HomeViestejäSteve RotherMarraskuu 2011 - Tilaa valollenne - Uuden maan enkelit

Marraskuu 2011 - Tilaa valollenne - Uuden maan enkelit

TILAA VALOLLENNE
Uuden maan enkelit
 
Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Marraskuu 2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Steveltä:
 
Tässä viestissä Ryhmä puhui erityislaatuisesta ihmisestä, mitä he kutsuivat maan enkeliksi. He sanovat näiden ihmisten tulleen hyvin kirkkaan valon kanssa ja joskus heillä on vaikeuksia myös olla täällä. Usein he palavat loppuun varhain, mutta jättävät kestävän vaikutuksen koko ihmiskunnalle. Marilyn Monroe, Pablo Picasso, Albert Einstein, Nicolai Testa ja lista jatkuu. Tässä viestissä Ryhmä esittää jokaiselle meille yksinkertaisen kysymyksen: jos meidän pitäisi kantaa niin paljon valoa huomenna, mikä vaikutus sillä olisi elämäämme? Niinpä kysymyksesi tulee: onko valollesi tilaa?
 
Toivon, että kaikilla oli upeaa 11.11.11. Valmiina astumaan esiin?
 
Isoja haleja ja upeaa kuukautta!
 
Steve
 
**********
 
Huom.: Seuraava viesti on kanavoitu uudelleen ja editoitu Ryhmän opastuksella, jotta se olisi selkeä tässä muodossa.
 
TERVEISIÄ KOTOA
 
Rakkaat ystävät, tämä päivä on hyvin ainutlaatuinen, sillä olette luoneet olemistason, mitä ei ole ollut aiemmin. Olette avanneet oven johonkin hyvin taianomaiseen. Energia on rakentunut ottaaksenne tämän askeleen. Se on jo alkanut monin tavoin, kuitenkin joka päivä avatessanne silmänne ja tervehtiessänne uutta päivää se alkaa taas eri tasolta. Tämän jokainen osa alkaa avautua uudella tasolla. Selitämme teille, mitä on suoraan edessä, sillä jotkut teistä kokevat tämän omassa elämässänne välittömästi.
 
"Kirkkaat valot"
 
Olette nähneet monia kirkkaita valoja maaplaneetalla, niitä ihmisiä jotka tuovat valon Kotoa ja säteilevät sitä biologiakuplan kautta auttaakseen teitä näkemään helpommin itsenne ja valon Kotoa. Olette aina tienneet, että jotkut olennot ovat tulleet mukanaan lähes liian suuri valomäärä kannettavaksi. Heidän silmänsä ikään kuin vetävät huomiota äärettömän kirkkautensa vuoksi ja he ovat niin luovia, että kaikki muuttuu taiaksi, mitä he koskettavat. Mutta joskus heidän värähtelynsä on niin kirkasta, että heille on vaikeaa olla mukavasti maan päällä, planeetalla missä on hyvin matala värähtely. Monet teistä ovat nähneet näitä kirkkaita valoja, joita kutsumme maan enkeleiksi. He tulevat monien lahjojen kera ja antavat itsestään vapaasti ja epäröimättä. Joskus tämä tehdään heidän omalla kustannuksellaan ja vero on usein hyvin suuri.
 
Kuitenkin he jättävät taakseen uskomattomia lahjoja auttamaan kaikkien ihmisten kehittymistä. Olette nähneet heitä monina kuuluisina artisteinanne, kuten muusikkoina jotka ovat kuolleet hyvin nuorena, mutta jättäneet lähtemättömiä jälkiä taakseen. Joillekin maan enkeleille on ollut erittäin vaikeaa yrittää olla ihminen maaplaneetalla. Kerromme teille tämän nyt, koska maaplaneetalla on ollut rajoitettu ja valikoitu määrä niitä, jotka ovat tulleet niin uskomattoman kirkkaan valon kanssa, ettei sitä voi kätkeä. No, rakkaat ystävät, kerromme teille, että olette myös ottamassa tuon valon itsellenne. Kysymme teiltä tätä: onko elämässäsi tilaa juuri nyt, jos se tapahtuisi sinulle tänään?
 
Huomaatte, että vaikka kuulostaa upealta saada niin paljon valoa ja kokea hyvin voimakas yhteys Kotiin, monilla teistä ei ole vielä tilaa sille elämässänne. Olette rakentaneet elämänne jokapäiväisen elonne, halujenne, ilojenne ja intohimojenne ympärille. Mitä kuitenkin tapahtuisi, jos yhtäkkiä säteilisitte tätä uskomatonta valoa niin kuin maan enkelit? Nyt on aika harkita sitä. Arvioikaa elämäänne - missä tahansa olettekin. Monet teistä arvioivat suhteita, työpaikkaa tai myös sitä, mitä tehdä ajallanne päivittäin. Teille on tulossa uskomattoman tärkeäksi tehdä se, koska olette täällä syystä.
 
Olette täällä kantamassa Kodin värisävyä, joka voidaan tuoda maan päälle vain teidän olemuksenne kautta. Sielunne on käynyt läpi inkarnaatio toisensa jälkeen, vain jotta voisitte kantaa tätä valoa, olla sen ilmaisumuoto. Täällä olette. Kerromme teille, että monet pelkäävät omaa valoaan, sillä se on paljon pelottavampaa kuin nähdä sen heijastuvan jostain toisesta. Kuitenkin tässä on tapahtumassa niin, että olette saavuttamassa sellaisen sieluluottamustason, mikä tekee teille mahdolliseksi tuoda tämän energian Kotoa. Tärkeä osa tässä on se, että tähän saakka kautta historian tätä on tapahtunut vain yhdelle ihmiselle täällä ja toiselle ihmiselle planeetan toisella puolella. Näiden valonkantajien välillä on ollut paljon etäisyyttä, mutta nyt te kaikki voitte kantaa samaa valoa.
 
Tanssikaa valossa
 
Koska useimmat teistä on johdotettu opettajiksi, parantajiksi ja niiksi, jotka ovat päättäneet mennä ovesta ensimmäisenä pitääkseen sitä avoinna kaikille muille, teitä kutsutaan toimintaan. Pyydämme, että te ette pelkää omaa valoanne. Toivottakaa tervetulleeksi kirkas valonne ja kaikki muodot, joita se ottaa. Monilla teistä toiset näkevät sen, ennen kuin itse kykenette näkemään, mutta olette lopultakin heräämässä unesta. Suurin toiveenne oli kulkea maan päällä kaiken voimanne kera ja nyt se tapahtuu. Se tapahtuu juuri niin, kuin uneksitte sen, juuri niin kuin laitoitte sen liikkeeseen sydämellänne ja omalla energiallanne.
 
Tanssikaa tässä valossa. Laulakaa tuota laulua, kirjoittakaa tuo kirja, maadoittakaa valoa millä tahansa tavalla voitte ja teette tilaa paljon enemmälle valolle, kuin koskaan uneksitte mahdolliseksi. Rentoudutte omaan kauneuteenne, mikä pelästyttää useimmat teistä kuoliaaksi. Teidän on ok nähdä itsenne ihmisenä, teidän on ok löytää itsenne, niin kauan kuin voitte säilyttää puutteenne. Valmistautukaa luopumaan niistä, rakkaat ystävät. Olette luoneet taikaa, joka ylittää ymmärryksenne.
 
Olemme kertoneet teille monta kertaa, että kaikki silmät universumissa katselevat tällä hetkellä maapalloa. Olette ainoa vapaan valinnan planeetta ilman sääntöjä ja tässä olette ottamassa yhtä tietoista askelta evoluutiossanne. Olette voittaneet pelin. Voitte mennä Kotiin. Voitte päättää, että siinä oli kaikki, koska lopetitte maaplaneetan. Se tapahtui, mutta kysytte täällä: "Mitä muuta voin tehdä? Mitä voin tehdä nyt? Miten voin ottaa tuon askeleen ja osallistua siihen?" Toivottakaa valonne tervetulleeksi. Sen voitte tehdä.
 
Näette muutoksen heijastuksessanne ympäröivässä maailmassa. Kerätkää rohkeutta astua siihen, omistaa se. Olette työstäneet tätä hyvin monta elämää ja ansaitsette sen. Nyt se on täällä, se on suoraan edessänne, joten ottakaa askel ilossa ja ottakaa se tietoisesti. Tiedämme, että toisissa ajan ja paikan ulottuvuuksissa on monia, monia miljoonia muita olentoja. Kutsutte joitain niitä avaruusolennoiksi tai vierailijoiksi, mutta ne ovat kaikki valo-olentoja, aivan samalla tavalla kuin te. On eriasteisia tai eriaromisia valo-olentoja. Jotkut ovat hyvin kehittyneitä teknologisesti ja toiset ovat hyvin kehittyneitä sydänenergiassa tai siinä, mitä kutsutte henkisyydeksi. Universumissa on joitain paikkoja, missä uskomattoman kehittyneet olennot pystyvät yhdistymään moniulotteisuuteensa, sillä kaikki kokevat sen. Kuitenkaan kukaan heistä ei ota tietoista askelta evoluution seuraavaan vaiheeseen niin kuin te.
 
Erään aikakauden loppu
 
Luotte historiaa Kaikkeudessa. Rakastaisimme kertoa teille, että jos kuljette tätä käytävää pitkin, avaatte pääoven oikealla ja sitten kolmannen oven vasemmalla, olette Kotona. Todellisuus on, että luotte uutta polkua jokaisella hengenvedollanne. Luotte uuden osan tätä, kun unelmanne alkaa laajentua jo ennen, kuin olette täysin ilmentäneet sen. Lähestytte maagista päivämäärää, 21.12.2012. On hyvin monta ennustetta, mitä tulee tapahtumaan. Monet teistä ovat hämmentyneitä, kuitenkaan kukaan teistä ei ole yhtä hämmentynyt siitä kuin me, mitä tapahtuu 2012. Alun perin 2012 merkitsi rajaa, aikakauden loppua. Olette jo vetäneet tuota päivämäärää aikaisemmaksi, koska ette odottaneet loppua. Aloititte uuden aiemmin ja nyt olette tässä epävarmuustilassa. Siirrytte tähän uuteen energiaan ja teillä on edelleen joitain uusia sääntöjä, jotka näyttävät vaikuttavan teihin, ja tähän liittyy paljon ristiriitaa. Tietäkää, että te ette ole yksin. Te ette ole kaupungissanne ainoa, joka ottaa tämän askeleen - ette ole ainoa kirkas valo. Voitte auttaa toisianne tavoilla, jotka teidän on vielä ymmärrettävä, sillä tämä on alkanut ja te olette luoneet sen.
 
Tätä ei ennustettu. Se ei ollut edes mahdollisuutena, silloin kun maaplaneetta alkoi. Tämän olette luoneet ja kunnioitamme teitä. Katselemme, kun alatte nostaa verhoa, kun heräätte unesta ja otatte voimanne. Se on ymmärryksen ylittävän taianomaista, sillä näytätte muulle universumille, miten rakastaa. Niin kauan kuin jatkatte sitä ja pidätte sen ensimmäisenä ja tärkeimpänä julistuksenanne, luotte ulottuvuustasolle energian, mikä ylittää hurjimmat unelmanne. Niinpä kysymme teiltä, rakkaat ystävät, oletteko valmiita olemaan valoa. Tätä tapahtuu. Teidän täytyy vain hymyillä ja valonne Kotoa loistaa, mille tahansa, kenelle tahansa tai milloin tahansa ohjaatte katseenne tarkoituksellisesti. Löytäkää nuo pimeät tilat, joita on ympärillänne, ja loistakaa rohkeasti valoanne niihin. Olette valon edelläkävijöitä, olette suojelijoita, jotka tekevät tilanteen turvalliseksi tosille. Se on jo alkanut ja iloitsemme ja juhlimme sitä, mitä teette maaplaneetalla tällä hetkellä.
 
Suuri kuva
 
Tietäkää, että olemme takananne ja vartioimme jokaista askeltanne yrittäen auttaa, silloin kun se on mahdollista. Yritämme jakaa kanssanne tiet, käännökset ja esteet, joita koette astuessanne eteenpäin. Mutta on tärkeää tietää, että te ette tarvitse meitä, sillä te ette tarvitse mitään opastusta. Omistakaa energianne ja tuntekaa tuo voima. Olette palaamassa luojaolennoiksi, joita olette aina olleet. Ajan kuluessa fyysinen kehonne sopeutuu ja kaksi aivopuoliskoanne toimii yhdessä täysin yhtenä. Näette tasapainon taivaan ja maan välillä, millaista ette ole koskaan ennen nähneet, koska erillisyys vähenee. Olette tehneet tämän kaikki ja on tärkeää kunnioittaa tuota saavutusta. Kulkekaa ylpeinä pää pystyssä, rakkaat ystävät, koska olette ansainneet sen. Tuomme tämän kohdan esiin, koska teidän on tärkeää ymmärtää, että olette luojia. Olette luoneet tämän todellisuuden, mihin nyt olette astumassa.
 
Olemme täällä kertomassa näkemyksiä, yleiskatsauksia ja käsitteitä, jotka voivat auttaa teitä tulevaisuudessa. Kuitenkin olette hyvin kauniilla polulla nyt. Ette voi millään hukata aivan edessä olevaa tilaisuutta.
 
Nauttikaa tästä askeleesta, rakkaat ystävät, ja tehkää tilaa valollenne elämässä ja kaikki on ok universumissa.
 
Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tänä aikana, kun tunnette meidän sydämemme sykkivän omassanne ja tunnette yhteyden ja toivottavasti totuuden Kotoa, kun se astuu sydämeenne. Rakkaus sisältää vastauksen. Se on osa, mikä nostaa teidät askeleesta toiseen. Olemme takananne hurraamassa teille ja juhlimassa jokaista askelta ja liikettä. Nauttikaa!
 
Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Jokaisen ihmisen myötä jota autatte kulkemaan tuon askeleen, teille tulee helpommaksi ottaa seuraava askel. Tietäkää, että olette keksimässä uutta peliä pelattavaksenne. Pelatkaa hyvin yhteen.
 
Espavo.
 
Ryhmä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >