HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille10.9. - 17.9.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

10.9. - 17.9.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
10.9.–17.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, olette sanoneet, että Maa on planeetta, jossa on sama määrä negatiivisuutta ja positiivisuutta. Jos valitsen positiivisia asioita, lisääntyykö negatiivisuus jossain muualla? Mitä hyötyä on tehdä maailmasta parempi paikka, jos se ei ole loppujen lopuksi mahdollista? Ylösnousevatko Maa ja ihmiskunta, ja miten nämä asiat liittyvät toisiinsa? –Hanna, Suomi
 
Vastaus:
Planeetan energia on jaettu tasan. Aivan kuten olet arvellut omasta toiminnastasi, toisten toiminnalla on samanlainen vaikutus. Sanotaan, että joku uskonnollinen fanaatikko uskoo, että hänen täytyy tuhota vihollisensa. Tämä kerää hirveän paljon negatiivisuutta häneen ja hänen seuraajiinsa, mikä vapauttaa positiivista energiaa, jota sinä voit helpommin kerätä itseesi. Jokaisella teistä on valinnanvapaus, ja kierre voi alkaa jommallakummalla energialla.
 
Sielu voi tehdä päätöksiä vain yhden henkilön puolesta ja huolehtia vain yhdestä henkilöstä – itsestään. On kaunis unelma, että voit jakaa tietoisuutesi toisten kanssa tarkoituksena luoda "parempi" paikka. Kaksi asiaa häiritsee tätä. 1) "Parempi" on tuomitsemista, ja sitä on vain egopohjaisessa ja tuomitsevassa maailmassa, eikä se ole henkisesti valaistunut maailma. 2) Jokaisen ihmisen (sielun) täytyy tehdä samat päätökset oman kasvunsa ja matkansa perusteella – et voi vaikuttaa heihin tai tehdä päätöksiä heidän puolestaan.
 
Maatutkimusmatkaasi sisältyy oman ihanneharhasi luominen, oppien ja ymmärtäen samalla, kuka olet sieluna. Toivot, että löydät ryhmän muita sieluja, joilla on samat tavoitteet mielessään, mutta se voi muuttua yksilömatkaksi, aivan kuten sinun sielusi matka.
 
Maa on yhteinen harha, joka on luotu antamaan sielulle luokkahuone oppia kaksinaisuudesta sekä omista voimistaan ja kyvyistään, käyttämällä valinnanvapauttaan tuossa kaksinaisuudessa. Se ei muutu, ja koska se ei ole sielu, sen ei tarvitse muuttua.
 
Sielu jolla on ihmiskokemus, haluaa palata tai ylösnousta takaisin henkiseen majaansa säilyttäen samalla fyysiset ominaisuudet, jotka sallivat sen aistia ja tuntea kaikki ne upeat asiat, joihin vain keho kykenee. Sielu on Kotona ehdottomassa rakkausenergiassa ja energeettisessä autuudessa, ilman negatiivisia, surullisia, masentavia jne. ajatuksia tai tuntemuksia.
 
Tuomitseva egomieli samaistaa onnellisuuden vain fyysiseen maailmaan ja siksi luulee, että vain silloin jos kaikki ylösnousevat, on utopia. Sielut ylösnousevat yksilöinä, eivät ryhmänä, koska ylösnousemus riippuu kunkin ihmisen valinnoista. Heräämisprosessin jakaminen toisten kanssa voi auttaa tekemään tarvittavia valintoja – mutta jokaisen täytyy kuitenkin haluta osallistua.
 
Kysymys:
Mestarit, olen 62-vuotias ja tunnen, että olen siirtynyt eteenpäin henkisyydessäni ja avomielisyydessäni viimeiset kaksi ja puoli vuotta. Viime kuussa minulla diagnosoitiin syöpä, ja kaksi viikkoa myöhemmin miehelleni annettiin potkut työpaikastaan. Tämä on neljäs kerta, kun hän on saanut potkut viimeisten 15 vuoden aikana. Aiemmilla kerroilla hajosin ja minusta tuli hyvin ahdistunut ja masentunut. Tällä kertaa, jopa tämän syövän kera, käsittelen sen paljon paremmin tunteellisesti. Valitsinko nämä olosuhteet? Mistä syystä? Olenko tyynempi tällä kertaa, koska olen kehittynyt vähän henkisyydessäni? –Pam, USA
 
Vastaus:
Kaikki mitä sielu kokee, johtuu joko ennen Maahan tulemista tehdyistä valinnoista tai koskee oppitunteja, joita se käy parhaillaan läpi. Päätit tutkia kontrollin menettämistä, ahdistusta, masennusta, itse-epäilyä ja itseluottamuksenpuutetta. Kannoit valtavaa huolta muiden mielipiteistä ja epäilit omaa intuitiotasi ja tietoasi.
 
Miehesi on hyvin rento eivätkä muiden mielipiteet vaikuta häneen. Hän ei tee hyvin yhteistyötä toisten kanssa, ja hän vaikuttaa olevan jatkuvasti epäkunnioittava ihmisiä kohtaan. Työnantajat ja työtoverit sietävät sitä jonkin aikaa ja sitten kapinoivat ja kieltäytyvät työskentelemästä hänen kanssaan enää. Näin ollen hänelle annetaan potkut tai hänet irtisanotaan. Hänen huolettomuutensa omasta tilanteestaan on tukenut aina suoraan sinun oppituntejasi ja johtanut paniikkiin sinussa.
 
Kun olet kasvanut henkisesti, olet alkanut oivaltaa, että luot oman todellisuutesi ja että se tapa jolla reagoit asioihin, on myös oma valintasi. Uskot myös, että universumi ei anna sinulle koskaan enempää, kuin pystyt käsittelemään tuolla hetkellä. Tämä antaa sinulle tunteen, että sinulla on enemmän kontrollia tilanteessasi. Olet paljon rennompi ja ymmärrät enemmän oppituntejasi ja sitä, että voit luoda oman todellisuutesi valinnoilla, joita olet tehnyt.
 
Masennuksesi oli vakaan kuvan puutetta ympäristöstäsi. Jätit sen aiemmin miehesi ja sattuman käsin, mutta nyt osallistut aktiivisesti sen luomiseen. Tämä johtuu siitä, että olet heittänyt pois itse-epäilyn ja itseluottamuksenpuutteen. Onneksi olkoon! Tämä on tulosta oppituntiesi loppuunsaattamisesta ja siirtymisestä eteenpäin henkisesti.
 
Kysymys:
Mestarit, minut kasvatettiin vanhanaikaisesti suuren kriittisyyden ja monien rajoitusten kera, enkä voinut olla, kuka olin, ja minun täytyi vetäytyä yrittäen päästä niihin muotteihin, joita ensin asettivat vanhempani ja sitten yhteiskunta. Olen aina yrittänyt luopua näistä tavoista, olen aina etsinyt elämäntehtävääni, olen käynyt lukuisia kursseja ja lukenut paljon itsensä kehittämisestä – ja luen edelleen – mutta tunnen eksyneeni itsestäni. Olen hyvä vaimo ja hyvä äiti, mutta en tiedä, kuka oikeasti olen. Mitä taitoni ja lahjani ovat? Miten päästä lähelle minua ja tehdä tästä maailmasta parempi paikka elää? –Aline, Brasilia
 
Vastaus:
Sinua estävät edelleen ne uskomusjärjestelmät, jotka ovat vainonneet sinua koko elämäsi. Yritys sopia kaikkiin noihin toisten vaatimiin muotteihin sai sinut luomaan sisällesi uskomuksia siitä, mitä he halusivat ja mitä tunsit, että sinun täytyi saavuttaa. Ellet päästä irti noista uskomuksista, et löydä koskaan, kuka oikeasti olet.
 
Johtopäätöksesi hyvänä vaimona ja äitinä olemisesta ovat osa noita uskomuksia – ja hieno paikka alkaa tutkia maailmaasi. Minkä tahansa asian tuomitseminen, mukaan luettuna määritelmä itsellesi, on osa egoyhteiskuntaa, joka pakottaa tuomitsemaan käyttäytymisen joka osan.
 
Astu etäämmälle elämästäsi ja katso, resonoiko se sielussasi, mitä teet, vai onko se vain sitä, mitä toiset sanovat sinun pitävän olla tai tehdä. Jos se tuntuu sellaiselta, minkä valitsisit itse, niin se on valinta, jonka olet tehnyt. Jos se näyttää olevan ok, mutta olisit ehkä tehnyt sen eri tavalla, niin kokeile tuota eri lähestymistapaa. Älä koskaan tee mitään vain siksi, että joku toinen sanoo, että niin sinun pitäisi tehdä.
 
Olet sielu, joka on päättänyt saada ihmiskokemuksia, jotta voisit tutkia mahdollisuuksia ja valita jonkin toimintamuodon toisen sijasta. Alkuperäsi on Lähde-energia, josta sinut "murrettiin". Siksi sinulla on kaikki samat voimat ja kyvyt, jos hyväksyt, että niin on. Sitten kun tunnustat, että olet kaikkivoimainen, suurenmoinen ja luova, voit alkaa työskennellä näiden ominaisuuksien kanssa ja löytää, kuka olet.
 
Kysymys:
Mestarit, ei ollut sähköpostiosoitetta, johon olisin voinut kommentoida viestiänne, joten minun täytyy tehdä se tässä. Kiitos eläimiä koskevasta vastauksestanne! Mutta olen täysin eri mieltä suuresta osasta vastaustanne. Tämä lause, jossa sanotte: "Mutta ne joilla ei ole sielua, eivät ole elintärkeitä sielun oppimiskokemukselle matkalla henkistä kokemusta kohti" on täysin totuudenvastainen ja epätäsmällinen. Minusta tuntuu, että tiedän teitä enemmän siitä, onko eläimillä sielu. Minusta tuntuu, että olen paljon korkeammassa värähtelyssä kuin te. Sori, ns. mestarit, mutta vastauksenne on täysin pielessä. –Susie, Uusi Seelanti
 
Vastaus:
Kuten aina sanomme, jokainen sielu luo oman todellisuutensa, ja sinä olet luonut omasi. Uskomuksesi eroavat siitä, mitä me voimme nähdä omasta perspektiivistämme ehdottomasti rakastavassa Lähde-energiassa. Kaikki on juontaa juurensa havaintopaikastamme.
 
Elävillä, elävöitetyillä, objekteilla on erilaista vuorovaikutusta eri ihmisten kanssa. Joillain ihmisillä ei ole mitään kontaktia ns. lemmikkeihin. Toisissa tilanteessa lemmikit luovat tuon ihmisen koko maailman. Sinulla on herkkyyttä energialle, jota eläimet sisältävät, ja riippumatta siitä, elävöittääkö eläimen sielu vai pelkkä energia, näet ne kaikki yksilöinä, joita ne ovat.
 
Sielut tulevat Maahan oppimaan kaksinaisuudessa käyttämällä valinnanvapauttaan. Ne tekevät usein sopimuksia toisten sielujen kanssa, jotta nämä ovat jonkinlaisessa vuorovaikutuksessa oppimistarkoituksesta. Mutta joskus sielu päättää luoda ympäristön oppimiselleen käyttämällä objekteja, joilla ei ole sielua. Tämä ei tee tuosta tapahtumasta yksilölle vähemmän dynaamista, mutta se ei tapahdu toisen sielun kanssa.
 
Elävöitetyt objektit ilman sielua reagoivat kaikkeen toimintaan ympärillään, joten niitä ei voi erottaa sielullisesta eläimestä. Monilla ihmisillä on se uskomus, että heidän lemmikkinään olevalla kanalla, sialla, lampaalla tai vasikalla on sielu sen perusteella, miten se toimii, vaikka valtaosalla ei ole. He vannovat, että tuo eläin on tunteva ja reagoi heidän antamaansa rakkauteen, minkä se tekeekin. Sielua ei tarvita sen tekemiseen. Myös kasvi voi reagoida ihmisen stimulointiin.
 
Kunnioitamme valintaasi tuntea niin, kuin tunnet. Mutta eivätkö toteamuksesi ole vähän tuomitsevia? Toisen tuomitseminen on egon työtä, mitä on vain positiivis-negatiivisessa ulottuvuudessa. Arvioiminen ja mahdollisuuden antaminen toisten mielipiteille on henkinen lähestymistapa ehdottoman rakkauden paikasta. Värähtelyillä on vaikeuksia nousta siinä negatiivisessa ympäristössä, jossa tuomitseminen vaanii.
 
Kysymys:
Mestarit, kaksi lastani näyttää valinneen vaikeita elämänoppitunteja. Toinen näyttää olevan bipolaarinen ja poikkeuksellisen vaativa, ja toinen on addikti. Onko tyttäreni oikeasti kykenevä elättämään itsensä (hän haluaa muuttaa takaisin syntymäkotiinsa), vai katsooko hän vain, miten pitkälle hän voi mennä meidän kanssamme? Tiedän, että hän on vanha sielu ja yrittää kokea vaikeita tilanteita, mutta hän ei näytä haluavan auttaa itseään. Hän uhkaa jatkuvasti itsemurhalla. Toinen lapsi on ilmeisesti itsetuhoisella polulla. Mutta miksi minulla ei ole niitä tunteita, joita heidän toimintansa pitäisi herättää? –Jane, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Tyttäresi yrittää nähdä, miten paljon voimaannutat hänen vastuuttomuuttaan. Olet mahdollistanut hänelle aiemmin sen elämän, jota hän päättää elää – pääasiassa hänen uhkaustensa vuoksi. Se riippuu sinusta, mitä teet tulevaisuudessa. Hänen toiminnallaan ei ole sinuun samaa vaikutusta kuin ennen, koska sinusta on tullut tietoisempi henkisistä energioista.
 
Jokaisella on valinnanvapaus elää haluamallaan tavalla. Tyttäresi kaltaiset ihmiset yrittävät nähdä, voivatko he saada toiset tekemään käskyjensä mukaisesti. Tässä on kyse oppitunneista, joita kumpikin teistä työstää – toinen yrittää olla kontrollissa ja toinen katsoa, voiko hän oppia kontrolloituna olemisesta vai voiko hän poistua kontrolloijan vaikutusvallasta. Olet oppinut kunnioittamaan omia valintojasi ja sivuuttamaan hänen vaatimuksensa.
 
Itsetuhoinen lapsesi on hyvin hämmentynyt ja pakenee elämää ja vastuuta. Hän turruttaa itsensä, jottei hänen tarvitse tunnustaa muuta maailmaa. Tämäkin on elämänoppitunti ja valinta. Tällä hetkellä hän ei ole lähelläkään sen ymmärtämistä, mitä hän haluaa saada aikaan, mutta älä luovuta hänen osaltaan – älä kuitenkaan mahdollista hänen riippuvuuttaan.
 
Manipuloijien tekemien uhkausten on tarkoitus hyödyntää syyllisyyttä ja velvollisuuksia vanhempana. Sitten kun ihminen alkaa tarkoituksella tehdä päätöksiä itse, on aika astua pois ja antaa hänen nähdä päätöksenteon toinen puoli – vastuu. Tyttäresi pystyy huolehtimaan itsestään, jos hän tekee sen eteen työtä, mutta hän on laiska. On aika antaa hänen löytää oma tiensä.
 
Tämä ei vaivaa sinua kovin paljon, koska aistit sen henkisen matkan, jolla kumpikin heistä on. Tiedät, että he eivät tee mitään, elleivät valitse sitä. Olet lakannut tuomitsemasta, ja olet nyt ehdottoman rakkauden arvioinnissa. Olet pitänyt heitä kädestä riittävän pitkään. On aika antaa heidän elää valitsemaansa elämää.
 
Kysymys:
Mestarit, elämme aikana, jolloin on niin paljon väärää informaatiota, että monien ihmisten näyttää olevan vaikeampaa erottaa fakta fiktiosta. Olen tavannut monia ihmisiä, jotka uskovat vakavissaan, että Maa on litteä. Onko se litteä? Uskon itse, että Äiti Maa on pyöreä. Miksi tämä litteän Maan teoria leviää hurjasti näinä aikoina, ja mikä tämän hurjan teorian henkinen tarkoitus on? –Galathea, Suomi
 
Vastaus:
Ei, vaan maailma on epämuodostunut pallo useimpien tänä aikana elävien harhakuvassa. Tällä enemmistöllä on taipumusta hyväksyä tuo kuvaus, koska se on valokuvattu monta kertaa avaruudesta.
 
Sanomme "harhakuva", koska kaikki on energiaa ja energia on kaikki – myös ne kehot joita kaikki sielut ovat päättäneet käyttää. Koska jokainen sielu luo oman todellisuutensa, on yhtä paljon mahdollisuuksia hahmottaa kiinteiksi tunnistetut, jaetut objektit, kuin on eläviä ihmisiä.
 
Se mitä ihminen uskoo, perustuu uskomuksiin, jotka hän on hyväksynyt totuudeksi. Tämä pätee Maan fyysisten objektien rakenteeseen, filosofiseen ja uskonnolliseen ajatteluun ja historiallisiin faktoihin, mukaan luettuna luomis- ja evoluutioteoriat.
 
Ihmisillä jotka ovat perin pohjin iskostuneet yhteiskunnan egotuomitsemiseen, jossa negatiivisuus vallitsee, on tapana haluta, että joku kertoo, mitä heidän pitäisi uskoa. He eivät halua vastuuta päätösten tekemisestä itse. Tämä sallii salaliittoteoreetikkojen ja "litteämaalaisten" vakuuttaa helposti ihmisille, että se on totta, mitä he sanovat.
 
Jotkut näistä "kaikkitietävistä" levittävät hulluja ideoitaan vain nähdäkseen, miten monta ihmistä he voivat saada uskomaan. Jotkut jopa kilpailevat toisten salaliittoteoreetikkojen kanssa siitä, miten monta ihmistä he voivat saada mukaan julistuksillaan. Kun tullaan filosofioihin ja uskontoihin, he muodostavat ryhmiä tai kirkkoja ja elävät kannattajiensa kustannuksella.
 
Muutamia muita yleisesti toitotettuja ja perusteettomia teorioita tällä hetkellä on, että toisen maailmansodan aikaista juutalaisten joukkotuhoa ei tapahtunut, ihminen ei astunut jalallaan kuuhun, yksi paha salaseura kontrolloi maailman raha-asioita ja monien maiden eri hallintovirkamiehet ovat todellisuudessa avaruusolentoja. Ja on paljon muita.
 
Henkinen tarkoitus kaikessa mitä ihminen kohtaa, liittyy hänen oman matkansa kunnioittamiseen, vastuun ottamiseen päätöksistä, jotka sallivat hänen saattaa loppuun oppituntinsa, ja kaikenlaisen tuomitsemisen lopettamiseen, siirtyen ehdottomaan rakkauteen ja kaiken sen arvioimiseen, mitä hänen ympärillään on.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >