HomeViestejäSteve Rother15.12.2013 - Rytmivärähtely - Kun nimestä tulee hymy

15.12.2013 - Rytmivärähtely - Kun nimestä tulee hymy

RYTMIVÄRÄHTELY
- Kun nimestä tulee hymy
 
Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Uutiskirjeestä 15.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Muistutuksia Kotoa
 
Huom.: Ryhmä on editoinut ja kanavoinut osittain uudelleen tämän viestin, jotta se olisi selkeämpi tässä muodossa.
 
Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Elrah Rytmipalvelusta.
 
Olette oikeassa paikassa
 
En aio pitää teille koko oppituntia tänään ja hetken kuluttua annan vuoron veljelleni, eMille. Ensin haluan kertoa teille tästä, koska hän aikoo puhua aiheesta, mikä on minun vastuu- ja asiantuntija-aluettani. Tiedän, että haluatte kaikki puhua hänen kanssaan, joten minulle ei ole mikään ongelma antaa hänen tulla esiin tuomaan tämän päivän viestin.
 
Kerromme teille tämän monista eri syistä, koska teillä kaikilla on pikkuegonne, itsetuntonne ja oma henkilökohtainen viestinne. Mutta kerron teille, että sitten kun näette sen heijastuvan maailmassa ympärillänne ja näette toisten ihmisten sanovan sen, mitä ajattelitte, tiedätte olevanne oikeassa paikassa, koska sitä tapahtuu Kotona. Sillä ei nimittäin ole mitään merkitystä, annanko minä teille viestin vai tuleeko Ajanpitäjä antamaan teille kauniin ja elegantin viestin vai tuleeko eM saamaan teidät vähän nauramaan. Me emme välitä, koska viesti on edelleen sama. Kyse on teidän sydämestänne, ei meidän. Kyse ei ole mitenkään meistä, kyse on teistä. Niinpä toivon, että nautitte tästä kauniista osasta, mutten voi mennä minnekään, ennen kuin annan teille yhden hymyni … Niin sitä pitää. Yllätin teidät! Joka ikinen kerta yllätän teidät. Hyvä, okei.
 
Polariteetin muuttuminen harmoniaksi
 
Tuon hänet tänne aivan hetken kuluttua, mutta haluan kertoa teille ensin vähän siitä, koska se on tavallaan mielenkiintoista. Nimittäin teillä kaikilla on oma havaintonne toisista planeetalla ja katsotte toisianne sanoen: "Olet erilainen kuin minä. Olet pidempi, olet lyhyempi, olet kauniimpi, olet rumempi" tai miten tahansa määrittelettekin toisenne ja miten näette itsenne erillisenä toisista. Se on jopa jakanut maanne. Olette niin jakautuneita nyt, että kun yksi ihminen sanoo tämän, toisen on sanottava tuo ja todellisuudessa teidän on vaikeaa saada mitään tehtyä, koska tasapainotatte vain asioita edestakaisin ja sekoatte siitä kaikesta.
 
Kerromme teille, rakkaat ystävät, että hyvin lyhyen ajan kuluttua teillä on tasaista energiaa ja tilaisuuksia yhdistyä niin kuin me täällä Kotona. Emme välitä, kuka tulee esiin tai kuka on kaukana. Emme myöskään välitä, kuka puhuu. Sillä ei ole merkitystä meille, miten kanava kutsuu itseään. Nyt alatte kuunnella uudella tavalla ja se tuo esiin kanavan myös jokaisessa teissä. Ja oma inspiraationne, henkenne kehossa muuttuu kauniisti, joten kerron teille, että tämä on osa uutta energiaa. Jokainen teistä voi alkaa kantaa enemmän omaa henkeään tietoisesti tietoisena luojana tällä planeetalla.
 
Toivoimme, että teillä on yhtä hauskaa kuin meillä täällä Kotona, koska nauramme koko ajan katsellen kaikkia hassuja asioita, joihin ihmiset joutuvat. Ei kestä kauankaan, ennen kuin käännytte ympäri ja nauratte meille. Se on ok. Voitte tehdä sen. Voimme ottaa sen vastaan ongelmitta, mutta tietäkää vain, että kyse on kauniista pelistä, ja toivomme, että teillä on hauskaa siinä.
 
Espavo kaikki.
 
Tervehdys, olen eM.
 
Polariteetti ja kaksinaisuus
 
Olen onnellinen ollessani täällä kanssanne nykyään. Paljon tapahtuu ja kerron teille, että Isännällä on vähän ongelmia erityisesti minun energiani kanssa. Hän yrittää löytää sen rytmin. Hän sanoo: "Ei, se kuulostaa liikaa Ajanpitäjältä tässä." Hän sanoo: "Ei, emme halua mennä Elrahin alueelle", joten hänellä on kaikenlaisia ongelmia yrittäessään selvittää, missä kohtaa minä olen. Osa ongelmaa on se jakautuneisuus, minkä kera näette kaiken. Se ei ole väärin - niin olette kasvaneet maaplaneetalla. Olette olleet hyvin polarisoituneessa tilanteessa ja eläneet kaksinaisuuskentässä. Näette asiat mustana tai valkoisena, ylhäällä tai alhaalla, oikeana tai vääränä jne. Nyt alatte nähdä kokonaan täysin eri perspektiivistä, kun tunnistatte mahdollisuudet. Nyt teillä on niitä, sillä olette luojia ja luotte valintojenne kautta. Se on hyvin helppo ymmärtää, kun katsotte taaksepäin elämäänne, mutta eteenpäin katsottaessa on täysin eri asia nähdä se, hyvin haastavaa nähdä se.
 
Tasapainon löytäminen kahden ääripään keskeltä
 
Isännällä on vaikeuksia polariteetin kanssa osaltani, koska olen tasapainossa. En ole mies- enkä naispuolinen. Itse asiassa hänellä on vaikeuksia sanojen kanssa, koska siihen ei ole edes sanoja, joten hänellä on haasteita. Tietysti kaikki opettajat tulevat nyt antamaan hänelle sanoja, mutta on uusi ponnistus hänelle, on uutta kuvata tasapainoista ihmistä, joka ei ole polariteetin ääripäissä. Kaikki olette kääntymässä tähän suuntaan ja tässä tapahtuu hyvin paljon. Feminiinienergia palaa taas maaplaneetalle. Se on hyvin yksinkertaista. Olette kaikki tienneet sen tulevan. Olette nähneet vuosia heilahduksen maskuliinienergiaan ja sen hallitsevuuteen maaplaneetalla ja teillä on ollut mahtavaa sen kanssa. No, ainakin joillain. Ja tietysti jotkut teistä ovat myös olleet uhreja. Olette pelanneet omia pelejänne, mutta nyt on muutoksen aika.
 
No niin, tämä on tilanne. Tasapaino on tulossa, mutta ette ole koskaan ennen olleet tasapainossa. Olette menneet tasapainon läpi toiseen äärimmäisyyteen aina, kun olette tehneet sen jollain tavalla, joten olette muuttaneet suuntaa. Voi, ette muista niitä aikoja, jolloin naiset olivat ohjaksissa maan päällä. He sotkivat asiat aivan yhtä pahasti kuin miehet, rakkaat ystävät, joten älkää murehtiko siitä. Tietäkää vain, että on aina ollut tätä edestakaista tasapainoa. Aiomme pysäyttää teidät keskelle ja antaa teille tilaisuuden hengittää ja tuntea, millaista tasapaino on. Olette siirtyneet kolminaisuuskenttään, pois kaksinaisuudesta. Niinpä teissä on nyt melkein kuin uusi osa, mitä yritätte opetella. Yritätte selvittää, miten tätä käytetään jokapäiväisessä elämässä. Miten voitte saavuttaa tasapainon siellä? No, uusia osia on tulossa ja kerron pari niistä tänään teille.
 
Isännälle on tulossa helpommaksi energiani kantaminen. Hän on tehnyt sen nyt neljä tai viisi kerta, joten hänestä on tulossa ekspertti - omasta mielestään. Voi, meillä on muutama yllätys hänelle. Hän pystyy kantamaan vain tietyn määrän feminiinienergiaa tässä hyvin maskuliinisessa kehossaan. Hänellä on uskomusjärjestelmiä, jotka menevät edelleen tielle silloin tällöin. Korjaamme sen - ei huolta.
 
Avoin kenttä polariteetin tasapainottamiseen
 
Nyt aiomme puhua värähtelystänne maailmassa. Olemme aina puhuneet siitä, mutta tämä on itse asiassa Elrahin alaa. Tämä on hänen työtään ja hän näyttää teille, miten toimitaan värähtelyn kanssa, ja sitä te teette jo. Jokaisella teistä on puumerkkivärähtely hyvin syvällä sisällänne. Se liittyy itse asiassa puumerkkisoluun, mistä puhuttiin aiemmin, joten näette monia yhteyksiä eri alueilla. Puumerkkivärähtely on oma värähtelynne. Niin suunnittelitte kantavanne sitä maan päällä fyysisessä kehossanne. Jotkut teistä kantavat hyvin miehistä, pakottavaa energiaa, kun taas toiset kantavat hyvin feminiinistä energiaa ja pallottelette edestakaisin ja päätätte ilmaista itseänne eri tavoin.
 
No, se on muuttunut. Kenttä on nyt teille avoin polariteetin tasapainottamiseen, kun feminiinienergia voi tulla takaisin. Miespuolinen energia on ollut pakottavampaa energiaa, kun taas feminiinienergia on ollut luovempaa tai sallivampaa energiaa, joista kumpikin on osa teitä. Teillä on ollut monia elämiä ja olette ottaneet tavaksi tulla jompanakumpana. Monet teistä ovat kehittäneet mieltymyksiään siitä, miten haluatte pelata maaplaneetan peliä. Useimmat teistä ovat tulleet miehenä tai naisena kerta toisensa jälkeen, koska se tuntuu mukavalta teistä. Isäntä tuntee olonsa hyvin mukavaksi mieskehossa, mutta tuntee feminiinienergian hyvin epämukavaksi. Se on vain hänen valintansa ja mieltymyksensä tämän inkarnaation alussa. Nyt kun energiat ovat muuttuneet, olette kaikki aloittaneet jo tasapainottumisen.
 
Uskomusjärjestelmienne siirtäminen pois tieltä
 
Haaste tulee uskomusjärjestelmistänne, tuosta osastanne joka sanoo: "Voi, sen on oltava tällä tavalla" tai "Voi, minun on käyttäydyttävä tuolla tavalla". Tämä tapahtui vähän aikaa sitten Isännälle ja Isännän isännälle. He olivat Amsterdamissa Punaisten lyhtyjen alueella, mutta he olivat homo-osassa. Barbara sanoi: "Minun on sidottava kenkäni. Voitko pitää käsilaukkuani hetken?" Äkkiä hän oli kumartuneena jossain ja Isäntä piti hänen laukkuaan ja oivalsi olonsa hyvin epämukavaksi. He saivat kunnon naurut siitä ja jatkoivat matkaa, mutta se toi esiin epämukavuuden seksuaalisuushavainnossa.
 
Nämä alueet estävät teitä ensimmäisenä tasapainonne löytämisessä. Kaikilla teillä on kyky löytää tasapainonne ja liikutte siihen suuntaan. On kaunista katsella teidän kaikkien pyrkivän täydellisyyteen. Sitä te olette, mutta teidän oli otettava itsellenne puutteita ollaksenne täällä, koska maapallo on epätäydellinen paikka. Teidän on kätkettävä puutteenne ollessanne täällä ja pyritte täydellisyyttä kohti. Olette uskomattomia, rakkaat ystävät.
 
Nimi = rytminne ja värähtelynne - heijastuksenne universumissa
 
Teillä ei ole aavistustakaan siitä, mihin kykenette, mutta saatte sen kohta selville. Kerron teille toisesta alueesta - värähtelystä - mikä on Elrahin alaa. Te kaikki olette herkistyneet värähtelylle uudella tavalla, vaikka ette ehkä ole vielä havainneet sitä. Olette vain huomanneet epämukavaksi sen, mitä olette jo rakentaneet. Monet teistä ovat rakentaneet elämäntyylin, kodin, paikan asua ja työskennellä, uran ja suhteita. Yhtäkkiä monet teistä tuntevat suurta tyytymättömyyttä ja hyvin epämukavaksi sen, missä ovat, ja tuntevat tarvetta tehdä muutoksia, muttei ole aavistustakaan, millä tavalla tai mihin siirtyä.
 
Annamme teille joitain hyvin yksinkertaisia ideoita nyt ja Elrah puhuu tästä myöhemmin jatkaen tätä työtä ja kehittäen sitä vähän lisää. Kerromme teille, että monta kertaa oma äänenne vaikuttaa teihin. Sana joka nousee esiin usein ja menee suoraan sydämeenne, on oma nimenne. Kuinka saitte tuon nimen? Useimmat teistä olivat äitinne tai isänne olkapäällä hänen valitessaan nimiä ja huusitte nimeänne suureen ääneen yrittäen saada sen läpi. Sitten hän sanoi: "No, entä tämä nimi? Tämä nimi kuulostaa … Pidän tästä näyttelijästä, joten nimeän lapseni tuon televisionäyttelijän mukaan."
 
Monet ihmiset päätyvät kaikenlaisiin erilaisiin rytmeihin ja nimiin, jotka eivät sovi heille. Miksi ne eivät sovi heille? Rytmin vuoksi - se on hyvin yksinkertaista. Jotkut teistä voivat lisätä ylimääräisen kirjaimen, kun taas toiset voivat muuttaa nimeään vähän lisäämällä kirjaimen keskelle. Jotkut teistä voivat ottaa jotain pois oman nimenne rytmikuvion muuttamiseksi. Nimi on heijastuksenne universumissa. Tämä on uskomuksenne, kun kuulette tuon nimen: se olet sinä. Universumi kutsuu teitä tuolla nimellä.
 
Varmistakaa, että se on sellainen, mitä rakastatte. Ja jos ei ole, alkakaa luoda universumianne muuttamalla sen. Siinä ei ole mitään ongelmaa - sitä tehdään koko ajan maaplaneetalla. Nyt kerromme teille, että nimi edeltää teitä ja löydätte monia näitä osia, koska teistä on tulossa uskomattoman herkkä sille värähtelylle, mikä heijastuu universumia vasten ja takaisin teille. Voitte nähdä sen uusin tavoin.
 
Musiikki ja aivojen oikea puolisko
 
On jotain mielenkiintoista, mitä Isäntä on sanonut, ja vihaan tehdä tämän, mutta useiden vuosien jälkeen minun on korjattava häntä vähän. Voi, nyt hän sekoaa. Hän rauhoittuu hetken kuluttua. Hän sanoo: "Mitä tarkoitat, "korjata minua"?" No, hyvin yksinkertaisesti hän on kertonut ihmisille, että aivoissanne on osa, mikä käsittelee musiikkia. Kerron teille tämän useista syistä, koska olette kaikki käyttäneet sitä eri tavoin, vaikkette pitäisikään itseänne musikaalisena.
 
Ymmärtäkää, että rytmit on kaiken sen perusta, mitä kutsutaan musiikiksi. Kyse on rytmikuviosta. Ajatelkaa kaikkia niitä asioita, joita teidän on ollut opittava ulkoa, kielikeskuksenne kautta, ja niitä asioita joita ette oppineet ja asioita jotka opitte lapsena musiikin avulla. Aakkoset ovat täällä USA:ssa yksi niistä. Monet teistä oppivat lauluja, joita toistatte kasvaessanne lapsena, koska ne menevät aivojenne eri osaan.
 
Kerromme teille, ettei aivoissanne ole musiikkiosaa, ja tämä on korjaus siihen, mitä Isäntä on sanonut - että aivoissanne on musiikkiosa mitä voitte kehittää ja käyttää. Aivojen koko oikea puolisko käsittelee musiikkia. Kyllä, on alue aivan korvan yläpuolella ja on toinen alue, mikä käsittelee erityisesti musiikkia, ja monet teistä ovat tulleet aivojen hyvin kehittyneen musiikkiosan kanssa ja hyvin harvat teistä käyttävät sitä musiikkiin. Siinä ei ole välttämättä kyse musiikista, siinä on kyse rytmistä. Tässä on yksinkertainen selitys.
 
Jotkut teistä ovat opetelleet jotain - kenties aakkoset - laulamalla ja voitte muistaa ne sillä tavalla helposti. Olisin valmis lyömään vetoa, etteivät useimmat teistä pysty muistamaan niitä, jos rytmi poistetaan. Teidän on edelleen sanottava abcd - seis - efg, hij, klmnop. Se on teille rytmi.  Siihen olette laittaneet tietonne ja se on uusin tapa oppia, sillä se ei vaadi teitä tekemään uusia uria ja vahvistamaan jatkuvasti aivojen vasenta puolta. Voitte elää spontaanisti aivojen oikeassa puoliskossa.
 
Olemme aina yhdistäneet oikean aivopuoliskon taivaaseen ja vasemman maahan. Oikea aivopuolisko näkee kaiken - mahdollisuudet, tilaisuudet, energiavirran ja kaiken muut, mitä käsittelemme täällä Kotona. Rakkaat ystävät, te yritätte nimetä kaiken. "No, se ei voi olla totta, ennen kuin voin laittaa sen laatikkoon ja lapun päälle ja sijoittaa sen jonnekin tänne ylös." Tätä vasen aivopuolisko tekee.
 
Sopiiko nimenne musiikki yhteen värähtelynne kanssa?
 
Musiikkiosa ja erityisesti rytmi on syy, miksi pyydämme teitä miettimään ensin omaa nimeänne. Valtava osa heijastustanne - mikä on nimenne rytmi ja sopiiko se yhteen teidän kanssanne? Se on suurin kysymys. Aloitatte muuttamalla pieniä asioita tehdäksenne polustanne maailman läpi monin tavoin helpomman. Taika lepää vähimmän vastuksen polulla, sillä siltä voitte nähdä korkeammasta perspektiivistä, minkä olette pystyneet koskaan havaitsemaan.
 
Se on uusi maailma. Olette kaikki osa sitä hyvin kauniilla tavalla ja olen tällä auttamassa teitä heijastamaan sitä useammilla tavoilla, kuin voitte kuvitella. Aloittakaa siitä, miksi teitä kutsutaan. Miksi teitä kutsutaan? ¿Cómo te llamas? Miltä se kuulostaa? Mitä tapahtui ja miten voitte muuttaa sitä siihen, jolloin kuulette nimenne, hymynne?
 
Teissä on monia E:n perheestä. Sanon vain, että se on se perhevärähtely, mitä meillä on siinä, mitä Isäntä kutsuu Ryhmäksi. Emme käytä tuota nimeä - Ryhmä - sillä emme käytä mitään sanoja kuvaamaan itseämme. Se on rytmi. Se on erittäin kaunis osamme, joka on teidän kaikkien ulottuvilla ainoastaan sydämen kautta, sillä siinä ei ole kyse meistä opettamassa meille mitään. Siinä on kyse teidän auttamistanne muistamaan, mitä jo tiedätte. Olette laittaneet siitä hyvin paljon sivuun, jotta voitte pelata tätä peliä, missä olette ihminen ja epätäydellinen. Pärjäätte kaikki oikein hyvin. Voitte nyt ottaa seuraavan askeleen. Se on erittäin hyvin tehty. Täydellisyytenne alkaa yhdistyä monilla kauniilla tavoilla ja nämä seuraavat askeleet ovat kohti ihmisyyttä.
 
Nauru on kauneinta valon ilmaisemista maan päällä
 
Kaikilla teillä on vastuu kaikille muille maan päällä. Olette kaikki yhteydessä, olette kaikki osa toisianne. Tätä sormea ei voi erottaa tuosta, vaikkeivät sormet tuntisikaan toisiaan. No, tämä on uusi sinä ja alatte nähdä sen ja vahvistaa yhteyttä, mitä yhdistää teidät kaikki mitä kauneimmalla tavalla. Jaan kanssanne yhden asian - naurun - sillä se on yksi suurimmista värähtelyistä koko universumissa. Alussa oli ääni - ja sitten oli nauru. Se loi kaiken ja se oli kauneinta valon ilmaisemista maaplaneetalla.
 
Tuon teille paljon tässä, rakkaat ystävät. Mutta Elrah astui sivuun, joten pystyin tuomaan teille tämän viestin, jotta voisitte tottua rytmeihini ja vähän energiaani. Sitä ilmaistaan hyvin eri tavalla, sillä yritän tuoda mahdollisimman paljon mies-naistasapainoa tämän kehon kautta - ei ole helppoa, ei ole helppoa. Työstämme sitä, mutta sitä odotellessa tietäkää, että rakastan teitä. Teillä on hyvin paljon merkitystä tässä. Teillä ei ole aavistustakaan, mitä jo luotte, ja teette sen hyvin sujuvasti. Jatkakaa tätä uskomatonta työtä ja tietäkää, että olemme täällä uusien ideoiden, käsitysten ja työkalujen kanssa, joita voitte käyttää uudessa voimaantuneessa maailmassanne. Teistä on tulossa tietoisia luojia, jotka kulkevat matkan joka askeleen henkensä täyden tietoisuuden kera. Se on kauneinta, mitä olemme nähneet verhon tällä puolella koskaan. Kiitos teille siitä.
 
Suuresti kunnioittaen pyydän teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen, älkääkä unohtako pelata hyvin yhteen. Mutta ennen kuin lähden, minun on tehtävä se pikkunaurun kera - heh, heh.
 
Espavo.
 
Ryhmä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >