HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille4.6. - 11.6.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

4.6. - 11.6.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
4.6.–11.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, pääsiäisen lähestyessä nopeasti minulla on kysymys, joka liittyy tarinaan Jeesuksesta. Olen kuullut, että raamatun uusi testamentti kirjoitettiin 40–70 vuotta Jeesuksen kuoleman jälkeen. Minua huolettaa kertomus Juudaksen pettämisestä. Minun on vaikea uskoa, että Juudas, opetuslasten rahastonhoitaja, olisi voinut todella pettää jonkun, jota hän rakasti hyvin paljon. Sen sijaan häntä pyydettiin pettämään rahastonhoitajana, joka sai hopearahoja, ja toteuttamaan näin vanhan testamentin profetia pelastajan tulemisesta, kuolemasta ja henkiinheräämisestä. Käsitän, ettei Juudas pystynyt elämään itsensä kanssa ilmiannettuaan Jeesuksen roomalaisille, ja näin itsemurha, mutta mikä on oikea totuus Juudaksesta? Tuntuu siltä, että on paljon enemmän tiedettävää ja ymmärrettävää koko tarinasta. –Cathy, USA
 
Vastaus:
Ymmärryksenne hänen ajastaan Maan historiassa tulee kirjoituskokoelmasta, joka on tehty pitkän aikaa itse tapahtuman jälkeen. Se ei ole niiden ihmisten tekemä, jotka tarkkailivat tapahtumia, vaan niiden jotka kokosivat heille kerrotut tarinat. Se tallenne jota toistatte, sitoo yhteen kaikki tarvittavat asiat esittämään Jeesuksen pettäminen, kuolema ja henkiinherääminen.
 
Kaikille Jeesuksen seuraajille, kuten muistetaan myöhemmissä kirjoituksissa, annettiin tiettyä tehtäviä toteuttavaksi voidakseen olla opettajia niille, joita tuli myöhemmin muodostamaan uskonnollisia periaatteita. Tarinat alkavat viimeisestä ehtoollisesta, jotta tekijät voitiin määrittää. Jokainen voitiin sitten sisällyttää tarinoihin omistautumisesta, marttyyriudesta, luotettavuudesta, tietoisuudesta ja uskollisuudesta. Kaikki kristinuskon muodot käyttävät raamattua uskonsa pohjana.
 
Vaikka raamattu kirjoitettiin alun perin lyhyt aika kuvattujen tapahtumien jälkeen, sitä ovat "editoineet" monia kertoja eri uskontoryhmien johtajat, pääasiassa paaveiksi valitut, antamaan opinkappaleita, joita he pitivät parhaina organisaation jatkuvalle olemassaololle ja vahvuudelle.
 
Juudaksen paikka historiassa oli pettäjä, joka ymmärsi myöhemmin eikä voinut elää sen kanssa, mitä hän oli tehnyt. Ristiinnaulitsemisen aikaansaamiseksi täytyi olla joku, joka voisi saattaa roomalaiset Jeesuksen vangitsemistilanteeseen, koska opetuslapset olivat aiemmin olleet aina hänen ympärillään.
 
Juudasta pyydettiin olemaan tämän alkuunpanija ja omistautumisessaan Jeesukselle hän suostui. Mutta vaikka häntä oli pyydetty ja hän oli vain toteuttanut mestarinsa toiveet, hän ei voinut elää sen seuraamusten kanssa. Jos hän ei olisi tehnyt osaansa, kuolema ja henkiinherääminen olisi toteutettu ilman niitä fanfaareja, jotka saivat hyvin monet ihmiset huomaamaan sen.
 
Roomalaiset halusivat hänet pois kimpustaan, mutta julkinen pilkkaaminen oli suunniteltu heikentämään uskoa häneen seuraajien keskuudessa. Henkiinherääminen valoon tarvittiin näyttämään yhteys fyysisen ja ei-fyysisen sielun välillä. Mikään tästä ei olisi voinut tapahtua ilman sitä pettämistä, jonka auktoriteetit toivoivat osoittavan tukijoille, etteivät Jeesuksen opetukset olleet oikeasti uskottavia. Juudas noudatti mestarinsa pyyntöä.
 
Kysymys:
Mestarit, maailman väestön keskuudessa on kasvavaa levottomuutta ja ahdistusta liittyen siihen, mitä ihmiset tekevät Maalle – maapallon lämpeneminen, muovi, palmuöljy jne. Onko liian myöhäistä peruuttaa vahingot, vai olemmeko matkalla hyvin vaikeaan aikaan, jolloin monet lajit kuolevat sukupuuttoon ja sotia taistellaan perusasioista, kuten puhdas vesi? –Jon, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Miljardien ihmisten asuttaessa Maata, on tuhansia ideoita ja ennakkoluuloja niiden resurssien käyttämisestä, jotka mahdollistavat ihmisten elämisen. Jotkut ryhmät jotka tuntevat toisten käyttäytymisen vaikuttavan itseensä negatiivisesti, ovat melkein valmiita avoimeen sotaan pakottaakseen omat käsityksensä käyttöön.
 
Yksi suurimmista vaikutuksista on se sielumäärä, joka asuttaa planeettaa tällä hetkellä. Muita edesauttavia tekijöitä syntyy fossiilisten polttoaineiden käyttämisestä, valmistuksen aiheuttamasta saastumisesta, väärästä jätteiden hävittämistavasta ja siitä, ettei oteta huomioon naapureiden tarpeita.
 
Yhteiskunta on egopohjainen ja tuomitseva rakenne, jossa ahneus määrittelee päätökset ja liikaa valtaa annetaan niiden harvojen käsiin, jotka eivät ole huolissaan planeetan yleistilasta. Tarkkailette yhteiskuntien syklistä kehityskulkua, joka on menneisyydessä johtanut usein niiden alamäkeen.
 
Voidaan käyttää toimenpiteitä haitallisten vaikutusten vähentämiseen, mutta noiden muutosten tekeminen vaatii ihmisten enemmistöä. Muutoksia joista puhut, ei edes hyväksytä olevan olemassa, ennen kuin tapahtuu yksi tai useampi katastrofi.
 
Sitten on edelleen kyseenalaista, lyöttäytyvätkö kaikki yhteen ja luopuvat joistain hamstraamistaan hienouksista planeetan hyödyksi. Tällä hetkellä on liikaa muuttujia, jotta voisi sanoa, mihin suuntaan maailma menee.
 
Kysymys:
Mestarit, voisitteko kertoa minulle, miten karmaa muodostuu? Tapahtuuko se ajatuksilla vai tunteilla? Vai jonkinlaisella aikomuksella tai tuomitsemisella? Onko oikeasti mahdollista poistaa karma? Onko jostain henkisestä hyötyä? Voisitteko kertoa minulle entisestä elämästäni ja mahdollisesta karmasta? –H., Brasilia
 
Vastaus:
Karma on järjestäytyneen uskonnon opinkappale, joka liittyy tuomitsemisen palkkio- ja rangaistusosaan. Se on olemassa vain maatason kaksinaisuudessa, jossa yksilö uskoo ja hyväksyy, että kaikki täytyy tuomita, arvostella ja arvottaa. Se ei ole henkinen käsite, koska henkisyydessä ei ole tuomitsemista.
 
Jokainen luo oman todellisuutensa, joten voidakseen olla varma, että karmaa on olemassa, täytyy elää sen periaatteen mukaan, että tuomitseminen on välttämätöntä. Koska negatiivisuutta on vain kaksinaisuudessa ja karma on negatiivinen rankaisemismuoto, se voi olla läsnä vain ihmiselämässä.
 
Jos haluat syyttää karmaa jostain, mistä et pidä nykyelämässäsi, sinun täytyy nähdä tämä rangaistuksena aiemmista teoistasi. Jos päätellään, että karmaan liittyy negatiivisista toiminnoista kiinnipitäminen, niin sinun täytyy päätellä myös, että sinun täytyy haluta pitää kiinni negatiivisesta energiasta, koska ympäristövalinta on yksinomaan sinun.
 
Henkinen herääminen on kaikista negatiivisista aspekteista irtipäästämistä ja elämistä ehdottomasti rakastavassa energiassa, vapaana tuomitsemisesta. Siis ei ole sijaa sille, että jokin rangaistus vaikuttaa valintoihisi. Poistat karman olemalla sallimatta negatiivisuuden tunkeutua elämääsi.
 
Sinulla on ollut monia entisiä elämiä, eikä mikään niistä ole tuonut minkäänlaista rangaistusta (karmaa) nykyelämääsi. On ollut useita jatkuvia elämänoppitunteja, joita olet raahannut mukanasi, mutta ne kaikki on hoidettavissa, jos todella katsot niitä ja ratkaiset sen, miksi päätit oppia niistä.
 
Kysymys:
Mestarit, haluaisin tietää sairaiden eläinten eutanasiasta. Se huolettaa minua, koska koirani on hyvin sairas. Nyt hoidan sitä vain aloe veralla, koska lääkkeet huononsivat sen tilaa. En halunnut sitä "nukutettavan", mutta en halua nähdä sen kärsivän. –Ana, Portugali

 
Vastaus:
Kaikenlaisilla kehoilla on maaplaneetalla "vanhentumispäivä". Niihin vaikuttaa normaali rappeutuminen, kemialliset saasteet ja sisäinen epäjärjestys. Ne joilla on päättelykykyiset aivot ja kommunikointitaidot, voivat kertoa toiveensa muille. Niistä joita ei ole varustettu näillä kyvyillä, täytyy huolehtia niiden, jotka ovat vastuussa niiden hyvinvoinnista.
 
Lemmikkien osalta huolehtivan "vanhemman" pitäisi tiedostaa suojattinsa elämänlaatu. Apua pyytävien ihmisten erilaiseen tuskaan voidaan tarttua lääkkeillä, stimulointikoneilla, meditoinnilla ja kirurgisilla operaatioilla. Eläimet eivät osaa kertoa, miltä niistä tuntuu, missä niillä on kipua ja mikä niiden sietokyky on.
 
Olet tietoinen joistain lemmikkisi huolista, kuten lääkkeiden osalta kerroit. Mutta mikä on sen elämänlaatu? Laita itsesi sen asemaan ja kuvittele, mitä haluaisit ihmisesi tekevän sen hyväksi. Haluaisitko kuihtua pois rajoittuneen liikuntakyvyn, nautinnottomuuden ja jatkuvan kivun kera?
 
Yhteiskunta paheksuu ihmisten eutanasiaa. Kuitenkin jotkut kansallisuudet löytävät tapoja lopettaa kärsimyksensä ja siirtyä eteenpäin, jotta he voivat valmistautua seuraavaan inkarnaatioon. Amerikan intiaanit ja jotkut etuintialaiset lakkaavat syömästä, menevät erämaanhan ja auttavat kehoaan lopettamaan toimintansa. Jotkut voimakkaista kivuista kärsivät menevät Lähteeseen oman käden kautta, käyttämällä lääkkeiden yliannostusta, tukehtumista tai luotia.
 
Luonnossa elävät eläimet seuraavat intiaanien polkua saavuttaessaan "erääntymispäivänsä". Ihmisen lemmikeillä ei ole tuota kykyä, koska ne eivät osaa asua kasvamiskotinsa ulkopuolella. Silloin niiden hoitajien tehtävä on lopettaa kärsimys, hyvin samaan tapaan kuin saattohoitokodin työtekijöillä. Useimmissa maissa ihmiset pidetään lääkittynä, kunnes heidän kehonsa lakkaa toimimasta, ja joissain he suostuvat eutanasiaan, jos sellainen sallitaan. Arvioi, mitä lemmikkisi haluaisi: tuska vai autuus.
 
Kysymys:
Mestarit, äitini kuoli noin 15 kuukautta sitten. Hänellä oli dementia, ja vaikka yritin olla hyvä tytär, olin usein suvaitsematon ja itsekäs. Hän oli anteeksiantavin ja rakastavin ihminen, jonka olen koskaan tavannut, ja olen turhaan toivonut merkkiä tai viestiä häneltä. En halua olla nenäkäs, mutta loukkaisiko, jos näkisin hänet tai puhuisin hänen kanssaan tai tuntisin hänen läsnäolonsa? Sisareni sanoi nähneensä kuolleen kissansa, joten miksi minä en voi nähdä äitiäni? Olisiko niin kamalaa, että saisin vahvistuksen siitä, että hän on ok ja antaa anteeksi minulle? En voi olla ainoa ihminen, joka tuntee näin. Voisitteko sanoa jotain siitä, miksi kontakti on niin vaikea? Kiitos. –Karen, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Ensinnäkin, äidilläsi on mahtavaa, ja hän pitää hauskaa vanhojen ystäviensä kanssa. Elämänsä viimeisen vaiheen aikana hän ei ollut täysin tietoinen kehossaan, kuten tiesit. Tämä kaikki oli osa elämänoppituntia hänen ympärillään oleville. Opit melko paljon itsestäsi tuona aikana – mitä voit sietää ja mihin kärsivällisyytesi loppui.
 
Henkisellä tasolla mikään ei ole oikein tai väärin, kaikki asiat ovat oppimiskokemuksia. Ymmärrät, ettei käyttäytymisesi tuolloin ollut ylpeydenaihe. Mutta sen aiheutti turhautuminen siihen, ettet voinut kommunikoida rakastavan äitisi kanssa. Hänen sielunsa tarkkaili, mutta keho oli kyvytön olemaan vuorovaikutuksessa. Hän ei ottanut loukkauksena mitään, mitä tapahtui tuona aikana.
 
Kun tullaan henkikontaktiin, sinun täytyy tutkia omia odotuksiasi. Ne estävät sinua kuulemasta/tuntemasta äitisi. Hän on viettänyt paljon aikaa lähelläsi, mutta etsit tiettyjä merkkejä ja hän ei kykene toteuttamaan toiveitasi. Kun sielu palaa Kotiin, se katkaisee kaikki kontaktit maatasoon ja siirtyy muodottomaan energiatilaan, jossa sillä ei ole ihmismäistä kehoa, joten sillä ei ole kurkunpäätä, jolla puhua.
 
Tämä ei merkitse, ettei se kommunikoi – se on vain enemmän mentaalista kuin puhuttua. Sanojen sijasta saat tuntemuksia. Ne tuovat mieleen äitisi läsnäolon, mutteivät hänen ääntään. Muistatko ne kerrat, kun hän piti sinua sylissään, kun olit järkyttynyt? Sellaisen tunteen havaitset ensimmäisenä.
 
On helpointa muodostaa tämä yhteys, kun olet juuri nukahtamassa tai kun heräät aamulla. Aloita virtaus tervehtimällä äitiäsi, kuin hän olisi huoneessa kanssasi – koska hän on. "Hei äiti, onko kiva päivä?" "Muistan sen vahvuuden, jota aina annoit minulle kohdata päivän." Älä odota mitään tiettyä vastausta häneltä. Ole vain avoin kaikille aistimuksille, joita vyöryy kehosi yli. Tunne hänen käsivartensa kietoutuvan ympärillesi. Se on hän.
 
Jos sinulla on kärsivällisyyttä, vältä turhautumista ja jatka näiden harjoitusten tekemistä – muodostat kontaktin.
 
Kysymys:
Mestarit, tarvitsen todella apua. Ja toivon, että vastaatte kysymykseeni. Kumppanini ja minä olemme eronneet kaksi kertaa hänen erittäin huonon käytöksensä vuoksi. Hän tuntuu olevan hyvin pahoillaan, saa apua ja sanoi muuttuvansa. Hän sanoi, että olemme sielukumppaneita ja olemme jälleen yhdessä. Joka kerta kun olen kontaktissa, minusta tuntuu, kuin minut olisi jotenkin lumottu ja alan uskoa häntä. Ajattelen, että hän on hyvä ihminen, mutta asiat joita hän on tehnyt, ovat erittäin pahoja. Manipuloidaanko minua? En tiedä, mitä teen tai miten pääsen eroon siitä. Arvostaisin todella opastustanne. –Mj, Australia
 
Vastaus:
Olet kuin kaikki muutkin sielut, jotka asuttavat ihmiskehoa – kaipaat rakkautta ja hyväksyntää. Se on tiivistelmä ihmiskokemuksesta. Sitten kun olette nauttineet pienen annoksen sitä, mitä etsitte, siitä tulee addiktoivaa, ettekä voi olla palaamatta siihen, vaikka ikäviä asioita tapahtuu palatessanne.  
 
Kumppanisi tuli tähän elämään mukanaan roppakaupalla ristiriitaisia elämänoppitunteja. Hänen suurin ongelmansa on totuudessa pysyminen ja tietoisuus ja vastuu niistä vaikutuksista, joita hänen teoillaan on toisiin. Hän on itsekäs ja itsekeskeinen. Hän ei ole valmis parantamaan tapojaan tällä hetkellä, koska hän ei tosissaan ajattele, että hänen tarvitsee.
 
Hän kertoo sinulle mitä tahansa, mitä hän ajattelee sinun haluavan kuulla, saadakseen sinut taipumaan omaan tahtoonsa. Kyllä, hän manipuloi sinua. Sallit sen, koska hän osaa olla hurmaava, rakastava ja miellyttävän tukeva – jos se sopii hänen suunnitelmiinsa siitä, mitä hän haluaa.
 
Annat hänelle kontrollin itsestäsi. Periaatteessa sanot, että hän tietää sinua enemmän siitä, mitä sinä ansaitset. Tämä on yksi tapa, jolla sielu voi oppia itsestään, mutta se ei ole kovin miellyttävää. Päätös on sinun. Voit jatkaa uskomista siihen, mitä hän sanoo, tai voit todella katsoa hänen tekojaan ja päättää sen perusteella.
 
On helppoa palata tuttuun tilanteeseen, mutta on paljon muita mahdollisia kumppaneita, jotka osaavat olla totuudenmukaisia ja jakaa elämänkokemuksensa manipuloimatta. Ei ole koskaan hauskaa, että täytyy aloittaa alusta, mutta voit katsoa sitä seikkailuna. Voit myös jäädä tähän liittoon ja toistaa samoja tapahtumia uudestaan ja uudestaan. Sinulla on täydellinen valinnanvapaus päättää se.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >