HomeViestejäSteve RotherMaaliskuu 2019 - Kirkassilmäisten klaanin paluu

Maaliskuu 2019 - Kirkassilmäisten klaanin paluu

KIRKASSILMÄISTEN KLAANIN PALUU
 
Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Maaliskuu 2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys Kotoa, rakkaat ystävät. Tänään viemme teidät matkalle kertoaksemme, mitä tapahtuu tällä hetkellä ja muutamana seuraavana kuukautena. Tapahtuu muutoksia, jotka sallivat teidän kaikkien alkaa ankkuroida todellista työtänne. Kyllä, tuo kysymys monilla on säännöllisesti: "Mikä on minun työni? Mitä minun pitäisi tehdä? Vaikka meidän on tarkoitus löytää todellinen työmme intohimostamme, mitä jos emme tiedä, mikä intohimomme on?" No, se on ymmärrettävää monilla. Pelaatte peliä, jossa teeskennellään olevansa ihminen. Tuo verho jonka olette itse suunnitelleet, on erittäin paksu ja toimii oikein hyvin. Se estää teitä muistamasta, kuka olette, sekä historianne ennen tätä elämää. Se estää teitä myös muistamasta oman henkenne.
 
Kun kutsumme teitä alkuperäisellä henkinimellänne, useimmat teistä eivät edes käänny ympäri. Niin pitkään olette pelanneet tätä peliä, jossa teeskennellään olevansa erillään. Siis tervetuloa mukaan. Tänään haluaisimme kertoa teille jotain silmällä pidettävää. Se ei päde jokaiseen ihmiseen, mutta kaikki maan päällä kokevat jotain tästä muutamana seuraavana kuukautena tai tulevina vuosina. Nimittäin tapahtuu kokonainen energiamuutos monista syistä. Olemme puhuneet aiemmin maaplaneetan evoluutiosta ja ihmisen 11 ulottuvuudesta. Kuitenkin siirtyminen tämän morfogeneettisen kehon ensimmäiselle tasolle on luultavasti yksi vaikeimmista muutoksista, kun voitatte pysähtyneisyyden. Teidän täytyy saavuttaa eteenpäinliikkuminen jättämällä mukava paikallaanolo ja vakaus. Itsenne saaminen liikkeelle on erittäin haastavaa, ja pärjäätte melko hyvin siinä.
 
Ihmeitä tulee näkyviin
 
Olemme hyvin innostuneita yleisestä liikkumisesta eteenpäin. Sitä tapahtuu hyvin merkittävästi, enemmän kuin olimme edes odottaneet näin lyhyessä ajassa. Bravo, rakkaat ystävät! Se merkitsee, että maadoitatte tuon työn. Mutta miten teitte sen? Olitteko intohimossanne, ettekä käsittäneet sitä? Kenties jotkut teistä tekivät asioita, joita ette edes tiedostaneet? Kerromme teille, rakkaat ystävät, että on haastavaa kertoa jollekin, mikä hänen työnsä on. Niinpä annamme teille tässä ajatuksen siitä, miten moni ihminen toteuttaa rooliaan ja mitä teidän pitäisi pitää silmällä. Tosiaankin, ihmeitä tulee näkyviin tällä hetkellä maaplaneetalla.
 
Meidän on erittäin jännittävää katsella sitä. Jotkut teistä tekevät parannustyötä ollessanne unessa. Monet teistä tietävät sen jo, koska heräätte usein uupuneena ja teiltä menee tunti tai pari saada energianne taas liikkeelle. Jotkut teistä ovat tehneet työtä muissa ulottuvuuksissa eivätkä edes tiedä sitä. Paljon siitä alkaa iltaisin ja lepoaikoina, erityisesti kun käytte läpi lepotiloja ja uudistumisjaksoja, mikä on valtavaa monilla teistä. Vaikka ette aina tee henkistä työtänne päivän aikana, teitä ladataan yöllä. Toisinaan jotkut teistä latautuvat niin paljon, että matkustatte toisiin ulottuvuuksiin tekemään työtä.  
 
Mikään menetelmä ei ole välttämättä parempi, vaan jotkut teistä tuntevat totuuden jossain lähestymistavassa, mutteivät toisessa. Tärkeintä on, että te ette ole yksin. Siis miten voitte löytää, mikä on tehokkainta teille? Epäilemättä se on intohimonne, vaikka ette joskus edes tiedä, mikä se on. Joskus intohimonne henkenä ei todellisuudessa sovi tuohon ihmiskokemukseen. Se on melko haastavaa, koska ette näe heijastustanne samalla tavalla, kuin toiset ihmiset näkevät itsensä. Tietäkää, että se muuttuu nyt – ja tosiasiassa useat asiat, joita tapahtuu. Jaamme yhden niistä kanssanne. Suurin ja tärkein osa tätä ja tapahtuvaa ihmettä on jokin, mihin viittaamme yksinkertaisesti kirkassilmäisten klaanin paluuna.
 
E-perheen seitsemän klaania
 
Nimittäin maaplaneetan alussa oli seitsemän klaania. E-perhe oli matkustanut universumissa pitäen pelejä raiteillaan. He työskentelivät pelien kanssa, jotka olivat ennenaikaisesti lakkaamassa olemasta. Samalla he oppivat kaikenlaisia ominaisuuksia auttamaan pelejä pysymään voimissaan ja kehittymään seuraavalle tasolle, pelin loppumisen sijasta. Sitten he saivat idean: mitä jos laittaisimme tarjolle pelin, jossa ei olisi lainkaan sääntöjä? Joidenkin keskustelujen jälkeen se toteutettiin. Ensimmäistä kertaa jotkut E-perheen jäsenet päättivät inkarnoitua ja ottaa fyysisen kehon. Se merkitsi, että heidän täytyi päästää irti kauniista värähtelytilastaan ja menettää muistinsa. Juuri niin, he tulisivat sisään, laittaisivat verhon päälleen ja esittäisivät ihmistä kaikkien ihmisten rinnalla.
 
Kirkassilmäisten klaanin paluu
 
He toivat seitsemän tärkeää ominaisuutta, joita tarvittiin kaikissa peleissä kaikkialla. Ja he toivat ne sisään seitsemällä eri klaanilla. Aivan alussa klaanit olivat yhdessä lyhyen aikaa, kun he integroivat energiaansa, sitten ne hajaantuivat muihin klaaneihin niin, että nämä seitsemän tärkeää ominaisuutta levitettiin maaplaneetalle. Ne ovat kriittisiä kaikissa peleissä, jotka ottavat evoluutioaskelia. Mielenkiintoinen asia on, rakkaat ystävät, että olette jo voittaneet pelin. Sitä voi olla vaikea ymmärtää, mutta luottakaa, ettei se merkitse, että lopetatte. Luotte uuden pelin, rakkaat ystävät. Haasteena on, että sitä peliä jota luotte, luodaan joka päivän joka hetki, juuri ennen kuin jalkanne osuu maahan. Niinpä luotte kirjaimellisesti joka hetki. Nyt alatte harmonisoida sen korkeampaan tarkoitukseen, kun siirrytte morfogeneettiseen kehoon ja korkeammille tasoille. Se tapahtuu E-perheen avulla. Yksi sen klaaneista on kirkassilmäisten klaani, ja ne ovat astumassa nyt voimaansa.
 
Oletteko koskaan nähneet ketään, jonka silmistä ette pysty yksinkertaisesti katsomaan pois? Silmät ovat täysin ainutlaatuiset, jopa ainutlaatuisemmat kuin sormenjäljet. Kuitenkin on niitä, jotka tulivat ominaisuuksien kera, jotka voimaannuttavat heidät kylvämään valosiemeniä maaplaneetalle pelkästään avaamalla silmänsä ja hymyilemällä. Ne ihmiset jotka tekevät sitä, eivät ehkä oivalla todellista voimaansa, vaikka he tekevät sitä joka päivä koko elämänsä.
 
Jos olette kuulleet usein sellaisia kommentteja kuin: "Hymyssäsi on jotain erityistä", niin luultavasti teillä on esi-isät suoraan tästä henkilinjasta. Toisin kuin geneettisten esi-isälinjojen sekoittumisessa, tämä energeettinen henkisukulinja pysyy usein muuntumattomana ajan kuluessa. Jos tämä resonoi kanssanne, niin ette luultavasti kysy itseltänne: "Miten minä vaikutan?" Ettekä luultavasti oivaltaisi, että olette vaikuttaneet syvästi jokaiseen ihmiseen, jonka silmiin olette katsoneet. Miten se tapahtui? Koska olette muistuttaneet heitä Kodista. Näin kirkassilmäisten klaani toimii ja kylvää valosiemeniä.
 
Kirkassilmäiset ovat palaamassa. Eivät ainoastaan ne aikuiset jotka ovat onnistuneet kätkemään kykynsä kaikki nämä elämät, ala saada takaisin kykyään tehdä se, vaan myös monilla sisään tulevilla nuorukaisilla on erittäin kirkkaat silmät. Odottakaa hetki, ihmiset, olkaa hyvä! Tätä tapahtuu tänä päivänä, eikä vain uusien energioiden myötä, joita tulee. Sitä tapahtuu globaalisti, ja tuo aalto voi auttaa muuttamaan energian maan päällä. Mitä se muuttaa? Rakkaat ystävät, se muuttaa kaiken maan päällä. Yhtäkkiä uutisistanne tulee hyvin hiljaisia, ja teillä on vain hyviä uutisia. Kyllä, on tiettyjä todellisuuksia, jotka vaativat jäädä alempiin värähtelyihin, eikä teillä on ole kontrollia niihin. Voitte helposti astua pois siitä, sillä luotte todellisuutenne sillä, mille avaatte silmänne. Älkää kiinnittykö niihin tai tuomitko niitä, jotka päättävät tarkoituksella jäädä vanhan planeetan alempiin värähtelyihin. Teillä on tilaisuus astua esiin, ja kannustamme teitä tekemään sen.
 
Monet jotka lukevat näitä sanoja tällä hetkellä, ovat tuosta alkuperäisestä kirkassilmäisten klaanista. Autamme teitä muistamaan, keitä olette. Ja vaikka ette tuntisi, että olette yksi noista ihmisistä, pitkää silmällä heitä, koska he heräävät nyt, ja teidän täytyy vain hymyillä. Jos näette sellaisen ja ajattelette: "Voi, kenties tämä on se", hymyilkää hänelle. Jos hän hymyilee takaisin ja hänen valonsa osuu teihin, niin teidät on leimattu, koska se on hänen työtään. Toivomme, ettei se ole liian yksinkertaista ihmisten ymmärrettäväksi. No, se on melko yksinkertaista, mutta se riippuu kokonaan teistä. Uusi valosiementen kylvämisaalto alkaa. Jos olette tämän pyhän klaanin jäsen, niin huomaatte hymynne hehkuvan uudella tavalla. Jos tämä ei ole teidän klaaninne, niin tehtävänne on hyväksyä nämä valonsiemenet, integroida ne ja välittää niitä parhaanne mukaan.
 
Miten se toimii? Hymyilkää vain ja antakaa sen olla. Ihmiskehityksen ajankohta on oikea noiden siementen kylvämiselle. Ne löytävät hedelmällisen maaperän, jossa kukoistaa, ja siitä syystä kirkassilmäisten klaani on palaamassa.
 
On tapahtunut todellinen järjestäytyminen, ja toivomme, että monet teistä ovat paikassa, että teidän on mukava liikkua. Kyllä, tämä on osa sitä, mikä alkaa nyt avautua. Ja jos teistä tuntuu, että olette jumissa tai että ette tee jotain, mitä teidän pitäisi tehdä, katselkaa vain ympärille, kunnes näette yhden näistä kirkkaista valoista. Uskaltakaa avata omat silmänne ja nähdä, onko teillä tuo voima. Monilla teistä on, mutta ette ole edes tietoinen siitä. Työskennelkää sen kanssa tietoisesti, älkääkä olko huolissanne, koska se on vain teidän päänne. Sydämellänne ei ole tarvetta pelkoon.
 
Nauttikaa tästä matkasta, rakkaat ystävät. Teillä on uusi matka edessänne, ja kerromme teille, että se on helpompi, kuin monet teistä luulevat. Kun uskallatte katsoa syvälle toisen ihmisen silmiin, vaikka ohittaisitte hänet vain kadulla, muutatte tätä maailmaa. Vaikkette olisi tästä klaanista, voitte jatkaa kirkassilmäisten klaanin perinteitä. Ja te jotka olette olleet hiljaa piilossa, sori, mutta tällä planeetalla ei enää piilotella.
 
Nauttikaa vain siitä. Hymyilkää. Lähettäkää valoanne vapaasti ja rakastavasti ilman odotuksia. Sitten katselkaa, kun kaikki alkaa järjestyä täysin uudella tavalla. Uuden Maan taika on aivan edessänne – olette astumassa siihen juuri nyt. Kerromme teille, että olette hyvissä käsissä, rakkaat sydämet. Nimittäin ympäri maaplaneettaa on olentoja, jotka odottavat näitä laukaisimia. Kaikkia klaaneja tarvitaan, mutta ensimmäinen laukaisin on kirkassilmäisten klaanin paluu.
 
Hyvin tehty! Jatkakaa sitä uskomatonta työtä, mitä teette kauniissa evoluutiopelissänne. Tietäkää, että te ette ole koskaan yksin. Olemme suoraan takananne koko ajan, ja jos haluatte puhua meille, olemme aivan olkapäänne takana. Nauttikaa matkasta. Jätämme teidät nyt näiden pikkumuistutusten kera: kohdelkaa toisianne kunnioittaen ja hoivatkaa toisianne. Etsikää kirkassilmäisten klaania ja pelatkaa hyvin yhteen, rakkaat ystävät.
 
Espavo.
 
Ryhmä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >