HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille5.11. - 12.11.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

5.11. - 12.11.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
5.11.–12.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, entä se kolmen päivän pimeys, josta hyvin monet kommentoivat? Tapahtuuko tämä kolmen päivän pimeys oikeasti? Jos tunnen teidän opetuksenne ja uskon enemmän, niin tapahtuuko sitä? Jos en usko niitä lainkaan, tapahtuuko se näin? –Beto, Brasilia
 
Vastaus:
Tämä on ensisijaisesti katolisen kirkon joidenkin osien opetusta, joka noudattaa 1600- ja 1700-luvun kanavoijien profetioita ja eri tulkintoja raamatun kohdista. Kuten kaikki kanavoitu materiaali, kyse on energiamallien tulkinnasta tulkinta-ajankohtana, ja tuon hetken jälkeiset toimet voivat muuttaa sitä.
 
Alussa tuo käsitys juurtui kerrottaessa niistä vitsauksista, joita Mooses auttoi tuomaan Egyptille, kun hän halusi faaraon vapauttavan israelilaiset, kuten sanotaan Mooseksen toisessa kirjassa. Koska maaplaneetan ulkopuolella ei ole maa-aikaa, ihmisille toimitetut profetiat voivat olla ajassa eteenpäin tai taaksepäin.
 
Kuten tiedät, sielut joilla on ihmiskokemus, luovat sen todellisuuden, jossa ne elävät, voidakseen saada elämänoppitunteja, joita ne valitsivat ennen tulemistaan. Halutessasi voit auttaa kolmen päivän pimeyden synnyttämisessä, jos tunnet tarvetta kokea tuon ilmiön. On aina mahdollista asettaa itsensä mihin tahansa tilanteeseen, jonka haluaa kokea.
 
Planeetalla voisi sattua toinen pimeystapahtuma, jos napamuutos tapahtuisi. Tämä on tapahtunut menneisyydessä (muttei nykyisten asukkaiden elämän aikana) useissa tilanteissa, kun sähköinen, mekaaninen ja energeettinen liike lakkasi Maan suuntautuessa uudelleen. Tämä tapahtuma lähestyi useita vuosia sitten, mutta valotyöntekijöiden energeettiset ponnistelut peruuttivat tuon kallistuksen ja toivat magneettisen pohjoisen lähemmäs maantieteellistä pohjoista.
 
Kysymys:
Mestarit, aviomieheni työskentelee mielisairaiden potilaiden kanssa päivittäin. Arvostan todella hänen omistautumistaan yhteiskunnalle, mutta minusta tuntuu, ettei hän osaa vapautua negatiivisesta energiasta, jota hän saa noista ihmisistä. Tunnen sen selvästi joka kerta, kun hän tulee kotiin, ja häneltä menee nopeasti pinna ja hän joutuu paniikkiin, kun jokin ei mene oikein. Haluan auttaa häntä, mutten tiedä miten. Hän ei usko henkisyyteen eikä mihinkään uskontoon. Eikä hän juuri jaa tunteitaan minun kanssani. Hän ei myöskään pidä siitä, jos kysyn tai välitän liikaa. Rakastan häntä kovasti ja haluan parantaa häntä jotenkin. –Zinny, Ruotsi
 
Vastaus:
Jokainen tekee omat päätöksensä ja valintansa, eikä mikään mitä sanot, saa häntä muuttumaan, ellei hän halua sitä. Aviomiehesi viettää niin paljon aikaa negatiivisuudessa, että se tuntuu normaalilta hänestä. Negatiivisuudessa oleminen tekee helpommaksi käsitellä ongelmaisia potilaita, kuin että yrittäisi ylläpitää positiivisen asenteen heidän lähellään.
 
Hän ei tiedä kantavansa niin paljon negatiivisuutta lähtiessään kotiin, ennen kuin hän taas kohtaa sinun positiivisen energiasi. Hänen purkauksensa ovat negatiivista energiaa, joka yrittää sisältää vähän sinun positiivista energiaasi voidakseen pullistua. Hän saa tunteen, että tuo maailma on erilainen kuin hänen ja hänen täytyy taistella sitä vastaan voidakseen jatkaa olemassaoloa.
 
Negatiivisuus ei voi ylläpitää itseään kohdatessaan ehdottomasti rakastavaa, positiivista energiaa, joten sen lähettäminen miehellesi purkaa vähän hänen levittämäänsä negatiivista energiaa. Koska hän ei ymmärrä, mitä hänelle tapahtuu, hän ei kykene korjaamaan tuota sisäänvirtausta itse. Joka kerta kun ajattelet asiaa, lähetä vähän rakkautta häntä kohti, myös hänen ollessaan töissä.
 
Yritä saada hänet keskustelemaan potilaistaan. Näe, mitä hän tuntee ollessaan lähellä heitä. Kysy, reagoivatko potilaat eri tavalla hänen läsnäoloonsa riippuen siitä, miltä hänestä tuntuu. Tämä on "takaovi" avaamaan hänet sille, mitä energia tekee heille kaikille.
 
Paniikki jota hän tuntee, on tunne, jonka hän nappaa potilaidensa vainoharhaisuudesta. Kysy häneltä, mitä valtaosa heistä pelkää ja saako hän samoja tuntemuksia. Sinun täytyy lähestyä tätä hyvin hitaasti, koska hän on äärimmäisen älykäs ja saattaa nähdä, jos yrität saada häntä katsomaan asioita omalla tavallasi.
 
Jatka rakkausenergian lähettämistä koko ajan. Pyydä omia oppaitasi ja hänen oppaitaan auttamaan ja lähettämään myös omaa rakkauttaan.
 
Kysymys:
Mestarit, unessa luonani vieraili hiljattain mies, jonka uskon olleen opas. Hänen viestinsä oli selkeä: jos en käytä hyväksi tätä aikaikkunaa (työn vaihtaminen), se menee sivu suun ja menen sinne, minne olen menossa. Kysyin, mitä minun pitäisi etsiä, kun olen hukassa urapolullani, ja heräsin. En ole vielä löytänyt, mitä todella rakastan tai mistä olen intohimoinen. Ymmärrän, että meillä on vapaa tahto. Mitä viestejä mestareilla on ohjaamaan minua oikeaan suuntaan? –Randi, USA
 
Vastaus:
Tämä oli yksi vakituisista oppaistasi. Olet jumittanut risteyksessä etkä etene mihinkään suuntaan. Oppaasi yrittävät saada huomiosi muistuttaakseen, että jos et liiku etkä uskalla luottaa muutokseen, mitään ei tapahdu. He eivät yritä kertoa sinulle, mitä teet. He antavat sinulle vain lempeän tönäisyn saadakseen sinut pois lähtöviivalta.
 
Sillä ei ole oikeastaan merkitystä, mihin suuntaan menet – ainoastaan sillä, että liikut. Tällä hetkellä epäröit minkään muutoksen tekemistä, koska haluat tietää, mitä tapahtuu, ennen kuin sukellat ja aloitat jotain uutta. Homma ei toimi niin, koska tulevaisuutesi määräävät ne valinnat, joita teet edetessäsi.
 
Et voi yhdistyä intohimoosi, ennen kuin kohtaat sen toiminnan tiellä. Ohjaat tiedostamatta itseäsi siihen suuntaan, mitä haluat saavuttaa – sinun täytyy vain olla täysin avoin näkemään ja tuntemaan se, kun olet siinä. Intohimo on jotain, mikä vetää sinua elämän läpi ja mitä haluat tehdä koko ajan.
 
Intohimo hiipii selkäsi taakse yhtenä päivänä, ja se on vain siinä. Mutta se voi mennä aluksi sinulta sivu suun, jos sinulla on odotuksia siitä, miltä sinusta pitäisi tuntua. Rentoudu vain ja elä hetkessä, sallien aistiesi yhdistyä kaikkeen ympärilläsi.  
 
Vapaa tahtosi tulee mukaan peliin, koska teet valintoja siitä, mille haluat altistua, jotta voit nähdä, laukaiseeko se tuon intohimon sisälläsi. Se voi olla yhdistymistä ihmisiin, työpaikka joka tuottaa tietyn reaktion tai uusi tarkoituksentunne elämässä tyhjyysjakson jälkeen. Astu vain universumin virtaan ja tiedosta, mitä kulkee ohitsesi.
 
Älä koskaan pelkää muuttaa suuntaa, jos tilaisuus tulee, ja näin altistut uusille ja mielenkiintoisille vaihtoehdoille, joita ei ole koskaan ennen koettu. Muista, että henkisesti olet sielu, jolla on ihmiskokemus, ja kaikki tapahtuu sen oppimiseksi, mikä resonoi ja tuottaa tietoa ja viisautta. Mikään ei ole oikein tai väärin.
 
Kysymys:
Mestarit, olen pienestä kylästä. Siellä näyttää olevan paljon syöpätapauksia. Onko se jotain, minkä ihmiset halusivat kokea? Joitain tunnetukoksia ja pelkoja jotka kehittyvät sairaudeksi? Monet näistä ihmisistä ovat syntyneet toisen maailmansodan jälkeen tai ovat tuossa sodassa olleiden lapsia. Vai onko kyse jostain pahasta kemikaalista tai muista asioista, joille he ovat altistuneet parhaiden työvuosiensa aikana? –Tea, Suomi

 
Vastaus:
Jokainen sielu tuo itselleen ne oppitunnit, jotka se halusi kokea. Yksi tapa tähän on olla tilanteessa, jossa altistuu jollakin, mikä luo halutun oppitunnin. Ihmiset jotka ovat sairastuneet, halusivat saada jonkin ruumiillisen vian, joka toisi heille fyysisen, mentaalisen ja tunnepuolen haasteen. Perhe ja ystävät halusivat tarkkailla, kun heidän rakkaansa käy läpi tämän tapahtuman, ja oppia samoista energioista.
 
Alueesi on ns. syöpäklusteri, joka johtuu ympäristöongelmista. Siihen on useampi syy, ja se vaivaa vain niitä, jotka halusivat jonkin haasteen. On mahdollista jäljittää syyt, mutta se ei muuttaisi valittuja elämänoppitunteja. Samantyyppisiä haasteita voidaan kokea muiden vammojen kera.
 
Äiti Maa on, ihmisen saastutuskykyjen kera, koeputkikasvualusta, joka sallii sielujen järjestää minkä tahansa tilanteen, jota ne tarvitsevat oppiakseen. Yhdestä tapahtumasta voi tulla satoja oppitunteja. Oppimisemme ei rajoitu ainoastaan henkilökohtaisiin kokemuksiin, vaan myös niihin, joiden tapahtumista tarkkaillaan muilla.
 
Näe, mitä tapahtuu – näe, miten ihmiset käsittelevät saman tilanteen eri tavalla. Tämä antaa sinulle ajatuksen, miten voisit oppia samantyyppisestä tapahtumasta, jos se tulisi eteesi. Henkisenä ihmisenä voit auttaa niitä, jotka käyvät läpi asioita. Lähetä heille ehdotonta rakkautta, että he ymmärtävät, miksi he ovat valinneet tämän testin ja miten saavutetaan haluttu opetus.
 
Kysymys:
Mestarit, olen viime aikoina tuntenut jostain syystä ihmisten energian. Erityisesti kumppanini, perheeni ja ystävieni. Yritän kehittää intuitiotani lukemalla tarot-kortteja internetissä. Mutta samaan aikaan mietin, onko se kaikki vain mielessäni. Tänään pyysin suojelusenkeliltäni tarot-korttitulkinnan aikana jotain opastusta, ja hän kehotti minua kehittämään energiaani ja meediotaitojani. Nyt en tiedä, onko se kaikki vain mielessäni. Kun ensimmäisen kerran yhdistyin suojelusenkeliini, kysyin häneltä, miten voisin tulla läheisemmäksi hänen kanssaan. Ja välittömästi sen jälkeen sain päähäni viestin "lapis lazuli". Miten voisin mitenkään kehittää tätä? –Mia, Ranska
 
Vastaus:
Olet Lähde-energian osa ja sinulla on kaikki sen voimat ja kyvyt. Tämä merkitsee, että ydinolemuksesi kokee täydellisen yhteyden kaikkien muiden sielujen kanssa, ovat ne sitten fyysisessä tai ei-fyysisessä tilassa. Olet alkanut sallia itsesi tuntea niiden muiden sielujen läsnäolon ja ydinolemuksen, joiden kanssa jaat tämän elämän.
 
On helpompaa aloittaa niistä, joiden kanssa viettää eniten aikaa. Tunnet sielun heissä, mikä antaa täysin uuden kommunikointitavan. Tunnet heidän mielialansa, toiveensa ja halunsa.
 
Intuition kanssa työskentelemällä avaat "tietämisesi" ympärillä olevalle energialle, pelkkien ihmiskehosi aistihavaintojen lisäksi. Yhdistyt myös korkeampaan itseesi, tavallisesti tiedostamattomaan aspektiisi, joka sisältää tiedot kaikesta, mitä olet oppinut aiemmissa elämissä.
 
Kun tunnet sieluenergioita, voit myös avautua energioille, joita on sellaisissa fyysisissä aineissa, kuin kristallit. Yhdistyminen ja puhuminen näiden energioiden kanssa voi parantaa kykyjäsi. Useimmille ihmisille lapis lazulin kristallienergia antaa paremman yhteyden ei-fyysisiin värähtelyihin ja auttaa henkistä kasvua oman intuition avulla. Voit tutkia syvemmältä ydinolemustasi ja saada suuremman ymmärryksen omasta energiastasi. Oppaasi yritti ehdottaa työkalua auttamaan sinua.
 
Tämä kaikki ei ole vain mielessäsi. Ensimmäinen askel on hyväksyä tuo mahdollisuus. Sitten usko, että voit yhdistyä, ja sitten siirry sen tietämiseen, että voit saavuttaa sen. Ala sitten käyttää yhteyksiäsi, ja huomaat, että intuitiosi poimii kaiken informaation, mitä haluat.
 
Meediolla on monta määritelmää. Se voi olla toisen sielun kanavointia fyysisen kehosi kautta, tai se voi olla vain sisäisen energiasi, ydinolemuksesi, sallimista tulla ulos. Lakkaa analysoimasta ja mene sen virran mukana, mitä olet tekemässä. Olet tehnyt tätä monissa aiemmissa elämissä.
 
Kysymys:
Mestarit, onko maapallon lämpeneminen salaliittoteoria vai ei? –Anonyymi, USA
 
Vastaus:
Maapallon lämpeneminen, tieteellisenä tapahtumana maaplaneetalla, ei ole salaliittoteoria. 1900-luvulla oli tallennetun historian korkeimmat lämpötilat. Jäätiköt sulavat, mikä saa merenpinnan nousemaan ja vedet lämpenemään. Tämä aiheuttaa enemmän pyörremyrskyjä ja pakottaa ankaran säätilan pidemmälle sisämaahan. Vilja- ym. satoihin vaikutetaan, metsää palaa ennätysmääriä ja tuntemanne vuodenajat muuttuvat.
 
Ongelmalapsia ovat tuotetut kaasut, jotka muuttavat ilmakehää. Planeetta ympäröivä otsonikerros joka suojelee teitä auringonsäteiltä, hajoaa. Näin sisään pääsee enemmän säteilyä, mikä aiheuttaa kuumuutta.
 
Maapallon lämpenemisen aiheuttaa valitettavasti ihmisrotu, joka saastuttaa ilmaa ja vettä päivittäisen elämän ja teollisuuden sivutuotteilla. Se on korjattavissa tällä hetkellä, mutta 20 vuodessa saatetaan tulla peruuttamattomaan tilaan, jos mitään ei tehdä. Esteenä ovat ihmiset, jotka eivät halua luopua ylellisyyksistään, ja teollisuus joka ei halua kuluttaa rahaa tehdassaasteiden vähentämiseen.
 
Ne joiden rahaa tarvitaan muutosten tekemiseen, tukevat vankkumatta ajatusta maapallon lämpenemisestä salaliittoteoriana. Jos he pystyvät vakuuttamaan kansalle, ettei sellaista ilmiötä ole, heitä ei vaadita kuluttamaan omia voittojaan lypsylehmiensä vaikutusten vähentämiseen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >