HomeViestejäSteve RotherToukokuu 2023 - Uusi ihminen

Toukokuu 2023 - Uusi ihminen

UUSI IHMINEN

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Toukokuu 2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

HUOM. Seuraavat kanavoinnit annettiin suorassa Global Light -lähetyksessä (29.4.2023) , ja ne voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Kun se saatetaan puhutusta kirjoitettuun muotoon, tehdään editointia. Tässä prosessissa Ryhmä tekee usein lisäyksiä tai selkeyttää jotain aihetta, ja yhdistämme usein kanavointeja tuomaan tärkeintä informaatiota esitysajankohdasta. Toivottavasti nautit siitä.

Steve Rother

***

Terveisiä Kotoa.

Olen Ajanpitäjä. Terveisiä Kotoa. Olemme kaivanneet teitä siitä saakka, kun lähditte. Olette pelanneet tällä planeetalla peliä ja teeskennelleet olevanne erillään, rajallinen ja epätäydellinen. Teeskentelette hyvin. Eivätkö ihmiset tee sitä? Monet ajattelevat, että se on aivan liian vakavaa ollakseen peliä. Kuitenkin se on hyvin kaunis peli. Mielenkiintoista siinä on, että te suunnittelitte sen. Kerromme teille, että peli on nyt muuttumassa, ja toivomme teidän tietävän, että te olette kontrollissa. Miten työskentelette sen kanssa? No, kuten olemme maininneet monta kertaa, ensimmäisessä osassa on kyse vastuun ottamisesta. Ja kyse on sen tietämisestä, että olette suurimman mittaluokan luojaolentoja, jotka teeskentelevät olevansa epätäydellisiä.

Näemme teidät

On kaunista meidän näkökulmastamme, sillä näemme teidät niinä täydellisinä olentoina, joita olette. Näemme kaikki 11 ulottuvuuttanne. Tiedämme, että olette tässä ulottuvuudessa ja yritätte tehdä jotain, ja teillä on vaikeuksia. Kuitenkin tuolla luultavasti olette tehneet/osaatte sen jo. Sillä tavalla jaatte täydellisyytenne moniulotteiseksi kokemukseksi. Olette tosiaankin maagisia olentoja.

Meillä on suuri kunnia olla täällä heijastamassa suurenmoisuuttanne, mikä on suurin ilomme. Emme ole täällä kertomassa teille, mihin suuntaan pitää kääntyä, tai tekemässä päätöksiä puolestanne. Olemme täällä pelkästään jakamassa kanssanne visiomme maaplaneetasta ja suuresta matkastanne tällä planeetalla. Tervetuloa Kotiin, rakkaat ystävät, tervetuloa Kotiin.

Parantava piiri

Suuresti kunnioittaen teemme parantavan piirin. Jokainen teistä joka haluaa, voi tuoda esiin jotain, mistä olette valmis päästämään irti, minkä muuttamaan tai mitä kehittämään omassa kokemuksessanne. Saatte apua kaikilta näiltä valonmestareilta, kaikilta näiltä luojaolennoilta, jotka fokusoituvat ja seisovat piirin ulkopuolella. Ottakaa paikkanne, jos haluatte saada parannusta tämän prosessin aikana – astukaa esiin ja menkää piirin keskelle.

Te jotka olette piirissa, hymyilkää, sulkekaa silmänne ja pelkästään vastaanottakaa. Ja te jotka haluatte osallistua parantamiseen, astukaa ulkopuolelle ja pitäkää käsiänne ylhäällä kämmenet eteenpäin. Lähettäkää energiaa suoraan kämmenten kautta ja sallikaa itsenne antaa niin paljon rakkautta, kuin voitte.

Kyllä, olette ihmisiä. Joskus te jotka olette piirin ulkopuolella, tuomitsette asioita, joita joku ihminen parantaa. Saatatte katsoa häntä ja sanoa: "Voi, tässä ei ole mitään vikaa. Se kaikki on osa ihmisenä olemista." Vaikka teillä saattaa olla kaikkia näitä luonnollisia tuomitsemisia, luopukaa niistä täksi ajaksi, kun olemme yhdessä. Käytämme täysin ehdotonta rakkautta ja ehdotonta tukea tässä energiassa. Huomaatte, että tekin parannutte niiden rinnalla, jotka ovat astuneet keskelle.

Siis vetäkää henkeä ja antakaa silmienne sulkeutua. Löytäkää energiakeskuksenne. Antakaa hymyn kasvoillanne lisääntyä, kun tunnette henkenne lähettävän energiaa fyysisen kehonne ja kehopuvun kautta.

Te jotka olette piirin ulkopuolella, vetäkää henkeä. Tuntekaa nuo yhteydet, kun pidätte käsiä ylhäällä, lähettäen energiaa sydämestä kämmenten kautta. Tuntekaa ne, jotka seisovat vieressänne, ja kutokaa energianne heidän energiaansa, melkein kuin pitäisitte kädestä. Yhteen kudottu energia menee piirin keskusta kohti.

Jos te jotka olette tässä piirissä, ette tunne mitään, liikkukaa vähän. Teidän ei tarvitse liikuttaa fyysistä kehoanne tässä, vaan liikuttakaa kehopukuanne. Liikuttakaa sitä avataria, jota käytätte pelataksenne peliä, jossa teeskennellään olevansa ihminen, ja sallikaa sen vastaanottaa valoa. Vastaanottakaa sitä ehdottomasti ja ilman odotuksia.

Samanaikaisesti vetäkää kaikki syvään henkeä ja puhaltakaa se ulos hyvin hitaasti, harmonisoiden vagushermon. Voitte tuntea valon lisääntyvän sisällänne. Jakakaa se piirissä ympärillänne, piirin ulkopuolella ja sisäpuolella olevien kanssa. Sallikaa valon ympäröidä sydämenne ja kietoa se sisäänsä.

Tietäkää, että olette oikeassa paikassa oikeaan aikaan, sillä omat yhteytenne ovat kutsuneet teidät. Vetäkää nyt taas syvään henkeä, ja kun puhallatte ulos hitaasti, räpytelkää silmiänne ja avatkaa ne hitaasti, päästäen valoa sisään.

Tuntekaa uusi energia, jota kannatte. Valotyöntekijät globaalisti ovat "leimanneet" teidät. Voitte kantaa siitä niin kauan, kuin haluatte, sillä se riippuu täysin teistä.

Meillä on mitä leveimmät hymyt tässä, sillä teillä on mahtava aika olla maan päällä. Tervetuloa Kotiin, rakkaat ystävät. Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne hyvin arvostaen. Katsokaa toisianne silmiin ja nähkää toistenne henki. Sitten heijastakaa tuota kauneutta. Tukekaa toisianne ja avatkaa noita ovia, kun voitte, auliisti ja ehdottomasti. Luotte uutta peliä ja niin luo myös Maa. Ja pyydämme teitä vain pelaamaan hyvin yhteen.

Espavo, rakkaat ystävät. Teitä rakastetaan kovasti. Olen Ajanpitäjä, ja aika muuttuu.

____________

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Tarkkailija.

Muutoksen aika

Minulle on suuri kunnia olla seurassanne. Nimittäin kaikkialla on mestariparantajia, jotka katselevat tätä. Monet teistä ovat kärsineet kovasti ollakseen täällä, kantaakseen energiaansa, salliakseen tuon energian värähdellä maailmaan ympärillänne ja maadoittaaksenne valonne. Kerromme teille, että on monta tapaa tehdä se, mutta joskus fyysisyyden käsitteleminen voi olla yksi kaikkein haastavimmista tavoista.

Kunnioitamme teitä työstänne. Tietäkää, että parantumisessa on monia aspekteja, joita ette ole vielä tarkastelleet. Yksi niistä on seksuaalienergia, jonka kanssa työskentelemme myöhemmin. Yksi asia joka teidän on ehdottoman kriittistä tietää nyt, on, että nämä ovat muutosaikoja.

Muutokseen astuminen

On aika tulla osaksi muutosta. Voitte nähdä, mitä tapahtuu, kun käydään läpi näitä muutoksia. Se tuntuu eri alueilla. Joskus se on ympäristössänne tai fyysisessä kehossanne. Toisilla kerroilla kyse on energiasta, jonka olette järjestäneet voidaksenne tehdä työnne. Mutta juuri nyt on käsillä muutos monilla eri tasoilla, ja tämä on tilaisuus osallistua siihen.

Pyydämme teitä kaikkia astumaan pois uhriudesta – ja tiedämme, ettei se ole helppoa. Astukaa pois siitä, että etsitte jatkuvasti tapoja parantaa itsenne, koska voitte tuoda läpi tuon parannuksen tarjotaksenne sitä muille. Kun tuotte tuota parantavaa energiaa fyysisyyden kautta, vaikka se olisi parantamista sanoilla, musiikilla tai jollain muulla tavalla, laitatte oman energianne terveysharmoniaan. Löytäkää uusia tapoja maadoittaa se parantava valoenergia, jota teidän kaikkien täytyy kantaa täällä maaplaneetalla.

Uusi 5D-ihmisten sukupolvi

Ei ole helppoa olla ihminen. Hengen täytyy yhdistyä tähän tiheään fyysiseen kehoon ja mennä eri tasojen läpi. Nyt tulee uusi sukupolvi, ja näette heidän tulevan aikuisuuteen alle viidessä vuodessa. Huomaatte, että monet asiat joita olette opettaneet ja jotka ovat tuntuneet kaikuneen kuuroille korville, on itse asiassa kylvetty valonsiemeninä.

Kyllä, asiat muuttuvat. Myös itse Maa on alkanut muuttua, hidastaen sisäydintä ja pysäyttäen sen kokonaan energiansa nollaamiseksi. Maa on fyysisellä tasolla ja tuossa ulottuvuudessa, mikä antaa teille tilaisuuden nollata energianne. Siis astukaa siihen ja osallistukaa tuohon muutokseen. Odottakaa sitä, tutkikaa sitä ja saakaa selville, mikä toimii teillä. Jokaisella teistä on uusia tilaisuuksia, joten uskaltakaa olla se muutos, jota etsitte.

Äiti Maa muuttuu. Juuri nyt se muuttaa energiaansa ja tekee näin planeetalle tilaa uusille 5D-ihmisille. He voivat yltää moniulotteisille tasoille, yhdistyen osiinne jotka olette kadottaneet kauan sitten. Useimmat teistä eivät ole edes tietoisia muista ulottuvuuksistaan. Kuitenkin yhdistäessänne ne kaikki, olette täydellinen henki, joka olette aina tienneet olevanne. Silloin kun jätätte fyysisen kehon taakse ja kaikki 11 ulottuvuutta menevät Kotiin, yhdistytte jälleen täydelliseksi hengeksi ja tulette osaksi sitä. Itse asiassa monet tekevät sitä myös nyt, ollessaan vielä fyysisyydessä. Sen vuoksi halusimme tuoda teille informaatiota Crossing the Veil -kirjassa (= verhon ylittäminen), jotta ihmiset voisivat tietää, mitä tapahtuu, ja päästä eroon siihen liittyvästä pelosta.

Silloin kun ihminen ylittää verhon pelon kera, hänen täytyy toipua tuosta ajasta ja energiasta toisella puolella. Siihen ei liity toipumisaikaa sinänsä, vaan energetiikkaa joka sallii teidän astua verhon läpi ja tanssia valossa. Kyllä, useimmat teistä jäävät. Nollaatte energianne, vaikka käsittelette hengenvaarallisia ongelmia tällä hetkellä.

Ja monia työkaluja on tulossa esiin. Osan niistä tuo tämä uusi 5D-ihmisten sukupolvi. Kyllä, olette pitäneet tätä ovea auki. Useimmat teistä ovat olleet parantajia kerta toisensa jälkeen ja kylväneet uuden Maan ja energetiikan siemeniä. Jotkut teistä ovat maksaneet myös fyysisen tai tunnepuolen hinnan tämän tekemisestä. Teidän täytyi käydä läpi ongelmia energeettisesti nollataksenne oman energianne monta kertaa.

Uudet äänet

Pyydämme teitä nyt kuuntelemaan, sillä maan päällä on uusia ääniä. Uusia ääniä on myös verhon toisella puolella, missä asumme. Ne yrittävät päästä läpi teille koko ajan, mutta olette tottuneet virittymään vain yhdelle tasolle. Laajentakaa ulottuvuuttanne, katsokaa suurempaa aspektia ja uskaltakaa puhua siitä, kun löydätte sen. Kuulette myös omien kanavointinne ja uuden informaation tulevan läpi eri tavoilla.

Miten voitte osallistua tähän muutokseen? Se on hyvin yksinkertaista – ilmaiskaa aikomuksenne. Fokusoitukaa olemaan osa muutosta, osa uutta Maata, ja katsokaa sitten, mitä tapahtuu. Asiat alkavat muuttua pala palalta. Kyllä, huomaatte myös oman fyysisen kehonne uudistuvan/nuortuvan jossain määrin.

Jotkut teistä ovat jo työskennelleet osittain tämän informaation kanssa tai myös opettaneet sitä. Mutta nyt teidän on myös aika saada hyödyt siitä kaikesta. Teillä on nyt uusia tilaisuuksia valokokoontumiseen maan päällä tämän uuden sukupolven myötä. Sitä alkaa tapahtua kaikkialla ympärillänne, ja vaikka se on melko uutta, löydätte sen.

Nauttikaa matkasta, rakkaat ystävät, ja tietäkää, että olette oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Hengittäkää olemukseenne ja tietäkää, että valoa on kaikkialla ympärillänne. Olette jättäneet jo valojuovan tälle planeetalle, ja nyt teidän on aika saada tuon valon tuloksia. Uusi olentosukupolvi tulee nyt tälle planeetalle ja he ottavat pian paikkansa.

He ovat astumassa nyt varhaisaikuisuuteen, mutta se on vasta alkua tässä muutoksessa. Itse Maa on asettumassa massiivista muutosta varten. Vaikuttaako se ihmisiin? Ehdottomasti. Se antaa teille uuden paikan uuden pelin luomiseen. Mitä jos aloittaisitte alusta maaplaneetan pelin? Miten se toimisi teillä? Nyt on aika olla noita unelmia, asettaa noita energioita ja ilmaista aikomuksenne osallistua siihen. On upeaa aikaa olla täällä maaplaneetalla.

Rakkaat ystävät, olette maagisia luojaolentoja, jotka teeskentelevät olevansa erillään ja rajallisia, kun todellisuudessa olette äärettömiä olentoja, joilla on kokemus aika-avaruuden pienessä ulottuvuudessa. Pitäkää tuota energiaa sydämessänne. Kuten olemme maininneet monta kertaa, rakastakaa niin paljon, kuin voitte, missä tahansa suunnassa, jossa voitte. Ja jos teillä on haasteita fyysisyyden kanssa, rakastakaa fyysisyyttä. Rakastakaa kehoanne ja sen haasteita, sillä ne ovat tuoneet teidät korkeampiin värähtelyihin ja opettaneet teille, miten avaudutaan.

Empaateilla on nyt uusi rooli. Olette maagisia olentoja, jotka ovat päättäneet olla täällä tänä muutosaikana. Nämä eivät ole helpoimpia sopimuksia, joita olette tehneet, mutta emme ole huolissamme. Nimittäin suurimpia enkeleitä, joita on koskaan elänyt, on tällä planeetalla. Puhumme teille tällä hetkellä.

Ottakaa voimanne

Pitäkää voimanne ja tietäkää, että se on teidän, myös fyysisyydessä. Kyllä, voitte työskennellä harmoniassa suurelta osin uuden energian kanssa. Kun nämä uudet olennot avautuvat ja alkavat astua niihin valonsiemeniin, joita olette kylväneet, tunnette saavanne vahvistusta. Tunnette, että teitä ymmärretään uusin tavoin, sillä parantuminen on täällä maan päällä.

Suuresti kunnioittaen, rakkaat ystävät, pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Tehkää tilaa näille uusille ihmisille. Tietäkää, että olette uuden Maan edelläkävijöitä. Ymmärtäkää, että te ette ole koskaan yksin täällä. Tukekaa tosianne joka tilaisuuden tullen, ja pelatkaa hyvin yhteen, kun luotte tätä uutta peliä.

Espavo, rakkaat ystävät. Olen Tarkkailija ... ja pidän katselusta.

Ryhmä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >