HomeViestejäMuita kirjoittajia27.11.2021 - Terry Andrews - Polkunsa löytäminen

27.11.2021 - Terry Andrews - Polkunsa löytäminen

POLKUNSA LÖYTÄMINEN

Kirjoittanut Terry Andrews (terryandrews.org)
27.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakastan kuulla ihmisten tarinoita, miten he pääsivät siihen, missä ovat. Minua ovat aina kiehtoneet ne kiemurat, käänteet ja sykronismit, jotka johtavat meitä, minne olemme menossa. Kun katson omassa elämässäni taaksepäin, näen ne leivänmurut, joita oli pudotettu ja joissa ei usein ollut tolkkua tai ne näyttivät sattumanvaraisilta tuolloin.

Kerron yhden tarinan, joka vasta äskettäin selkeni minulle. Monta vuotta sitten, ennen kuin olin kirjoittanut kirjani, äitini antoi minulle puisen lautasliinarenkaan, johon oli kaiverrettu jaguaari. Hän antoi minulle vain yhden, joten en käyttänyt sitä, koska minulla ei ollut muita. Muutama päivä sitten otin sen laatikosta, ja lopultakin minulle valkeni: jaguaari. Se oli ensimmäisen kirjani otsikko Jaguaarin tanssi. Hän kuoli muutama vuosi ennen tuon kirjan kirjoittamista, mutta olen aina toivonut, että hän olisi voinut lukea sen, ja hän ikään kuin kertoi minulle, että hän tiesi. Hän uskoi minuun aina, ja jossain syvällä hänen sisällään oli tuo pyhä ja laaja tietäminen siitä, mitä tekisin.

Tuo sama tietäminen on meidän kaikkien sisällä, ja tämä tuo synkronismia polullemme. Ja koska olemme kaikki yhteydessä, ajattele kaikkea sitä taikuutta, mitä tapahtuu koko ajan ja kaikkialla. Mutta monta kertaa emme vain näe sitä. Näkeminen voi tapahtua hetkessä, tai se voi viedä vuosia. Ja kun havaintotapamme muuttuu, pum! – voimme nähdä uudella tavalla. Kuin meillä olisi uudet silmät.

Käymme tätä prosessia läpi nyt nopeutetusti avaamaan sydämemme, koska silloin kun sydän on auki, kykenemme näkemään kaikenlaisia asioita ja teemme luonnostaan valintoja, jotka tukevat meitä. Sydämemme avautuu nyt, ja yhdistymme jumaluuteemme. Löydämme, että olemme Kristus. Kannamme tuota kuvaa. Tämä on rakkausenergiaa sisällämme, ja se muuttuu toimimattomasta aktiiviseksi. Näemme sen uskomattoman ja valtavan rakkausmäärän, joka on ympärillämme. Tämä muuttaa maailmamme isosti, ikuisiksi ajoiksi. Saatat tuntea, että tämä energia haluaa ilmaista, kun päästät irti kaunasta, kun päästät irti negatiivisuudesta, kun sinulla on ystävällisiä ajatuksia, kun puhut ystävällisiä sanoja. Tätä tapahtuu nyt.

Oletko valmis päästämään irti siitä, mikä ei tue sinua? Se on valita, ja saamme valita. Kun avaamme sydämen, voimme nähdä valintamme selvemmin. On tärkeää, ettei valitse vanhojen kaavojen ja ohjelmointien perspektiivistä, vaan valitsee sisäisestä viisaudesta ja siitä massiivisesta valomäärästä käsin, jonka ruumiillistamme luodaksemme uuden ympäristömme.

Tämä prosessi on planetaarinen, mutta se on myös henkilökohtainen. Jokainen ihminen auttaa luomaan kokonaisuuden. Jokainen ihminen seuraa omaa polkuaan, ja polkumme limittyvät. Jokainen meistä löytää oman polkunsa ja sen taikuuden, jota sille on laitettu meitä varten. Löydämme tuon taikuuden, kun olemme valmis. Se on lahja, joka auttaa meitä näkemään tämän suuren palapelin palasten tulevan yhteen ja löytämään vastauksia kysymyksiimme. Se on lahja, joka auttaa meitä oivaltamaan, miten voimallista oma tietämisemme ja opastuksemme on.

Olkoon voima meidän jokaisen kanssa tässä prosessissa, kun raivaamme tietämme. Olkoon voima kanssamme, kun meistä tulee tuo voima.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >