HomeViestejäEmmanuel DagherSyyskuu 2021 - Syyskuun 2021 energiaennuste - jumalainen yhdistyminen

Syyskuu 2021 - Syyskuun 2021 energiaennuste - jumalainen yhdistyminen

SYYSKUUN 2021 ENERGIAENNUSTE – JUMALAINEN YHDISTYMINEN

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Syyskuu 2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei, uskomaton ystävä. Tähän saakka koko vuosi on ollut suuren henkilökohtaisen kasvun, parantumisen ja laajentumisen aikaa – ja olet ehkä huomannut, ettei ole ollut paljon luppoaikaa levätä kaikesta siitä!

Syyskuu antaa meille tilaisuuden tasata hengityksemme ja sallii sen suuren laajentumisen integroitua, jota meissä nyt tapahtuu.

Vaikka on paljon intensiivisyyttä kaiken sen henkilökohtaisen ja globaalin laajentumisen myötä, jota olemme kokeneet, se kaikki tulee auttamaan meitä tarttumaan, ratkaisemaan ja parantamaan monia perusvääristymiä, joita olemme käsitelleet tietoisuudessamme.  Emme ole parantaneet ainoastaan itseämme tällä tavalla, vaan myös esi-isiämme.

Monet ihmiset ovat raportoineet uupumuksesta ja tavallista suuremmasta herkkyydestä. Jos koet tätä, käytä sitä palautteena hoivata itseäsi, ladata akkujasi ja olla ekstraystävällinen ja -kärsivällinen itsesi ja muiden kanssa.

Onko aika myös tuntunut nopeutuvan? Jos on, et ole yksin!

Kun aika nopeutuu, kuten on tapahtunut, isoja henkilökohtaisia ja globaaleja muutoksia ilmaantuu. Riippumatta siitä, miltä nämä muutokset näyttävät pinnalla, ne on suunniteltu ravistelemaan vallitsevaa tilaa ja laajentamaan meidät ulos tiedostamattomista selviytymispohjaisista tavoista, kaavoista ja rakenteista.

Vaikka saattaa näyttää siltä, että kaikki hajoaa ympäri maailmaa tai myös omassa elämässämme, halkeamat joita tehdään, sallivat valon tunkeutua kaiken elämän tietoisuuteen, tällä planeetalla ja sen ulkopuolella.

Tietoisuuden venyttäminen jota nyt tapahtuu, auttaa meitä muuttamaan ydinprioriteettimme ja olemistapamme, tekemään perustaa paljon rauhallisemman, rakastavamman ja sydänkeskeisemmän todellisuuden kehittymiseksi kaikelle elämälle tällä planeetalla.

Osittain se, että näemme näitä muutoksia tapahtuvan nyt hyvin nopeasti, johtuu jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden tasapainottumisesta kaikissa elävissä olennoissa.

Ota hetki ja pohdi, mitä nyt tapahtuu, ja huomaat, että melkein kaikkialla maailmassa pelkopohjaiset kontrollirakenteet haastetaan täysin ja tuodaan valokeilaan, enemmän kuin koskaan ennen.

Järjestelmiä jotka kannattavat pelolla kontrollointia ja jotka edistävät vielä erillisyyttä ryhmien ja yksilöjen välillä, pyydetään "alkemisoitumaan" uusiksi järjestelmiksi – sellaisiksi jotka toimivat koko ihmiskunnan ja Maan hyväksi.

Nämä uudet järjestelmät merkitsevät uskomatonta siirtymistä rauhaan, hyvinvointiin, rehellisyyteen, myötätuntoon, reiluuteen, tasavertaisuuteen ja vaurauteen kaikille.

Koska tietyt rakenteet ovat olleet kontrollissa hyvin pitkään, tietysti ne ovat hyvin vastahakoisia päästämään irti kontrollistaan. Se on tämänhetkinen kampanja, jonka näemme projisoitavan ihmisiin. Se on viimeinen epätoivoinen yritys pikkuruiselta ryhmältä, joka haluaa pitää kollektiivin pelossa niillä elämän alueilla, joilla ihmiset ovat altteimpia antamaan voimansa pois. Tuo prosessi ei kuitenkaan voi jatkua enää pidempään. Nyt vaatii yksinkertaisesti liian paljon energiaa mennä universumin luonnollista heräämissykliä ja tämänhetkistä virtaa vastaan. Heidän vastarintansa tekee liian vaikeaksi jatkaa sitä.

Miten pääsimme tähän?

Aioneita sitten Maa oli rauhallinen, globaali yhteiskunta. Ihmiset, eläimet, kasvit ja Maa – kaikki – elivät rauhassa rinnakkain. Elämän perusta oli rakkaus, ykseys, rehellisyys, kunnioitus ja toistensa palveleminen. Ihmiset kunnioittivat yhtä lailla jumalaista feminiinisyyttä ja jumalaista maskuliinisuutta. Mikään ei ollut parempi tai huonompi kuin jokin muu.

Ajan kuluessa tästä täydellisestä tasapainosta päästettiin irti ja se unohdettiin. Ihmiset alkoivat lisääntyvässä määrin irrota todellisesta identiteetistään. He kadottivat yhteyden Maahan ja toisiinsa. Ihmistietoisuus putosi korkeammista ulottuvuuksista hyvin alhaiseen kolmanteen ulottuvuuteen.

Vuodet jotka seurasivat tätä putoamista armosta kolmannen ulottuvuuden tiheyteen, on alettu tuntea suurena muistamattomuuden aikana. Tämä oli alku sille, että ihmiset unohtivat kantavansa Lähteen jumalaista temppeliä sisällään.

Kun he omaksuivat kolmannen ulottuvuuden perspektiivin, he jäivät aina vain enemmän kiinni pelkoon, kontrollointiin ja erillisyyteen. Elämässä ei ollut enää kyse iloisesta ja tietoisesta luomisesta. Se alkoi keskittyä selviytymiseen.

Aloimme myös muodostaa matalavärähteisiä ajatuksia feminiini- ja maskuliinienergioista. Aloimme nähdä ne erillisinä ja jopa toisilleen vastakkaisina. Maskuliinisuus alettiin nähdä kontrollointina, manipulointina, ahneutena ja kilpailuna, joka loi globaalin "me vastaan he" -mentaliteetin.

Ihmiset alkoivat yliarvostaa maskuliinienergian ilmaisumuotoja ja ulkoista saavuttamista, kuten taistelujen ja kilpailujen voittaminen sekä metsästys, omistaminen, klaaniuskollisuus, fyysinen vahvuus ja aggressiivisuus.

Samaan aikaan näimme feminiinienergian huonompana kuin ulkoinen vahvuus, toiminta ja kontrolli. Näimme feminiinisyyden heikkoutena ja että melkein kaikki naiset oli tehty alistamista ja alamaisuutta varten – hiljaa tottelemisen elämää varten.

Maskuliinisuuden ja feminiinisyyden täydellinen integroituminen menetettiin, kun sallimme maskuliinienergian alemman, tiheän puolen kontrolloida kaikkea. Se teki säännöt talousjärjestelmiin, hallituksiin, koulutukseen ja uskontoihin. Se kontrolloi myös ajatteluamme ja tekojamme yksilöinä.

Kuitenkin kaikki tämä oli pelkästään osa roolia, jonka olimme luoneet itsellemme sitä varten, mitä tahansa lopulta oppisimme ja saisimme tämän pelin pelaamisesta, jossa unohdamme todellisen itsemme.

Koska riippumatta siitä, miten syvälle näytimme putoavan erillisyyteen ja kaksinaisuuteen, osa meistä – Henkemme – ei koskaan unohtanut, kuka olemme. Henki tiesi, että lopulta, elämien ja kokemusten myötä, hankkisimme kaiken sen oppimisen ja korkeamman viisauden, mitä olimme päättäneet oppia, ja muistaisimme taas kerran jumaluutemme.

Ja muutaman viime vuosikymmenen aikana on tapahtunut laajamittaista parantumista.

Olemme vakaasti päästäneet irti vanhasta ja vanhentuneesta uskosta erillisyyteen ja feminiini- ja maskuliinienergioiden eriarvoisuuteen.

Näemme vielä suuremman päivityksen – massiivisen muutoksen kollektiivitietoisuudessa. Runsaasti ihmisiä ympäri maailmaa ovat nyt muistamassa ja ankkuroimassa maskuliini- ja feminiinienergioiden korkeimmat aspektit elämän joka alueelle.

Jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden yhdistyminen

Siis ottaen huomioon kaiken tämän, missä olemme nyt? Siihen vastaamiseksi on tärkeää olla suuren kuvan ymmärrys siitä, mitä tapahtuu elämässämme ja maailmassa.

Voimme aloittaa pohtimalla, mitä jumalainen feminiinisyys ja jumalainen maskuliinisuus itse asiassa ovat.

Jumalainen feminiinisyys on Luoja-aspekti, joka ankkuroi jumaluuden ja tietoisuuden kipinän kaikkeen elämään. Tietoisuus kommunikoi luovuuden, kekseliäisyyden, vahvuuden, tiedostamisen, henkisyyden, rakkauden, kauneuden, ilmentämisen, yhteyden ja myötätunnon kautta.

Jumalainen maskuliinisuus on Luoja-aspekti, joka toteuttaa jumalaisen feminiinisyyden korkeampaa suunnitelmaa, aikomuksen ja toiminnan kautta.

Kun feminiini- ja maskuliinienergiat toimivat vaivattomasti yhteistyössä, ne tuovat koko jumaluuden muotoon.

Miten tahansa näet tai koet sen tällä hetkellä, tiedä, että se mitä tapahtuu sisälläsi ja ympäri maailmaa, on suuren muistamattomuuden aikajanan loppuunsaattamista.

Uusi aikajana on nyt tulossa esiin, ja se heijastaa jumalaista muistamisen aikaa.

Jumalaiset feminiini- ja maskuliinienergiat heräävät ihmiskunnan tietoisuudessa ja sen ulkopuolella, yhdistyen täydelliseen yhteisvirtaan.

Niin haastavalta kuin voi tuntuakin toisinaan, koemme kaikki tällä hetkellä jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden tasapainottumista tavalla, joka parantaa jokaista elävää olentoa ydintasolla.

Kollektiivisesti ihmiskunta on määrännyt, että jumalainen feminiinisyys herätetään täysin, vapautetaan, sitä kunnioitetaan ja juhlitaan koko elämässä. Ja suuri äiti meidän jokaisen sisällä ei ole ainoastaan kuullut tätä pyyntöä, vaan se myös vastaa siihen.

Jumalainen feminiinisyys hengittää elämän taas ihmiskunnan tietoisuuteen, mikä tuo uuden sydänkeskeisen todellisuuden kaikkien ulottuville.

Sen tuloksena myös henkilökohtaiset prioriteettimme muuttuvat. Monet tuntevat suurta vetoa tarkoituksensa uudelleenmäärittelemiseen elämässä. He eivät enää tyydy elämään, joka ei tuo heille iloa ja tyydytystä.

On totta, että tällainen sisäinen uudelleenkalibrointi, joka aloittaa sisäisen tarkoituksemme heräämisen, voi tuntua paljolta toisinaan, joten on tärkeää olla lempeä itsellemme.

Kuitenkin tämä suuri sisäinen muutos merkitsee, että jokainen ihminen näkee selvästi sen polun, jolle hänen täytyy lähteä luodakseen elämän, joka on enemmän linjassa hänen aidon tarkoituksensa kanssa.

Maskuliinisuuden parantaminen

Monia ihmisiä jotka ovat tottuneet ilmentämään sangen monia ei-tietoisia maskuliiniominaisuuksia, tönitään nopeasti siirtymään pois pelkopohjaisista tavoistaan ja menetelmistään.

Tästä syystä näemme kollektiivisesti niiden rakenteiden "Ave Maria" -yrityksen, jotka henkivät ei-tietoisia maskuliiniominaisuuksia, kun ne yrittävät pitää edelleen kiinni vanhoista, kontrolloivista ja pelkopohjaisista menetelmistä.

Joistakin ihmisistä on vaikeaa siirtyä pois ei-tietoisesta maskuliini-identiteetistään, koska he elävät vielä melkein täysin mielen ja egon selviytymisrakenteissa.

Kuitenkin lisääntyvä määrä ihmisiä ja rakenteita reagoi niihin energioihin, joita virtaa nyt voimakkaasti ympäri Maata. He avautuvat intuitiolle, sydänpohjaisille oivalluksille ja motivaatioille ja kyvylle hoivata ja palvella maailmaa ja toisiaan.

Tämänhetkiset muutokset antavat ihmisille mahdollisuuden syleillä ja rakastaa sisäistä jumalaista feminiinisyyttään ja yhdistyä siihen tavalla, joka auttaa heitä vapautumaan maskuliinisuuden ei-tietoisista aspekteista ja hyväksymään taas kerran maskuliinisuuden jumalaisen suunnitelman.

Jumalainen maskuliinisuus elää täysin tasapainossa jumalaisen feminiinisyyden kanssa. Se arvostaa kaikkea elämää tasa-arvoisesti ja toimii sydämestä käsin.

Vaikka ihmiset ovat sallineet ei-tietoisen maskuliinisuuden vaikuttaa hyvinvointinsa aiemmin, he huomaavat nyt, että monilla elämän alueilla – avioliitto, ystävyyssuhteet tai työpaikka – he eivät enää siedä ei-tietoista ja epäystävällistä käyttäytymistä.

He puolustavat itseään, puhuvat sydämestä käsin ja astuvat todellisen, tasapainoisen ja aidon itsensä voimaan. Tämä on parantumista, ja tämä on valintamme astua vapauteen!

Joillakin saattaa olla sisäistä kamppailua yrittäessään hyväksyä enemmän tämän vapauden ja tasapainottaa jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden.

Itsemme ilmaiseminen tanssin, taiteen tai musiikin kautta, hiljaisen ajan viettäminen enemmän Äiti Maan kanssa tai vapaaehtoistyön tekeminen lasten tai eläinten parissa, ovat kaikki upeita tapoja auttaa itseämme uuden sisäisen vapauden ja tasapainon integroinnissa.

On myös erittäin tärkeää hoivata fyysistä, tunne- ja mentaalikehoamme tällä hetkellä, jotta voimme helpommin ratsastaa tällä tasapainotus- ja parannusaallolla.

Jokaisella meistä on oma ainutlaatuinen tapamme hoivata itseämme, on se sitten aamiaisen syöminen sängyssä, vapaapäivän ottaminen rentoutumista varten, meditointi ja puhuminen oppaillemme, Äiti Maan kauneuden "imeminen" tai minkä tahansa tekeminen, mikä hoivaa meitä positiivisella tavalla.

Itsemme hoivaaminen johtaa meidät luonnollisesti hoivaamaan ympärillämme olevaa maailmaa.

Silloinkin kun nämä muutokset tuntuvat valtavilta ja haastavilta, tiedä, että tällä uskomattomalla, Maata muuttavalla hetkellä astumme uudelle aikajanalle, joka tukee meitä kaikkia. Ja valitsimme olla täällä kokemassa sen!

Integroi ja maadoitu

Syyskuu on meille kuukausi kaiken sen henkilökohtaisen kasvun maadoittamiseen ja integroimiseen, jota olemme saaneet vuoden alun jälkeen. Kun integroimme ja maadoitamme, palaamme takaisin voimaantuneimpaan tilaamme, joka löytyy aina läsnä olevasta hetkestä.

Täydellinen läsnäolo sallii meidän nousta aikailluusioiden yläpuolelle. Tästä ajattomuuden paikasta (kiintymättömyyden paikasta) suurimmat ja halutuimmat aikomuksemme voivat ilmentyä.

Tässä on joitain yksinkertaisia asioita, joita voimme tehdä integroidaksemme ja maadoittuaksemme:

* Kävele tai seiso maassa (ruohikolla, mullassa, hiekassa) paljain jaloin.
* Ilmaise kiitollisuutta päivittäin.
* Vietä enemmän aikaa luonnossa.
* Ole myötätuntoinen ja rakastava mielen ajatuksista, ilman tarvetta tuomita niitä.
* Yhdisty täysin viiteen aistiisi, ottaen hiljaisia hetkiä huomataksesi ääniä, muotoja, värejä, makuja, koostumuksia ja tuoksuja kaikkialla ympärillä.
* Katso kaikkia tapaamiasi ihmisiä silmiin muistaen, että he ovat heijastus universumista.
* Nesteytä usein ja syö ravitsevia ruokia.

Mielelle ja niille jotka samaistuvat enemmän vapaana henkenä olemiseen, ajatus maadoittumisesta saattaa tuntua rajoittavalta. Tämä ajatus on tavallisesti peräisin siitä, että sana "maadoittua" vihjaa kiinteään tai joustamattomaan. Kuitenkin se on päinvastoin.

Kun integroimme ja maadoitumme, tuomme itsemme läsnä olevan hetken virtaan, jossa olemme vapain. Taas kerran, läsnä olevassa hetkessä pystymme toimimaan voimakkaimmasta, tietoisimmasta ja heränneimmästä itsestä käsin.

Nykyhetkessä on vapautemme, koska meitä ei enää sido menneisyys tai tulevaisuus.

Maadoittuminen sallii meidän vastaanottaa täysin ja nauttia elämästämme, ollen samalla avoin tunnistamaan uudet siunaukset ja tilaisuudet, jotka haluavat tulla meidän suuntaamme. Maadoittuminen auttaa meitä myös olemaan vähemmän reagoiva ja enemmän rauhassa.

Muutama seuraava kuukausi tuo mukanaan vielä suurempaa laajentumista, ja maadoittuminen auttaa meitä navigoimaan kaiken sen läpi vaivattomammin.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >