HomeViestejäSteve RotherKesäkuu 2015 - Rakkauden aika - energiavaihto

Kesäkuu 2015 - Rakkauden aika - energiavaihto

RAKKAUDEN AIKA – ENERGIAVAIHTO
 
Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Kesäkuu 2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys Kotoa, rakkaat ystävät.
 
Tämä hetki tällä hetkellä on ainutlaatuinen monin tavoin, mutta niin oli edellinenkin hetki. Olette astuneet johonkin uuteen ja selitämme osan prosessista. Noin seuraavan kuukauden aikana teillä on ainutlaatuinen tilaisuus. Tämä liittyy energiaan, mitä tulee planeetalle uusissa muodoissa. Olemme kertoneet teille jonkin aikaa, että kehitätte uutta kehoa. Kirjaimellisesti olette opetelleet kantamaan enemmän omaa monisyistä valoanne. Nyt useammat teistä ovat todella syvemmällä tasolla henkenä eikä ainoastaan ihmistasolla. Alatte kantaa enemmän sitä ja tämä on ollut melko hämmentävää useimmille teistä. Miksi? Siitä yksinkertaisesta syystä, että te ette aina ymmärrä, miten tämä energia ankkuroidaan. Ette tiedä, teettekö sen oikein vai väärin, mutta olemme uudessa energiassa myös astuneet pois tarpeesta oikeaan ja väärään. Vetäkää henkeä, rakkaat ystävät, ja tyytykää hetkeksi. Tunnetteko, kun teette sen?
 
Energian transformoiminen ja parantaminen
 
No, olette eläneet erittäin pitkään päässänne. Olemme kertoneet teille, että sydän alkaa kohota uusiin korkeuksiin ja merkitykseen elämässänne. Kyse on aina ollut tasapainosta. Ette voi elää ilman toista, vaikka jotkut teistä yrittävät kovasti tehdä juuri niin. Todellisuus on, että maadoitatte valoa – tuotte valoa tälle planeetalle. Ymmärrätte, että näemme kaiken sen energiavaihtona ja niin kutsumme tätä tänään: energiavaihdoksi.
 
Miten vaihdetaan energiaa? Se on yksinkertaista, jos katsotaan suurempaa kuvaa elämästä maaplaneetalla. Sillä ei ole merkitystä, ymmärrättekö fysiikkaa. Sillä on vaikutusta, että näette energian liikkeessä. Ymmärrätte, miten energia liikkuu, sillä se vain transformoituu muodosta toiseen. Vaikka on aikoja, jolloin luulette luoneenne energiaa, se ei ole itse asiassa ollut totta. Olette todellisuudessa transformoineet energian muodosta toiseen, sillä maaplaneetan jokaiseen energiaosaan sisältyy kantaminen ja muuntaminen. Etsikää nyt tuota energiaa ja parantakaa sitä ja olette todella jäljillä. Tämä on mahdollista seuraavan kuukauden aikana, mikä on ainutlaatuinen tilaisuus.
 
Tulevan energian muuntaminen rakkaudeksi
 
Planeetallenne on tullut energia-aalto, missä on kyse pelkästään sydämestä. Sen on tarkoitus asettaa ihmiskunta niin, että voitte saavuttaa sydämen ja pään välisen tasapainon. Fokus on myös rakkausenergiaksi muuttamisessa ja se on yksi suurimmista mahdollisuuksista useita kuukausia. Teillä on ainutlaatuisia tilaisuuksia tällä jaksolla maadoittaa rakkautta uudella tavalla. Jos olette suhteessa, sallikaa itsenne viedä se uudelle tasolle ja luokaa samasta rakkaudesta uusia taika- ja transformaatiomuotoja. Jos ette ole suhteessa, ensimmäinen yhteys on itsenne kanssa. Opitte, miten annetaan sydämen opettaa päätä rakastamaan, ja sitten vedätte luoksenne ihmisiä kyetäksenne muutamaan tuon energiamuodon.
 
No niin, käytätte monia energiamuotoja maaplaneetalla ja käytätte niitä koko ajan. Työskentelette niiden kanssa eri tavoin, sillä olette valoastia. Vaikka tämä on näkyvän valoasteikkonne ulkopuolella, alatte havaita, mitä tapahtuu – lisää valoa tulee maapallolle. Merkitseekö se, että maapallo ankkuroi ja vastaanottaa energiaa ja näin planeetasta tulee kirkkaampi? Ainoastaan jos valo Kotoa ankkuroidaan ihmisten sydämeen ja siirretään rakkaudeksi, se voidaan kokea maapallolla. Tämä on suurin energiatransformaatio ja se voidaan tehdä vain teidän puolellanne verhoa.
 
Voitte transformoida tätä energiaa monilla eri tavoilla. Rakastuminen on tietysti yksi upeimmista. Voitte myös muuntaa tätä energiaa erilaisiksi rakkausmuodoiksi kaikille olennoille ympärillänne, ei vain läheisessä suhteessa. Seuraavat kuukaudet ovat täydellistä aikaa jokaiselle teistä maadoittua taas tähän energiaan ja vakiinnuttaa se, jolloin pelaatte uuden maaplaneetan uudessa pelissä. Kaikki energia menee jonnekin. Tämä on rakkausmuoto, rakkaat ystävät. Teillä on nyt kyky astua johonkin hyvin taianomaiseen. Tehkää se pelottomasti. Astukaa kokeiluunne ja uskaltakaa muuntaa kaikki energiamuodot ja tuoda ne esiin sydämestänne. Sydämenne pystyy suureen rakkauteen. Kutsumme teitä tänä aikana maadoittamaan uudestaan kokemuksenne maapallolle rakastumalla tai löytämällä uusia tapoja ilmaista tuota rakkautta.
 
Sydämen ääni
 
Kuten olemme maininneet hyvin pitkän aikaa, kun ihmiskunta muuttuu, on yksi avaintekijä, jonka kanssa voitte erityisesti työskennellä, ja se on saada äänenne kuuluviin. Monet teistä ovat tulleet teeskennellen hiljaista. Teeskentelette, ettei teillä ole ääntä, että te ette tuo energiaa sisään ettekä pysty tulkitsemaan. Tiedämme paremmin, rakkaat ystävät, sillä näemme teidät ja ymmärrämme, kuka olette. Kuitenkin työskentelette tämän kanssa melko hyvin. Kurkkuchakrasta käsin puhuminen on erittäin vaikeaa joskus, kun ihmiset eivät luota itseensä, mutta nyt se kaikki muuttuu ja tässä on mielenkiintoinen asia. Tämän uuden energia-aallon tullessa maaplaneetalle seuraavien kuukausien kuluessa, sydämenne ääni voidaan viimein kuulla. Se on tärkein asia – sydämenne ääni.
 
Pään ja sydämen välinen kommunikointi
 
Mitä sydämenne haluaa? Voitte luoda ja vetää sitä elämäänne useiden kuukausien kuluessa, enemmän kuin koskaan ennen maaplaneetalla. Nyt teidän on mahdollista sisältää enemmän valoanne Kotoa jokapäiväisessä työssä, muuntaessanne ja muuttaessanne kaiken energian maaplaneetalla. Tämä on asian kauneus ja sitä teette – olette energiamuuntajia ja näemme teidän työskentelevän mitä kauneimmilla tavoilla. Ottakaa tuo energia Kotoa ja tuokaa se tietoisesti sisään. Sitten kuin pystytte antamaan sydämenne ja mielenne kommunikoida niin, että voitte laittaa sanat siihen, mitä se on, tehkää niin. Seuratkaa sitä tarkkaan ryhtymällä toimeen, koska maaplaneetan energia tukee näitä liikkeitä enemmän, kuin olette koskaan tienneet.
 
Rakkauden aika
 
On ollut vaikeaa, rakkaat ystävät, koska jokainen teistä tuli kriittiseen rooliin, mukanaan erittäin tärkeä osa uutta energiaa, mitä rakennatte. Kuitenkin teidän saaminen luottamaan ja jakamaan sen toisten ihmisten kanssa on usein vaikein osa. Tietysti olette eläneet kaksinaisuuskentässä, missä ajattelette toisen olevan oikeassa ja toisen väärässä. Huomaatte, että on paljon enemmän vaihtoehtoja ja tänä aikana teillä on suuri tilaisuus ilmaista rakkautta uusin tavoin. Mihin se voidaan keskittää? Se voidaan keskittää mihin tahansa, kuten henkilökohtaiseen suhteeseen, rakkauteen koiraanne tai lemmikkikultakalaanne kohtaan. Se voidaan keskittää rakkauteen, mitä teillä on harrastuksia, urheilua ja niitä asioita kohtaan, joista pidätte.
 
Nyt teillä on kyky tuoda rakkaus täysin uudelle tasolle kaikilla näillä alueilla, ei vain yhdellä. Jos haluatte työstää jotain suhdetta, muuttaa loppua tai aloittaa uuden suhteen, usea seuraava kuukausi on täydellistä aikaa sen tekemiseen. Huomaatte sen paljon helpommaksi, koska asiat järjestäytyvät tehdäksenne sen, vaikkette ehkä olekaan päättäneet otettavia askelia.
 
Nämä ovat upeita tilaisuuksia, rakkaat ystävät. Täytytte valosta näinä aikoina, kun tätä energiaa tulee sisään. Riippuen siitä, missä ihmiskunnan kollektiivivärähtely on kehityksessään, se vaikuttaa teihin vähän eri tavalla, koska se toimii kokonaisuutena. Voidaan itse asiassa sanoa, että olette rakkauden ajassa useita seuraavia kuukausia. Nämä auttavat teitä muistamaan paljon siitä, kuka oikeasti olette, ja yhteytenne Kotona. Ymmärrätte, millaista on Kotona. Kun ajattelette jotakuta tai jotain, teidät kuljetetaan sinne välittömästi. Sama on totta maapallolla, mutta te ette liiku – energia on siellä.
 
Kutsukaa sitä. Pyytäkää apua ja tuokaa omat oppaanne lähempään yhteyteen kanssanne tämän rakkausaallon tullessa maaplaneetalle. Tänä rakkausaikana voitte myös rakastua vielä entistä enemmän henkeen. Voitteko tuntea tämän energian liikkuvan lävitsenne? Se on kaunista katseltavaa meille. Tällä tavalla voimme koskettaa sydämiänne, kun olette edelleen maapallolla ja kommunikoitte toistenne kanssa. Kun saatte tuon tunteen hyvin selkeänä, keksikää, miten sitä välitetään. Hyvin yksinkertaisesti, muunnatte energiaa.
 
Silloin kun voimme koskettaa teitä korkeimmalla rakkaudella Kotoa, voitte muuntaa sen ja tuoda sen maapallolle toiseksi rakkausmuodoksi. Löydätte lisää tästä, kun jatkatte astelemista eteenpäin. Näette myös suuremman ymmärryksen sen tavasta toimia, mikä muistuttaa kovasti omaa fysiikkaanne maaplaneetalla. Olette upeassa evoluutioajassa, rakkaat ystävät. Emme voisi olla ylpeämpiä tekemästänne työstä. Ymmärrämme kuitenkin, että monet teistä tuntevat epävarmuutta ja eksyneensä toisinaan, koska asiat ovat eri tavalla kuin ennen. Mutta kerromme teille nyt, että tämän mahdollisuudet ovat suuremmat, kuin olette koskaan kuvitelleet. Juuri nyt on aika aloittaa joidenkin sydämenne mahdollisuuksien asettaminen riviin.
 
Meillä on tilaisuus nähdä nämä edessä olevat ajat, rakkaat ystävät. Emme katsele ainoastaan sitä, kun kehitätte maaplaneettaa, vaan myös sitä, kun kehitytte itse. On monia asioita, joiden kanssa autamme teitä työskentelemään, kuten yhteys maahan ja monet muutokset, joita se käy läpi, ja omat uudet rakenteenne, joita rakennatte maaplaneetalle tukemaan voimaantuneita ihmisiä, kun heräätte unesta massana. Se aika on nyt.
 
Nauttikaa seuraavista kuukausista, rakkaat ystävät, kun tunnette tämän energia-aallon tulevan planeetallenne. Antakaa sen täyttää sydämenne rakkausaikana.
 
On suurin kunnia, että saamme puhua teille tällä tavalla. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne kunnioittaen joka hetki. Tukekaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Muistakaa, että kyse on pelistä, ja pelatkaa hyvin yhteen.
 
Espavo.
 
Ryhmä
 
 
Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi." -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >