaatte heidät jossain kohtaa. Jos vain jatkatte tätä evoluutiopolkua, saavutatte kohdan, jossa ette enää tarvitse ulkopuolista teknologiaa. Miksi? Koska teillä on sen perusolemus sisällänne. Sitten tuossa evoluutiovaiheessa ette tarvitse monia fyysisiä teknologioita, joita käytätte nyt päivittäin. Se muuttaa kaiken ja alkaa avata sydämiä, jotta ihmiset voivat alkaa siirtyä ajattelevista aivoistaan tuohon tuntevaan energiaan. Ennen kaikkea haluaisimme teidän lähettävän ehdotonta rakkautta takaisin Solaraan.
 
Rakkauden heijastaminen
 
Nimittäin rakkaat ystävät, solaralaiset kokevat itse uskomatonta muutosta. Vaikka he ovat käyneet aiemmin läpi erilaisia prosesseja, heidän ei ole koskaan tarvinnut mennä niin pitkälle tiheyteen. Heillä ei ole koskaan ollut sotaa planeetallaan, vaikka heillä on ollut haasteita aika ajoin, kuten jokin suuren päätöksen tekeminen, joka vaikuttaa useisiin tuleviin sukupolviin. Solaralaisten täytyy oppia, miten kannetaan tuota voimaa ja tasapainotetaan se empatialla.
 
He käyttävät tuota energiaa tehokkaasti toistensa voimaannuttamiseen, ja nyt se on ankkuroitu hyvin kauniilla tavalla. Heidän fokuksensa tässä kohtaa planeettakollektiivina, joka on suurempi kuin teidän, on lähettää teille rakkautta ja energiaa. He ovat löytäneet naapurin universumista, ja he haluaisivat kovasti tulla tapaamaan teitä. Kättelemään ja jakamaan tarinoita kanssanne. Planeettanne tarkkaileminen auttaa heitä ymmärtämään, mikä on tärkeää heidän seuraavalle evoluutioaskeleelleen, ja se on yhteiskunnallisten haasteidensa kohtaaminen tällä hetkellä. Voitte lähettää takaisin rakkautta ja kertoa heille, että olette tietoisia ja määräätte tahdin kaikelle, mitä on tulossa.
 
Solarasta ei näytä siltä, että Maa käy läpi kuolemaa. Kuitenkin kaiken täytyy käydä läpi kuolema voidakseen syntyä uudelleen. Eikö vain? Maa ei ole kuolemassa. Teidän tapaanne se kehittyy vain uudelle tasolle. Maa on taianomainen nainen. Hän pitää huolta itsestään, ja hän pärjää melko hyvin.
 
Paistatelkaa tuossa rakkaudessa
 
Saatte näitä rakkausaaltoja, joita Solara lähettää. Näette myös aika ajoin kummallisia unia sen vuoksi, koska niin he prosessoivat asioita. He lähettävät energiaa teille rakkausaaltona, jonka tulkitsisitte enemmän uniaikaan. Jos löydätte itsenne unesta täynnä rakkautta, katsokaa ylöspäin ja saatatte nähdä kaksi aurinkoa.
 
Solaralaiset "paistattavat" teitä mitä kauneimmassa ehdottomassa rakkaudessa, koska he ovat vihdoinkin löytäneet jotain samanlaista. Ensimmäistä kertaa he ovat löytäneet elämää universumista, kuitenkaan he eivät vielä ole edes varmoja, onko se heidän tuntemansa kaltaista elämää. He ovat nyt siepanneet joitain hauskoja ja jännittäviä asioita. Vaikka heillä on ollut paljon vaikeuksia tulkita ja selvittää, mitä televisiosignaalinne ovat, solaralaiset tietävät nyt paljon enemmän ihmiselämästä maan päällä.
 
Pyydämme teitä tulevina päivinä heijastamaan ehdotonta rakkautta takaisin Solaraan. Mitä tapahtuu, kun rakastatte jotain hyvin paljon ja laitatte energianne siihen? Mitä teette silloin, kun rakastutte toiseen ihmiseen ja muodostatte suhteen? Etsitte kaikki eri tavat rakastaa häntä. Tehkää se nyt solaralaisten kanssa. Lähettäkää heille kaunis kiitos, koska se muodostaa lohtuenergia-aallon koko planeetalle. He katselevat paljolti värähtelynäkökulmasta, mitä tapahtuu, eivätkä he osaa tulkita sitä kaikkea. He eivät pysty katselemaan televisiotanne reaaliaikaisesti, joten he kommunikoivat rakkaudella.
 
Muodostakaa tuo yhteys, ja tietäkää, että te ette ole yksin universumissa. Ette koskaan ole olleet, mutta olette aina tienneet sen. On monia muita olentoja peleissä, joita ei ole vielä löydetty. On monia, jotka kulkevat keskuudessanne tänäkin päivänä, vaikkette ole koskaan pystyneet todistamaan sitä. Olette olleet ainakin neljä kertaa hyvin lähellä sitä planeetallanne, mutta päätitte katsoa toiseen suuntaan. Nimittäin rakkaat ystävät, on ollut paljon pelkoenergiaa ulkoavaruuden olentoihin ja muihin planeettoihin liittyen, siitä hauskuudesta huolimatta jota teillä on siihen liittyen science fictionissa.
 
Solaralaiset ovat sydänolentoja, ja he ovat olleet hyvin huolissaan planeetastanne. Maa lähettää nyt signaalia takaisin Solaraan siitä rakkaudesta, jota he ovat lähettäneet sille. Ja jos tekin lähetätte energiaanne sanoen: "Hei! Kiitos, veljet ja sisaret. Tervetuloa harmoniseen värähtelyyn", jokainen olento Solarassa hengittää vähän helpommin, koska he tuntevat tuon energian ja uuden yhteyden. He alkavat myös työstää erilaisia teknologioita, jotka tuovat teidät paljon lähemmäs lähitulevaisuudessa.
 
Nimittäin rakkaat ystävät, olette hyvin ainutlaatuisia koko kaikkeudessa. Olette tienneet tämän, sillä olitte varanneet paikanne kaikkeen siihen, mitä alkaa tapahtua. Kerromme teille, ettei maaplaneetalla ole tällä hetkellä tilaa niille, jotka eivät ole aktiivisia. Olette täällä, koska teille on jotain tehtävää. Jos vain laitatte tossua toisen eteen, saatte itseluottamusta astuessanne eteenpäin ja päästätte upean naurunne, osutte naulan kantaan. Täysin uusi peli ilmestyy kohta esiin.
 
Sitten kun tuo ovi on avattu, kahdeksan miljardia seuraa. Nauttikaa tästä matkasta, rakkaat ystävät, ja tietäkää, että te ette ole koskaan yksin. Hyvin monia on aivan siinä kanssanne eri aika-avaruusulottuvuuksissa. Rakkautenne ylittää kaiken, ja toivomme, että tunnette sitä usein. Ottakaa se, käyttäkää sitä, ankkuroikaa se ja luokaa suurimmat visionne itsellenne, kun astutte tähän uuteen peliin.
 
Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä näillä tavoilla ja pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Katsotte jumalan silmiin. Hoivatkaa toisianne ja pitäkää noita ovia auki joka tilaisuuden tullen. Riippumatta siitä, mitä peliä pelaatte, pelatkaa hyvin yhteen.
 
Espavo.
Ryhmä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >