HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille22.10. - 29.10.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

22.10. - 29.10.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
22.10.–29.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, olen ollut hyvin pitkään addikti. Nyt olen riippuvainen ruuasta. Se tekee minut sairaaksi. Miten voin voittaa tämän addiktoivan ja tuhoavan voiman? Elämäni muuttuu jatkuvasti, mutta tämä riippuvuus tuntuu olevan hyvin syvällä. Miten eläisin ilman tätä? –I., Suomi
 
Vastaus:
Kysymyksesi, miten voisit mitenkään elää ilman riippuvuuttasi, osoittaa, että näet sen osana identiteettiäsi etkä siksi olisi oma itsesi ilman sitä. Tämä sabotoi kaikkia niitä ponnisteluja, joita teet hävittääksesi sen ja pärjätäksesi ilman tuota riippuvuutta. Sinä sanot: "Haluan saada jonkin riippuvuuden, koska se on elämäntapani."
 
Jokainen sielu luo oman todellisuutensa kehittämällä uskomuksia siitä, mitä ne hyväksyvät olevan omassa maailmassaan. Sinä hyväksyt, että sillä mitä syöt, ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä valitset, vaan se kontrolloi jokaista liikettäsi ilman tietoista valintaasi. 
 
Koska ruokaa ei taianomaisesti vain ilmesty kotiisi ja siitä on maksettava ulkona syödessä, niin sinulla on kontrolli siihen, mitä teet. Olet vakuuttanut itsellesi, ettei sinulla ole sanansijaa asiassa. Tämä on uskomus, jonka olet sallinut olla psyykessäsi ja jota et ole koskaan kyseenalaistanut. Kaikkien uskomusten osalta kontrolloit, mitkä hyväksyt ja mitkä torjut. Olet onnistunut muuttamaan muun riippuvuuskäyttäytymisen, joten ala työstää tätä.
 
Yksi elämänoppituntisi on ollut tutkia vastuullisuutta. Teet kaiken voitavasi välttääksesi vastuuta omista teoistasi ja vakuutat itsellesi, että ne ovat vain osa sitä, kuka olet, etkä voi tehdä mitään niille. Alistuminen halulle syödä on kaiken voimasi luovuttamista sille ajatukselle, että olet riippuvainen.
 
Ennen kuin ryhdyt mihinkään toimeen, kuten sipsipussin ottaminen, poista tuo houkutus olemalla edes ostamatta sitä. Kun olet juhlissa, ole täysin tietoinen toimistasi. Älä anna käsiesi vaeltaa ruokaan ilman lupaasi. Jos alat mennä ruokaa kohti, kysy itseltäsi, oletko nälkäinen vai haluatko vain jotain tekemistä. Pidä kätesi varattuna kantamalla niissä jotain, jotta on epämukavaa ottaa ruokaa itsellesi.
 
Luo ne uskomukset, joita haluat – ei vain niitä, joihin olet tottunut. Tiedosta aina se, mitä olet tiedostamatta tottunut tekemään. Elä hetkessä, äläkä tee mitään, mitä et tietoisesti valitse.
 
Kysymys:
Mestarit, olen voittanut 50 vuoden masennuksen, draaman ja tunneahdistuksen massiivisesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä lapsuudessa, nuoruudessa ja aikuisuudessa. Nyt 70-vuotiaana päätän elää onnellista elämää. Olen antanut anteeksi itselleni ja hyväksikäyttäjilleni, antanut rakkautta ja innostanut toisia aina, kun olen saanut tilaisuuden. Toivon, että voisin ilmentää myös taloudellisen riippumattomuuden. Minusta tuntuu, että joka kerta kun olen saamassa rahaa, se sabotoituu jotenkin. Sama juttu elämäni ihmisten kanssa – en näytä kykenevän läheisiin ja intiimeihin suhteisiin. Teenkö jotain väärin, vai päätinkö sieluna jäädä vaille näitä mahtavia kokemuksia? –Brigitte, USA
 
Vastaus:
Sinulla on kaikessa täysin kyse siitä, mitä sallit itsesi tuoda maailmaasi. Vaikka olet antanut itsellesi anteeksi ne valinnat, joita teit ennen tulemistasi, et ole palannut perusteisiin ja hyväksynyt, että olet sielu, jolla on fyysinen kokemus.
 
Tämä merkitsee, että olet Lähde-energian osa ja sinulla on kaikki samat voimat ja kyvyt kuin Lähde-energiassa. Olet kaikkivoimainen, kaikkiluova ja kaikkitietävä, mutta ainoastaan jos hyväksyt ja uskot, että sinulla on nuo ominaisuudet.
 
Yksi oppituntisi jota et ole saanut valmiiksi, on, että olet oikeutettu käyttämään Lähde-energiaolemustasi jatkaaksesi elämistä tässä nimenomaisessa ihmiselämässä ja tehdäksesi siitä, millaisen haluat. Ensimmäinen askel itsesi näkemiseen selvästi Lähteen osana on rakastaa itseäsi. Sinun ei tarvitse pitää kaikesta, mitä on tapahtunut ja mitä tapahtuu sinulle ja ympärilläsi, mutta sinun täytyy rakastaa ainakin sitä tosiasiaa, että sinulla oli rohkeutta tulla Maahan ja käydä läpi kaikki, minkä päätit kokea.
 
Vaikka ajattelet, että olet antanut anteeksi ja oikaissut kaikki kamalat asiat, jotka olivat osa oppituntejasi, et ole päässyt eroon siitä fyysisesti iskostetusta negatiivisuudesta, joka liittyi noihin ihmistekoihin. Säpsähdät edelleen aina, kun joku lähestyy, koska hyväksikäyttäjilläsi oli myös ystävällisen valepuvun alla pahat aikeet. Et luota, ettei sitä tapahdu enää.
 
Aloita uusi elämäsi visualisoimalla täydellinen ja turvallinen kumppani. Ole itsesi ilman sitä panssaria, jonka tiedostamatta luot. Näe toiset ystävällisinä ja harmittomina maaplaneetan kanssa-asukkaina. Muistuta itsellesi, ettei sinun tarvitse kokea uudestaan mitään aiemmista oppitunneistasi. Ota jokin sellainen mantra, että ansaitset olla toisten rakastama yhtä paljon, kuin rakastat itseäsi, ja että voit olla taloudellisesti vakaa. Luo, mitä haluat.
 
Kysymys:
Mestarit, luen parhaillaan Hercolubus-planeetasta tai Punaisesta planeetasta – R. M. Rabolun kirjaa jättiläisestä joka törmää yhteen Maan kanssa ja tuhoaa ihmiskunnan. Haluaisin tietää teidän opetuksenne tähän liittyen. –Duba, Brasilia
 
Vastaus:
Monien "planeettojen" on ennustettu aiheuttavan teidän planeettanne tuhoutumisen, mutta mitään niistä ei ole koskaan tieteellisesti todistettu olevan olemassa. Ajattele Hercolumbusin lisäksi, joka on itse asiassa pelkästään brasilialainen keksintö, Zecheria Stichenin Nibirua ja Nancy Liederin ja David Meaden Planeetta X:ää, joiden ennustettiin tuhoavan Maa 23.9.2012. Uskoaksemme olette kaikki edelleen maisemissa, eikö niin?
 
Salaliitto- ja katastrofiteorioita luodaan myymään kirjoja, houkuttelemaan kannattajia filosofioihin ja lisäämään negatiivista energiaa eri ihmisten ympärille. Kaikki on energiaa, ja energia on kaikki. Mistään ei tule fyysistä, ennen kuin sielu – tavallisesti yhdessä muiden sielujen kanssa – luo sen, mitä haluaa illuusionsa sisältävän. Jos et sisällytä sitä maailmaasi, sitä ei ole maailmassasi.
 
Niitä eri planeettoja jotka mainitsimme, ei ole valtaosassa ihmistodellisuuksia. Jos uskot sen vilpittömästi, se on varjona todellisuudessasi. Mutta se ei voi tuhota maailmaasi, koska sillä ei ole fyysisyyttä.
 
Maailmassa tapahtuu riittävästi negatiivisia asioita, ettei ole tarpeellista hyväksyä näitä kuvitteellisia uhkia saadakseen sydämen pumppaamaan ja stressitason nousemaan. Useimmat näistä teorioista käyttävät hyväkseen vainoharhaisuutta, joka on hyvin läsnä huolestuttavina aikoina. Ne auttavat myös niitä, jotka eivät halua olla vastuussa holtittomasta käyttäytymisestä, "koska loppujen lopuksi, emmekö kuole pian joka tapauksessa? Siis tehdään vain, mitä haluamme, annetaan luottokorttien laulaa ja kutistetaan kaikki vastuumme".
 
Kysymys:
Mestarit, mitä voitaisiin luonnehtia tuomitsemiseksi? Esimerkiksi? Jos lapsi tulee kotiin asenteiden kera, joista äiti ei pidä, ja äiti valittaa siitä, niin eikö hän tuomitse lapsen käyttäytymisen? Eikö hänen pitäisi antaa tehdä, mitä haluaa? Jokin esimerkki tuomitsemisesta? Jos joku alkaa kommentoida muiden ihmisten asenteita itseä kohtaan? Mitä tehdä? Miten vastata? –Beto, Brasilia
 
Vastaus:
Tuomitseminen on työkalu, jota ihmisego käyttää päättääkseen, minkä arvoinen se on yhteiskunnallisessa hierarkiajärjestelmässä. Onko henkilö parempi, rikkaampi, fiksumpi tai tärkeämpi kuin joku muu? Katsoessasi toisen toimintaa, sopiiko hänen käyttäytymisensä siihen, mikä oma mielipiteesi on oikeantyyppisestä toiminnasta, tai uskotko, että hänen pitäisi tehdä asioita vain sillä tavalla, jonka sinä päätät oikeaksi?
 
Tuomitseminen on eräänlaista toisen kontrollointia, ja koska et ole hänen kehossaan, etkä elä hänen elämänoppituntejaan, ei ole sinun asiasi sanoa, mitä hänen pitäisi tehdä. On olosuhteita – esimerkiksi tarve näyttää tietämättömälle ihmiselle, mikä on hyväksyttävää yhteiskunnassa – joissa jonkun nykyisen käyttäytymisen tuomitseminen on tarpeellista opettamaan häntä. Tuomitsemista tapahtuu – sen tarkoitus ei ole kuitenkaan kontrolloida, vaan informoida, ja sillä jota oikaistaan, on valinnanvapaus hyväksyä kritiikki tai sivuuttaa se.
 
Maan kaksinaisessa positiivis-negatiivisessa ympäristössä tuomitseminen hallitsee. Ainostaan silloin jos olet huolissasi henkisten arvojesi kehittämisestä, tuomitsemisesta tulee vihollinen. Silloin tunnustat, että jokaisella muulla sielulla on oma oppimismatkansa ja yrityksesi kertoa hänelle, mitä tehdä, sekaantuu tuohon prosessiin.
 
Monet ihmiset jotka käsittelevät kontrollointioppitunteja, ovat pahimpia kritisoijia planeetalla. He kertovat jatkuvasti kaikille, mitä tehdä, ja käyttävät tuomitsemista osoittamaan, että kritisoitu ihminen tekee jotain väärin. Tuomitsemisella on myös negatiivinen energiavaikutus toisiin. Mutta tämä ei ole oikein eikä väärin henkisestä perspektiivistä, koska oppiminen tapahtuu käyttämällä valinnanvapauttaan oman polkunsa ohjaamiseen.
 
Älä ole huolissasi siitä, että toiset tuomitsevat sinut. Harkitse sitä, mitä he sanovat – onko sillä mitään opetusarvoa? Jos on, niin kiinnitä siihen huomiota. Jos siinä mitä sanotaan, ei ole järkeä sinusta, niin sivuuta se ja siirry eteenpäin.
 
Kun kyse on omista toimistasi, niin tuomitseminen ei auta sinua oppimaan mitään, koska rajoitat mahdollisuuksia. Jonkin tuomitsemisen sijasta kysy vain itseltäsi, mitä voit oppia tuosta tilanteesta. Arvioi siihen liittyvä opetus ja tee tulevia valintoja sen tiedon perusteella, jota saat materiaalista, joka resonoi kanssasi.  
 
Kysymys:
Mestarit, matkustanko astraalissa yöllä? Haluan tietää, menenkö minnekään yöllä ja miten voin muistaa sen. Minulla on tunne, että menen, koska joskus herään yöllä ja muutamia asioita tapahtuu tuossa astraalimatkani kohdassa. Esimerkiksi, hän antoi minulle vettä juotavaksi nukkuessani, mutten muista sitä, kun herään. Eikö sieluni ollut siellä? Etsin epätoivoisesti vastauksia. –Tani, Kanada
 
Vastaus:
Kehosi ei ole koskaan täysin ilman jotain osaa sielustasi. Fyysinen keho lakkaisi olemasta toimintakykyinen ja kuolisi, jos koko sielu lähtisi. Se muuttuu, missä tietoisuutesi on ja missä määrin se tiedostaa sijaintipaikkasi. Se on samanlaista kuin päiväunelmointi, jolloin olet yhdessä paikassa, mutta mielesi ja tietoisuutesi vaeltaa johonkin kuvaan tai elää uudelleen joinkin jännittävän seikkailuun, joka tapahtuu muualla.
 
Fyysisen kehon täytyy levätä ja uudistaa energiaa nukkumalla, jolloin kehotietoisuutesi sulkeutuu. Sielu ei tarvitse sellaista taukoa, joten se matkustelee kehon levätessä, ja tavallisesti tietoisuus menee sen mukana. Sielu voi olla täysin tietoinen vain yhdestä paikasta ja elää vain yhdessä paikassa kerrallaan.
 
Fyysisyytesi muistaa helposti vain ne asiat, joiden tekemisessä nykyinen mielesi on ollut mukana. Kun sielusi lähtee vaeltamaan, niin jos et ole kertonut itsellesi, että haluat muistaa nuo matkat, ne kadotetaan. Sama pätee yöllisiin uniisi, jos et herää niiden keskellä tai kiinnitä niihin huomiota heti herätessä. Auttaa, kun pyydät tietoisuuttasi sisällyttämään nämä matkat muistiisi, kun olet hereillä.
 
Jos sielu muistaa tehneensä jotain edellisessä elämässä ja haluaa uusia sitä koskevat oppituntinsa, se saattaa mennä "yökouluun" kertauskursseille palauttaakseen opetukset, jos ei täsmällistä oppituntia. Tämä tapahtuu myös, jos sielu haluaa nähdä eri perspektiivistä tilanteen, jota käsittelet.
 
Siinä ei ole mitään pelättävää, ettet tiedosta täysin yöaikaisia matkojasi. Uteliaisuus kiusaa sinua enemmän, kuin mikään muu. Ala mennä nukkumaan sen tietoisen ajatuksen kera, että haluat muistaa kaiken, mitä teet kehosi levätessä. Tuon yhteyden muodostaminen voi viedä jonkin aikaa, mutta jatka yrittämistä.
 
Kysymys:
Mestarit, voitteko antaa minulle opastusta. Minä ja aviomieheni olemme melko varmoja, että hänellä on Asperger. Odotamme diagnoosia. Meistä on nyt järkeä siinä, miksi hän käyttäytyy ja ajattelee niin, kuin tekee. Se on aiheuttanut minulle paljon sydänsurua ja järkytystä, ja nyt oivallan, miksi minulla on masennusta ja fibromyalgia. On jatkuvaa taistelua sellaisen kanssa, jolla on erilainen näkemys maailmasta. Olen aina jonkinlaisessa stressimoodissa käsitellessäni tätä. Oliko tämä ennalta suunniteltu oppitunti? Oliko se keskinäinen suunnitelma auttaa toinen toistaan, vai oliko se minun tekemäni hyödyttämään omaa oppimistani? Onko mieheni 100-prosenttisen rehellinen ja avoin minulle siinä, että hän yrittää parhaansa mukaan saada apua ja muuttua? Voinko käsitellä tämän paremmin? Vai onko minun aika siirtyä eteenpäin? –Jo, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Oppitunteihisi tosiaan sisältyy itseluottamus ja itserakkaus käyttämällä stressiä ja stressitekijöitä, kun järjestetään suurin osa oppimiskokemuksistasi. Olet hyvin empaattinen ja sisäistät ympärilläsi olevien energian. Olet luontainen "huolehtija" ja haluat ehdottomasti pitää huolta toisista, jopa omaksi vahingoksesi. Yrität edelleen säilyttää saman rakkausmäärän miestäsi kohtaan, joka sinulla oli rakastuessasi häneen.
 
Sielu ei koskaan pysy samana elämänsä ajan. Olet kasvanut erilleen miehestäsi niiden valintojen myötä, joita kumpikin teistä on tehnyt. On aika alkaa pitää huolta itsestäsi ja tehdä, mitä haluat tehdä, eikä mitä tunnet, että sinun täytyy tehdä.
 
Miehesi nauttii negatiivisuudesta ja niiden saamisesta reagoimaan, joita on hänen ympärillään. Hän ei oikeasti ole pitämättä nykyisistä ajattelutavoistaan eikä hän tee paljon mitään arvioidakseen ja muuttaakseen käyttäytymistään. Hän ei ehdottomasti ole rehellinen sinulle tunteistaan ja niistä yrityksistä, joita hän tekee itsensä muuttamiseksi, koska hän ei ole tyytymätön nykytilaansa.
 
Hänen piittaamaton asenteensa on merkittävä stressitekijä sinulle ja laukaisee mentaalisia ja fyysisiä reaktioita, jotka vahingoittavat terveyttäsi. Sinulla on valinnanvapaus päättää lähteä tästä tilanteesta ja löytää ympäristö, jossa voit parantua.
 
Olet tehnyt kaiken, mitä voit, saadaksesi hänet ymmärtämään, mitä hänen toimensa tekevät sinulle, mutta hän ei oikeasti vain välitä. On aika alkaa kunnioittaa itseäsi ja päättää, miten haluat elää. Henkisessä mielessä mikään ei ole oikein tai väärin. Sekä jääminen että lähteminen sallii sinun oppia, mutta toisten puitteiden valitseminen sallii sinun saada tunteesi kontrolliin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >