HomeViestejäSteve RotherSyyskuu 2011 - Miten pieni maailmasi on?

Syyskuu 2011 - Miten pieni maailmasi on?

MITEN PIENI MAAILMASI ON?
 
Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Syyskuu 2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Steveltä:
 
Ryhmä kertoo meille omasta henkilökohtaisesta energiastamme. He sanovat sen heijastuvan kaikkeen, mitä teemme, ja myös maailmantalouteen. Ryhmä tavallaan käytti "pientä maailmaa" puhuakseen siitä, mitä paljon pelkoa me kaikki päästämme jokapäiväiseen elämäämme. Kysymys siis kuuluu: miten pieni maailmasi on?
 
Upeaa kuukautta!
 
Isoja haleja,
 
Steve
 
**********
 
Huom.: Seuraava viesti on kanavoitu uudelleen ja editoitu Ryhmän opastuksella, jotta se olisi selkeä tässä muodossa.
 
TERVEISIÄ KOTOA
 
Tämä päivä on merkittävä. On paloja, jotka alkavat loksahdella paikoilleen pikkumaailmassanne. Sanomme "pikkumaailmassanne", koska se on horisontissamme yksi pienemmistä planeetoista, minkä vartioinnissa autamme, sillä ympäri universumia on monta peliä. Tämä oli ainoa peli, jossa ei ollut mitään sääntöjä. Päätitte poistaa kaikki säännöt tästä pelistä löytääksenne pelatessa oman heijastuksenne jumalasta ihmissilmienne kautta. Se oli aikomuksenne. Aloititte kätkemällä oman voimanne, laittamalla voimanne itseänne suurempiin asioihin. Se on toiminut erittäin hyvin teillä tiettyyn pisteeseen saakka, mutta nyt havaitsette, että paljon siitä mihin olette jo laittaneet voimanne, heijastaa vain omaa voimaanne. Se on todellisuudessa vain peili, mikä sallii teidän ilmaista jumalitseänne tämän fyysisen kehon kautta tällä planeetalla.
 
Verhon vetäminen sivuun
 
Voimme nähdä, että kriittinen massa on nyt saavutettu, ja siksi kutsumme tätä päivää merkiksi. Kriittinen massa alkaa pitää voiman sisällään sen sijaan, että ilmaisee tai antaa sen jollekin muulle. Se ei merkitse, että teidän on muutettava uskomusjärjestelmiänne. Se ei merkitse, että teidän täytyy alkaa kuunnella itseänne - vaikka haluamme, että tekisitte sen. Se merkitsee vain uuden tason saavuttamista, sillä kollektiivin värähtely alkaa nyt ottaa oman voimanne ja pitää sen.
 
Tätä ei ole koskaan ennen tapahtunut, erityisesti planeetalla missä ei ole mitään sääntöjä kuten toisilla planeetoilla. Kyse ei ole niinkään siitä, että niillä on suunta, vaan niillä on monin tavoin ennalta määrättyjä asioita. Nämä toiset planeetat tietävät, minne ne päätyvät, ja te ette tiedä. Tämä sallii jumalenergian ilmaisun tulla läpi jokaisessa teissä, kuitenkin ihmisten on erittäin vaikeaa luottaa siihen. Olette käyttäneet niin paljon energiaa voimanne antamiseen jollekin suuremmalle, mitä uskoitte itse olevanne, että oman suuruutenne löytäminen on usein myös hyvin haastavaa monille teille. Nyt myös maailma alkaa muuttua, Kaikki alkaa muuttua sellaiseksi, missä ette voi nähdä vain uutta kuvaa itsestänne, vaan tunnistatte myös vähän oman todellisen luonteenne luojana maaplaneetalla.
 
Verhon tältä puolelta kutsumme teitä rakastavasti pikkujumaliksi, jotka kuljeskelevat laput silmillä ja törmäilevät toisiinsa kysellen jokaiselta näkemältään: "Oletko nähnyt jumalaa? Voitko kertoa minulle jumalasta?" Kuljette pelaten tätä kaunista peliä tietämättä, keitä oikeasti olette. Tämä on muuttumassa ja tämä pala on saavuttanut tänään kriittisen massan. Ne jotka alkavat nyt ymmärtää oman voimansa, "painavat" enemmän kuin kaikki ne ihmiset, jotka ovat jatkuvasti antaneet voimansa jollekin muulle. Emme pyydä teitä hylkäämään omaa uskomusjärjestelmäänne tai muuttamaan jotain, mikä on toiminut itsellänne. Pyydämme teitä avaamaan silmänne ja tulemaan tietoiseksi todellisesta luonteestanne ja siitä vaikutuksesta, mikä teillä on maailmaan ja ympärillänne oleviin ihmisiin.
 
Haaste
 
Monet ovat päättäneet tulla valotyöntekijöiksi, kuten niitä kutsumme. "Valotyöntekijä" on valittu nimike, mikä annetaan jokaiselle, joka päättää levittää valoa tällä planeetalla. Monet ovat tulleet tuon aikomuksen kera ja nyt nuo ovet ovat auki. Ei tapahdu altistusta, ellette päätä kulkea tuon oven läpi. Monet teistä pelkäävät kovasti tuota ovea, sillä se merkitsee, että menetätte turvallisuutenne ja teistä tulee paljas ja haavoittuva. Rkkaat ystävät, silloin teistä tulee kuitenkin voimakkain. Siinä kohtaa teistä tulee rento oman haavoittuvuutenne osalta, jotta voitte tasapainottaa mies- ja naispuolisen energianne. Tätä tapahtuu nyt maailmanlaajuisesti niiden valintojen vuoksi, joita jokainen teistä tekee omassa elämässään tällä hetkellä.
 
Veden uudelleenjakautuminen
 
Haluamme mainita myös kaksi muuta palaa. Tapahtuu edelleen valtavaa veden uudelleenjakautumista, mitä alun perin ennustimme. Se jatkuu tällä erää ja tämä merkitsee sitä, että monilla ihmisillä on haasteita veden kanssa. On vain kolme vesihaastetta: liian paljon, liian vähän ja liian likaista. Harmonisoitte nyt noita kolmea palaa löytääksenne tämän uuden vallankumouksen ja uuden värähtelyn maaplaneetalle, mikä pyörii uudella tavalla kuin hyrrä, joka alkaa kantaa uutta energiaa.
 
Olette luomassa täysin uuden ulottuvuuden voimaantuneille ihmisille olla tässä fyysisessä kehossa, jonka olette ottaneet. Tästä on tulossa jännittävää katseltavaa kaikille olennoille ympäri universumia, koska tätä ei ole koskaan ennen tapahtunut. Johdatte tietä ja sen vuoksi universumissa kaikkien silmät katselevat maaplaneettaa ja jokaista liikettänne. Tullaan tutkimaan aionien ajan, miten planeetta voi tehdä värähtelymuutoksen kaikkien olentojen ollessa sen pinnalla, ilman tarvetta tuhota niitä ensin. Tätä ei ole tapahtunut koskaan aiemmin ja toivomme, että vaikka monilla teistä on paljon vaikeuksia elämässään tämän muutoksen tekemisestä, niin ymmärrätte, että olette osa tätä ja olette jo auttaneet ankkuroimaan tämän energian tänne. Siksi se saavuttaa nyt kriittisen massan. Onnittelut, olette astumassa voimaanne! Viimeksi sanomme teille: jakakaa te toistenne kanssa, koska se on helpoin tie kulkea.
 
Olette aina uskoneet voimanne antamiseen jollekin itseänne suuremmalle ja että jos aikoisitte opettaa tai tarjota palvelujanne, teidän pitäisi olla jotenkin suurempi. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että opettajien toimintamalli on muuttunut. Ette voi enää seistä korokkeella ja olla silti tehokas opettajana. Teille kaikille tapahtuu niin, että havaitsette uudeksi malliksi kulkea oppilaidenne rinnalla ja käydä läpi paljon samoja haasteita kuin he, jolloin kuitenkin opitte useimmiten paljon enemmän kuin he. Opettajana käytätte tuota tietoa kääntääksenne sen ympäri ja esitelläksenne sen eri tavoin. Hyvin paljon tätä tapahtuu juuri nyt.
 
Maapallo käy myös läpi haasteita hieman epätasapainoisen hyrrän tasapainottamisessa. Tämä ei ole huono asia. Kyse on vain uudesta värähtelystä, mikä luo uuden tasapainon maapallolle, mutta myös kaikille olennoille, mukaan luettuna ihmisen värähtelytaso. Maapallon jokainen osa siirtyy seuraavalle tasolle.
 
Tällä hetkellä näette paljon sen syitä ja seurauksia. Kokemanne liittyy veden uudelleenjakautumiseen ja niiden paikkojen löytämiseen, missä sitä tarvitaan tällä planeetalla - ei vain hyrrän tasapainottamiseksi, vaan myös maapallon ravitsemisen kannalta parhaan sijaintipaikan löytämiseksi. Alatte nyt ajatella uudessa tietoisuudessa, sillä jopa tänä päivänä on monia paikkoja, missä vettä tulee maasta niin raikkaana, että sitä pullotetaan ja lähetetään ympäri maailman. Tämä on saanut aikaan sekoittumista, mikä on hyvin taianomaista, sillä vesi on todellisuudessa energiaa.
 
Tiedämme, että te ette luokittele sitä energiaksi tiedemaailmassanne, mutta me luokittelemme. Yksi maailmamme energialuokittelu on, ettei energia koskaan kuole - se vain transformoituu muodosta toiseen ja se pätee ehdottomasti veteen. Vesi mitä juotte tänä päivänä pienistä merkkipulloistanne, on samaa vettä, mitä dinosaurukset joivat. Se on sama pala, joka sisältää samaa energiaa, mitä kuljetetaan ympäri universumia, sillä se ei rajoitu maaplaneettaan ja se jakaa rakkautta ympäri universumia.
 
Jos otatte tuota vettä kehoonne aikomuksena saada universumin rakkautta, niin arvatkaapa, mitä tapahtuu? Pikkujumalat ovat taas oikeassa, sillä luotte sen. Tämä on tapa harmonisoitua veden kanssa, sillä sen on liikuttava löytääkseen tämän uuden tasapainon. Sen ei tarvitse tuhota löytääkseen tämän tasapainon ja sitä ihmiset käsittelevät tällä hetkellä. Ette ole tienneet, että voitte vaikuttaa tämän muutoksen vakauttamiseen. Ajattelette, että tällä planeetalla on miljardeja ihmisiä, niin miten yksi voi vaikuttaa? Kerromme teille, että yhdellä on kaikki voima, silloin kun tiedätte, miten päästä siihen, ja osaatte käyttää sitä.
 
Osanottavia värähtelyjä kehossa
 
Veden uudelleenjakautumisessa tapahtuu niin paljon, että oman fyysisen kehonne vesi tuntee osanottavia värähtelyä, ja tämä aiheuttaa monille teille häiriöitä ja vaikeuksia, tunne- ja fyysisiä haasteita, erityisesti ankkuroituna olemuksenne keskukseen. Olette ikään kuin kadottaneet vähän lieastanne maaplaneettaan, olette kadottaneet perusyhteytenne. Ensin tuntuu upealta kadottaa yhteys ja sitten käsitätte, että on erittäin vaikeaa olla ilman tuota ankkuria.
 
Löydätte uusia tapoja ankkuroitua, mutta haluamme kertoa teille vähän ihmisluonteesta omasta perspektiivistämme näinä muutosaikoina. On helppoa nähdä, että kuljette tasolta toiselle, ikään kuin astelisitte ylös portaita. Kohotatte värähtelyänne, mutta on tärkeää myös ymmärtää, että pelästyessään ihminen ottaa portailla askeleen alaspäin. Voitteko elää siellä? Ette. Useimmat sanovat: "Mitä teen täällä? Minun on mentävä oitis takaisin ylös." Käännytte ympäri ja menette ylöspäin. Monet teistä tuomitsevat itsenne astumisesta alaspäin portailla. Älkää tehkö sitä, olkaa kilttejä. Kuka keskuudessanne tuomitsisi jumalan?
 
Pyydämme teitä vain löytämään paikan tuon energian käyttämiseen ja ankkuroimiseen, löytämään yhden paikan missä voitte antaa tuota energiaa projektiin tai paikkaan, jossa toinen ihminen voi saada sen. Voitte katsella maailman kulkevan ohi tai voitte ankkuroida energiaanne pikkujumalana tälle planeetalle, pitäen ja jakaen ajatuksianne avoimesti toisten kanssa planeetalla. Toiset jotka ovat valmiita, kuuntelevat. Vaikutatte enemmän, kuin koskaan ennen olette ymmärtäneet, mutta se on myös hyvin yleistä - aivan kuin astuminen takaisin vanhoihin uskomusjärjestelmiin tai alas portaita. On myös yleistä, että ihmisten pelästyessä tai kadottaessa ankkurinsa, heidän maailmansa kutistuu ja siitä tulee hyvin pieni. Tästä on hyvin paljon väärinkäsitystä, joten kerromme teille oman havaintomme tästä.
 
Miten pieni on maailmasi?
 
Mitä tapahtuu, silloin kun jollain ihmisellä ei ole nukkumispaikkaa, suojaa pään päällä, rahaa ja ruokaa? Periaatteessa hänen maailmastaan tulee hyvin pieni ja tuossa kohtaa hänen energiakenttänsä on hyvin tiukasti kehon ympärillä. Sitten mukaan tulee ihminen, joka antaa hänelle peiton. Tuolla hetkellä hänen maailmastaan tulee vähän suurempi. Ruuan ja suojan perustarpeiden jälkeen hänestä tulee täysin onnellinen. Tässä on harhakuva, mikä on erittäin yleinen maaplaneetalla. Harhakuva on, että jos peitto voi tehdä sinusta onnellisen, niin viisi peittoa tekee sinusta viisi kertaa onnellisemman. Tämä motivoi keräämään, mutta tavallisesti tällä on vastakkainen vaikutus ja pian huomaat omaisuutesi itse asiassa omistavan sinut.
 
Tässä kohtaa löytää iloa irtipäästämisestä ja hellittämisestä. Pitäkää mielessä nämä tärkeät totuudet: vaaditaan erittäin vähän ollakseen onnellinen. Hämmennys syntyy siitä, että kun tunnetaan onnellisuutta, sen halutaan toistuvan loppuelämän. Aitoa onnellisuutta voidaan kokea vain läsnä olevassa hetkessä.
 
Onnistumisen toistaminen on ihmisen taipumus, mutta se pitää teidät myös tietyllä polulla, mikä usein rajoittaa ihmisenä olemisen kokemuksianne. Miten olen varma, että olen onnellinen loppuelämäni? Pyydämme teitä vain ankkuroimaan sen tähän hetkeen tänään. Hymyilkää. Antakaa tuon energian tulla lävitsenne juuri nyt ja huominen pitää huolen itsestään tavalla, mitä ette olisi koskaan ajatelleet mahdolliseksi.
 
Haluamme jakaa myös lisäpalan. Maailmanne kutistumisella on suora vaikutus maailmantalouteen. Tämä on ollut jo valtava laukaisin, sillä maailmanne kutistuessa ajattelette selviytymistä. Ette kuluta rahaa ettekä virrata luovaa energiaa samalla tavalla. Vedätte sen tiukasti ympärillenne ja epäonnistutte tulevaisuuden kasvun suunnittelussa. Monet eivät edes ajattele ensi vuotta ja jotkut ovat vetäneet energiansa hyvin lähelle ajatellen: "Mitä teen tänään?" Uneksikaa. Sitä pyydämme teidän tekemään. Tietäkää, että te ette ole rajoittuneita samalla tavalla. Yhdistykää uneksimaan ja jakamaan noita unelmia toisten kanssa ja alkakaa nähdä, miten pikkujumalat voivat vaikuttaa maaplaneetalla. Aloittakaa liiketoiminta, laittakaa suunnitelma liikkeeseen. Pelaatte kaikki samaa peliä ja kannatte samaa energiaa. Ilmaisette kaikki sitä vähän eri tavalla, mikä oli alkuperäinen aikomuksenne.
 
Miten pieniä ovat maapallon taloudet?
 
Haluamme koskettaa lyhyesti maailman talouksia. Aloitimme tämän viestin kertomalla teille, että tänään oli merkkipäivä. Ihmiset jotka ovat ottaneet oman voimansa, ovat lopultakin ylittäneet lukumäärässä ne ihmiset, jotka jatkuvasti antavat voimansa pois. Tämä merkitse, että idea on saanut otteen - se on kaikkien ihmisten tarve. Vain sen pikkujumalat tarvitsevat ottaakseen pois verhon ja nähdäkseen, keitä he ovat, ja aloittaakseen harmonisoitumisen toisten jumalien kanssa. Voimaannuttava idea joka on kylvetty kehittyvän ihmiskunnan hedelmälliseen maaperään, kasvaa ja saa otteen hyvin nopeasti.
 
Menneisyydessä turvarajoitukset poistettiin tien tekemiseksi nopeammalle kasvulle. Tämä oli suora yritys sen varmistamiseksi, että kaikilla oli viisi peittoa. Tämän tuloksena taloudessanne on kuplia, jotka ovat aiheuttaneet monta ongelmaa. On edelleen suuri kupla, jolle taloutenne on rakennettu. Tämä merkitsee, että taloudet voisivat hyvin helposti hyppiä ylös ja alas, sillä nämä kuplat eivät enää rajoitu mihinkään yhteen maahan tai kulttuuriin - niitä alkaa selvästi näkyä monilla alueilla. Näinä aikoina kaikilla maan asukkailla on tilaisuus tutkia tarpeitaan ja puutteitaan ja järjestää ne uudestaan.
 
Emme sano, että te ette voi olla yltäkylläisiä. Itse asiassa toivomme, että rentoudutte yltäkylläisyyden osalta, koska jos olette todella tuomassa taivaan maan päälle, yksi pala joka teillä on väärin, on käsityksenne yltäkylläisyydestä. Uskotte edelleen enimmäkseen puutteeseen ja rajallisuuteen ja se heijastuu maapallon talouksissa. Silloin kun se on kaikille mukavaa ja kaikki tekevät vaihtoa, on kasvua ja liikettä, mutta silloin kun vedätte itsenne sisään ja ajattelette kaikkea selviytymisenä, niin sitä laitatte ulospäin ja sitä luotte. Niinpä esitämme teille tänään seuraavat kysymykset: miten pieni on maailmasi, mitä haluaisit tehdä sillä?
 
Kerromme tämän teille hyvin yksinkertaisesta syystä. Olemme nähneet tarvetta uuteen romahdukseen talousmarkkinoilla tästä kuplasta irtipääsemiseksi. Nyt olemme nähneet jotain uutta ja olemme nähneet äskettäin markkinoilla liikettä, mikä osoittaa suurta halua rakentaa taas.
 
Tämä on ollut huoli monilla alueilla, sillä monet hallituksenne ovat kaiken menettämisen partaalla, mutta oikeastaan kyse ei ole hallituksistanne. Niiden ei tarvitse tehdä mitään, sillä tätä voimaa pidetään jokaisessa teistä. Teidän täytyy vain tarkastella päätöksiänne suhteessa siihen, miten suuri maailmanne on. Teenkö tämän päätöksen pelosta vai teenkö sen rakkaudesta? Pyrinkö kasvamaan vai pyrinkö voimaannuttamaan toisia ihmisiä? Nyt löydätte, missä todelliset motiivinne ovat.
 
Monet teistä ovat keränneet jo kaikki peitot, kodit, autot ja kaikki hauskat asiat elämässä. Kerromme teille, ettei tämä ole väärin, mutta se ei tuo niin monta kertaa enemmän onnellisuutta, koska onnellisuus on aivan alussa, läsnä olevassa hetkessä. Hyvin pieni pala sitä tyydyttää sen, mitä tarvitsette teeskennelläksenne ihmistä maaplaneetalla, sillä henkenne tarvitsee erittäin vähän. Kasvattakaa tuota osaa, työskennelkää sen kanssa ja katsokaa, kun maailmanne alkaa muuttua, koska emme enää usko, että talouksien tarvitsee romahtaa.
 
Voitte katsoa taaksepäin alle kuukauden ja nähdä, että markkinat nousevat ja laskevat odotusten mukaan. Kenen odotusten? Kaikki odottivat, että koko talous olisi hyvin matalalla viimeaikaisten liikkeiden vuoksi, mutta niin ei ole tapahtunut. Miksi? Koska on pikkujumalia, jotka tunnistavat monia tilaisuuksia. He alkavat ajatella viiden vuoden päähän ja rakentaa jotain, mikä kasvaa, ja vaikka heitä pelottaakin, he vetävät syvään henkeä ja antavat maailmastaan tulla taas suuren. Se auttaa teitä ottamaan oman voimanne. Tuntekaa vastustus. Tuntekaa haasteenne ja tuntekaa pelkonne. Mutta älkää eläkö niiden mukaan.
 
Suuresti arvostaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne kunnioittaen, sillä katsotte jumalan silmiin, kun katsotte tosianne. Hoivatkaa toisanne aina tilaisuuden tullen ja pelatkaa hyvin yhteen.
 
Espavo.
 
Ryhmä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >