HomeViestejäMargaret McElroyViestejä Maitreyalta 21.6. - 5.7.2010

Viestejä Maitreyalta 21.6. - 5.7.2010

VIESTEJÄ

Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (www.maitreya-edu.org)
21.6. - 5.7.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kaikilla on sydän

Kaikilla on sydän, heidän vain täytyy oppia käyttämään sitä. Sydän on tärkein ihmisen osa. Siellä rakkaus luodaan, tallennetaan ja käytetään. Silloin kun sydän on täynnä vihaa, katkeruutta, pelkoa, epäilyä ja epävarmuutta, se on suljettu. Se ei voi säteillä universumin rakkautta - Jumalan tai Perimmäisen olennon rakkautta. Silloin kun sydän on suljettu, se ei voi säteillä rakkautta, muttei myöskään tuntea rakkautta. Ikään kuin este pysäyttää rakkauden sisääntulemisen. Monet henkiset ihmiset väittävät, että heillä on avoin sydänchakra, kuitenkin he ovat yleensä niitä, joilla se on suljettu. He puhuvat pahaa muista, saarnaavat negatiivisia sanoja ja heillä on pelkoa sydämessään. Huomatkaa, että sanoin monet, en kaikki! On monia henkisiä sieluja, joilla on kaunis sydän ja mieli. Heidän ensisijainen huolenaiheensa on rakkaus eikä mikään muu - palvella ihmisiä rakkaudessa.

Jos maatason on tarkoitus muuttua, se ei voi muuttua ihmisten saarnaamisesta. Sen on tultava oppimisesta käyttämään sydäntä, sielun ja Jumalan tai Perimmäisen olennon rakkautta. Jokainen sielu on oikeutettu tähän rakkauteen. Se on kaikkien ulottuvilla, mutta vain harvat osaavat kokea sen. Sitten kun he oppivat, he kokevat autuutta ja rauhaa, joka ylittää ymmärryksen.

Maitreya

Muiden huomioon ottaminen

Otatteko muut huomioon? Sallitteko muiden ihmisten tehdä virheensä ja oppia tai kasvaa? Vai puututteko asiaan, kerrotte heidän tekevän väärin ja yritätte suostutella heitä muuten?

Tänä päivänä on hyvin paljon manipulointia maatasolla - sieluja jotka luulevat tietävänsä parhaiten toisista. Kuitenkin jokaisella sielulla on oma polkunsa, oma värähtelynsä, omat ideansa ja oma sisäinen tietämyksensä, mitä tehdä. Jos he seuraavat tätä intuitiota, heitä johdetaan ja opastetaan elämässä matkan jokaisella askeleella täyttämään kohtalonsa ja tekemään elämästä täyttymyksellistä.

Ihmisillä on tapana puuttua toisten elämään, tuntea, että he tietävät, mikä on kaikille parasta. He eivät tiedä. Vain jokainen sielu tietää itse, mikä on parasta sille. Toisten huomioon ottaminen merkitsee olemista puuttumatta toisten elämään, uskomusjärjestelmään tai uskoon.

On vaikeaa nähdä kanssasielun kärsivän. Sydän huutaa halua auttaa, mutta vain tuskan ja kärsimyksen kautta voi todella oppia. Ihmiset sanovat: "Miksi meidän on käytävä läpi tuskaa ja kärsimystä? Miksi Jumala haluaisi tätä?" Jumala ei halua sitä eikä Jumalan energia valitse sitä teille. Te valitsitte ennen syntymäänne tavan - joko kovan tai helpon - millä kasvatte ja tulette korkeammaksi energiaksi.

Maataso on se helvetti, josta kristityt puhuvat. Taivas on henkitaso. Täällä maatasolla voitte työstää karmaa, kohottaa värähtelyänne ja tulla valaistuneeksi olennoksi. Te valitsette (sieluna) tulevanne tänne. Elämäntehtävänne, oppituntinne ja entiset virheenne voidaan kaikki selvittää täällä ja ne voidaan löytää astrologisesta kartastanne. Tämän avaimen kera teillä on tilaisuus siirtyä eteenpäin, tulla siksi valaistuneeksi olennoksi, mikä haluaisitte olla.

Maataso antaa myös itsen. Tämä on kristinuskon paholainen/saatana. Tämä energia - sillä se on energia sisällänne - tekee kaiken vallassaan olevan estääkseen teitä siirtymästä eteenpäin. Kyse on periaatteessa taistelusta itsen ja korkeamman itsen välillä, mikä on jumalainen osanne. Silloin kun ette ota huomioon toisia, ette salli sielun kasvaa. Käytännössä vaikutatte heidän elämänpolkuunsa päätöksillänne. Antakaa jokaisen sielun tehdä omat päätöksensä.

Maitreya

Täydentävä lääketiede

Jos on onnellinen ja tyytyväinen elämässään ja täysin rauhassa itsensä kanssa, niin ei pitäisi olla mitään sairautta. Sairaus tulee epämukavuudesta itsensä kanssa. Paljon on kirjoitettu täydentävästä lääketieteestä ja siitä, miten sitä pitäisi käyttää. Monet sielut uskovat, että tällainen lääketiede on ainoa käytettäväksi kelpaava ja teilaavat lääketieteen käyttämisen. Se täydentävä lääketiede mistä kommunikoin, sisältää sellaisia asioita, kuin kukkatipat, jakokivieliksiirit, eteeriset öljyt ja henkinen parannus kaikissa muodoissaan. On myös sellaisia menetelmiä kuin refleksologia, shiatsu ja hieronta. Tänä päivänä on hyvin monenlaista vaihtoehtolääketiedettä ja niillä kaikilla on oma osansa esitettävänä parantamisessa. Mutta ne eivät ole koko vastaus. Ne eivät voi esim. parantaa katkennutta luuta. Vain lääkäri voi tehdä sen kunnon työkaluilla ja välineillä.

Täydentävä lääketiede voi auttaa teitä paranemaan nopeammin ja se voi myös auttaa parantamaan henkisen ja fyysisen kehon. Muistan monta maan vuotta sitten, kun kanavani tytär sai erittäin harvinaisen sairauden nimeltään Sudekin atrofia. Hänen tyttärensä oli saanut sairauden, jota oli yleensä vain iältään 80-90-vuotiailla naisilla. Kanavani oli järkyttynyt, koska tyttären lääketieteellinen diagnoosi ei ollut hyvä. Hän alkoi saada lääketieteellistä apua, mutta me henkiulottuvuuksissa painotimme kanavalleni, että pitäisi kokeilla myös kalsiumtabletteja. Koska sairaus oli luissa, ehdotimme myös akupainantaa. Perinteisen ja täydentävän lääketieteen yhdistelmällä kanavani tytär oli pian kunnossa eikä sairaus ole uusiutunut sen koommin.

Kunnon ruokavalio, onnellinen elämä ja sisäinen tyytyväisyys ovat kaikki hyvän terveyden -jatkuvan hyvän terveyden - edellytyksiä. Jos sairaus sitä vaatii, apua pitäisi etsiä lääketieteen ammattilaiselta. Kuitenkin uskomme, että koska kyse on teidän kehostanne, teidän pitäisi pystyä sanomaan, mitä tehdä tai nauttia tai mihin osallistua. Jos intuitionne kertoo, ettei tietty lääke tai hoitotoimenpide ei ole hyväksi teille, niin teillä pitäisi olla vapaus kieltäytyä siitä. Hyvin monet sielut eivät puhu suoraan lääketieteen ollessa kyseessä. Usein he antavat oman voimansa ihmiselle, jonka he ovat vasta tavanneet tai tunteet vain lyhyen ajan. Kyse on teidän kehostanne, teidän elämästänne ja teidän pitäisi sanella, mitä sille tapahtuu. Älkää pelätkö esittää kysymyksiä lääketieteen ammattilaiseltanne.

Jos olette sairas, niin etsikää täydentävän lääketieteen apua, sillä tämä auttaa teitä henkisellä tasolla. Olette muutakin kuin fyysinen keho. Jos ihmiset ymmärtäisivät tämän, niin maatasolla olisi paljon vähemmän sairaita ihmisiä.

Maitreya

Lapset

Lapset ovat vain hoidossanne. He valitsivat teidät vanhemmikseen niiden oppituntien vuoksi, joita autatte heitä oppimaan. Usein olette katalyytti heidän kokemuksilleen. Monet lapset ovat pieniä aikuisia, vaikka he ovat hyvin nuoria. Ihmiset sanovat heitä "vanhoiksi sieluiksi" tai heidän "olleen täällä aiemminkin". Varhaisella iällä (riippuen lapsesta) heitä pitäisi kannustaa tekemään kaikki itse. Hyvin monet vanhemmat yrittävät tehdä kaiken lastensa puolesta, kenties koska heidän oma lapsuutensa oli hyvin kovaa ja he haluavat auttaa omaa lastaan välttämään sellaisen elämän. Kuitenkin autettaessa lasta tekemään jotain, minkä hän voi tehdä itse, pysäytetään tuon lapsen kasvu.

Jokainen sielu tulee inkarnaatioon oppimaan taitoja, joita he tarvitsevat kasvaakseen. Usein vanhemmat ajattelevat, että koska nämä ovat lapsia, he tarvitsevat vanhempien opastusta. Kyllä, he tarvitsevat. Mutta lapsien tarvitsee oppia omista kokemuksistaan, ei vanhempiensa kokemuksista. Lapset ovat sitkeämpiä kuin aikuiset. He pystyvät selviytymään hyvin vaikeissa olosuhteissa, koska heillä ei ole mitään muuta, mitä vasten arvostella tilannetta. Heille vaikeat olosuhteet ovat normaaleja. Vain aikuiset sanovat: "Et voi tehdä sitä", ja niin tekemällä he estävät lapsen oppimisen tuosta toiminnasta.

Minulta kysyttiin kerran, milloin lapsen pitäisi aloittaa omien päätöstensä tekeminen ja kerroin tälle sielulle: "Lapsen pitäisi aloittaa omien päätöstensä tekeminen 5-vuotiaana." Näin tekemällä hän voi valita oman elämänsä, ei vanhempiensa valitsemaa. Hyvin monet lapset työnnetään tekemään asioita, joita he eivät halua tehdä, koska "äiti tai isä halusi minun tekevän niin". Jokainen lapsi on ohjelmoitu astrologisesti etsimään omat oppituntinsa ja täyttämään oman kohtalonsa. Aikuiset estävät sitä tapahtumasta. Jos lapsen sallitaan mennä virran mukana, häntä johdetaan ja opastetaan sinne, minne hänen täytyy mennä - oikeat olosuhteet tulevat hänen luokseen tekemään mahdolliseksi kohtalon täyttämisen. Jos te aikuisena estätte sitä tapahtumasta, estätte lapsenne kasvamisen.

Antakaa lapsenne mennä katsomaan tuo sielun kehitys. Tämä ei merkitse, ettei kotona pitäisi olla kuria tai sääntöjä. Ne ovat hyvin tärkeitä, mutta jokaisen lapsen pitäisi sallia valita oma kohtalonsa ja miten hän sen täyttää.

Maitreya

Itsenäisyys

Ihmiskunnan on aika oppia, että jokainen teistä voi tehdä itsensä riippumattomaksi kaikista tai kaikesta ja näin tehdessänne voitte myös kohottaa värähtelyänne henkisesti.

Jokaisella sielulla joka tulee maatasolle inkarnaatioon, on jokin taito ja kyky käyttää tuota taitoa edistyäkseen ja voidakseen hyvin. Monet sielut eivät kuitenkaan ole tietoisia tuosta taidosta ja he käyttävät paljon aikaa ollen riippuvainen valtion taloudellisesta avusta. Yhdenkään sielun ei pitäisi tarvita olla riippuvainen avustuksista elääkseen. Yhdenkään sielun ei pitäisi tarvita nukkua pahvilaatikossa tai kadulla rääsyjen alla. Jokaisella sielulla on sisällään taito luoda upea ja varma taloudellinen tulevaisuus itselleen, jos hän vain tietäsi miten.

Yhteiskunta maan päällä on luonut tilanteen, missä ne jotka tekevät työtä, maksavat (verojen kautta) niiden tuloista, jotka eivät tee työtä. Niiden itsetunto joilla ei ole tuloja, vajoaa syvemmälle ja syvemmälle, ja he jäävät kiinni hämähäkinverkkoon, minkä valtio on luonut. Tuo tulo on tavallisesti minimaalinen ja suunniteltu antamaan vain välttämättömyydet. Perheet ja yksilöt jotka käyttävät tilaisuuden elää sillä tavalla, havaitsevat tavallisesti hyvin vaikeaksi paeta siitä ja näin malli on luotu.

Jokainen sielu on jonkin arvoinen ja jokaisella sielulla on jonkinlainen taito. Kukaan sielu ei tule koskaan ilman jotain taitoa. On kuitenkin vaikeaa löytää tuo taito koulutusjärjestelmässä, mikä kannustaa vain akateemisia. On monia sieluja, jotka eivät ole akateemisia, ja heidät saadaan tuntemaan alemmuutta sen vuoksi. He jättävät koulun tuntien olevansa luusereita, toivottomia eikä heillä ole tulevaisuutta. Jokaisella sielulla on tulevaisuus ja jokaisella sielulla on jokin taito. Kun tuo taito löytyy, hän voi avata täysin uuden oven itselleen.

Intuition käyttöön ei rohkaista tänä päivänä ja kuitenkin se voi olla suurin apu sielulle oman polkunsa ja taitonsa löytämisessä. Koulutusjärjestelmässä ei ole ketään henkisiä ihmisiä auttamassa sieluja virittymään akaasiseen tiedostoonsa ja löytämään oman elämäntarkoituksensa. Vuosia sitten shamaani, kylän viisas mies tai nainen, pappi tai papitar teki tätä.

Henkisyydessä ei ole kyse toisten pakottamisesta uskomaan Jumalaan eikä olemisesta pyhä tai uskonnollinen. Siinä on kyse olemisesta yhtä Jumalsielun kanssa ja sallimisesta niiden, joilla on henkisen ulottuvuuden lahja - näkijät, ennustajat, henkisesti selvänäköiset jne. - opastaa omaan kohtaloon, näyttää tie omaan taitoon ja tulevaisuuteen. Voi, jos näin olisi, yksikään sielu ei eläisi valtion avustuksella.

Niin kauan kun valtio antaa elannon ihmisille, nuo sielut ottavat, mitä annetaan. Kun valtio pakottaa käyttämään omia taitojaan olemalla antamatta apua, niin tuo sielu voi saavuttaa kohtalonsa. Löytäkää taitonne ja löydätte kohtalonne. Kun löydätte kohtalonne, löydätte onnellisuuden ja aloitatte uuden elämän, jos sallitte itsenne siirtyä kohti tuota kohtaloa.

Silloin ette ole enää riippuvainen toisista tuloissanne.

Maitreya

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >