HomeViestejäSteve Rother15.6.2013 - Maailma on muuttunut - Eläminen maailmassa, missä ei ole enää salaisuuksia

15.6.2013 - Maailma on muuttunut - Eläminen maailmassa, missä ei ole enää salaisuuksia

MAAILMA ON MUUTTUNUT
- Eläminen maailmassa, missä ei ole enää salaisuuksia
 
Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Uutiskirjeestä 15.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Muistutuksia Kotoa
 
Ei paljon minulta tässä kuussa, paitsi isoja haleja ja lempeitä tönäisyjä.
 
Steve
 
Vinkki Ajanpitäjältä hengille jotka teeskentelevät olevansa ihmisiä: aika parantaa kaikki haavat.
 
Huom.: Ryhmä on editoinut ja kanavoinut osittain uudelleen tämän viestin, jotta se olisi selkeämpi tässä muodossa.
 
-----------
 
Tervehdys Kotoa, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä.
 
Kolmannen ulottuvuuden todellisuuden odottaminen viidennessä ulottuvuudessa
 
On aika alkaa paljastaa jotain siitä, mitä on edessä kaikilla teillä, jotka astuitte auliisti ja riemullisesti tähän tulevaisuuteen. Odotitte suurimpia mahdollisuuksia ja olette kokeneet kaikki tarvittavat haasteet selvittääksenne energian ja ottaaksenne tämän askeleen. Nyt katselette ympärillenne yrittäen napata heijastuksenne ja se on erittäin vaikeaa. Maailma on muuttunut. Tekin olette muuttuneet, kuten havaitsette.
 
Ankkuroitte juuri nyt energiaanne. Sillä ei ole väliä, mitä lahjanne ovat, ettekä enää tunne intohimoa samoista asioista kuin ennen. Ne eivät palauta sitä energiaa, mitä ennen laitoitte niihin, sillä maailma on muuttunut … kirjaimellisesti. Yksinkertaisin tapa havaita tämä on tunnistaa, että olette siirtyneet täysin viidennen ulottuvuuden todellisuuteen. Yritätte kuitenkin käyttää kolmea rajoitettua ulottuvuuttanne viidennen ulottuvuuden todellisuudessa. Heräätte aamulla ja näette kaiken olevan täsmälleen niin, miten se jäi edellisenä iltana, ja etsitte intohimoanne ja paikkaanne universumissa. Mutta te ette näe sitä. Se mitä tapahtuu, aiheuttaa paniikkia maaplaneetalla. Se on hyvin hiljaista paniikkia, mikä ei ole vielä osunut sanomalehtienne etusivulle, mutta se saa kaikki epäilemään vähän itseään.
 
No niin, näin itse asiassa pitäisikin olla, koska olette hyvin hiljaa havaitsemassa, että maailma on muuttunut. Se on muuttunut hyvin dramaattisesti ja alatte nähdä itsenne uudella tavalla. Kuitenkin aivan kuten vanhassa kolmannessa ulottuvuudessa, teillä on vain rajallinen näkökyky. Ajatelkaa hyvin yksinkertaisesti korkeutta, leveyttä ja syvyyttä, mikä on käytännössä kolmannen ulottuvuuden todellisuus. Yhtäkkiä teillä on lisää ajan ja paikan ulottuvuuksia, mikä tekee teille mahdolliseksi nähdä yleiskuvan kaikesta kenties ensimmäistä kertaa. Tätä todella tapahtuu, kun olennot siirtyvät ulottuvuuksien välillä, mutta teidän on myös ymmärrettävä, että tätä on tapahtunut erittäin harvoin universumissa. Tämä ei ole normi - normi olisi tuhota 99% elämänmuodoista ja aloittaa alusta hyvin pitkän aikajakson kuluessa.
 
Nyt olette heränneet unesta. Tällä hetkellä useimmat katsovat ympärilleen ja oivaltavat, että jokin on eri tavalla. Jotkut teistä ehkä kokevat tätä upeaa ihmispaniikkia, mitä rakastamme katsella, sillä usein tämä energia tuo teidät hetkellisesti Kotiin. Alatte etsiä vastauksia, mikä meistä on aina hyvin kummallista, ja rakastamme osallistua siihen. Alatte maadoittua uudella tavalla tähän uuteen maailmaan. Ennen suurin osa maadoittumisestanne on ollut fyysiseen kehoon, koska se on osa maapalloa, mikä on tomua, ja olette hengittäneet siihen elämän hengellänne.
 
Eläminen ajassa, missä EI OLE ENÄÄ SALAISUUKSIA!
 
Maailma on muuttunut ja sopeudutte siihen sekä yksilöinä että kollektiivina. Kaikkien kollektiivien - ystäväryhmän, yrityksen, uskonnon tai hallituksen - on käytävä läpi nämä muutokset. Se tapa millä kollektiivit ankkuroituvat uudelle puolelle, määrää, mitä tapahtuu eteenpäin mennessä, sillä monet eivät pysty ankkuroitumaan täysin. Jos sisäisissä värähtelyissä on rehellisyysongelmia, ne tulevat pintaan hyvin nopeasti. Haasteet joiden kehittyminen olisi aiemmin vienyt vuosia jossain kollektiivissa, tulevat pintaan hyvin nopeasti. Näyttää melkein siltä, että on vain vähän aikaa sopeutua. Kyllä, tietyt kollektiivit hajoavat, ne eivät tee siirtymää. Toiset tekevät. Te kaikki opitte ne salaisuudet, miten katsotaan itseänne uudella tavalla, sillä tätä käytte nyt läpi ja opettelette. Oppiminen elämään "ei enää salaisuuksia" -ajassa on haastavaa monille.
 
No niin, miksi se on muuttunut niin dramaattisesti? Mitä aspekteja ei enää tunneta samalla tavalla? Maan päällä on ollut energia, mihin olette kaikki ankkuroineet sydämenne, ja se osa on vapautettu. Te teitte sen! Sitä ei tehty puolestanne, TE teitte sen. Se tehtiin luvallanne ja pyytäessänne sitä. On tapahtunut niin, että kaikki asiat joille olette antaneet voiman, eivät heijasta voimaanne samalla tavalla kuin ennen. Jotkut näistä ovat ehkä uskomusjärjestelmiä tai suhteita tai kyse voi olla siitä tavasta, millä näette itsenne ilmaistuna maailmassa työpaikkanne tai jonkin kautta, mitä teette maailmassa. Kaikki nämä intohimot on arvioitava uudelleen tässä kohtaa.
 
Olette antaneet voimanne hyvin monille asioille. Olette luojaolentoja, mutta te ette voi nähdä sitä, sillä se on osa verhoa, mikä estää teitä näkemästä kaikkea. Tuo luomisvoima on lisääntynyt teissä kaikissa, mutta ette ole vielä pystyneet ankkuroimaan sitä täysin - kaikki näyttää samalta. Ymmärrätte, että olette vasta viiden kuukauden päässä tästä siirtymästä, mikä läpi olette tulleet. Koska sopeudutte edelleen kaikkiin paloihin, joita putoilee ympärillenne, paikkanne löytäminen näinä siirtymäaikoina on erittäin haastavaa. Tässä kohtaa pyydämme teitä yhdistymään toisiinne tuen saamiseksi. Myös me työskentelemme tämän kanssa jonkin aikaa.
 
Maaplaneetalla on ollut energiakenttiä, joita on aktivoitu kautta aikain ja joista pyramidit loivat alun perin monia. Pyramidit ovat generaattoreita, mutta eivät aktiivisia sillä tavalla, miten te ajattelisitte generoitavan sähköä, vaan hyvin primitiivisillä menetelmillä. Energiaa on kaikkialla ympärillänne joka hetki ja se on vain muunnettava käyttökelpoiseen muotoon. Tätä pyramidit tekivät hyvin pitkän aikaa, sillä niiden koko tarkoitus oli luoda energiaverkko, mikä syöttäisi elämänvoimaenergialla maapalloa, myös ihmisiä.
 
Luotiin aktiivinen ja kukoistava energia ja kaikkia ja kaikkea syötettiin sillä. Tämä verkko on lisäksi suojellut maapalloa komeetoilta ja asteroideilta paljon kauemmin, kuin tiedätte, ja sallinut elämän kehittyä nykytilaansa. Monet paikat missä näette pyramideja tänä päivänä, näyttävät kenties melko karuilta. Kuitenkin silloin kun generaattori oli täydessä toiminnassa, se toi elämänvoimaenergiaa maasta ja jakoi sen upeassa verkostossa, mihin kaikki maan päällä voivat yhdistyä.
 
Kyllä, tietysti energia oli voimakkainta perustassa, mikä oli tavallisesti hyvä paikka ruuan kasvattamiseen. Vaikka monet tunsivat uudistuvansa ja tulivat juuri sen vuoksi, harvat asuivat sen välittömässä ympäristössä, koska energia oli liian suuri jatkuvaan oleskeluun. Tämä oli niin kaunista, että se toi ydinolemuksen Gaiaan.
 
Vaikka tämä voima on suljettu jossain määrin, verkosto on edelleen olemassa ja tämä on kaunista. Yhdessä teemme kaikki työtä sydäntemme yhdistämiseksi tämän saman verkoston avulla, mitä ennen käytettiin suojelemaan maapalloa. Tämä energia on muuttunut. Verkosto oli suljettu jokin aikaa sitten ja jäljelle jäi vain heikko, kuitenkin tehokas suojaverkko, mikä on ollut käytössä viime aikoihin saakka. Tänä päivänä ihmiskunta on sen partaalla, ettei se enää tarvitse suojaverkkoa, joten sitä ei kytketty enää portaalin läpi kulkemisen jälkeen. Suojaverkon ollessa pois käytöstä, on myös mahdollista kylvää maapallo uudestaan.
 
Lemurialainen energiavarasto
 
Pian näytämme, että voitte käyttää tätä katkaistua verkkoa sydänenergiaanne. Itse asiassa tässä on monia puolia, mitä voitte käyttää. Kerromme teille tarinan, mikä on kerrottu kauan sitten, rakkaat ystävät. Se tunnettiin "lemurialaisena energiavarastona". Se on erittäin yksinkertainen käsite ja te kaikki voitte käyttää tätä elämänne joka päivä, jos vain käytätte sitä.
 
Tämä oli hyvin pyhä paikka ja vaikka se ei ole teidän ulottuvuudessanne, se tallentaa energiaa täydellisesti. Useimmat teistä ajattelevat sähkön tallentamista paristoihin ja kondensaattoreihin. Se on samantyyppistä energiaa, mutta se on erittäin suuri ja sitä ovat käyttäneet monet olennot ympäri universumia. Sitä on maaplaneetalla käytetty ainoastaan Lemurian päivinä, missä osattiin ankkuroida se ja käyttää sitä tietoisesti. Tänä päivänä ihmiskunta on siirtymässä salaisuudettomaan aikaan, mikä on itsekorjaantuva järjestelmä, joka johtaa voimaantumisen aikakauteen.
 
Tämä on paikka, missä jokainen teistä voi tasapainottaa henkilökohtaisen energiansa, silloin kun yhdistytte siihen meditoidessanne. Löydätte tuon tilan ja samanlaisen tilan edustajia myös fyysisestä maailmastanne. Toisin sanoen, se on paikka, mikä tuntuu lohduttavalta ja todella hyvältä teille. Sillä ei ole merkitystä, missä se on - se voi olla pyhä tila, pieni huoneen nurkka tai vaikka vessa, kunhan se uudistaa teitä. Etsikää noita paikkoja, missä voitte käyttää sitä.
 
Tässä on avain: kaikilla ihmisillä on energiamuunnelmia, joita teidän on erittäin vaikea kontrolloida. Tietyllä hetkellä havaitsette kaiken tämän energian tulevan sisään ettekä pysty maadoittamaan sitä, sillä energian on vain mentävä lävitsenne johonkin muuhun. Voitte siis tehdä tämän noina aikoina, jolloin olette täynnä energiaa ja käytännössä hehkutte, melkein kuin kipinöitä tulisi silmistänne. Ottakaa hetki ja ajatelkaa tuota pyhää paikkaa, lähettäkää sitten tuo ylimääräinen energia lemurialaiseen energiavarastoon ja sitä pidetään teitä ja kaikkia varten, jotka tallentavat energiaa sinne.
 
Tietysti on kaikkia noita ihmisaikoja, jotka tunnette. Aikoja jolloin tiedätte itseltänne loppuvan energian tai teillä on pelkästään ns. huono päivä. Voi kyllä, olemme katselleet teitä. Pitäkää kaikki huonot päivänne, mitkä haluatte, rakkaat ystävät, sillä se on kaunis ihmiskokemus meidän perspektiivistämme. Emme tuomitse sitä hyväksi tai huonoksi, se on vain kaunis ihmiskokemus.
 
Ymmärtäkää, että noina hetkinä kun tunnette olonne epämukavaksi fyysisessä kehossa energiapuutteen vuoksi, voitte ammentaa varastosta. Palatkaa pyhään tilaanne, jos teidän tarvitsee, tai ainoastaan visualisoikaa se mielessänne ja vetäkää energiaa tuosta varastosta. Se toimii samalla tavalla kuin sähkö, mikä on väliaikaisesti tallennettua paristoihin maan päällä. Voitte tehdä saman fyysisten energioiden kanssa monilla eri tasoilla. Muutaman seuraavan kuukauden kuluessa pystymme rakentamaan energiaverkoston, jossa voimme hyödyntää jo paikoillaan olevia puitteita.
 
Rakkaat ystävät, kauan aikaa tämä energiaverkko suojeli maapalloanne. Tämä on yksi syy, miksi teillä on ollut hyvin pitkä evoluutiojakso. Monia meteoreita ja komeettoja tuli ennen aiheuttamaan maaplaneetan "nollaamisen". Joskus ne hävittivät suurimman osan elämänmuodoista maaplaneetalla, jotta se voitiin "nollata" ja aloittaa taas alusta. Sitten tuli aika, jolloin teitä voitiin suojella, ja sieltä pyramidit ovat peräisin.
 
Se oli alun perin energiaverkko, mutta se ei tietenkään tullut kerralla, vaan se rakennettiin monien pitkien jaksojen kuluessa. Vaikka alkuperäiset ohjeet katosivat, sen jälkeen rakennetut pyramidit olivat melko lähellä sitä ja jotkut pystyivät myös olemaan vuorovaikutuksessa alkuperäisen verkon kanssa. Siis tuhansia vuosia alkuperäisten pyramidien rakentamisen jälkeen oli verkko, mikä suojeli teitä, kun se salli maapallon ja sen päällisen elämän kehittyä monipuolisesti.
 
Sitten oli aika, jolloin ne olennot lähtivät, jotka auttoivat teitä luomaan tämän verkon. Ymmärtäkää, että he tekivät sen suuresta rakkaudesta. Tietysti tämä teknologia ylittää sen, mitä olette kokeneet maan päällä. Rakastamme sitä, että te ihmiset ajattelette aina olevanne evoluutiospiraalin huipulla. Se on kaunis harhakuva, mitä ihmiset aina laajentavat, ja rakastamme sitä, koska se on täydellinen teille. Se ns. sopii.
 
Portaalin läpi
 
Tietysti ympäri universumia on olentoja. Ja maapallollanne on olentoja, joista te ette tiedä mitään - aika- ja paikkaulottuvuuksissa, joita myös on. On "mikroyksikköjä", joita ette ole vielä löytäneet ja joita saapuu maapallolle eri tavoin. Tärkein osa tätä kaikkea olette te, sillä olette niitä, jotka kantavat eniten henkeä Kotoa, vaikka voitte katsoa kissan, koiran tai minkä tahansa eläimen kasvoja ja nähdä hengen, koska tuo tietoisuus on edustettuna kaikissa elämänmuodoissa - myös torakassa mikä ryömii maassa.
 
Voi, te ette pitäneet tästä, ettehän? Laitoimme teidät samaan kategoriaan torakoiden kanssa ettekä te ole tyytyväisiä. Mekin opimme. Mutta ajatus on tämä: evoluutio. Te teitte sen! Teidän ei tarvinnut kuolla tällä kertaa ettekä ole vain osa tuota 1%:ia, mikä jäi jäljelle, sillä selvisitte siitä kaikki ja astuitte johonkin tietoisesti. Älkää odottako sen olevan samanlaista kuin aiemmissa evoluutiosykleissänne.
 
Tietysti se on suorempaa. Olette kulkeneet uuteen ulottuvuuteen silmät apposen auki. Ette vielä oikein tajua, mitä näette, mutta olette hyvin lähellä sitä. Pyydämme teitä vain pitämään mielen avoimena, sillä ihmismieli on kuin ansa. Se rakastaa tarttua asioihin ja laittaa niitä pikku laatikoihin, joissa on nimi ja päivämäärä. Sitten se laittaa ne jollekin aikajanalle ja tallentaa ne jonnekin kauniissa aivoissanne. Pyydämme teitä olemaan kärsivällinen sen kanssa, koska paljon siitä mitä alatte ymmärtää, on edelleen evoluutiojaksossa. Vain muutaman päivän päästä näette luultavasti sen vähän eri tavalla kuin nyt. Tämä on sitä muutosaikaa, mitä olette kaikki sekä pelänneet että odottaneet innolla. Olette selvinneet siitä, mutta mitä teette nyt? Tämä on kysymys. Ankkuroitteko henkenne tänne ja nyt?
 
Jokainen teistä löytää erilaisen tavan tehdä tämän. Teille annetaan opastusta ja havaitsette, että sydämessänne on ollut intohimo koko elämänne ajan eri alueilla - mutta paremminkin meitä varten kuin itseänne - mikä on ohjattu tarkoituksenne maan päällä ja minkä olette sopineet kokevanne. Siis silloin kun joku teistä menee intohimoonsa ja sanoo: "Voi, tämä on liian hauskaa. Minun on tehtävä jotain työtä, en saa pitää vain hauskaa", niin sanomme, että vaadittiin kaikki tämä energia, jotta teidät saatiin intohimoonne, ja nyt haluatte tehdä jotain muuta.
 
Ottakaa se avosylin vastaan, rakkaat ystävät. Teidän ei tarvitse pitää enää työenergiaa erillään intohimostanne. Olette mahtavia olentoja, jotka elävät viidennessä ulottuvuudessa. Voitte saada kaiken ja voitte saada sen nyt. Kyllä, tiedämme monien teistä kokevan haasteita. Olette asettaneet tavoitteita ja astuneet askel kerrallaan niitä kohti. Sitten yhtäkkiä kaikki muuttui ja tavoitteenne ovat yhdessä suunnassa ja liikevoimanne toisessa. Voima ei ole koskaan ollut tavoitteessa, vaan askelissa mitä otitte sitä kohti. Voitte aina muuttaa tuota suuntaa, minä hetkenä hyvänsä, koska tahansa. Kyse on vapaan valinnan planeetasta eikä sitä oteta pois koskaan teiltä, rakkaat ystävät. Voitte myös päättää olla pelaamatta peliä, jos haluatte - se riippuu täysin teistä. Mutta sitten kun astutte eteenpäin, otamme teidät vakavasti ja laitamme tuulen taaksenne, jotta voitte saavuttaa sen, mitä tulitte tekemään. Nyt on se aika: maailma on muuttunut ja olette heränneet unesta.
 
Astun sivuun hetkeksi ja tuon hullun veljeni sisään. Hän ei anna minun päättää tätä tulematta sisään, joten teen sen nyt.
 
Olen Ajanpitäjä.
 
-----------
 
Olkaa hyvä (pyyhkien silmiään). Olen Elrah ja tunnette minut. Minun oli tultava antamaan teille mahtava hymyni. Niin sitä pitää. Ei hyvä? Melko hyvä. Useimmat teistä hymyilivät takaisin ja se on tärkeintä. Sain sydämenne, tiedättekö sen? Silloin kun hymyilette leveästi, sydämenne syttyy ja tämä on kaunista.
 
Minun ei tarvitse lisätä mitään saamaanne viestiin - paitsi yksi tärkeä asia. Aina kun eksytte ettekä oikein muista, kuka olette, hymyilkää vain tienne Kotiin. Sydämenne tuntee tien ja suojelee teitä aina. Pelaatte kaunista peliä. Olemme ikään kuin päästäneet teidät irti takapihalla ettekä voi loukkaantua siellä - kaikki on huolehdittu puolestanne, joten menette vain pelaamaan sinne. Varmasti on asioita, joita haluaisimme teidän mieluummin olevan tekemättä. Mutta tiedämme teidän olevan ihmisiä ja tiedämme, että teette niitä joka tapauksessa, joten antakaa palaa.
 
Pyydämme teitä ainoastaan olemaan tuomitsematta itseänne, sillä se on kuin jumalan läpsäyttämistä kasvoille. Ajatelkaa sitä. Ajatelkaa sitä perin pohjin. Teille annetaan kaikkia näitä viestejä ja sillä hetkellä kun sanotte: "En usko pystyväni siihen. En usko olevani tarpeeksi hyvä", niin kaikki se energia mikä vaadittiin teidän saamiseenne tuohon kauniiseen viestiin, on riisuttu pois, ja vie jonkin aikaa rakentaa se takaisin.
 
Haluatteko puhua pimeistä energioista ja negatiivisuudesta maaplaneetalla? Päättäkää olla tekemättä sitä, koska se on yhtä haitallista kuin itsenne epäileminen. Yritämme vain antaa teille vähän henkistä itseluottamusta, jotta voitte kulkea sen kanssa ja uskaltaa tehdä virheitä. Teidän ei tarvitse olla täydellinen, sillä olette planeetalla! Voitte olla täydellinen, sitten kun palaatte Kotiin, joten älkää murehtiko siitä. Menkää tekemään paljon hyviä virheitä nyt ja sitten vaihdamme kuulumisia myöhemmin ja jaamme ne, okei?
 
Suuresti kunnioittaen jaamme kanssanne tällä tavalla. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne suuresti arvostaen, koska katsotte jumalaa silmiin. Toinen osa on muistaa, että pelaatte täysin uutta peliä. Voitte tehdä siitä, mitä haluatte. Pelatkaa hyvin yhteen.
 
Espavo, rakkaat ystävät. Olen Elrah Rythmipalvelusta.
 
Espavo.
 
Ryhmä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >