HomeViestejäMuita kirjoittajia2.11.2021 - Sarah Lines - Aikajanat törmäävät yhteen - tunnetko sen?

2.11.2021 - Sarah Lines - Aikajanat törmäävät yhteen - tunnetko sen?

AIKAJANAT TÖRMÄÄVÄT YHTEEN – TUNNETKO SEN?

Kirjoittanut Sarah Lines (www.in5D.com)
2.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jotain on ilmassa …

Saatat tuntea syvää surua, sinulla on menettämisen tunne. Tämä johtuu siitä, että olemme jättämässä vanhan taakse – valmistautuen uuteen. Uutta energiaa tulee!

Mutta olemme viimeisessä isossa muutostyönnössä …

Monet teistä pitävät valoa, harmonisoituen jatkuvasti optimaalisimpaan ylösnousemusaikajanaansa. Tämä vaikuttaa kollektiiviin kokonaisuutena. Ja ne jotka vastaustavat tätä muutosta, kärsivät syvemmin kuin ne, jotka ovat avoimia sille.

Olemme ihmishistoriamme tärkeimmässä ajassa, jolloin muutosportaali on täällä. Oletko halukas astumaan siitä läpi epävarmuuden, mutta luottamuksen kera?

Se kuulostaa intuition vastaiselta, mutta tätä tarvitaan meidän kaikkien siirtymiseksi uuteen toimintamalliin, joka on juuri käsillä.

Voit kokea massiivisia kohotuksia pelkästään valitsemalla uuden aikajanan, ja näin teet siitä helpompaa muille. Tämä on todellista valotyötä!

Mitä voimme tehdä?

* Astu tuon portaalin läpi ja jatka sisäistä työtäsi … parannustasi.
* Valitse tietoisesti optimaalisin ylösnousemusaikajanasi.
* Älä menetä uskoa. On vasta hyvin upeiden asioiden alku.
* Pysy maadoittuneena.

Aaltoilu nopeutuu jokaisen aallon myötä. Jokainen aalto lisää kollektiivista värähtelytaajuuttamme. Pidä valoa! Elämä tulee helpommaksi, ja ilmentäminen tulee helpommaksi.

Jos olet empaatti, tunnet tämän syvimmin:

* työskentele triggeriesi/laukaintesi kanssa
* pysy ankkuroituneena
* pysy suojattuna
* irrottaudu muista säännöllisesti
* älä lankea pelkoon.

Tiedä, että mikään ei ole väärin. Kaikki ratkeaa suuremmaksi hyväksi. On aika elää tarkoituksesi – et voi odottaa enää.

(www.goddessalchemyacademy.co)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >