HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille13.8. - 20.8.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

13.8. - 20.8.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
13.8.–20.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, voisitteko selittää eron 3D-todellisuuden lineaarisen ajan ja 5D-ajan välillä? En ymmärrä ajatusta, että "kaikki tapahtuu samanaikaisesti". Se tuntuu olevan ristiriidassa niiden havaintojen kanssa, että henget voivat lentää, laulaa, luoda taidetta, opiskella jne. – kaikki nämä ovat ajassa tapahtuvia prosesseja … Miten mikään peräkkäisyys tai syysuhde voi olla olemassa ajan ulkopuolella? –Irina, USA
 
Vastaus:
Perustavin ero on, että lineaarinen aika on olemassa maatason fyysisessä kaksinaisuudessa, jossa se mittaa planeettojen kiertoa toistensa ympäri – jälleen fyysisistä – ja 5D-aika on ei-fyysistä eikä sitä voi määritellä fyysisen kielen termein. Eikö tämä teekin tilanteesta vielä pahemman? (Naurua)
 
Ei ole mikään ihme, että sielu joka on rajoittunut fyysiseen kehoon, ei pysty ymmärtämään käsitteitä sellaisesta toiminnasta, joista sillä ei ole tällä hetkellä havaintoa. Tämä on kuin se ajatus teille ja fakta meille, että sielu kykenee olemaan useammassa paikassa samalla hetkellä – mitä fyysinen keho ei voi tehdä, mutta minkä muodoton energia tekee helposti. Kaikki mitä sielu on koskaan tehnyt, missään "ajassa" kuten kutsutte sitä – menneisyys, nykyisyys tai tulevaisuus – tiedetään ja on tallennettuna tai merkittynä sen akaasiseen tiedostoon. Se on kuin levy, joka sisältää näyttelijän kaikki työt. Se kaikki on siinä tänään yhtä aikaa, mutta jos on ihminen, tarvitaan fyysinen fokus erottamaan elokuvat toisistaan. Henkenä on tietoisuus siitä kaikesta samanaikaisesti.
 
Jos et osaa jotain vierasta kieltä, et ymmärrä, mitä joku sanoo sinulle, erityisesti selitettäessä jotain, mitä et ole koskaan havainnut itse. Vaikka ymmärtäisit sanat, niin jos hän määrittelisi jotain, mille et ole koskaan altistunut, et pystyisi silti ymmärtämään, mitä hän tarkoittaa tai mitä hän kuvaa.
 
Hengen toimet joista puhut, liittyvät kaikki sellaiseen henkeen, joka on laskeutunut planeetalle, jossa aika kontrolloi ja jossa henki nähdään. Syysuhde vaatii syvyyttä, lineaarisen ajan positiivista ja negatiivista lisäämistä, jotta nähdään, miten jokin asia vaikuttaa toiseen. Miten flipperipallo kulkee fyysisesti pelikentällä? Mistä se kimpoaa? Mikä aktivoi sen muilla alueilla? Henkenä ei-fyysisessä ympäristössä asiat vain ovat niin, kuin se haluaa niiden olevan. Ei-syysuhdetta merkitsee, ettei aikaa tarvita.
 
Kysymys:
Mestarit, luin tekstejä, joissa sanotaan, että sielu tulee kehoon vasta syntymässä. Siis miksi joissain entisen elämän sessioissa asiakkaani sanovat, että he ovat kärsineet tilanteissa, joissa heidät on abortoitu? –Val, Brasilia
 
Vastaus:
Kun munasolu ja siittiö ovat yhdistyneet ja alkaneet jakautua, sielu vaatii sen tuloksena olevan sikiön itselleen ja kiinnittää säikeen siihen. Se ei yleensä tule soluihin vielä silloin, koska raskausaika on pitkä ja se pystyy sanomaan näkemiin kaikille ystävilleen, jotka eivät inkarnoidu. Näin ei tapahdu ainoastaan silloin, kun nainen on päättänyt kokea kuolleen lapsen synnytyksen tai keskenmenon eikä ole mahdollisuutta elävänä syntymiseen.
 
Jos äiti ei ole suunnitellut abortin todennäköisyyttä, sielu saattaa tietää tuon mahdollisuuden tai sitten ei. Sielu valitsi nuo vanhemmat monien tekijöiden vuoksi, kuten etnisyys, luonteenpiirteet, asuinpaikka ja perhetilanne. Sielulle ei ehkä ole kerrottu, että äiti saattaa tehdä abortin tai olla onnettomuudessa, joka aiheuttaa vammoja sikiölle ja sen seurauksena kuoleman.
 
Se aika jolloin sielu on "kokonaan" äidissä, riippuu paljon siitä kokemuksesta, jota se etsii. Jos se on tehnyt tämän lukemattomia kertoja, se epäröi tavallisesti liian aikaista rajoittumista. Jos äiti tekee mielenkiintoisia asioita, kuten tanssii, ui, soittaa musiikkia tai laulaa, sielu saattaa tulla aikaisemmin kokeilemaan näitä uusia asioita.
 
Siinä sielu saattaa kokea trauman, kun se odottaa helppoa synnytystä ja sitten äiti jostain syystä päättää, että hän ei halua jatkaa raskautta ja tekee abortin. Tämä saattaa olla myös traumaa koskeva oppitunti, jonka se tiesi olevan tulossa, ja se halusi nähdä, miltä se tuntuu ja mikä sen reaktio olisi.
 
Syntymässä sikiö ei ole toimintakykyinen, jos siinä ei ole sielua. Siksi sielun täytyy tulla kokonaan vauvaan syntymässä, jotta sikiö selviytyy. Tämä ei estä sitä tulemasta jo ennen syntymää – kyse on vapaasta valinnasta.
 
Kysymys:
Mestarit, kysymykseni koskee pitkäaikaisia suhteita. Ihmiset tietysti muuttuvat ja saattavat tarvita eri asioita suhteessa, mutta varmaankaan tämä ei merkitse, että on mahdotonta pysyä rakastavassa elämänmittaisessa suhteessa? Jos joku muuttuu, koska hän voi huonosti, niin eikö rakastava reaktio olisi jäädä huolehtimaan hänestä? Muutumme kaikki jatkuvasti, joten eikö osa ihmisrakkauden luonnetta kumppanisuhteessa olisi hyväksyä toisensa, kun muutumme, ja löytää tuo rakkaus alati muuttuvassa nykyhetkessä? –Carly, Australia
 
Vastaus:
Jokainen sielu jolla on ihmiskokemus, luo oman todellisuutensa tekemillään valinnoilla. Osa sen oppituntia saattaa olla pyyteetön rakkaus ja toisista huolehtiminen oman matkansa ja oppimisensa kustannuksella. Yhteiskunta esittää, että avioliiton pyhyys ja osapuolten vastuu toisistaan ei ole valinnaista. Mutta tämä on henkisestä perspektiivistä valinta, ei vaatimus.
 
Jos tunnet, että oppituntisi on huolehtia sinnikkäästi puolisostasi, niin se sinun pitäisi tehdä. Jos ymmärrät, että henkinen matkasi on soolojuttu, jossa olet vastuussa vain omasta kasvustasi, niin avioliitto on vain yhteiskunnallinen velvollisuus, joka sitoo sinua vain, jos päätät niin.
 
On monia asioita, jotka voivat estää pitkäaikaisen suhteen. Toinen kumppaneista karkaa muille laitumille katsomatta koskaan taakseen. Pitäisikö toisen pitää kotiliesi lämpimänä odottaen hänen paluutaan? Tämä on valinnanvapauskysymys.
 
Sen tyyppinen rakkausreaktio josta kysyt, koskee kolmannen ulottuvuuden valintaa positiivis-negatiivisessa kaksinaisuudessa. Poistuminen kaksinaisuudesta ja valaistuminen poistaa fyysisen rakkauden negatiivisen aspektin ja tekee siitä ehdotonta ja pelkästään positiivista. Tämä johtaa siihen, ettei mikään ole oikein tai väärin, ainoastaan sen valitsemista, mikä voi opettaa eniten. Toisen muutosten sokea hyväksyminen on yhtä kuin sanoa, että hän tietää sinua enemmän siitä, mitä sinä tarvitset kasvaaksesi. Häneltä ei ehkä tule rakkautta löydettäväksi.
 
Kun ihmiset muuttuvat kokemustensa myötä, he eivät ehkä enää sovi siihen liittoon, joka kerran tuntui täydelliseltä. Tuleminen tehokkaaksi lisäämisessä ja vähentämisessä palvelee sinua vähän laskennassa. Ja jos kumppanisi ei ole kehittynyt matematiikassa, teillä ei ehkä ole enää mitään yhteistä jaettavaa ja puhuttavaa. Sinä tietysti teet aina valinnan. Mutta kunnioita kuitenkin itseäsi ja inkarnoitumissyytäsi.
 
Kysymys:
Mestarit, tiedän, että te ette voi kertoa minulle, mitä teen, mutta tarvitsen todella neuvoa. Avioliittoni ei ole ollut hyvä pitkään aikaan. Törmäilemme ja käymme läpi pakolliset kuviot, mutta olen hiljattain tiedostanut, että aviomieheni näyttää todellisuudessa olevan pakonomainen valehtelija. Hän valehtelee itse asiassa kuin lapsi. Minusta tuntuu, että kanssani on leikitty alusta saakka. Kolmaskymmenes vuosipäivämme on pian, ja olen vain masentunut siitä. Olen kadottanut kaiken elämäniloni, ja myönnän, että pelkään lähteä, kun olen niin urautunut. Tunnustan oman osuuteni nykytilanteessamme, mutta rehellisesti tunnen, ettei hän ole koskaan tuntenut oikeasti rakkautta minua kohtaan enkä minä häntä, koska olimme hyvin nuoria ja naiiveja. –Caroline, Irlanti
 
Vastaus:
Aloititte kumpikin luomalla oman mielenne mukaisen fantasiamaailman. Kumpikin vakuutti itselleen, että se mitä teillä oli, oli juuri sitä, millaista ajattelitte elämän pitävän olla. Kun miehesi kertoi sinulle jotain, kuulit vain sen, mitä halusit kuulla, etkä koskaan tutkinut, mitä oikeasti sanottiin. Omassa maailmassasi elämällä hänen maailmansa ei voinut vaikuttaa sinuun.
 
Elämänne ovat olleet rinnakkaispolkuja avioliittonne aikana, mutta eivät samalla tiellä, mikä on sallinut teidän olla pari ja näyttää yhteensopivilta toisten mielestä. Älä moiti itseäsi tästä ahdingosta, koska tällä tavalla valtava enemmistö suhteista menee. Useimmat yksilöt eivät vain koskaan tiedosta kuilua oman näkemyksensä ja kumppanin näkemyksen välillä.
 
Kommunikointi on mahtava tiedostamistyökalu, mutta harvat ihmiset tutkivat puolueettomasti, mitä sanotaan. On vaikea oikeuttaa se todellisuus, jonka on luonut itselleen, jos täytyy myös nähdä, mitä ympärillä olevat näkevät yhteisenä totuutena tilanteesta. Toisilleen puhumista mutkistavat tunteet, joita tuotte mukaan.
 
Nuorena hullaantuminen ohittaa mielten kohtaamisen ja vaikuttaa aidolta rakkaudelta. Rakastitte toisianne siinä määrin, kuin kokemattomuutenne salli. Jos katsot taaksepäin, näet, ettei teillä ollut oikeasti kovin paljon yhteistä. Teillä ei ollut perustaa, jolle rakennetaan kestävä suhde, ja ainoastaan sen sivuuttaminen, mitä tunsit miehestäsi, on pitänyt teidät yhdessä näin kauan.
 
Sinun on nyt aika kunnioittaa itseäsi. Mikä tyydyttäisi sinua päivittäin? Miten voit löytää, mikä sinun totuutesi on ja miten voit elää sen? Jäät uraasi vain, jos valitset niin. Olet käyttänyt luovuuttasi kaikki nämä vuodet – käytä sitä nyt oman elämäsi luomiseen riippumatta siitä, jäätkö avioliittoon tai et. Unohda menneisyys – se on ankkuri, joka estää sinua siirtymästä eteenpäin.
 
Kysymys:
Mestarit, minusta suhde isääni on hyvin hämmentävä. Joskus tunnen, että hän on valtavan kontrolloiva. Joskus tunnen, että hän auttaa minua valtavasti. Ja viimeksi mainitun vuoksi en usein ymmärrä tai pysty käsittelemään ensin mainittua. Osa minua ajattelee, että hän on mestarimanipuloija, ja osa minua ajattelee, että hän yrittää vain olla hyvä isä. Varon kovasti laittamasta omia tunteitani tähän, koska ne ovat vaihtuneet rakkaudesta raivoon häntä kohtaan. Vähintään 10 vuotta sitten oli aika, jolloin kehityin henkisesti hyvin nopeasti, ja melkein kuin hän olisi tuntenut sen ja heittänyt minut sellaiseen tunnemyrskyyn, että minun täytyi lopettaa. Haluaisin teidän avullanne ymmärtää, mitä toivoin oppivani isältäni tullessani tähän elämään? –Steven, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Valitsit isäsi pyöreän elämän keskipisteeksi. Kaikki on pyörinyt sen ympärillä, että hän on vetänyt sinut sisään ja ollut sallimatta sinun mennä vaikutusvaltansa ulkopuolelle ilman, että päätät tulla vedetyksi takaisin sen sijaan, että päästät irti. Perhe on ollut osa identiteettiäsi, jonka olet antanut kontrolloida päätöksentekoasi.
 
Yhteiskunnalliset määritelmät suhteesta ja velvollisuuksista, joita poika "on velkaa" isälleen, ovat esittäneet merkittävää roolia käyttäytymisessäsi. Ne osat jotka kumpikin teistä valitsi, eivät ole tyypillisiä. Tilanteissa joissa hänestä on ollut valtavasti apua, hän on ollut opettaja, paras ystävä ja opas, ei isä. Hän on hyvä kontrolloinnissa ja manipuloinnissa, jotka olet uskonut osaksi isän roolia. Tilanne ei kuitenkaan normaalisti ole tämä – se on vain osa hänen elämänoppituntiaan.
 
Kun puhut tunteistasi, todellisuudessa viittaat sisäisen ydinolemuksesi hyväksymiseen, joka on tulossa esiin. Se ilmenee intuitiona vaihtoehdoista, joita sinulla on, ellet anna isä-poikasuhteen saada sinua ajattelemaan, ettei vaihtoehtoja ole. Rakkaus-raivokahtiajako on positiivis-negatiivinen ratkaisu elämänoppituntiin.
 
Hänen reaktionsa sinun henkiseen matkaasi heijasti hänen pelkoaan, että katkaisisit siteet hänen vaikutusvaltaansa hyväksyessäsi oman polkusi. Henkisesti kaikessa on kyse sinusta itsestäsi – miksi olet täällä ja mitä sinun täytyy oppia. Se on myös sooloponnistus, ja toisen vaikutus ainoastaan estää kasvua.
 
Tulit tänne oppimaan, milloin toteutat omaa valinnanvapauttasi ja milloin annat sen isällesi naamioituna velvollisuudeksi. Matka on yksin sinun.
 
Kysymys:
Mestarit, voisitteko selkeyttää sellaisia ihmisiä, kuin Osho, Eckhart Tolle, Mooji, Adyashanti, Rupert Spira, Ramana Maharshi, ja niitä, jotka ovat valaistuneita. Saavatko he opettaessaan viesteihin apua hengiltä verhon toiselta puolelta? Vai ovatko ne vain viestejä heidän korkeammalta itseltään/tietoisuudeltaan? Voisitteko selittää, miten tämä prosessi toimii, kun ihmiset oivaltavat itsensä ja heistä tulee opettajia? Kenet Neale Donald Walsch kuuli kirjoittaessaan nuo kirjat – Jumalan vai verhon toisen puolen? Minua kiinnostaa, ovatko ketkään oppaistani oivaltaneita mestareita? –Frank, Kanada
 
Vastaus:
Mestari määritellään henkisyydessä sieluksi, jolla on fyysinen kokemus ja joka tuo mukanaan tai on saavuttanut valaistumisen yhdessä tai useammassa fyysisen käyttäytymisen aspektissa, joka on sielun ulottuvilla ollessaan fyysisessä tilassa. Tämä yhdistää sen todelliseen ydinolemukseensa Lähde-energian osana.
 
Kun se tuo tämän viisauden mukanaan, se yhdistyy siihen taas korkeamman itsensä kautta tai oppaidensa avustuksella, jos se on suunnitellut tarvitsevansa apua. Jos valaistuminen tulee herätessä todelliseen identiteettiinsä sieluna, se alkaa etsiä, kuka ja mitä se on.
 
Sielut eivät synny valaistuneina. Ne aloittavat tavallisesti tarkkailemalla, mikä on tuonut muut ihmiset tuohon tilaan. Ne tutkivat filosofioita, joiden on hyväksytty antavan ymmärrystä toisille, ja alkavat tehdä samoja harjoituksia nähdäkseen, mitä vaikutusta näillä on niiden omassa elämässä. Joskus jokin harjoitus stimuloi niiden omia kokemuksia entisistä elämistä, ja toisilla kerroilla se ei laukaise valaistumistilaa – sitten ne siirtyvät johonkin, mikä on toiminut jollain muulla.
 
Sitten kun henkilö on luopunut koko egosta ja siirtynyt positiiviseen ehdottomaan rakkauteen, hän on valmis olemaan Lähde-energiatilassa. Hänen oppaansa ja muut mestarit toisella puolella antavat apua, mutta vain pyydettäessä.
 
Ihmisillä joista tulee opettajia, on monia eri lähteitä. Jotkut käyvät läpi vaiheita, joissa he taistelevat egonsa kanssa ja se mitä he julistavat, tulee heidän mielikuvistaan eikä kyse ole heidän yhteydestään täysin positiiviseen energiaan. Toiset – aloitettuaan matkansa muiden ihmisten prosessien harjoituksilla – työskentelevät toisen puolen energioiden kanssa auttaakseen mahdollisimman monia sieluja muodostamaan taas yhteyden itseen.
 
Ei ole yksinkertaista vastausta kysymykseesi, koska jokaisella sielulla on erilainen prosessi, joka perustuu sen tekemiin valintoihin. Mitä tulee oppaisiin, jotka ovat mestareita, niin kaikilla on pääsy kaikkien mestareiden luo pelkästään pyytämällä – myös sinulla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >