HomeViestejäSteve RotherMaaliskuu 2024 - Empatiastressiä

Maaliskuu 2024 - Empatiastressiä

EMPATIASTRESSIÄ

Yhdeksän ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Maaliskuu 2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

HUOM. Seuraavat kanavoinnit annettiin suorassa VirtualLight Broadcastissa (2.3.2024), ja ne voi kuunnella alkuperäisinä nauhoituksina. Kun ne saatetaan puhutusta kirjoitettuun muotoon, tehdään editointia. Tässä prosessissa Ryhmä tekee usein lisäyksiä tai selkeyttää jotain aihetta, ja yhdistämme usein kanavointeja tuomaan tärkeintä informaatiota esitysajankohdasta. Alla olevassa kanavoinnissa alkumateriaali oli erillinen kanavointi, ei osa VirtualLight Broadcastia.

Steve Rother

***

Terveisiä Kotoa, rakkaat ystävät.

Olemme Yhdeksän ryhmä, kokoontuneena yhteen toimittamaan viestejä ja energioita korkeammista ulottuvuuksista. Navigoitte tiheää ja haastavaa maailmaa, ruumiillistaen pyhyyden ihmismuotoon. Empaatteina olette virttyneet syvästi Maan ja kaikkien sen asukkaiden värähtelyihin. Herkkyytenne tekee joskus erityisen haastavaksi pitää taivaallisia energioita, mikä vuorostaan vaikuttaa omaan energiakenttäänne ja sydänkeskukseenne.

Tasapainon palauttaminen

Teillä on kriittinen rooli näissä seuraavissa evoluutioaskelissa. Empaatteina olette erityisen herkkiä muiden ihmisten uskomusjärjestelmien monille epäkohdille. Kuitenkin harmonisoidutte vaistomaisesti tuon energian kanssa, auttaen palauttamaan tasapainon. Ymmärrämme haasteenne ja olemme valtavan ylpeitä siitä vaikutuksesta, joka teillä on maailmaan. Tietäkää, että verhon tällä puolella omistautumisellenne ja sinnikkyydellenne annetaan tunnustusta ja sitä ylistetään.

Olette nyt siirtyneet onnistuneesti uuteen maailmaan, joten ottakaa avosylin vastaan tämä matka, joka on edessä. Ette kulje polkua ainoastaan itsenne vuoksi, vaan myös kollektiivin. Kuljette kohti todellisuutta, jossa korkeammat värähtelyt tarjoavat uusia perspektiivejä ja rajattomia mahdollisuuksia.

Sen äskettäisen aikajanaristeyksen myötä, joka toi pyhän feminiinienergia-aallon planeetallenne, saavutettiin merkittävä virstanpylväs. Feminiinienergian siemenet on kylvetty, vaikka niitä ole vielä täysin ankkuroitu. Jokainen alkuhankaluus/vaiva jota koette, merkitsee vain kasvua, kun sopeudutte.

Harmonian alkemistit

Nämä jatkuvat muutokset Maassa ja ihmisissä lisäävät empaattisuuttanne. Teistä tulee terävän tietoinen sekä maapallon että kollektiivin muutoksista. Kun prosessoitte näitä muutoksia, on kriittistä säilyttää energiatasapainonne ja varmistaa, että sisäisen valonne loistaminen ulospäin jatkuu. Fokusoitukaa tukeviin yhteyksiin ja parantumiseen, sen sijaan että jäätte omien herkkyyksienne vangiksi.

Äskettäinen aikajanasiirtymä on leimannut pysyviä muutoksia kollektiivitodellisuuteenne. Missionne on navigoida näitä muutoksia, rakentaa silta kuiluihin ja antaa tukea niille, jotka ovat valmiita seuraamaan. Oppimalla uusia tapoja käsitellä herkkyyksiä ja energioita, voitte kukoistaa haasteiden keskellä ja edistää globaalia tietoisuusmuutosta.

Tosiaankin, olette harmonisoijia ja tehtävänne on tuoda tasapainoa, minne voitte, ja navigoida monien mutkikkaiden asioiden läpi ymmärtääksenne tapahtuvia asioita. Muistakaa, että olette lähempänä näiden uusien energioiden ymmärtämistä, kuin oivallatte. Kuvitelkaa itsenne olemassaolon alkemisteiksi.

Transformaation navigoiminen

Olette astumassa kohonneisiin taajuuksiin, jotka muokkaavat uudelleen kokemustanne Maasta, navigoiden samalla syvällisen transformaation aikaa. Äskettäinen aikajanamuutos on jättänyt lähtemättömän merkin. Se tuo mukanaan uusia energioita ja haastaa meidät integroimaan ne, vastustuksesta ja entisten mukavuuksien tutusta imusta huolimatta. On luonnollista haluta roikkua siinä, minkä olemme aina tunteneet. Kuitenkin menneisyys etääntyy nopeasti, mikä pakottaa meidät tulemaan taitavaksi navigoimaan muutosta. Ota epävarmuus avosylin vastaan rohkeasti ja hymyillen, kun opettelet olemaan mestari siinä.

Koko ihmiskunta on astumassa tähän transformaatioaikaan. Kyllä, tuleva vuosi on valmis kehittymään kosmisten asetelmien ja energia-avautumisten myötä. Huhtikuu ja marraskuu tuovat merkittäviä muutoksia ja esittelevät uusia energioita, jotka merkitsevät syvällistä muutosta. On auringonpimennyksiä ja paljastetaan uusia energiaportaaleja, kun jokainen tapahtuma tulee oman ainutlaatuisen värähtelypuumerkkinsä kera.

Kannustamme teitä ottamaan avosylin vastaan erilaiset kokemukset, joita nämä muutokset tuovat. Sallikaa kosmisten aaltojen huuhtoa ylitsenne. Samaan aikaan kun jotkut niistä resonoivat syvästi, toiset saattavat haastaa teidät vielä lisää. Kuitenkin jokainen ohikiitävä energia-aalto osoittautuu transformoivaksi kollektiiville. Nämä ovat maagisia aikoja, rakkaat ystävät, ja itse Merlinkin hämmästelisi sitä mystistä perintöä, jonka hyvin urheasti ruumiillistatte.

Energian ankkuroiminen

Esittelemme hyvin yksinkertaisen, kuitenkin tehokkaan hengitystekniikan auttamaan teitä tämän energian ankkuroimisessa. Tämä harjoitus hävittää nopeasti muodostuneen stressin, integroiden sen nyt-hetken transformoituneeseen tilaan. Muistakaa, rakkaat ystävät, että kaikki asiat alkavat ja loppuvat nyt-hetkessä.

Tässä tekniikassa hengitätte kolme kertaa syvään. Aloittakaa hengittämällä sisään nenän kautta, ja sitten hengittäkää ulos suun kautta. Seuraavalla kerralla hengittäkää sisään ja ulos hitaammin. Kolmannella hengityskerralla hengitätte sisään taas hitaasti. Mutta hengittäkää ulos vain puolet keuhkojen ilmasta, ja sitten pitäkää hetken tauko. Pitämällä tauon uppoudutte nyt-hetkeen. Huomaatte myös selkeyttä näkökyvyssänne, kuin olisitte pysäyttäneet ajan. Sitten kun teidän täytyy, jatkakaa uloshengitys loppuun.

”Automaattisten aivojen” ohjelmointi

Monet joukossanne huomaavat heräävänsä yöllä. Siinä sitä olette, yhtäkkiä täysin hereillä, kun mielessänne pyörii inspiraatiota ja ideoita. Näinä lisääntyneen luovuuden hetkinä vilkaisette ehkä kelloa, huolestuneena siitä, että olette uupunut seuraavana päivänä. Yrittäkää sen sijaan hyväksyä näiden tuntien hiljainen voima. Sallikaa itsenne hoivata näitä unia, sillä ne auttavat muokkaamaan kollektiivia huomenna.

Olkaa erityisen tietoinen sisäisestä monologistanne näiden pyhien tuntien aikana, sillä luojana sanat joita puhutte itsellenne, ilmentyvät todellisuudeksi. Ohjelmoitte itse asiassa automaattisesti toimivia aivojanne, muotoilette reaktioitanne jokaisella ajatuksella ja affirmaatiolla. Ja tämä vaatii korkeinta ajatuslaatua – täynnä samaa rakkautta ja ystävällisyyttä, jota annatte muille. Ymmärrämme, rakkaat ystävät, että matka itserakkauteen tuntuu aina pelottavimmalta. On aina helpompaa tunnistaa kauneus muissa, kuin tunnustaa jumalainen olemus itsessänne.

Sydänchakrapyörre

Energiajärjestelmänne keskellä on dynaaminen, donitsinmuotoinen energiapyörre sydänchakranne ympärillä. Tämä pyörre säteilee ydinolemustanne ulospäin, yhdistäen teidät elämänverkkoon. Mutta stressi ja hämmennys voivat hidastaa tuota energiavirtaa, mikä rajoittaa kykyänne lähettää ja vastaanottaa energiaa.

Äärimmäisissä tapauksissa tämä virtaus voi pysähtyä tai kääntyä toiseen suuntaan, kääntäen ulkoiset rakkaus- ja valosäteet sisäänpäin, mikä johtaa mahdollisesti masennuksen tai ahdistuksen tunteisiin. Tämän energian sisäistäminen, mikä on stressin muoto, haastaa monet tavoilla, joita ette ole kohdanneet aiemmin.

Kontrastien maailmassa muutoksen luonne – havaitaanko se positiivisena vai negatiivisena – on teidän käsissänne. Integroimisenne ja sopeutumisenne näihin muutoksiin muokkaa matkaanne ja vaikuttaa ympärillänne oleviin. Hyväksykää roolinne muutosagentteina, avautuen loputtomille mahdollisuuksille ja johtaen esimerkillä.

Globaali parantuminen

Tämän planeetan suojelijoina huolenne liittyvät luonnollisesti globaaliin parantumiseen. Suurin toiveenne on korjata sodan haavat, lievittää kärsimystä ja tukea yhtenäisyyttä. Samaan aikaan kun nämä pyrkimykset ovat jaloja, ne vaativat kollektiivista ponnistusta. Tämän suuruusluokan parantaminen vaatii valotyöntekijöitä yhdistämään voimat, sillä tuo paino on aivan liian raskas kenenkään sielun kannettavaksi yksin. Maakin kehittyy, ottaen vastaan feminiinienergia-aallon katalyyttinä uudistumiseen.

Paikkanne on ollut planeetalla varattuna, sillä roolinne on keskeinen näissä seuraavissa askelissa. Uuden maailman mahdollisuus on jo sisällänne. Olette oleellisia ja kannatte huomisen suunnitelmia. Juhlimme saapumistanne tähän ratkaisevaan hetkeen, valmiina tekemään kestävän vaikutuksen. Tervetuloa Kotiin, rakkaat ystävät, läsnäolonne merkitsee huomattavan ajanjakson alkua.

Menkää eteenpäin kollektiivisena ryhmittymänä, ei ainoastaan yksinäisinä valomajakkoina. Valaiskaa polkua parantumista ja transformaatiota kohti, oivaltaen yhteisen kohtalonne. Jokaisella teistä on luontaista opetushenkeä. Ette opasta ja inspiroi muita pyrkimällä täydellisyyteen, vaan oman aitoutenne avulla.

Hyväksykää ihmisyytenne, kaikkien vikojensa ja kaiken kauneutensa kera, ja antakaa yhteisen viisautenne inspiroida kollektiivista evoluutiota. Tämä hetki vaatii arvioimaan uudelleen prioriteetit, joten fokusoitukaa henkilökohtaiseen täyttymykseen ja iloon. Tämän maamatkan loppu paljastaa runsaat/rikkaat kokemuksenne korvaamattomiksi oppitunneiksi.

Yksinäisyyden illuusio

Tulemme jakamaan näkemyksiä verhon tuolta puolen ja vahvistamaan, että olette kaikki keskenään yhteydessä, opastettuja ja tuettuja. Luottakaa tähän yhteyteen, osallistukaa siihen ja antakaa sen opastaa polkuanne. Säännöllinen virittyminen sisäiseen opastukseenne valaisee matkanne, transformoiden henkilökohtaisen universuminne syvällisin tavoin.

Muistakaa, että yksinäisyys on illuusio – olemme jatkuvasti läsnä rinnallenne. Meillä on etuoikeus todistaa matkaanne. Olette jumalaisen ydinolemuksen ruumiillistuma, ja juhlimme olemassaoloanne. Kun vetäydymme, kannustamme teitä pelaamaan hyvin yhteen. Välittäkää syvästi toisistanne, tunnistaen universaalin siteen, joka yhdistää teidät.

Antakaa valonne säteillä kirkkaasti ja tietäkää sydämessänne, että olette elintärkeä lanka kosmoksen kankaassa. Rakkaat ystävät, kiitos, että hyväksytte valonne ja voimanne. Me, Yhdeksän ryhmä, kunnioitamme syvästi loistoanne ja suurenmoisuuttanne.

Espavo.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >