HomeViestejäMargaret McElroyViestejä Maitreyalta 21. - 24.5.2010

Viestejä Maitreyalta 21. - 24.5.2010

VIESTEJÄ

Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (www.maitreya-edu.org)
21. - 24.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Miksi en puhu muita kieliä (paitsi englantia)?

Minulta on kysytty monta kertaa: "Mestari, jos olet maailmanopettaja, miksi et puhu kaikkia maatason kieliä? Miksi tarvitset joissain tapauksissa kääntäjää?" Tämä kysymys on varmasti vaivannut monia. Tunnen tarpeelliseksi kertoa syyn miksi.

Koska olen puhdasta henkienergiaa, minulla ei ole normaalia sielutietoisuutta maan päällä. Olen yhtä Jumalan tai Perimmäisen olennon kanssa. Tällä energialla ja meillä, mestareilla, ei ole persoonallisuutta, mistä käsin puhua. Olemme puhdasta energiaa. Se ei merkitse, ettei meillä ole identiteettiä, muttemme ole kuin maatason sielut. Ylösnousseet olennot ovat erilaista energiaa. Koska olemme ylösnousseet, emme voi toimia maatasolla ilman kanavaa. Tuo kanava koulutetaan ja kehittyy ottamaan vastaan energiamme voima ja olemaan puhemiehenämme. Meillä ei ole sanastoa. Henkimaailmassamme ei puhuta sanoja, koska ei ole fyysistä kehoa - vain energiaolemus.

Voidaksemme "puhua" maatasolla, tarvitsemme sanaston ja niiden alitajuisen/tietoisen muistin, joiden kautta kanavoimme. Tämän menetelmän oppiminen vie monta maan vuotta. Usein kanavamme ovat tehneet tätä aiemmin toisissa inkarnaatioissa, joten meidän on helpompaa ottaa taas yhteyttä. Tätä toimintamenetelmää ei voi ymmärtää, ennen kuin on henkimaailmassa. Meistä tulee yhtä kanaviemme kanssa - käytämme heidän energiaansa ja he meidän. Tämä on syy miksi.

Maitreya

Miten kommunikoimme kanssanne

Minulta kysytään usein, miten kommunikointia voi tapahtua henkimaailman ja sielun välillä. Tämä ei yllättäen ole vaikeaa. Valtaosan elämästänne olette kuunnelleet itseä, mikä on mieli ja jatkuvasti valppaana. Se on suojelijanne eikä se lakkaa katsomasta peräänne. Se ei pidä muutoksesta. Jos muutosta tapahtuu, se tuo esiin kaikki pelkonne, epäilyksenne, epävarmuutenne - kaikki negatiiviset tunteet - estämään teitä tekemästä muutosta. Tämä itse tuntee teidät paremmin kuin te itse.

Teillä on myös korkeampi itse. Tämä osa on yhteydessä henkiosaanne. Se on kuin puhelinlinja teidän ja meidän välillä henkiulottuvuuksissa. Kuvitelkaa, että tuon puhelinlinjan päällä on valtava lohkare, mikä estää kommunikoinnin. Tällaista on, kun itse on kontrolloiva voima. Voidaksemme kommunikoida kanssanne meidän täytyy ensin saada itselle "tekemistä". Monille voi olla yllätys, ettei kanavani Margaret meditoi - hän ei ole koskaan meditoinut. Hänen ja minun välillä on aina ollut kommunikointilinja auki (itsestä huolimatta). Viimeisten maan vuosien aikana olemme tulleet yhdeksi, kun hän on vapautunut itsen kontrollista.

Kehityksen varhaisempina aikoina kommunikoimme hänen kanssaan, silloin kun itsellä oli tekemistä. Tämä tapahtui hänen tehdessään kotitöitä. Silloin kun hän silitti, kokkasi tai siivosi, itse oli varattuna maallisissa askareissa, hyvin tietämätön läsnäolostamme. Tänä aikana saatoimme sitten kommunikoida hänen kanssaan korkeamman itsen kautta. Hän syntyi sen tiedon kanssa, että hänen täytyi pyytää meitä kommunikoimaan kanssaan, ja tämä on erittäin tärkeää tietää. Meidän täytyy tietää, että haluatte kommunikoida kanssamme. Silloin kun itse, mieli, on varattu, voimme kommunikoida toisella tasolla. Voimme lähettää inspiraatiota teille, antaa informaatiota auttamaan teitä elämänpolullanne ja lähettää ihanaa parantavaa energiaa.

On monia, jotka uskovat, että on pakko meditoida, että aito kommunikointi henkiulottuvuuksien kanssa voi tapahtua vain silloin. Monet sielut voivat meditoida ja nauttia siitä. Heille on päivän kohokohta istua kommunikoimaan kanssamme. Toisille siitä tulee kamppailua ja turhauttavaa eikä näin pitäisi olla.

Ette kuitenkaan voi kommunikoida kanssamme, kun olette huolissanne, ahdistunut tai juoksette ympäriinsä tehden sataa asiaa. Se ei kerrassaan toimi. Teidän täytyy olla suhteellisen hiljaa ja tehdä puutarhatöitä, kotitöitä, vähäpätöistä tai tarpeellista työtä. Teidän täytyy puuhastella. Myös kirjan lukeminen voi tehdä mahdolliseksi kommunikointimme kanssanne.

Kertokaa meille, että haluatte kommunikoida. Voitte kutsua meitä Jumalana, jumalsieluna, mestareina - miksi tahansa haluatte kutsua meitä ja mikä tuntuu teistä mukavalle. Monta maan vuotta Margaret, kanavamme, kutsui meitä puuhastellessaan: "Hei te siellä ylhäällä!" Se ei vaivannut meitä, sillä tiesimme, että hän oli valmis vastaanottamaan informaatiotamme. Hän sai monia, monia kommunikointeja silittäessään.

Kyse on vain siitä, että itsellä on tekemistä ja sallitaan meidän kommunikoida silloin korkeamman itsen kautta. On myös tärkeää, että otatte onkeenne tulevat viestit. Kuunnelkaa intuitiotanne ja sallikaa niin olla. Kommunikointi henkiulottuvuuden kanssa ja oppiminen päästämään irti itsestä voi viedä jonkin aikaa, ennen kuin se on hioutunut. Joillakin kestää, ennen kuin he kommunikoivat - toisille se on välitöntä. Tämä ei merkitse, että voitte lopettaa itsen puhdistamisen. Sen työn on jatkuttava, mutta huomaatte, että mitä enemmän voitte sallia pääsyn korkeampaan itseen, sitä voimakkaampaa siitä tulee. Silloin kun itse on varattu, se ei tiedosta mitään muuta kuin annetun tehtävän. Se on tietämätön korkeammasta itsestä ja sen tason tapahtumista. Salaisuus kommunikointiin kanssamme on pyytää meiltä apua. Silloin kuin pyydätte, teille annetaan. Eikö yksi pyhistä kirjoistanne sisällä tämän sanonnan?

On monia sieluja, jotka sanovat, etteivät he ole henkisen kommunikoinnin arvoisia. Margaret, kanavani, tunsi näin monta vuotta, koska hänellä oli hyvin alhainen mielipide itsestään. Tietysti näin ei enää ole - autoimme häntä muuttamaan sen. Opetuksemme auttoivat häntä sekä se työ, mitä hän teki itsensä kanssa. Mutta kerron teille, ettei ketään sielua käännetä pois. Olette kaikki erityisiä meille ja haluamme auttaa teitä, mutta teidän oltava valmiita tulemaan puolitiehen vastaan.

Kokeilkaa sitä ja katsokaa, mitä tapahtuu. Jos se toimii teillä, kertokaa toisille tästä. Kirjoittakaa minulle näillä nettisivuilla. Olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksistanne. Tiedän, että on monia sieluja, jotka pystyvät saamaan apua.

Maitreya

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< Prev