HomeViestejäEmmanuel Dagher1.11.2019 - Marraskuu 2019 - täysin uuden todellisuuden partaalla

1.11.2019 - Marraskuu 2019 - täysin uuden todellisuuden partaalla

MARRASKUU 2019 – TÄYSIN UUDEN TODELLISUUDEN PARTAALLA

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
1.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei, ystäväni. Meillä on paljon asioita, joten mennäänpä suoraan asiaan.
 
Marraskuun energiat ovat meille lempeä tönäisy jatkaa siirtymistä pois mukavuusalueeltamme, jotta voimme toivottaa tervetulleeksi uudet ja raikkaat tavat elää ja näkyä elämässämme.
 
Täysin uusi todellisuus
 
Olemme parhaillaan siirtymässä voimakkaan aikajanan läpi, jolla kaikki muuttuu viiveettä. Monet ihmiset ovat täysin hämmentyneitä. Jos tunnet näin toisinaan, tiedä, ettet ole yksin ja kaikki on ok.
 
Uusi sydänkeskeinen maailma on odottanut syntymistä melko kauan, ja nyt näemme välähdyksiä siitä kaikkialla. Tämä uusi maailma on antanut ihmisille kärsivällisesti aikaa ja tilaa, jota he tarvitsevat karmallisten sielusopimusten ratkaisemiseen. Jos meillä on ollut rankkaa viime aikoina, se johtuu siitä, että karmallisia sielusopimuksiamme selvitetään.
 
Uusi elämistapa on nyt valmiina täysin toteutettavaksi elämäämme, ja siksi asiat tuntuvat vähän haastavilta ja "ovat yltympäriinsä" hyvin monilla. Tämä uusi maailma on valmistautunut tähän hyvin kauan. Se laitettiin liikkeelle satoja vuosia sitten ja se on ankkuroitunut viime aikoina kovaa vauhtia, erityisesti viimeiset 60 vuotta.
 
Tämä on tapahtunut niiden hyvin monien tiennäyttäjien, parantajien, opettajien, empaattien, tilanpitäjien, alkuperäisheimojen ja valotyöntekijöiden henkilökohtaisen omistautumisen ja sitoutumisen tuloksena, jotka ovat ankkuroineet suuria valomääriä Maahan.
 
Jos olet herännyt henkisesti hiljattain, iso osa siitä liittyy kaikkeen siihen valotyöhön, jota ennen sinua tulleet ovat tehneet. He ovat uutterasti panostaneet valoaan auttamaan ihmiskunnan tietoisuuden nostamisessa. Ilmaistaanpa hetki kiitollisuuttamme kaikille niille, jotka ovat viitoittaneet tietä kaikkien meidän olemisellemme tässä nyt. Mikä siunaus!
 
Kun siirrymme muutamaan seuraavaan kuukauteen, meillä on hyvin keskittynyt aikaikkuna. Hyödynnettynä sen energiat auttavat meitä kollektiivisesti materialisoimaan jättihyppäyksen eteenpäin ihmistietoisuudessa. Tämä ilmenee myös niin, että meidät tuodaan yhteen sieluperheemme kanssa. Tämä sieluperhe antaa meille kodin ja turvallisuuden tunteen.
 
On tärkeää tiedostaa ne ihmiset, joita tulee elämäämme muutamana seuraavana kuukautena, kun monet heistä ovat osa sieluperhettämme ja auttavat meitä jatkamaan korkeamman valon ankkuroimista tähän uuteen todellisuuteen. Monet meistä ovat jo harmonisoituneet monien sieluperheemme jäsenten kanssa, mutta tietysti perheet voivat aina laajentua sisältämään uusia jäseniä.
 
Mikä tämä uusi todellisuus on? Se on uusi Maa – sydänkeskeinen todellisuus, joka perustuu rakkauteen, läpinäkyvyyteen, myötätuntoon, ystävällisyyteen, jumalaiseen viisauteen ja kaikkien tasaveroisuuteen.
 
Miten harmonisoidumme tähän uuteen todellisuuteen? Vaikka on monia tapoja olla linjassa uuden Maan kanssa, alla on muutamia ehdotuksia, jotka auttavat mittaamattomasti.
 
Aitous
 
Yksi tehokkaimmista asioista jonka voimme tehdä harmonisoituaksemme uuden Maan kanssa, on olla täysin rehellinen – ennen kaikkea itsellemme, sitten maailmalle ympärillämme.
 
Ensimmäinen askel on tehdä nopea inventaari siitä, missä kohtaa elämässämme olemme jo täysin aito, rehellinen ja läpinäkyvä ja mitkä muut alueet voisivat hyötyä enemmän näistä ominaisuuksista.
 
Rehellisyyttä ja aitoutta ei pidä sekoittaa tahalliseen epäystävällisyyteen, töykeyteen tai loukkaamiseen, erityisesti tavassamme ilmaista totuutemme. Viimeksi mainitulla ei ole sijaa uudessa Maassamme.
 
Joitain yksinkertaisia kysymyksiä, joita voimme esittää itsellemme herättämään aitoutta, on: "Millä asioilla on eniten merkitystä minulle elämässä?" tai "Kuka olen, kun ilmaisen itseäni vapaasti ja täysin sydämestäni?"
 
Rakastaminen ehdottomasti
 
Tuhansia vuosia rakkaus on kärsinyt monista vääristä tulkinnoista useimmissa yhteiskunnissa. Meille on opetettu uskontojen, filosofisten oppien, median ja kulttuuriperinteiden avulla, että voidaksemme kokea rakkautta meidän täytyy ansaita se. Monet näistä ideologioista johdattavat meidät myös uskomaan, että meidän täytyy kärsiä voidaksemme kokea rakkautta tai meidän täytyy olla huolissamme siitä, etsiä sitä ulkopuoleltamme, uhrautua sen vuoksi, kokea tuskaa ja sydämen särkymisen sen vuoksi, odottaa sen olevan ehdollista jne.
 
Aito ja todellinen rakkaus on aina helppoa, ehdotonta, laajentavaa, iloista, ikuista, vankkumatonta ja tuomitsematonta. Pelkästään ihmisten tapa tulkita väärin rakkaus on luonut sen harhakuvan, että se on jotain vähemmän.
 
Muutaman seuraavan kuukauden aikana yksi tärkeimmistä asioista jonka voimme tehdä harmonisoituaksemme uuteen Maahan, on löytää, mitä rakkaus oikeasti on, ja sitten alkaa rakastaa täysin. Aloitamme rakastamalla itseämme ja sitten maailmaa ympärillämme.
 
Hyvin monen sukupolven ajan suurimmalle osalle ihmisistä on opetettu, että meidän on väärin rakastaa ja kunnioittaa itseämme samalla tavalla, kuin meidän pitäisi rakastaa ja kunnioittaa toisia. Tämä perinne on itse asiassa yksi pääsyy, miksi ihminen on siirtynyt kauas jumaluutemme ja sen tietämisestä, kuka olemme oikeasti. Meitä opetettiin etsimään itsemme ulkopuolelta vastauksia, kun kaiken aikaa ne olivat olemuksemme joka solussa.
 
Luojan kiitos, että nuo päivät ovat nyt nopeasti hupenemassa ja ihmiset ymmärtävät enemmän ja enemmän, että voidaksemme olla laajentunein, avoimin, onnellisin ja rakastavin versio itsestämme, meidän täytyy ensin aloittaa rakastamalla aidosti itseämme.
 
Mielelle tämä ei ehkä ole helppoa, koska meille ei ole opetettu, miten rakastetaan itseämme. Niinpä voimme esittää itsellemme sellaisia kysymyksiä kuin: "Miten ehdoton rakkaus kohtelisi minua, jos se olisi ruumiillistuneena ihmiseksi? Ja miten voin avautua olemaan tuo ihminen?"
 
Ehdottaisin, että teet luettelon kaikista niistä tavoista, joilla ehdottomasti rakastava ihminen kohtelisi sinua. Onko hän antelias, ystävällinen, tuomitsematon, hauska, leikkisä ja kunnioittava? Saako hän tuntemaan, että sinut nähdään, kuullaan ja sinua arvostetaan? Tekeekö hän lahjoja sinulle, laulaa sinulle ja vie sinut erityislaatuisille luontokävelyille? Ja luettelo tietysti jatkuu.
 
On aina upeaa yhdistyä sielukumppaniin omasta sieluheimostamme – sellaiseen joka voi peilata näitä ominaisuuksia meille. Kuitenkin jotta tämä voi tapahtua todella haluamallamme tavalla, meidän on tärkeää alkaa olla ensin oma sielukumppanimme.
 
Tahto parantua
 
Ehdoton rakkaus tuo esiin sisältämme kaiken, mikä täytyy parantaa – kaikki sisäiset tasapainottomuudet ja menetyksentunteet, joita kannamme sisällämme. Usein parantaessamme jokin tasapainottomuuden, suuri taakka nostetaan pois energiastamme. Vaikka henki rakastaa matkustaa kevyesti, mieleltä menee joskus vähän pidempään vakuuttua siitä, koska se on tottunut niihin taakkoihin, joita se on kantanut.
 
On erilaisia halukkuustasoja, erityisesti kun kyse on parantumisesta. Vasta sitten kun ajatukset tuntuvat aina vain epämukavammilta, monet ihmiset ovat valmiita ja halukkaita parantumaan ja päästämään irti tarinoista, joihin he ovat samaistuneet hyvin pitkään. Nämä ovat niitä tarinoita, joita mieli käyttää vahvistamaan sitä ajatusta, että olemme rikki tai meiltä puuttuu jollain tavalla. Nämä tarinat luovat uhri- ja selviytymistietoisuuden, joka on ihmistietoisuuden alin aspekti.
 
Kuitenkin tänä ainutlaatuisena aikana, jossa olemme, meidän ei tarvitse enää samaistua uhritietoisuuteen tai toimia siitä käsin. Meillä on nyt tilaisuus muuttaa henkilökohtaisia ja kollektiivisia aikajanojamme, jotta voimme todella alkaa toimia voimaantuneimmasta ja täysivaltaisimmasta osastamme käsin. Tämä tunnetaan myös henki-, jumalatar- tai jumala-aspektinamme tai korkeampana itsenämme.
 
Siis kysymyksesi tulee: olemmeko todella valmis ja halukas parantumaan? Olemmeko halukas päästämään irti dramaattisista tunnekaavoista, epävarmuuksista, tarinoista, pelosta, huolesta, puutteesta, riippuvuuksista, syyllisyydestä, häpeästä, itsesabotoinnista, syyttelystä ja kaikista muista käyttäytymismuodoista, jotka vahvistavat uhritietoisuutta?
 
Kun saamme sisältä "kyllä", voimme alkaa esittää itsellemme sellaisia kysymyksiä kuin: "Kuka olen niiden rajoittavien tarinoiden ulkopuolella, joihin mieleni on samaistunut? ja "Mitä askelia olen halukas ottamaan löytääkseni sen?"
 
Jos huomaat, ettet parannu niin nopeasti, kuin haluaisit – "parantumisen" ollessa vain toinen sana sen eheyden, täydellisyyden ja yltäkylläisyyden muistamiselle, joka on ollut sinussa koko ajan – niin kehota mieltäsi katsomaan, missä se ehkä edelleen samaistuu vanhaan uhritietoisuuteen.
 
Mieli saattaa vastustaa välittömästi ja ajatella jotain sellaista kuin: "En halua vanhoja kaavoja! Haluan todella parantua." Kyseenalaista se kuitenkin. Kysy: "Haluatko oikeasti parantua? Koska selvästikin sinusta on edelleen mukavaa vanhassa epämukavuudessa." Kun alat kyseenalaistaa mielesi tällä tavalla, se alkaa valaista aivojesi osia, jotka ovat olleet käyttämättä. Nämä osat sallivat korkeimman viisauden ja oivalluksen tulla läpi, kovaan ääneen ja selkeästi.
 
Yhdistyminen pyhään merkabaan
 
Hyvin tehokas tapa harmonisoitua uuteen sydänkeskeiseen todellisuuteen ja ankkuroida se meille kaikille, on alkaa työskennellä pyhän merkaban kanssa.
 
Mikä on merkaba? Sana merkaba (mer-ka-ba) tulee muinaisegyptiläisestä valokehoa tarkoittavasta termistä: "mer" on valo, "ka" on henki ja "ba" on keho. Merkaba on sähkömagneettikenttä, jonka muoto on ainutlaatuinen pyhän geometrian kuvio.
 
Tämä energiakenttä on kaikissa luomakunnan elävissä asioissa. Se on muodoltaan tähtitetraedri – kolmiulotteinen kahdeksankärkinen tähti, joka muodostuu kahdesta sisäkkäin olevasta pyramidista.
 
Yksi merkaban päärooli on harmonisoida mieli, keho ja sydän. Tämä harmonia sallii sitten merkaban palvella kulkuneuvona, joka kuljettaa hengen ja kehon korkeammille olemassaolotasoille ja korkeampiin ulottuvuuksiin.
 
Tämä ilmentyy tavallisesti useilla tavoilla. Merkaba herätetään usein erityisillä omistautuneilla meditatiivisilla hengitysmenetelmillä ja tietoisuutta laajentavilla harjoituksilla. Sen voi herättää myös johdonmukaisilla puhtailla rakkaus-, palvelu-, myötätunto-, hyväksyntä-, lahjomattomuus- ja ystävällisyysajatuksilla ja -teoilla. Myös oma itse sisällytettäisiin yhdeksi näiden lahjojen saajaksi.
 
Merkaba on ilmentymä jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden pyhästä liitosta kaikissa elävissä asioissa. Merkaba myös tasapainottaa feminiini- ja maskuliinienergian kaikissa elävissä asioissa ja luo ympäristön rauhalliselle olemassaololle, josta tulee jokaisen olennon oletusvärähtely. Se mahdollistaa meille laajentuneiden tietoisuustilojen kokemisen ja palauttaa sen täydellisen muistamisen, keitä olemme henkiolentoina.
 
Vaikka jokaisella elävällä olennolla on oma merkabansa, yhdessä meillä on myös kollektiivinen merkaba.
 
Ihmiskunnan merkaba
 
Menneisyydessä kun kollektiivinen merkaba oli horroksessa, niin riippumatta siitä miten paljon aikaa omistimme henkisille harjoituksillemme, useimmiten sisäinen kasvu tuntui haastavalta, ikään kuin olisimme kiivenneet korkealle vuorelle.
 
Nyt nuo päivät ovat menneet, koska ihmiskunnan tietoisuus on saavuttanut pisteen, jossa tällainen kamppailu ei ole enää tarpeellinen osa polkuamme suurempaan kasvuun ja tiedostamiseen. Olemme nyt ajassa, jolloin on paljon helpompaa laajentaa omaa tietoisuuttamme, pysyä vankkumatta henkisissä harjoituksissanne, jakaa henkisiä lahjojamme avoimesti ja tuntea enemmän yhteyttä korkeampaan itseemme kuin koskaan ennen.
 
Yhdistyminen pyhään merkabaan
 
Tämä prosessi auttaa sinua yhdistymään merkabaan.
 
1. Aloitamme katsomalla kuvaa tai esinettä, joka on merkaban muotoinen, saadaksemme viitekohdan. Jos et ole nähnyt sellaista aiemmin, kirjoita vain "merkaba" hakukoneeseesi ja näet paljon merkaban kuvia. Tässä on yksi esimerkki:
 
https://emmanueldagher.com/wp-content/uploads/2019/10/merkaba1-300x300.jpg
2. Seuraavaksi suljemme silmämme ja visualisoimme merkaban pyörivän myötäpäivään kolmannen silmän alueella (alue kulmakarvojen välissä ja vähän niiden tason yläpuolella). Keskitämme huomion pyörivään merkabaan useiksi minuuteiksi. Jos näet sen mieluummin eri väreinä, tee vapaasti niin.
 
3. Sitten sallimme lempeästi merkaban liikkua kehon läpi, kunnes se asettuu sydänalueelle, pyörien edelleen samaan suuntaan kuin aiemmin. Voimme tässä keskittää huomiomme sen pyörimiseen muutaman minuutin.
 
Nyt voimme affirmoida seuraavasti asettaen oikean käden sydämemme päälle:
"Rakas ihmiskunta/ihmisyys, näen sinut. Rakastan sinua, ja tiedän, kuka oikeasti olet. Kaikkien puolesta jotka ovat saaneet sinut tuntemaan itsesi vähemmän ehjäksi ja täydelliseksi, kuin todellisuudessa olet, olen hyvin pahoillani. Anna anteeksi heille, koska he eivät olleet viisaampia tuolloin. Tiedä, että sinua rakastetaan mittaamattomasti nyt ja aina, ja olen aina tässä muistuttamassa sinua siitä. Ja niin se on!"
 
4. Myöhemmin kuvittelemme, että pidämme rakastavasti jalkapallon kokoista miniatyyrimaata käsissämme. Tämä minimaa toimii Maan korvikkeena.
 
5. Nyt näemme, että näitä minimaita suihkutetaan sydäntilamme ehdottomalla rakkaudella ja myötätunnolla. Näemme jumalaisen feminiinisyyden vaaleanpunaisen valon ja jumalaisen maskuliinisuuden smaragdinvihreän valon edustavan tätä sydämemme rakkautta.
 
6. Näemme näiden valojen säteilevän sydämestämme, punoutuvan yhteen ja kyllästävän käsissämme olevan Maan jokaisen solun, kuidun ja molekyylin.
 
7. Jälkeenpäin visualisoimme koko ihmiskunnan pitävän toisiaan kädestä jättimäisessä piirissä ympäri maailmaa. Näe jokaisen ihmisen laulavan ja hymyilevän valtavasti!
 
8. Lopuksi ilmaisemme syvää kiitollisuutta kehollemme, mielellemme ja "minä olen" -olemuksellemme tämän henkilökohtaisen ja globaalin parannusaktivoinnin mahdollistamisesta.
 
Jos haluaisit yhdistyä vielä enemmän merkaba-energioihin, jotta se voi tukea jatkuvaa henkistä laajentumistasi, suosittelen tulostamaan sellaisen kuvan, josta todella nautit. Katso sitä ja meditoi sitä ainakin kerran päivässä.
 
Merkabaan yhdistymisestä on hyvin monia parantavia hyötyjä, mm. nuortuminen (ikääntymisen sijasta), intuitiivisten ja yliaistillisten lahjojen kehittyminen, välitön tarkoituksellinen ilmentäminen, fyysinen ja henkinen elinvoima, syvän yhteyden kehittyminen henkeen ja tietysti ankkuroituminen uuteen sydänkeskeiseen maailmaan, jossa voimme kaikki kukoistaa ja menestyä!
 
Muutama seuraava kuukausi esittävät keskeistä roolia meidän auttamisessamme asettamaan perustan uudelle Maalle, kun kollektiivisesti materialisoimme jättihypyn eteenpäin ihmistietoisuudessa.
 
Malja meille kaikille, jotka astumme yhdessä kirkkaampaan uuteen todellisuuteen helposti, sujuvasti ja iloisesti! Ja niin se on!
 
Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,
Emmanuel
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >