HomeViestejäSteve RotherHeinäkuu 2015 - Hienovaraisia vaikutuksia - kääpiöplaneetat Ceres ja Pluto

Heinäkuu 2015 - Hienovaraisia vaikutuksia - kääpiöplaneetat Ceres ja Pluto

HIENOVARAISIA VAIKUTUKSIA – KÄÄPIÖPLANEETAT CERES JA PLUTO
 
Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Heinäkuu 2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys Kotoa, rakkaat ystävät.
 
Tämä päivä on taianomaista aikaa. Olette muuttaneet niin paljon planeettaanne, olette muuttaneet niin paljon energiaa, että näette sitä tapahtuvan suoraan silmienne edessä. Se on taianomaista ja taputamme kaikille ihmisille ja myös E-perheelle tästä uskomattomasta työstä, jota olette tehneet monen elämän aikana. Olette täällä auttaaksenne ihmisiä muistamaan oman voimansa. Hyvin tehty, ihmiset.
 
Kuusi planeettavanhempaa
 
On edelleen paljon työtä tehtävänä. Vaikka on paljon, mitä haluamme jakaa kanssanne, olette nyt alkaneet paljastaa oman historianne. Siitä ei ole kovin kauan, rakkaat ystävät, kun lähetitte ensimmäisen avaruusluotaimen Marsiin. Löydätte eri elämänmuotoja Marsista, mikä auttaa teitä ymmärtämään vähän kuutta rotuvanhempaa, jotka aloittivat maapallolla. Ne eivät luoneet maapalloa – tehdään tästä hyvin selkeää – vaan te loitte. Olette niitä henkiä, rakkaat ystävät, jotka hoivasivat alusta saakka tätä kaunista ja kuumaa magmapalloa, mikä leijuu avaruudessa kolmantena kivenä auringosta. Ette olleet fyysisessä kehossa, jota ei ollut planeetalla silloin. Olitte kuitenkin valokehossa ja hoivasitte maapalloa. Monet teistä ovat tehneet tätä useilla muilla planeetoilla, jotka ovat kehittyneet ympäri universumia ja joilla on nyt elämää. Tämä on kaunis tarina, koska sitten kun alatte ymmärtää, mistä osassa tästä on kyse, katsotte omaa historiaanne maaplaneetalla.
 
Siitä lähtien kun mainitsimme, että oli kuusi rotuvanhempaa, olette halunneet tietää, keitä he ovat. Kaikilla on omat ajatuksensa alkuperäisistä roduista, meidän on kuitenkin erittäin vaikea antaa noita nimiä. Kun annamme teille sellaisia nimiä kuin Sirius, Plejadit tai joitain muita, joille olette antaneet nimen, ymmärtäkää, että nämä ovat ihmisten antamia nimiä näille tähdille. Mielenkiintoista on se, että on rytmi, joka yhdistää ne kaikki. Jotkut uskovat, että nämä nimet ja tarinat on keksitty. Näin ei ole, sillä kyse on vain tulkinnasta tai toisesta tavasta lukea sama tarina. Nyt alatte paljastaa tarinan lopun ja alatte ymmärtää prosessia, joka on erittäin jännittävä.
 
Ennen maaplaneetan muodostumista
 
Nyt viemme teidät takaisin aikaan noin kahdeksan vuotta sitten. Tuolloin kerroimme teille hyvin selvästi, että aurinkokunnastanne löydettäisiin lisää planeettoja, ja kehotimme katsomaan sitä laukaisijana. No, löysitte, mutta päätitte, etteivät ne ole planeettoja. Menitte vielä pidemmälle ja päätitte luokitella uudestaan Pluton, yhden pienimmistä planeetoistanne. Nämä planeetat ilmestyivät kaikki Siriukseen. Sirius on paras, sillä se antoi teille tilaisuuden löytää hyvin taianomaisia paikkoja. Jaetaanpa kanssanne osa energiaa, joka palaa aikaan ennen maaplaneetan muodostamista.
 
Periaatteessa on rojua tai ainetta, joka muodostuu energian ympärille ja leijuu avaruudessa. Sillä hetkellä kun energia on jossain muodossa, se vetää ainetta luomaan aineellisen ilmaisun tuosta energiasta ja juuri näin tapahtui. Kun kaikki roju alkoi leijua avaruudessa, monet teistä auttoivat muodostamaan näitä planeettoja ja sanoitte: "Voi, olisi mukavaa, jos yksi pyöreä osa olisi tässä." Tietysti suurin haaste oli planeetta, mikä oli tarkoitus muodostaa Marsin ja Jupiterin väliin, eikä sitä koskaan tapahtunut. Joka kerta kun tämä roju tuli lähelle, Jupiterin massiivinen voima veti sen taas hajalle. Tämä jätti erittäin taianomaisen energiavanan, mutta siinä on paljon enemmän. Rakkaat ystävät, jaamme tätä informaatiota vähitellen. Selitetäänpä ensin peruskonsepti tapahtuneesta. Aurinkokuntanne muodostamisen aikana – mihin osallistuitte merkittävästi – tapahtui taikaa.
 
Halusitte kovasti luoda hyvin samanlaisen energian, jonka olitte jättäneet Kotiin. Kun Jupiter veti jatkuvasti tämän kappaleen hajalle sen sijaan, että se jähmettyi kauniiksi planeetaksi, se levisi valtavan laajaksi rojuympyräksi, jota kutsutaan nyt sisäiseksi asteroidivyöhykkeeksi. Kun tuota planeettaa ei muodostunut, energia meni ns. Kuiperin vyöhykkeeseen. Tämä on erityisen mielenkiintoista, koska olette tienneet sen olemassaolosta vasta äskettäin. Nämä löydöt osoittavat, mitä tapahtui – tuon planeetan ydinolemus ja sydän meni Plutoon.
 
Kääpiöplaneetta nimeltään Pluto
 
Nyt olette nähneet Pluton sinä hyvin pienenä olentona, joka se on. Kuitenkin alussa se oli muodostumassa ottaakseen tämän sisarplaneetan olemuksen, joka yritti muodostua Marsin ja Jupiterin väliin. Nyt energia yritti muodostua ja jähmettyä Pluton ympärille, mutta oli liian vaikeaa muuttaa tuota energiaa. Mutta olitte nähneet ihmeitä aiemmin, joten menitte muokkaamaan tätä energiaa ja se toimi jonkin aikaa. Se ehdottomasti toimi, rakkaat ystävät, ja löydätte siitä todisteen lopulta. Ette löydä sitä oitis, mutta se tulee osoittamaan teille joitain näistä muutoksista tässä uskomattomassa energiassa. Mitä Plutolle siis tapahtui? Pluto jonka näette tänä päivänä, ei ole se sama Pluto, joka yritti kantaa kaikkea tätä energiaa. Se oli väärässä paikassa saadakseen tukevan ympäristön – magneettinen veto sekä auringon säteily sai sen jakautumaan.
 
Uusi planeetta muodostuu Marsin ja Jupiterin väliin
 
Se mitä näette tänä päivänä, on täysin pyöreä, mutta se on käynyt melkoisesti asioita läpi palatakseen siihen. Se on Ceres, tämän planeetan sydän. Se kantaa samaa energiaa, jota se olisi kantanut, jos se olisi ollut planeetta aurinkokunnassanne. Tämä olisi ollut lähin naapurinne, missä elämää olisi voinut muodostua, muttei muodostunut. Nyt tuon energian ydin on palannut takaisin sisävyöhykkeeseen ja kulkee yhdistyäkseen moniin sen alkuperäisen tarkoituksen osiin. Muodostuuko Jupiterin ja Marsin väliin nyt planeetta? Se voi viedä jonkin aikaa, mutta se on jo liikkeellä, vaikkei sitä luultavasti tapahdu teidän elinaikananne. Planeetan muodostuminen vie pitkän aikaa.
 
Näette merkittäviä muutoksia, jotka muuttavat ihmisyytenne joka osaa. Nämä havaintomuutoksenne tulevat yksinkertaisesti värähtelyn kohoamisesta. Silloin kun nostatte jotain ylöspäin, näköakselillanne on vähemmän rajoituksia, ja näette tätä massiivisesti planeetallanne. Teidän on upeaa arvioida uudelleen kaikkia aiempia asemianne ja monet uskomusjärjestelmänne häviävät. Avaudutte uusille mahdollisuuksille ja näin pitäisikin olla, sillä nyt olemme herättäneet jumalan – teidän kaikkien – mielen ja sydämen.
 
Ymmärrätte, mitä tapahtuu, mutta ette ymmärrä sitä innostusta, jota on kaikkialla ympärillänne. Kyllä, monet teistä ovat olleet selviytymismoodissa. Joillakin on ollut hyvin vaikeaa maadoittaa energiansa positiivisella tavalla tai löytää paikkansa uudessa maailmassa. Myöskään asiat joissa menestyitte kolmannessa ulottuvuudessa, eivät näytä toimivan nyt tai ne toimivat eri tavalla. Se on evoluutiota, jonka kaikki käytte läpi. Jos voitte muistaa suuren kuvan, suuremman yleistunteen, ymmärrätte, että teidän tarvitsee tehdä hyvin vähän. Olette löytämässä vähimmän vastustuksen polun omassa elämässänne, rakkaat ystävät. Kun kollektiivin värähtely nousee, muututte yhtäkkiä ja asioita joista ei voinut edes puhua viisi vuotta sitten, ilmestyy nyt teidän kaikkien eteen tutkittavaksi. Erittäin hyvin tehty ja kerromme teille, että Cereksen sydän palaa takaisin.
 
Cereksen sydän
 
Nyt tällä alkaa olla vaikutusta moniin ihmisiin. Miksi? Hyvin yksinkertaisesti, koska olette löytäneet sen. Keskitytte uuteen ihmeeseen, osaan joka on leijunut erittäin pitkän aikaa hyvin lähellä omaa kolmatta kiveänne auringosta. Nyt huomaatte sen vaikutukset, jotka ovat valtavat, paljon suuremmat mitä ajattelisitte. Rakkaat ystävät, myös astrologiassanne ajatellaan, että suuremmilla planeetoilla on suurempi veto, mutta niin ei välttämättä ole. Huomaatte hienovaraisten energioiden tulevan tärkeämmäksi kuin suurten energioiden. Olette aina mitanneet asioita sen mukaan, miten voimakkaita tai suuria ne ovat, mutta nyt alatte mitata asioita niiden vaikutuksen mukaan.
 
On hyvin mahdollista, että löydätte uuden rytmin itsellenne, kun alatte löytää kaikkien hienovaraisten energioiden merkityksen maaplaneetalla. Olette oppineet mittaamaan magnetismia, mikä on erittäin tärkeä työkalu planeetallanne monilla eri alueilla. Olette kuitenkin onnistuneet mittaamaan se vain yhdellä monista alueista, joissa sitä käytetään. Ette osaa mitata magnetismia ja sydämenne vähäisiä magneettivaihteluita, jotka itse asiassa luovat suuren osa maailmasta ympärillänne. Ette ole vielä täysin yhdistäneet tiedettä henkisyyteen, vaikka joka päivä nämä asiat alkavat liikkua eri tavalla.
 
Työntöä muutosaaltoa vastaan
 
Näette asioita laajemmasta perspektiivistä joka päivä. Pyydämme teitä vain olemaan valmis päästämään irti siitä, mikä ei enää palvele teitä. Rakkaat ystävät, kannatte paljon asioita mukananne tavan vuoksi. Oletteko valmis muuttamaan elämäänne vielä lisää? Olette kaikki ottaneet askeleen tai pari kohti paikkanne vaatimista tietoisena luojana tällä kauniilla planeetalla. Evoluutiota tapahtuu nyt kaikkien silmien edessä, sillä tällä on taikaa.
 
Onko teillä takaiskuja, työntöä aaltoa vasten? Kyllä, tietenkin on. Näette sitä ISIS:ssä ja monissa paikoissa, joissa pelkoa tulee esiin. Tämä on se kysymys. Miten voitte katsoa sitä ja miten voitte tarttua tähän ilman pelkoa? Se on erittäin yksinkertaista, rakkaat ystävät. Historiassanne on vain yksi pelättävä asia ja se on kuolema. Ihmiset pelkäävät tavallisesti kuolemaa, kunnes he tekevät sisäisen työn, mikä lievittää joitain heidän suurimpia pelkojaan. Toisilla kerroilla he ovat kenties astuneet pois kehostaan, kokeneet sen ja sitten palanneet. Heillä ei ole kuolemanpelkoa siitä eteenpäin. Kuolema on pelko numero yksi, koska vain tuntematonta voi pelätä.
 
Silloin kun ihmiset alkavat käyttää tahallaan pelkoa saadakseen haluamansa, vaikutus on vastaisku, joka saa edelleen vauhtia tällä planeetalla. Näette monien ihmisten liittyvän näihin ryhmiin vapaudentoivosta. Jossain kohtaa näette vapauden, jonka he kokevat liittyessään näihin ryhmiin. Kuitenkin kaikki tämä lähtee pois aikanaan. Kyse ei ole uudesta sodasta, joka pitää taistella, vaan kaikkien energioiden sisällyttämisestä mukaan. Mitä voitte rakastaa ihmisissä, jotka mestaavat toisia ihmisiä? Niin kauan kun näette heidät "pahoina ihmisinä", jäätte laivasta, koska kaikki ihmiset ovat yhteydessä. Löytäkää se osanne, joka on he. Tarttukaa siihen, tuntekaa se ja rakastakaa sitä. Sitten päästäkää siitä irti ja alatte tuntea muutoksia kollektiivivärähtelyssä.
 
Näette sitä nyt omassa hallituksessanne. Ajatelkaa USA:n Korkeimman oikeuden viimeaikaisia päätöksiä. Oikeus ei ole sidottu tekemään päätöksiä, joiden kanssa kansa tai kollektiivivärähtely on samaa mieltä. Sen aiemmista päätöksistä hyvin harvat ovat olleet ihmisten kollektiivivärähtelyn mukaisia, mutta se alkaa myös muuttua. Harmonia alkaa olla maaplaneetalla ja olette vastuussa suuresta osasta tätä, rakkaat ystävät.
 
Jos voisimme näyttää teille joitain aiempia elämiänne maaplaneetalla – myös valokehossa kun hoivasitte maaplaneettaa – olisitte erittäin ylpeä historiastanne, sillä ette ole hoivanneet ainoastaan maapalloa, vaan koko ihmiskuntaa, ja toivomme teidän omistavan sen. Tiedämme teissä olevan monia, jotka ihmettelevät, mitä teette täällä. "Missä tarkkaan ottaen allekirjoitin tämän sopimuksen? Haluan nähdä pienellä painetun tekstin." No, rakkaat ystävät, allekirjoititte sen ja melkein kaikki teistä ovat siinä, missä halusitte olla. Merkitseekö se, että olette onnellinen ja tyytyväinen siinä, missä olette. Ei, se ei ole ihmisluonne, rakkaat ystävät – tiedätte sen. Ruoho on aina vihreämpää aidan takana, joten etsikää sitä, mitä teillä on tässä hetkessä, mutta älkää tuomitko itseänne, mikä on tärkeä asia.
 
Uusien planeettojen ja pyramidien löytäminen
 
Olette tietoisia luojia. Teissä jokaisessa on jumalan luomiskyky. Miksi ette pysty saamaan asioita tapahtumaan välittömästi? No, oli kollektiivipäätös kätkeä tuo voima itseltänne siihen saakka, kunnes pystyisitte harmonisoitumaan. Mutta se alkaa nyt ja planeetat johtavat myös tässä tietä. Monet teistä alkavat nähdä tämän astrologiassanne, jos osaatte tulkita sen. Katsokaa tähtiä, rakkaat ystävät, sillä löydätte paljon. Jotain hyvin mielenkiintoista tapahtuu eikä kovin kaukaisessa tulevaisuudessa – luultavasti viiden, kuuden vuoden kuluttua. Alatte löytää läheltä planeettoja, joita ette ole nähneet aiemmin.
 
No, tietysti! Kuvitelkaa tätä löytönä. Ahaa, mutta oletteko koskaan ajatelleet, että sellainen planeetta vain ilmestyy yhtäkkiä? Teillä on enemmän pohdittavaa, kuin voisitte mitenkään kuvitella. Ja kun kuulette näitä kauniita tarinoita pyramideista, ihmettelettekö koskaan, mitä ne tarkkaan ottaen olivat? Ne ovat generaattoreita – ja valmistautukaa, koska ette ole vielä löytäneet puoltakaan oman planeettanne pyramideista. Ne ovat energiamuuntimia, jotka on suunniteltu tuomaan energiaa maasta ja käyttämään sitä yhdessä useista muodoista. Niin oma ionosfäärinne alun perin muodostui, jotta voisitte hengittää ja selviytyä maaplaneetalla. Monia näistä asioista aletaan paljastaa nyt. Ette löydä niitä ainoastaan avaruudesta, vaan löydätte niitä lisää planeetaltanne. Monet niistä ovat heräämässä taas, aivan kuten tekin.
 
Muut "sinät"
 
Teille kaikille on mahtavinta aikaa olla täällä, rakkaat ystävät, ja meille on hyvin jännittävää katsella, kun paljastatte seuraavan palasen, kun käännätte seuraavan sivun ja aloitatte sen. Olette taianomaisia, mutta muistakaa ennen kaikkea: ette ole koskaan yksin. Vaikka joillakin teistä on suuria harmonisointivaikeuksia, se yhdistää teidät kaikki takaisin seuraavalle tasolle. Olette kolmannessa harmonia-aallossa, mikä merkitsee: "Miten voin nähdä toiset "sinät"?" Jokainen ihminen on yhteydessä teihin jollain tavalla ja teillä on tuo taika sisällä. No, avatkaa silmänne, rakkaat ystävät – heitä on kaikkialla ympärillänne.
 
Meille on suuri kunnia, että saamme puhua teille tällä tavalla ja tuoda näitä päivityksiä omasta perspektiivistämme katsottuna teidän uskomattomasta visiostanne. Jatkakaa tätä upeaa työtä, rakkaat ystävät. Tietäkää, että kehitätte maapalloa ja koko ihmiskuntaa enemmän, kuin voitte kuvitella. Juhlikaa noita aikoja, jolloin tulette yhteen ja pystytte muodostamaan noita yhteyksiä toisiin "sinuihin". On tietoisten luojien heräämisen aikaa maaplaneetalla.
 
Espavo, rakkaat ystävät.
 
Ryhmä
 
Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >