HomeViestejäMargaret McElroyViestejä Maitreyalta 11. - 20.8.2010

Viestejä Maitreyalta 11. - 20.8.2010

VIESTEJÄ

Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (www.maitreya-edu.org)
11. - 20.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kauneus

Olen maininnut monissa kommunikoinneissani, että jokaisella ihmisellä on erilainen värähtely. Kirjoitan nyt kauneudesta ja siitä, että se on sisästä eikä ulkoista. Monet sielut ovat maatasolla huolestuneita kauneudestaan - onko heillä oikeanlainen keho, kaunis vartalo, liian monia kasvojen juonteita jne. - ja tämä pätee yhtä lailla miehiin ja naisiin. He eivät pysty usein näkemään sisäistä kauneutta, sielun kauneutta.

Silloin kun olette rauhassa ja tyytyväinen itseenne, niin ette huolestuta itseänne maallisella ajattelulla. Keho joka teillä on, on vain lainaa tätä elämää varten, ja olette valinneet sen. Kehonne, kasvojenne ja ulkoisen olemuksenne muoto johtuu monien perheenjäsentenne geneettisestä ohjelmoinnista. Sielunne ei kuitenkaan ole geneettinen, vaan omanne - se on luotu omista oppitunneistanne, kokemuksistanne ja kasvustanne henkiulottuvuuksissa. Silloin kun sielunne on rauhassa, te olette rauhassa. Tämä ilmentyy kauniina hehkuna kehon ympärillä. Energianne on kultaista - sillä ei ole merkitystä, miltä "näytätte". Ne jotka katsovat teitä, näkevät Jumalan kasvot.

Kanavani, Margaret, oli usein epätoivoinen, koska hänellä oli ylipainoa. Hän oli kerran hyvin laiha, mutta aikuistuessa hänen painonsa lisääntyi. Olen kertonut hänelle, ettei hän voisi ottaa vastaan henkimaailman energiaa, jos hänellä ei olisi jotain suojausmenetelmää. Onneksi värähtelynsä noustessa hän on päästänyt irti tarpeesta olla "kaunis" ulkoisesti ja hänestä on tullut kaunis sisäisesti.

Mitä enemmän avaudutte rakkaudelle ja jumalaiselle energialle ja mitä enemmän käsittelette tukoksianne ja pelkojanne, sitä enemmän teistä tulee kaunis kanava jumalaiselle valolle - tuolle Jumalan tai jumalaisen sielun kultaiselle ja kauniille valolle. Kauneus säteilee silloin sisältä. Ulkoinen osanne ei näy kauniin sisäisen kuvan vuoksi. Kaikki jotka tulevat energiaanne, näkevät tuon kauneuden ja lakkaavat katsomasta ulkoisesti. He eivät näe koukkunokkaanne, kehonne ylimääräistä painoa, läikkiänne ja vikojanne, kuten niistä ajattelette. He näkevät vain jumalaisen sielun tai Jumalan kauneuden. Kauneuden halu on itsen halua. Kun ohitatte tuon halun, kun korkeampi itse on saavutettu omien rajoitustenne - tukosten, pelkojen, halujen, epäilysten, epävarmuuksien - käsittelemisen kautta, niin voitte loistaa sisältä ja kaikki mitä loistatte, on kaunista, kultaista valoa, mistä tulee sitten säteilyä.

Kauneus ei ole ulkopuolella. Vain itse näkee niin ja valittaa. Kauneus on sisäistä ja silloin kun sen sallitaan säteillä ja tulla esiin, siitä voi tulla kaunista energiaa kaikkien muiden nähtäväksi ja peilattavaksi.

Maitreya

Nyt I

Minulta kysytään usein tiettyjä asioita siitä, mitä maatasolla kutsutaan menneisyydeksi, ja mitä tehdä asioille, joista on kauan sitten tullut historiaa - sellaisena kuin tunnette sen. Usein pidättäydyn vastaamasta näihin kysymyksiin, koska ne käsittelevät jotain, mikä on ollut ja mennyt. Mestarien tarkoitus on opettaa ihmisiä elämään nykyhetkessä, olemaan ajattelematta mennyttä tai tulevaa sellaisina, kuin ne maatasolla tunnetaan. Nyt-hetki on kaikki, mitä on.

Jos ette pysty elämään nyt, niin ette elä hetkessä. Yksi kanavani asiakkaista sanoi, että hänen on vaikeaa ymmärtää nyt-hetkeä. Margaret selitti, että hän elää nyt eikä pengo menneisyyttä, koska se on ollut ja mennyt ja että hän suunnittelee tulevaisuutta. Asiakas sanoi, että jos Margaret suunnittelee tulevaisuutta, niin hän ei varmaankaan elä nyt-hetkessä. Se oli erittäin hyvä kysymys ja tarvitsee selitystä.

Margaret kyllä elää nyt-hetkessä. Olemme kouluttaneet hänet siihen. Hän ei kuitenkaan anna tilaisuuksien, joita tulee hänen tielleen, luiskahtaa käsistä. Yksi tällainen tilaisuus tuli hiljattain, kun hänelle tarjottiin vähennystä loppuvuoden lentomaksuista. Hän olisi voinut sanoa: "Ei kiitos, elän nykyhetkessä ja käsittelen lentomaksuni, kun sen aika tulee", mutta hän ei tehnyt niin. Hän tarkasteli alennusta siunauksena henkiulottuvuuksista ja otti sen.

Elämällä nyt annatte siunausten tulla luoksenne. Seuraatte intuitiotanne ja sitä suuntaa, minkä se suojelijasielunne antaa, joka on vastuussa elämästänne tässä inkarnaatiossa. Margaret kyllä elää nyt-hetkessä, mutta hän kuuntelee myös sitä ääntä, jonka hän tietää (kuunneltuaan yli 20 vuotta) olevan aina oikeassa ja haluavan auttaa häntä. Monta vuotta sitten tämä ääni kertoi hänelle, että puolen vuoden kuluessa hän matkustaisi taas kerran USA:han ja Englantiin. Tämän tietäen hän alkoi valmistautua matkaan. Koska näin oli tarkoitus olla, kaikki loksahti kohdalleen - myös alennus matkakustannuksista. Hän ei kantanut huolta mistään, vain hyväksyi, että kaikki loksahtaisi paikoilleen - ja niin tapahtui.

Nyt on ainoa paikka olla, koska eletään hetkessä. Myös ne sanat jotka kirjoitin muutama lause sitten, ovat nyt poissa. Eläessään nyt-hetkessä on tietoinen vain tästä hetkestä. Millään muulla ei ole merkitystä. Vaatii paljon harjoitusta muuttaa vanha ehdollistuminen, että eletään menneisyydessä, nykyisyydessä ja huolehditaan tulevaisuudesta. Kuitenkin kun alatte muuttaa ajatteluanne ja hyväksytte nyt-hetken, niin mikään ei voi mennä pieleen, koska sallitte kohtalonne tulla luoksenne. Ei ole mitään vaikeuksia. Olette vain nyt, hetkessä, ilman pelkoa, huolta, epäilyä, kateutta, ahneutta tai muuta tunnetta. Koette vain nyt-hetken koko loistossaan. Sen tekeminen on perimmäinen kokemus.

Maitreya

Nyt II

Kysymys: Hei. Luin vastikään yhden viimeisimmistä uutiskirjeistänne, joka käsitteli masennusta. Tämä viesti oli erittäin hyödyllinen minulle. Kiitos. Artikkelissa ohjeistitte meitä - jos ymmärsin oikein - sallimaan itsemme tuntea voidaksemme puhdistaa pois menneet loukkaukset, tuskat jne. Kuitenkin nykyään puhutaan paljon "elämisestä läsnä olevassa hetkessä". Tunsin ennen surua, itkin ja sitten tuntui taas paremmalta. Nyt yritän pysyä läsnä olevassa hetkessä työntämällä pois surulliset tai tuskalliset muistot, jotka aiheuttavat masennusta. Kenties en ymmärrä hetkessä elämisen käsitettä, joten kommentoisitteko, miten voimme tuntea tuskamme jne. ja silti elää läsnä olevassa hetkessä, jos se on mahdollista? Kiitos.

Vastaus: Elämällä nyt ei huolehdita tulevaisuudesta tai eletä menneisyydessä. Silloin kun eletään nyt-hetkessä, annetaan keholle lupa vapauttaa paljon tukahdutettuja tunteita. Tämä tunnetaan usein masennuksena. Kun ne tulevat pintaan, pitäisi päästää niistä irti. Jos yritetään välttää niitä - mitä tehtäisiin, jos ei oltaisi nyt-hetkessä - niin ne tulevat myöhemmin pintaan puhdistettaviksi. Silloin kun ei eletä nyt, niin huolehditaan monista menneistä ja tulevista asioista. Jos ollaan nyt-hetkessä, niin huolehditaan vain nyt-hetkestä. Voidaan suunnitella tulevaisuutta, mutta sitten annetaan tulevaisuuden tapahtua sen sijaan, että pannaan se tapahtumaan. Sitä ei ole helppoa selittää, se on paljon parempi näyttää toteen.

Useimmilla sieluilla on masennusta eivätkä he tiedä miksi. Vain olemalla hiljaa ja elämällä nyt-hetkessä - huolehtimatta mistään muusta kuin tuosta ajanhetkestä - voidaan sallia kaiken sen tulla pintaan, mikä on haudattu syvälle sisään. Kun näin tehdään, kerros toisensa jälkeen voidaan vapauttaa, koska mikään ei estä sitä. Sielu elää vain hetkessä. Sillä on täydellinen luottamus, että kaikki sen tarpeet tyydytetään. Sillä ei ole pelkoa, epäilyä tai epävarmuutta. Se on yhtä jumaluuden kanssa. Vapaana huolesta ja huolehtimisesta se voi päästää irti kaikesta, mitä on haudattuna sisään - usein monista aiemmista inkarnaatioista. Kun puhdistetaan pois syvälle haudatut tunteet ja tuntemukset, niin tullaan intuitiivisemmaksi ja herkemmäksi henkimaailmalle ja sen energialle.

Maitreya

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >