HomeViestejäMuita kirjoittajia10.10.2021 - Cheryl Richardson - Reagoi/vastaa pelkästään siihen, mitä tapahtuu edessäsi

10.10.2021 - Cheryl Richardson - Reagoi/vastaa pelkästään siihen, mitä tapahtuu edessäsi

REAGOI/VASTAA PELKÄSTÄÄN SIIHEN, MITÄ TAPAHTUU EDESSÄSI

Kirjoittanut Cheryl Richardson (cherylrichardson.com)
10.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tällä viikolla on julkaistu uusi leikillinen korttipakkani, Self Care Wisdom Cards. Voit kuulla lisää niistä täältä.

Kun siirrymme syksyyn täällä luoteisosassa, puut alkavat hitaasti näyttää, miten kaunista irtipäästäminen voi olla. Yksi tietämme reunustavista vaahteroista näyttää olevan tulessa, kun taas muut pukeutuvat edelleen myöhäiskesän asuunsa. Luulen, että ilman myrskyjä meillä on paljon aikaa nauttia tämän vuodenajan väreistä.

Kun tänä aamuna kirjoitin, kuulin kahden kissamme – Bertyn ja Wednesdayn – leikkivän jollain keittiössä. Oletin niiden taistelevan jostain lelustaan, mutta kun menin katsomaan, mistä kaikessa melskeessä oli kyse, löysin yllätyksekseni jotain muuta.

Jotenkin toinen noista roistoista oli avannut keittiön yläkaapin ja vetänyt ulos rusinapaketin. Ennen kuin sain ne kiinni (nuoret kissat ovat kuin salamannopeita gaselleja, kun niillä on ruokaa suussaan!), kumpikin niistä oli nielaissut muutaman. Tietäen, että se oli ongelma (rusinat ovat myrkyllisiä koirille ja kissoille), menin välittömästi aktiiviseen meditointimoodiin.

Panikoinnin sijasta huomasin, mihin mieleni meni – menneisyyteen ja aikaan, jolloin Poupon oli syönyt liljanlehden ja päätynyt teho-osastolle. Tulevaisuuteen ja pelkoon kissojen kuolemisesta silmieni alla. Ja koko siihen hässäkkään – eläinlääkärin löytäminen sunnuntaina, mahdollinen ensiapukäynti ja ihmettely, täytyisikö minun jättää ne ja odottaa ulkopuolella.

Onneksi – kiitos meditoinnin – olen oppinut tarkkailemaan itseäni. Nämä häiritsevät ajatukset kestivät alle minuutin, koska pysäytin ne yhdellä ohjeella, joka aina vetää minut takaisin läsnäolevaan hetkeen: "Kultaseni, reagoi pelkästään siihen, mitä tapahtuu edessäsi."

Kun olin tehnyt vähän tutkimusta netissä, keskustellut eläinlääkärimme kanssa, antanut lisää ruokaa ja paljon vettä, ja sopinut tapaamisen tälle iltapäivälle, istuuduin kirjoittamaan loppuun tämän blogin. Olinko hermostunut? Tietysti, mutta en sellainen, kuin olin ennen (katsellen ahdistuneena niiden joka liikettä). Sen sijaan olen keskittynyt käsittelemään sen, mitä edessäni on nyt – tämä blogi.

Elämä on loputonta odottamattomien yllätysten virtaa. Jotkut ovat mukavia. Jotkut eivät niinkään. Meno – riippumatta siitä, mitä tapahtuu – voi olla tilaisuus venyttää ja vahvistaa henkisiä lihaksiasi muistamalla hengittää, rentoutua ja reagoida/vastata pelkästään siihen, mitä edessäsi tapahtuu. Tiedän, että tämä saattaa kuulostaa liian yksinkertaistetulta, erityisesti silloin kun käsitellään pelottavia tai vaikeita tilanteita. Mutta olen kasvanut näkemään sen eleganttina vastauksena, joka kutsuu selkeyttä, viisautta ja kovasti kaivattua kekseliäisyyttä.

Ja se auttaa myös muita pysymään tyynenä.

Olin ennen meditointia paljon neuroottisempi. Luulen, että mieheni sanoisi minun olevan sitä edelleen joskus. Mutta meno on vähemmän kuoppaista ja ongelmat näyttävät usein ratkeavan itsestään, kun käyttäydyn kuin puu syksyllä ja päästän vain irti. Eläinlääkärimme kotikäynnin, nesteiden ja muutaman makoisan herkun jälkeen, tämän päivän pieni kissahölmöily osoitti niin olevan.

Rakkautta,

Cheryl

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >