HomeViestejäSteve RotherHeinäkuu 2024 - Universaali energia

Heinäkuu 2024 - Universaali energia

UNIVERSAALI ENERGIA

Yhdeksän ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Heinäkuu 2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

HUOM. Seuraavat kanavoinnit annettiin suorassa VirtualLight Broadcastissa (29.6.2024), ja ne voi kuunnella alkuperäisinä nauhoituksina. Kun ne saatetaan puhutusta kirjoitettuun muotoon, tehdään editointia. Tässä prosessissa Ryhmä tekee usein lisäyksiä tai selkeyttää jotain aihetta, ja yhdistämme usein kanavointeja tuomaan tärkeintä informaatiota esitysajankohdasta. Alla olevassa kanavoinnissa alkumateriaali oli erillinen kanavointi, ei osa VirtualLight Broadcastia.

Steve Rother

***

Terveisiä Kotoa, rakkaat ystävät.

Toivotamme teidät tervetulleeksi tänä kauniina päivänä. Energianne on jo laittanut jotain liikkeeseen, ja taika on alkanut maaplaneetalla. Siirrytte eri värähtelytasolle. Vaikka itse siirtyminen voi olla vaikea, tosiasia on, että koko ihmiskunta on enemmän kuin valmis tähän. Siis, selitetäänpä vähän, mitä on suoraan edessänne ja miten voitte ankkuroida tuon energian eri tavoin.

Ensinnäkin tietäkää, että te ette ole yksin. Ympärillänne on juuri nyt monia olentoja, jotka vierailevat maaplaneetalla niiden portaalien kautta, joista olemme puhuneet. He ovat enimmäkseen täällä auttamassa ja työskentelemässä planeettanne kanssa. Jotkut isot muutokset joita Maa on tehnyt, tuo uusia kokemismahdollisuuksia ihmisille lähitulevaisuudessa.

Harmoniat

Selitetäänpä, miten harmoniat toimivat, ja ne uudet energiat joita koette. Kun nostatte värähtelyä – ja sitä tapahtuu koko ihmiskunnalle tällä hetkellä – kietoudutte harmonisesti muiden asioiden kanssa. Jos värähtelette tietyllä nopeudella, värähtelyasteikollanne on monia asioita. Ja kun löydätte sen, mikä värähtelee omalla nopeudellanne, yhdistytte siihen. Kyllä, muodostatte tätä värähtely-yhteyttä koko ajan.

Aivan kuten missä tahansa värähtelyssä, teidän täytyy mennä alustan tai kantajan avulla. Kaikki teidän puolellanne verhoa kulkee aaltoina. Mutta minkä kautta se kulkee? Kun puhumme, se lähettää värähtelyaaltoja ilmaan, jotka mikrofoni poimii. Se voidaan sitten muuttaa sähkösignaaliksi ja muuttaa takaisin aalloiksi kaiutinten kautta, jolloin voitte kuulla sen. Tässä esimerkissä ilma on tuo kantaja tai alusta.

On monia eri alueita, joista ette ole tietoinen ja jotka alkavat muuttua planeetallanne. Löysitte 1920-luvulla kvanttifysiikan ja kvanttimekaniikan – hyvin kiehtova tapa katsoa maailmaa. Opitte lisää niistä salaisuuksista, jotka löydettiin kvanttifysiikassa, jokapäiväisessä elämässänne tänä päivänä, sillä taianomaisia asioita tapahtuu. Kun nostatte värähtelyänne, tulette harmoniaan muiden asioiden kanssa, joista ette ole olleet tietoinen.

Pimeä aine, pimeä energia

Kun katsotte yötaivaalle, voitte nähdä kaukaisia galakseja ja tähtiä, joita on kaikkialla. Mutta enimmäkseen, rakkaat ystävät, ette näe kaikkea, mitä tapahtuu. Ette voi nähdä monia planeettoja, joita siellä on, tai myöskään monia muita ulottuvuuksia, jotka toimivat kanssanne koko ajan. Tieteenne yrittää löytää sen, mitä kutsutaan pimeäksi aineeksi ja pimeäksi energiaksi. Pimeä aine on tyhjä tila, jossa ei näytä olevan mitään. Mutta kiehtovaa on, että siinä itse asiassa on ainetta. Tämä pimeä aine, kuten kutsutte sitä, täyttää 70% kaikesta massasta universumissa.

Siinä on myös sääntöjä, jotka pitävät kaiken kasassa. Siitä syystä galaksit on muodostettu niin, kuin ovat – pimeän aineen vuoksi. Vaikka tiede käyttää tätä termiä siitä, sitä kutsutaan myös pimeäksi energiaksi. ”Pimeä” merkitsee yksinkertaisesti, etteivät he tiedä, mitä se on. Viisautta siitä ei ole vielä saatettu täysin ajan tasalle. Mutta kerromme teille, rakkaat ystävät, että tuota pimeyttä valaistaan.  Siis, selitetäänpä pimeää ainetta. Olette toimineet alkuräjähdyskäsitteellä. Toisin sanoen, on jokin alkupaikka, jossa asiat alkoivat laajentua todella nopeasti. Mutta se on myös haastavaa, koska monet energianne toimivat eri tavoilla, joita ette voi aina havaita.

Nyt ne alkavat liikkua kokonaan eri suuntiin. Kun puhutte kaikkien noiden tähtien ja galaksien laajentumisesta uskomattomalla vauhdilla alkuräjähdyksen vuoksi, se on teille ymmärtämisen hyvä lähtökohta.

Mutta normaalisti tuon luonteisessa laajentumisessa, kun aletaan saavuttaa uloimmat alueet, se alkaa hidastua kohdattuaan vastusta. No, todellisuus on, että kaikki galaksinne planeetat kiihdyttävät – ne kulkevat nopeammin, eivät hitaammin. Osa siitä johtuu universumin muodosta, joka on torus. Kun mitataan etäisyyttä, miten kaukana jokin on teistä, siihen täytyy sisältyä ”avaruuskäyrä”.

Kaikki kiihdyttää

Koska kaikki kiihdyttää, se merkitsee, että on energia, joka saa sen tapahtumaan. Ja tiedehenkilönne ovat kutsuneet sitä yksinkertaisesti pimeäksi energiaksi. Nyt kun olemme selittäneet sitä tuosta perspektiivistä, kerrotaanpa oma näkemyksemme samasta asiasta. Näemme pimeän aineen ja pimeän energian samana perusolemuksena, ja se kuljettaa korkeavärähteisiä aaltoja. Se merkitsee, että se on myös alusta tai kantaja, joka voi kuljettaa värähtelyjä. Mutta ihmiskunta ei ole käyttänyt noita värähtelyasteikkoja aiemmin. Miksi? No, siinä palataan teidän värähtelytasoihinne, jotka olivat nykyiseen verrattuna alempia.

Siis ette olleet aiemmin harmonisessa värähtelyssä kyetäksenne käyttämään sitä. Nyt se muuttuu, ja ihmiskunnan värähtelyt alkavat nousta. Kyllä, tiedämme, että on kaikenlaisia haasteita ja vaikeuksia. Planeetallanne on sormella osoittelua ja jakautumista. Mutta se on normaali prosessi, silloin kun asiat kehittyvät sitä tahtia kuin nyt. Kun teette sen, tulette kosketukseen joidenkin näiden muiden aspektien kanssa, joita ette ole koskaan ennen käyttäneet.

Harmonisoituminen universaalin energian kanssa

Olemme kutsuneet sitä universaaliksi energiaksi, ja voitte hyödyntää sitä enemmän kuin koskaan. Kun ihmiskunta nousee tälle tasolle, se ei ole ainoastaan mahdollista, vaan se on myös suoraan edessänne. Teillä on nyt tilaisuuksia muuttaa joka osa tästä. Siis, miten se tehdään? No, olette lähettäneet energiaa universumiin monin eri tavoin. Kerroimme teille pari kuukautta sitten siitä uskomattomasta energiasta, joka hymyllänne on. Kutsumme sitä ”hymyilkää tienne Kotiin”. Kiertäjähermonne kirkastuu, kun hymyilette. Se menee kehonne läpi, lähettäen aaltoja tähän valoenergiaan.

Ja tätä eivät voi tuntea ainoastaan muut ihmiset, vaan myös monet olennot universumissa, joita ette voi nähdä. Siis, teillä on nyt mahdollisuuksia yhdistyä uusilla tavoilla. Miten yksilö integroi tämän ja saa prosessin liikkeelle? No, meditointinne ja pyhä aikanne ovat osa sitä, silloin kun olette täysin keskittyneet omaan energiakuplaanne.

Se on melko maagista – se tapa jolla lähetätte näitä normaaleja värähtelyjä universumiin. Vielä vähän aika sitten ne kulkivat lyhyen matkan, mutta se muuttuu. Universumi on toruksen muotoinen, mutta teillä on myös henkilökohtainen torus fyysisen kehonne ympärillä. Tuo toroidimuoto lähettää värähtelyjä valoenergiaan. Ja silloin kun pystytte laittamaan energiaa tietoisesti torukseen, se lähettää universaalia energiaa. Niin kuvaamme tätä. Se on universaalia energiaa, koska sitä on kaikkialla. Ja se on myös värähtelyasteikko, jota ihmiset voivat alkaa nyt käyttää.

Uusi värähtelyasteikko

Universaali energia on osa maailmaanne, galaksianne ja universumia. Alatte kyetä käyttämään sitä tietoisesti, ja se on uutta. Ja tämä on täydellinen aika, koska tämä voi poistaa sen epäharmonian ja hämmennyksen, josta planeettanne täyttyy tällä hetkellä. On kaikenlaista politiikkaa, ja kerrotaan tarinoita yrittäen vakuuttaa teidät menemään suuntaan tai toiseen. Mutta kerromme teille, rakkaat ystävät, että sydämenne tuntee tien Kotiin. Ja se on tärkeämpää kuin mikään päätös, joka teette kaikesta tästä, koska energianne on tässä ja rakkautenne kasvaa.

Siis, mitä tapahtuu toruksellenne, kun koette rakkautta? Se kasvaa, laajenee ja liikkuu nopeammin, tuomaan enemmän energiaa kauttanne. Kun tiedätte, miten se toimii, voitte muuttaa energiaa muuttamalla toruksenne vauhtia. Voitte myös muuttaa suuntaa, mihin se menee. On kaksi suuntaa, jonka voitte valita, tuoda sen sisään ylhäältä ja ulos pohjan kautta tai liikuttaa sivuttain.

Mitä jos olisitte jossain paikassa, johon ette ihan sopisi? Voisitteko tietoisesti siirtää sitä toiseen suuntaan? Kyllä, voitte, mutta se vaatii vähän harjoitusta. Ihmiset eivät ole vielä tottuneet tekemään tätä, mutta he tottuvat. Näette monia lisätilaisuuksia levittää valoanne, yksinkertaisesti hymyilemällä.

Muista taikuutesi

Teissä oleva taikuus on hyvin suurta, ja kuitenkin saatte harvoin nähdä sitä itse. On osa verhoa, ettei teidän ole tarkoitus muistaa taikuuttanne. Se alkaa tulla näkyviin vähän enemmän joka päivä. Vaatikaa osia siitä, käyttäkää sitä ja ankkuroikaa se todellisuuteenne, jotta se tulee osaksi päivittäistä työtänne. Taikuus on osa sitä, kuka olette aina olleet, sillä emme voi opettaa teille, miten ollaan taianomainen, rakkaat ystävät. Voimme vain auttaa teitä muistamaan, että olette sitä.

Luette kirjoja kaikista kauniista, taianomaisista asioista, joita tapahtuu planeetallanne. Ne ovat totta, rakkaat ystävät – siitä syystä ne kiehtovat teitä niin kovasti. Saada voimia/kykyjä pelkkien fyysisten energioiden ulkopuolella ja nähdä asioita tulevaisuudessa – se tehdään universaalin energian avulla. Olette kaikki yhteydessä universaalien energioiden kautta.

Taikuutesi kasvaa

Silloin kun ihmiset kokevat jotain hyvin vaikeaa, usein he sulkeutuvat ja yrittävät piiloutua maailmalta. Mutta kaikki muut voivat tuntea sen, rakkaat ystävät, joten joskus on parempi vain omistaa se, kuka olette, ja antaa itsenne tuntua. Joskus on perempi vain sanoa: ”Minuun sattuu. Kaikki ei ole ok, jokin on pielessä.” Silloin keräätte kaiken energian muilta parantajilta maaplaneetalla. Ja he odottavat yhdistymistä kanssanne enemmän, kuin voitte mitenkään tietää. Monet teistä ovat noita parantajia, jotka odottavat hyppäämistä toimintaan nähdäkseen seuraavan tason.

Universaalista energiasta tulee tärkeämpää, koska se tunnetaan maailmassanne. Tunnette värähtelyjä tulevan universaalin energian kautta. Samalla tavalla kuulette asioita, kun niitä puhutaan, ja samalla tavalla tunnette asioita. Mutta suurin osa noista tunteista on nyt estetty, verrattuna siihen mitä koette pian. Itse asiassa alatte kantaa taas joitain Kodin ominaisuuksia planeetallanne, kun kuljette tiheydessä, teeskennellen olevanne erillään kokonaisuudesta. Teeskentelette olevanne erillään toisistanne. Olette taianomaisia olentoja, ja taikuus alkaa lisääntyä.

Miten käytän tätä?

On hyvin yksinkertaista alkaa lähettää energiaa tietoisesti. Useimmiten energiassanne on kyse siitä, miltä teistä tuntuu. Toisin sanoen, jos kuljette katua pitkin ja yhtäkkiä tulette tietoiseksi jostain, tarkistatte, miltä kehonne tuntuu. Millainen vatsanne tai päänne on? Miltä jalkanne tuntuvat, kun kävelette katua pitkin?

On tavallista olla fokusoitunut toruksen sisällä, koska kaikki toimenne ovat olleet siellä. Mutta lähitulevaisuudessa fokusoidutte myös toruksen ulkopuolelle nähdäksenne sen vaikutuksen, joka energiallanne on planeetalla. Se on uskomaton tilaisuus. Alussa se ymmärretään väärin, ja on niitä, jotka yrittävät käyttää sitä väärin tai itsekkäästi. Tietysti planeetallanne on monia huonoja toimijoita. Mutta todellisuus on, ettei sillä ole mitään vaikutusta. Kun alatte käyttää tätä, ihmiset oppivat tekemään parhaansa.

Ei enää salaisuuksia

He oppivat, miten luodaan edessä olevaa polkua, ennen kuin he astuvat ulos ovesta. Se on valossa kulkemisen korkein potentiaali, sillä olette taianomaisia olentoja, jokainen teistä. Ja saavutatte uuden taikuustason universaalin energian myötä. Kerroimme teille jokin aika sitten myös, että astutte ”ei enää salaisuuksia” -aikaan.

No, tuo aika on jo täällä, ja voitte nähdä sen monin eri tavoin. Näette muiden ihmisten sydämiin. Tunnette asioita, joita ette ole voineet aiemmin tuntea, sillä tämä on harmoniataso, jonka saavutatte. Juuri siitä tässä prosessissa on kyse, joten käyttäkää se ja leikkikää sen kanssa. Hymyilkää ja tietäkää, että se avaa oven sinne, mihin olette menossa. Se avaa mahdollisuuksia korkeimpaan potentiaaliin, luoden vähimmän vastustuksen polun eteenne. Olette taianomaisia olentoja, rakkaat ystävät. Olette suurimpia enkeleitä, joita on koskaan elänyt. Ja olette tässä paikoillanne seuraavaa ihmettä varten, joka tapahtuu kohta.

Olemme kertoneet teille monta kertaa, että näitä taianomaisia asioita tapahtuu tavallaan kulissien takana. Useimmat ihmiset eivät edes tiedä niistä, kuten aikajanaylitys tai äskettäinen tähtiportin avautuminen. Mutta sillä ei ole yhtä paljon tekemistä ihmisten kanssa, kuin Maan kanssa. Planeetta muuttuu erittäin nopeasti, ja se yrittää sopeutua ja tukea kaikkia 8 miljardia henkeä, jotka siellä nyt ovat. Maa yrittää työskennellä kanssanne eri tavoin, ja se pärjää melko hyvin siinä, sillä se saa apua.

Maalla on suuria mahdollisuuksia, joita ei ollut vasta lyhyt aika sitten. Kerromme teille myös, että kun työskentelette Maan kanssa, kaikkia energioitanne lisätään kovasti näinä aikoina. Jos meidän täytyisi käyttää jotain lukua, sanoisimme, että niitä lisätään melkein 56-kertaiseksi. Toisin sanoen, jokainen poimimaanne roska lisätään 56-kertaiseksi. Joka kerta kun päätätte kävellä jonnekin autolla ajamisen sijasta, säästöjä lisätään 56-kertaiseksi. Ja se toimii kumpaankin suuntaan, koska jos teette jotain, millä on haitallinen vaikutus Maahan, sitäkin lisätään 56-kertaiseksi. Mutta teillä on kyky muuttaa se kaikki.

Nauttikaa tästä matkasta, rakkaat ystävät. Energianne värähtelee universumiin, ja useammat olennot tuntevat sen, kuin koskaan uskoitte mahdolliseksi. Kaikki silmät ovat näinä aikoina maaplaneetalla. Ja meillä on täydelliset ihmiset paikoillaan, sillä te olette siellä. Tietäkää, että olette täydellisessä paikassa täydelliseen aikaan. Vaaditte enemmän taikuuttanne joka päivä. Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne korkeimman arvostuksen kera. Avatkaa ovia toisillenne. Hoivatkaa toisianne ja pelatkaa hyvin yhteen, kun pelaatte näitä kauniita, uusia pelejä.

Olemme itse taianomaisia, muttemme mitään verrattuna teidän taikuuteenne. Tehtävämme on pitää peiliä edessänne, vain auttaaksemme teitä muistamaan, keitä todella olette ja miksi tulitte tänne. Olette aivan aikataulussa. Hyvin tehty, rakkaat ystävät.

Olemme Yhdeksän ryhmä.

Espavo.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >