HomeViestejäSteve RotherElokuu 2024 - Rakkauden maagit

Elokuu 2024 - Rakkauden maagit

RAKKAUDEN MAAGIT

Yhdeksän ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Elokuu 2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

HUOM. Seuraavat kanavoinnit annettiin suorassa VirtualLight Broadcastissa (27.7.2024), ja ne voi kuunnella alkuperäisinä nauhoituksina. Kun ne saatetaan puhutusta kirjoitettuun muotoon, tehdään editointia. Tässä prosessissa Ryhmä tekee usein lisäyksiä tai selkeyttää jotain aihetta, ja yhdistämme usein kanavointeja tuomaan tärkeintä informaatiota esitysajankohdasta. Alla olevassa kanavoinnissa alkumateriaali oli erillinen kanavointi, ei osa VirtualLight Broadcastia.

Steve Rother

***

Terveisiä Kotoa, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä.

Liityn innoissani seuraanne tänään tässä suuressa kokeilussanne maaplaneetalla. Se työ mitä teette, on ehdottomasti maagista. Mutta tapahtuu suurempia asioita, joista haluaisin kertoa teille enemmän. Muistatteko sen heilurin, josta olemme puhuneet vuodesta 2000 saakka? Tosiasia on, että ihmiskunta heiluu edestakaisin, kunnes se löytää neutraalin tilan, jossa se voi työskennellä yhdessä. Vaikka saavutamme jonkin tilaisuuden, se ei ole varma asia, koska kaikki todella riippuu teistä. Olette tietoisia luojia, jotka luovat tätä maailmaa edessänne.

Rakkauden taika

Teillä on rakkauden taikaa syvällä sisällänne. Vetäkää henkeä, jokainen teistä. Hymyilkää ja tuntekaa vagushermonne kirkastuvan, lähettäen tätä kaunista värähtelyä maailmaan ympärillänne. Tämä auttaa teitä luomaan todellisuutenne, kun hyvin monia asioita tapahtuu nyt. Olemme kertoneet teille niistä monista kosmisista asioista, joita tapahtuu kulissien takana. Olemme puhuneet portaalien avautumisesta, aikajanaylityksestä ja useiden tähtiporttien alkamisesta avautua. Kaikki nämä asiat joita tapahtuu, on fokusoitu itse planeettaan. Maa on stressaantunut, ja se yrittää asettaa energiansa uudelleen edessä olevaa polkua varten.

No, rakkaat ystävät, tosiasia on, että niin tekin teette. Kyllä, paljon siitä mitä käsittelette tällä hetkellä, on tuon energian uudelleenasettamista täysin uudella tavalla. Siis, vetäkää henkeä, ja antakaa meidän liittyä teihin tässä. Odottakaa ihmettä, ja autamme teitä luomaan sen. Sillä hetkellä kun tuotte sen todellisuuteen, laitatte sen liikkeelle. Kyllä, se on tosiaankin maagista. Olen Ajanpitäjä, ja olen täällä, koska on aika muuttaa suuntaa. Yhdysvalloissa olette nähneet hiljattain muutoksia poliittisessa rakenteessa. Voi tuota politiikkapeliä, jota pelaatte!

Kun puhumme uudesta suunnasta, emme puhu lainkaan politiikasta. Politiikka rakentuu enimmäkseen jakautumiselle: ”Äänestä meitä, älä noita pahoja tyyppejä!” No, se ei toimi enää paljon pidempään. Tosiasia on, että koko maaplaneetta on menossa hyvin negatiiviseen suuntaan jakautumisen myötä. Mutta voitte kääntää sen ympäri hyvin helposti.

Yksilöinä sekä kollektiivisesti voitte muuttaa maaplaneetan energian luomalla uudelleen oman tarinanne. Luokaa jotain maagista, minkä voitte tuoda esiin. Se on ymmärryksenne ylittävän kaunista, ja työskentelette sen kanssa juuri nyt. Tänä päivänä on kriittinen risteys monista syistä.

Valkoinen biisoni on syntynyt

Lyhyt aika sitten saitte merkin siitä, mitä oli tulossa. Syntyi valkoinen biisoni, mikä Amerikan alkuperäiskansojen mukaan merkitsee edessä olevaa muutosta. Tuo valkoinen biisoni joka on hyvin pyhä symboli teille kaikille, on Yellowstonen kansallispuistossa Yhdysvalloissa. Se on toiveikas ja kaunis merkki, ja näette paljon siitä tapahtuvan. Teitä pommitetaan kauniilla energialla auringosta. Olemme puhuneet tästä vuosien saatossa.

Aurinko auttaa

Olemme kertoneet siitä, miten aurinko purkautuu ja lähettää uskomattomia magneettiaaltoja, saaden aikaan mitä kauneimpia näkymiä. Revontulia näkyy nyt paikoissa, joissa ette ole koskaan ennen nähneet niitä, mutta kyse on paljon enemmästä kuin vain visuaalisesta ilmiöstä.

Tämä magnetismi on itse asiassa sydämen magnetismia. Ja kun teillä on auringonroihu tai koronan massapurkaus, kuten kutsutte sitä, se syöksee kaunista energiaa universumiin. Sitten se osuu Maahan, 72 tuntia tai muutama päivä myöhemmin. Hiljattain oli tämän aurinkosyklin suurin roihupurkaus, jonka olette lokeroineet X14-luokaksi, ja lisää on tulossa. Mutta meillä on hieman eri perspektiivi tähän kuin useimmilla astrofyysikoillanne, jotka tutkivat sitä. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että neutriinot ovat tuoneet magneettiaallon planeetalle.

Sydän on magneettinen

Jos otatte huomioon, että aivonne ovat sähköiset ja sydämenne on magneettinen, se voi avata sydämenne. Ja se on todella maagista, sillä olette itse asiassa luoneet tämän itse. Monet olennot täällä nyt ovat tehneet kanssanne työtä tämän tilaisuuden luomiseksi. Ja he ovat työskennelleet myös planeetan kanssa tämän energian fokusoimiseksi planeetan parantumiseen ja sen puumerkkivärähtelyn uudelleenasettamiseen.

Olette tässä keskipisteessä. Kuten Isäntä selitti heilurista, se liikkuu hurjasti edestakaisin juuri tällä hetkellä, mutta alatte nähdä muutoksia. Etsikää yhtenäisyyttä, sillä se on ainoa tapa teille siirtyä tälle seuraavalle tasolle. Muuten siirrytte samaan hyvin negatiiviseen suuntaan, jossa olette jo olleet. Voitteko nähdä rauhan tai ehdottoman rakkauden peittävän maaplaneetan? No, kerromme teille, että se on täysin mahdollista juuri tällä hetkellä, teidän vuoksenne. Avatkaa sydämenne ja sallikaa tuon kauniin energian tulla sisään, jota aurinko antaa teille.

Olette nähneet hiljattain muutoksia maaplaneetan politiikassa, erityisesti Yhdysvalloissa. Ja ne ovat muuttuneet näiden tulevien aaltojen vuoksi. Siis tämä on osa siitä, mitä tapahtuu. Mutta se on vain pieni osa, koska voitte luoda paljon enemmän. Luotte todellisuutta, joka tukee teitä monilla kauniilla tavoilla. Vetäkää henkeä, rakkaat ystävät. Ankkuroikaa tämä valo syvälle henkeenne. Kyllä, siksi olette täällä, ja kunnioitamme olemassaolonne jokaista hetkeä juuri tuon syyn vuoksi.

Kaikki kulkee aaltoina ajassa

Elätte aikailluusiossa. Siitä syystä olen täällä juuri tänään Ajanpitäjänä. Alatte ymmärtää, että aika on itse asiassa illuusio. Kaikki teidän puolellanne verhoa liittyy aikaan. Hahmotatte sen menneisyytenä, nykyisyytenä tai tulevaisuutena lineaarisessa aikakehyksessä. Ja kuitenkin vain yksi niistä on olemassa. Nyt-hetki on ainoa, joka on todellinen. Tulevaisuus on vain unelma, ja menneisyys on tietysti vain muisto. Vaikka saatatte ajatella, että menneisyys on ehdottomasti tietynlainen eikä se muutu koskaan, todellisuudessa se muuttuu koko ajan. Kirjoitatte historiaa uudelleen joka päivän joka hetki, mikä liittyy kollektiiviseen tarinaanne. Ja nyt tuolla tarinalla on tilaisuus muuttua jakautumisesta yhtenäisyydeksi.

Ja sitä pyydämme teitä etsimään jokaisessa päätöksessä, jonka teette. Mitä yhtenäisyyttä tästä voi syntyä? Ketä voin rakastaa? Se on perimmäinen tavoite, kun teillä on nyt tätä kaunista energiaa edessänne juuri tällä hetkellä. Olette pelilaudan maagikkoja. Kyllä, olette maagisempia, kuin ymmärrätte, ja siitä syystä olemme alkaneet kutsua teitä rakkauden maageiksi. Ja muuten, myös James Webb -avaruusteleskooppinne on päättänyt, että aika on illuusio. Meistä se on kiehtovaa, kun luonnontieteenne ja metafysiikkanne alkavat yhdistyä.

Siinä kaikessa on nyt totuutta. Aikailluusion vuoksi kaiken täytyy kulkea teidän puolellanne verhoa aaltoina, jonkin välittäjän kautta. Se on hyvin yksinkertaista. Sanat joita kuulette, kulkevat ilman kautta. Ne ovat värähtelyjä, jotka laitetaan ilmaan äänihuulien kautta, sitten elektroniikan kautta mikrofoniin ja kaiuttimiin.

Rakkauden välittäjä ovat ihmiset

Ilma on kuulemanne äänen välittäjä. Ja valo on näkemienne näkyjen välittäjä. Ja nyt tietysti tärkein osa. Mikä on rakkauden välittäjä? Te olette, rakkaat ystävät, rakkauden maagit, ja luotte taikuutta joka hetki.

Miten rakkaus kulkee? On vain yksi paikka, jossa se voi kulkea, rakkaat ystävät – rakkauden välittäjä ovat ihmiset. Kuinka monia ihmisiä voitte rakastaa, ja kuinka paljon voitte rakastaa ehdottomasti? Teillä on tietysti myös ehdollinen rakkautenne. Tosiasia on, että myös avioliittolupauksenne ovat ehdollisen rakkauden ilmaus.

Rakkauden laajempi aspekti on aina ehdoton, sillä tuossa energiassa ei ole koskaan jakautumista. Siis, kun käytte läpi tämän prosessin eri tavalla, alatte nähdä taikuuden, joka on syvällä sisällänne. Kyllä, olette rakkauden taikaa. Lähettäkää tuo värähtelyaalto universumiin muiden ihmisten kautta.

Merkitseekö se, että teidän täytyy rakastaa kaikkia täysin ja ehdottomasti? Ei tietenkään, rakkaat ystävät. Koska olette ihminen, teillä on tuomitsemista ja mieltymyksiä. Vaikka jotkut pitävät sitä hyvänä, toiset voivat pitää sitä huonona, mutta yliaistilliset havaintonne vievät teitä eteenpäin evoluutiossa, seuraavaa olemassaolotasoanne kohti. Tämä on suoraan edessänne nyt, emmekä malta odottaa nähdäksemme, mitä tapahtuu.

Pohjatyö on tehty puolestanne, mutta teidän täytyy ottaa nuo askeleet. Siis, etsikää tapoja, joilla voitte olla rakkauden maagi. Mitä tapahtuu? No, se on kiehtova prosessi. Isäntä asuu Las Vegasissa, ja eilen hän meni Las Vegas Stripille, jolla sadat tuhannet ihmiset odottavat ihmeen tapahtumista. He kulkevat ympäri etsien sitä, että heidän elämänsä muuttuu jollain tavalla, enimmäkseen rahallisesti.

Mutta se on hyvin mielenkiintoista. Joitain maailman ystävällisimmistä ihmisistä on Las Vegasissa, ja siihen on syy. Se johtuu tuosta taikuudesta ja toivon ilmaisemisesta. Se on ilmaisumuoto oman todellisuutensa ja ihmeiden luomisesta. Periaatteessa ihmiset tekevät sen.

Siis, haastamme jokaisen ihmisen nyt. Monta kertaa aiemmin olemme antaneet tämän saman haasteen valonmestareille. Silloin kun saatte katsekontaktin jonkun kanssa, vaikka vain lyhyen hetken tai muutaman sanan ajan, voitteko kohottaa häntä? Voitteko hymyillä ja auttaa häntä sytyttämään oman vagushermonsa, säteillen tuota ehdottoman rakkauden energiaa planeetalle?

Voitteko koskettaa häntä niin, että hän on vähän kirkkaampi kuin aiemmin? Tämä on haasteemme teille, rakkaat ystävät. Olette rakkauden maageja. Olette tulleet tälle planeetalle erityisesti tästä syystä, ja ajoitus on täydellinen työnne kehittymiseksi seuraavalle tasolle.

Olette maagikkoja pitkälle ymmärryksenne yli, minkä vuoksi kutsumme teitä maageiksi. Ja rakkaus on teidän välineenne. Puitteet tai kasvualusta jossa rakkauden on kuljettava, ovat ihmiset – se on ainoa tapa. Kun katsotte jotain ihmistä, saatatte tuomita hänet jotenkin. Kenties se on tapa, jolla hänen hiuksensa ovat, miten hän pukeutuu, miten hän kävelee tai käyttäytyy, tai hänen äänensä.

No, antakaa mennä ja pitäkää tuomionne, mutta löytäkää myös tapa rakastaa häntä, edes hetken. Silloin olette koskettaneet häntä valollanne. Hyvin yksinkertaisesti, koskettakaa häntä valollanne ja sitten jatkakaa matkaanne eteenpäin. Ja se muuttaa maailmaanne hyvin nopeasti. Muistakaa, että paikkanne on ollut varattuna ollaksenne täällä tänä taianomaisena aikana.

Rakkaus on tässä nyt

Rakkautta tulee auringosta tässä magneettimuodossa. Se kulkee186.000 mailia sekunnissa, 300.000 kilometriä sekunnissa, seitsemän kertaa planeetan ympäri yhdessä sekunnissa. Miten paljon rakkautta voitte jättää valovanaan jäljessänne? Miten monia sydämiä voitte koskettaa, edes hetken? Kyllä, se on yhtenäisyyttä.

Ette edes tiedä, kummalla jonkin poliittisen kiistan puolella joku on, mutta teitä ei voisi vähempää kiinnostaa. Koskettakaa häntä sydämellänne, ja sallikaa tuo yhtenäisyys. Ymmärtäkää, että Kotona olette kaikki monisyisesti yhteydessä, erottamattomia. Vasta sitten kun tulette maaplaneetalle ja laitatte yllenne tämän kehopuvun, teeskentelette olevanne erillään. Teitä rakastetaan verhon tältä puolelta paljon yli ymmärryksenne.

Työnne on suoraan edessänne. Antakaa meidän koskettaa sydäntänne näinä muutamana hetkenä, kun olemme kanssanne, jotta voitte kääntyä ympäri ja antaa sen jollekin muulle. Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tällä tavalla. Kohdelkaa toisianne suuresti kunnioittaen rakkauden maageina. Hoivatkaa toisianne ja avatkaa noita ovia joka tilaisuuden tullen. Pelatkaa hyvin yhteen tässä uudessa pelissä. Hyvin tehty, rakkaat ystävät.

Olen Ajanpitäjä, ja rakastan teitä kovasti.

Espavo.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >