HomeViestejäSteve RotherLokakuu 2011 - Pelatkaa uutta peliä

Lokakuu 2011 - Pelatkaa uutta peliä

PELATKAA UUTTA PELIÄ
Valon uudelleenohjaamista
 
Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Lokakuu 2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Steveltä:
 
Ryhmä on yrittänyt useissa tilanteissa teeskennellä ihmisenä olemista. Vaikeinta heille on vitsin kertominen. He ymmärtävät naurua, koska se on enkelien kieltä, mutta sanotaan vain, että heidän esityksensä vaatii todellakin vähän työtä. Ihmisenä olemisen teeskenteleminen on joskus vaikeampaa, miltä se näyttää.
 
Ryhmä ei antanut minulle mitään varoitusta, mitä tässä kanavoinnissa oli tulossa. Kommentoin siitä myös juuri ennen aloittamista, koska minulla ei ollut aavistustakaan, mitä oli tulossa. Sitten sanoin, että se oli ok, koska tiesin ainakin, että kaksi ensimmäistä sanaa olivat "Terveisiä Kotoa". Kaikki huoneessa nauroivat.
 
Upeaa kuukautta ja valmistautukaa … tässä sitä mennään!
 
Isoja haleja,
 
Steve
 
**********
 
Huom.: Seuraava viesti on kanavoitu uudelleen ja editoitu Ryhmän opastuksella, jotta se olisi selkeä tässä muodossa.
 
TERVEHDYS …
 
Kyllä, hän odotti toisia sanoja ja muutimme ne. Isännän ja meidän välillä on parhaillaan käynnissä sisäinen dialogi. Tervetuloa. Terveisiä Kotoa.
 
Hengen teknologia
 
Tämä energia on muuttunut hyvin paljon ja hyvin nopeasti. Siitä on tullut hyvin jännittävää jokaiselle teistä. Haluamme kertoa teille tänään, mitä on suoraan edessä, ja joistain suuremmista asioista, joita on tulossa kaikille ihmisille, erityisesti teknologia-alueella, sillä hyvin paljon asioita on alkanut liikkua nyt.
 
Ihmiset ovat aina pitäneet teknologiaa ja henkisyyttä eri maailmoissa. Maan polariteettiajattelu on aina pitänyt ne erillään ja jossain määrin ne ovatkin. Kuitenkin kaikki voivat nähdä, miten nämä kaksi maailmaa tukevat toisiaan uusin tavoin. Kun ihmiskunta kehittyy, saavutetaan korkeampi perspektiivi, mikä sallii teidän nähdä ja syleillä toisia totuuksia. Metafysiikka on yksinkertaisesti muuta kuin fyysinen tai hengeksi kutsumamme. Määritelmämme hengestä on: se mikä jää, kun fyysinen maailma poistetaan. Emme näe teitä ihmisinä, jotka kulkevat ympäriinsä ja törmäilevät toisiinsa. Näemme teidät henkinä, jotka käyttävät biologiakuplaa teeskennellen olevansa ihminen ja kokien monia haasteita sen mukana.
 
Haluamme jakaa joitain jännittäviä paloja tänään ja näyttää välähdyksiä siitä, mihin ollaan menossa. Jokainen teistä voi kurkottaa vähän pidemmälle todellisuuteenne ja luoda sydämensä toiveen, sillä sitä todellisuudessa tulitte tekemään. Ette tulleet tekemään kovasti työtä, ette tulleet saavuttamaan tavoitteita. Tulitte olemaan valoa. Se on vaikeaa, silloin kun mittaatte itseänne toisia vasten ja siirrytte jatkuvasti siihen suuntaan, mihin luulette kaikkien haluavan teidän liikkuvan. Mutta nyt koko ihmiskunnan taustaenergia on muuttumassa. Olette nyt nousseet tasolle, missä voitte sisältää enemmän omaa valoanne, enemmän omaa voimaanne luojaolentona kuin koskaan aiemmin. Teidän ei tarvitse odottaa kaikkia näitä paloja.
 
Arvet tulevat taas pintaan
 
Kaikki ihmiset liikkuvat ja tämä aiheuttaa myös monia haasteita. Monilla on arpikudosta, mikä voi tulla pintaan, kun uusia energiatasoja saavutetaan. Monia on tapettu tai kidutettu pelkästä yrityksestä puhua totuutta tai jakaa valoa maaplaneetalla. Nyt sitä tapahtuu, kun kaikki alkavat liikkua, joten te joilla on arpikudosta, voitte havaita sen tulevan taas pintaan. Voitte tuntea lisää tukoksia itsessänne pelkästä pelosta ottaa tuo seuraava askel.
 
Ymmärtäkää, että tämä on normaalia ihmisprosessia, koska ihmiset etenevät kolme askelta eteenpäin ja yhden taaksepäin. Älkää tuomitko itseänne tuosta askeleesta taaksepäin. Antakaa itsellenne laaja tila kasvaa, älkääkä nähkö tekevänne jotain väärin, sillä arvatkaapa, mitä tapahtuu, silloin kun luoja alkaa ajatella tekevänsä jotain väärin? Se luo harhakuvan jostain väärästä ja sitten luotte sen ympärille kokonaisen maailman tukemaan uskomusjärjestelmäänne. Olkaa tarkkana, minne osoitatte sen, koska sillä on nyt vaikutusta. Havaitsette, että luotte maailmanne jokaisen osan sillä hetkellä, kun astutte siihen.
 
Pelatkaa uutta peliä
 
Tapahtuu joitain asioita, jotka sallivat kaikkien ihmisten - jokaisen teistä - ottaa tämän askeleen sinne, minne haluatte mennä. Ensimmäiseksi on poistettu se taustaenergia, jonka monet teistä ovat tunteneet turvaverkkona, pohjana mille olette rakentaneet energianne. Nyt kun tuo perusta on poissa, monet tuntevat epävakautta ja vähän eksyneensä. Tulee vaikeaksi maadoittua ja löytää oma paikkansa. Ihmiskunta on aloittamassa uuden pelin. Se on hyvin yksinkertaista. Luotte fyysiseen olemukseenne energian, mikä salli teidän kantaa enemmän valoa Kotoa. Tämä salli teidän kantaa enemmän omaa sieluanne ja henkeänne. Teiltä vaatii huomattavia muutoksia oppiaksenne antamaan sen tulla ulos. Joka kerta kun hymyilette, puhutte tai vilkaisette jotakuta, valo leviää. Tämä on uusi pohja, mikä luodaan kaikille ihmisille.
 
Kerromme teille yksinkertaisen tarinan Janesta, sillä hän on yksi suosikkihahmoistamme tänään. Jane kasvoi eräässä taloudessa ja hänellä on erittäin rakastava äiti, joka yritti aina viihdyttää häntä. Jane etsi aina jotain tekemistä, koska hän oli hyvin luova. Mutta hän osasi asiat hyvin nopeasti, kyllästyi ja siirtyi johonkin muuhun. Niinpä äiti osti hänelle upean lautapelin. Jane löysi monia ystäviä, joiden kanssa pelata, ja heillä oli suuria juhlia ja he pelasivat tätä peliä. Yhtenä päivänä Jane tuli äitinsä luo ja sanoi: "Äiti, minusta on tulossa hyvä tuossa pelissä ja voitan aina. Päihitän aina kaikki ja minua alkaa kyllästyttää." Äiti katsoi häntä ja sanoi: "Kulta, pelatkaa toista peliä." Jane katsoi ympärilleen ja sanoi: "Ai, voinko tehdä sen?" Hän palasi lelulaatikolleen ja löysi toisia pelejä, joita hän ei tiennyt itsellään olevan. Sitten hän löysi yhden, joka tuki häntä korkeammassa värähtelyssä.
 
Rakkaat ystävät, kerromme teille, että on aika pelata uutta peliä. On aika ottaa askel tietoisuuteenne olemalla omaa valoanne. Tämä ei vain kiedo teitä sisäänsä, teidän on tietoisesti astuttava siihen. Tämän kauneus on siinä, että luotte tätä polkua jokaisella ottamallanne askeleella. Luotte jotain, mitä ei ole koskaan kuviteltu koko ihmiskunnassa, koko kaikkeudessa. Luotte polkua jalkojenne alle juuri ennen, kuin jalkanne osuu maahan, ja sitä on taianomaisinta katsoa, kun luojaolennot alkavat ottaa paikkansa maaplaneetalla.
 
Teknologiapudotus maadoittuu
 
Haluamme nyt muuttaa vaihdetta hetkeksi ja puhua vähän eri aiheesta: mitä teknologiassa on odotettavissa. Monta kertaa toiset olennot, ulkoavaruuden olennot, kuten niitä kutsutaan, ovat pudottaneet teknologioita planeetallenne. Ja kuitenkaan nuo teknologiat eivät ole toimineet. Ne olivat toimineet hienosti toisilla, mutta tuotaessa tänne maaplaneetalle ne eivät toimineet, koska ihmisen henkinen yhteys ei ollut riittävän korkea tuolloin ylläpitämään tämän teknologian värähtelyjä. Kyse on tasapainosta. Teknologiat täällä maan päällä ovat heijastamassa suurenmoisuuttanne. Ne ovat täällä kantamassa valoa, paljon samaan tapaan kuin Isäntä käyttää tätä teknologiaa juuri nyt lähettääkseen tätä valoa ympäri maailman. Tulee aika, jolloin teknologia integroituu kanssanne. Silloin ette tarvitse kameroita ja kaikkia hauskoja teknologioitanne, sillä pystytte kantamaan niitä kaikkia sisällänne.
 
Tätä kutsumme singulaarisuudeksi, kohdaksi missä teknologianne kehittyvät siihen, missä ne voivat olla yhtä kuin ihmisaivot - tuossa kohtaa ne integroituvat. Teknologia ei ota hallintaa, kuten monet tieteiskirjanne ja -elokuvanne kuvaavat tietokoneiden tullessa fiksummaksi kuin ihmiset. Ymmärtäkää, että niiden välillä on tasapaino.
 
On teknologioita, jotka ovat olleet kärjessä. Jos henkinen värähtely ei kuitenkaan ole riittävän korkea tukemaan teknologiaa, se törmää ns. tiilimuuriin. Hyvin yksinkertaisesti on jokin toimimaton asia ja se estää koko teknologiaa liikkumasta eteenpäin, kunnes värähtely on riittävän korkea. Te - tarkoittaen koko ihmiskuntaa - olette saavuttaneet nyt sellaisen henkisen tinkimättömyystason, mikä alkaa laukaista kaikkia näitä esteitä. Alatte löytää yksinkertaisia vastauksia näihin monimutkaisiin kysymyksiin, jotka ovat estäneet paljon ihmiskunnan kehittymistä. Sitä tapahtuu nyt erittäin nopeaa tahtia.
 
Pyörteestä portaaliin ja torukseen
 
Olemme kertoneet teille aiemmin pyörteistä. Pyörre on yksinkertaisesti energiaa, mikä kulkee ympyrää. Yksi syy miksi puhumme teille Isännän äänellä täällä Las Vegasissa, on, että Las Vegas on valtava portaali. Vuoria on joka puolella ja kun energiaa - tai tuuli, jos niin haluatte - tulee, se vihmoo ympäri, kiertää ja muodostaa pyörteen. Las Vegasin pyörrettä on käytetty luomispyörteenä, minkä vuoksi kaikki nämä hotellit ovat keskellä erämaata.
 
Nyt pystytte käyttämään näitä pyörteitä johonkin muuhun, mutta itse pyörre on oikeastaan vain kahdella tasolla. Se on vain leveyden ja syvyyden kahdessa ulottuvuudessa. Kerromme teille, että kun viette pyörteen kolmeen täyteen ulottuvuuteen ja myöhemmin viiteen, luotte koneen. Se on kone, jota jokainen teistä kantaa fyysisen kehonsa ympärillä. Se muuttuu ns. putkitorukseksi. Putkitorus on yksilöllinen energiakierto, joka on jokaisen fyysisen olennon, kiven, vuoren ja ruohonkorren ympärillä. Se on kohta, missä yhdistytte universaaliin energiaan, ja tuolla teknologia-alueella näette nopeinta liikettä.
 
Tarkkailkaa putkitoruksen ilmestymistä teknologoihin, mikä kehittää ihmiskuntaa kovasti seuraavien kuuden vuoden aikana. Näette suuria muutoksia teknologiakehityksessä, joista monet ratkaisevat ongelmianne ympäristön kanssa, kuten saastuminen, ja sellaisten energioiden kanssa, joista ette nyt tiedä, mitä tekisitte niillä. Nämä kaikki ovat tekijöitä, jotka ovat saavuttamassa käännekohdan. Jos teillä ei olisi ongelmaa, se ei ilmestyisi ratkaistavaksi tässä kohtaa. Tästä syystä monet näistä asioista ilmestyvät juuri nyt planeetallenne.
 
Asettuminen uuteen malliin
 
Kyllä, lisää tapahtuu veden uudelleenjakautumisessa, sillä täytyy löytää uusi tasapano. Planeetta huojuu nyt eri tavalla kahden maanjäristyksen vuoksi, Japanissa ja Chilessä. Suuri osa tuosta uudelleenjakautumisesta toimii erittäin hyvin. Olette asettumassa uuteen värähtelymalliin, mikä luo periaatteessa uuden ulottuvuuden maan päälle. Se on paikka, missä myös maaplaneetta voi nyt tukea voimaantunutta olentoa pinnallaan. Tätä maapallo tekee. Se ei kuole, vaan on raskaana ja synnyttää kohta. Mitä se synnyttää? Se on ihmisen uusi muoto, mikä voi kantaa valtaosan omasta aidosta valostaan - se olette te.
 
Siksi jokainen teistä on hyvin huolellisesti valinnut olevansa täällä tällä hetkellä, sillä se oli hyvin kriittistä monille teistä. Olemme kertoneet teille, että tällä planeetalla ei ole ketään, joka vie tilaa. Sitä ei tapahdu nyt, koska on saavutettu kriittinen massa. Te joilla on paikka tällä matkalla, joilla on lippu elämänne ajelulle, olette tehneet sen. Älkää kuitenkaan koskaan ajatelko olevanne matkustaja. Olette täällä tarkoituksella. Kannatte Kodin osaa, minkä tuotte luodaksenne tämän uuden voimaantuneen maapallon, ja juuri nyt on aika löytää se.
 
Tiedämme, että te ette luota omiin kykyihinne. Tiedämme, että monet teistä kysyvät: "Mitä sellaista voin sanoa, mitä ei ole jo sanottu?" Tiedämme, että monet teistä epäilevät omaa kykyään kanavoida henkeään. Ette tiedä, ennen kuin kokeilette. Astukaa esiin ja sallikaa sen tapahtua, sillä kun energiaa alkaa tulla sisään, sopeudutte. Me harmonisoidumme teidän kanssanne ja te harmonisoidutte meidän kanssamme. Voimme pudottaa informaatiota sisään - ei välttämättä viemään teitä korkeammille tasoille, mutta antamaan teille itseluottamusta. Sillä sitä kaikilta ihmisiltä puuttuu - itseluottamusta astua eteenpäin ja kokeilla jotain uutta.
 
Rakkaat ystävät, pelatkaa uutta peliä. Se on erittäin yksinkertaista. Luokaa se. Etsikää ilonne ja luokaa jotain sen ympärille, sillä sitä havaintotapaa ette ole aiemmin nähneet. Huolenne tästä maailmasta ovat koskeneet sitä, miten elättäisitte itsenne, teittekö oikein, vaikutitteko ja täytittekö sopimuksenne. Pian se on: "Miten paljon hauskaa voin pitää?" Polttopisteenne muuttuu hyvin dramaattisesti. Monet teistä huolehtivat siitä. Ajattelette: "Voi, en voi tehdä sitä, ellen tee kovasti työtä." Mutta te voitte. Huomaatte suuria muutoksia tapahtuvan elämässänne, elämänne tilaisuuksissa. Pyydämme teitä vain pelaamaan uutta peliä, silloin kun teillä on tuo tilaisuus.
 
Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Tietäkää, että pelaatte kaunista peliä, ja pelatkaa hyvin yhteen.
 
Espavo.
 
Ryhmä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >