HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille23.4. - 30.4.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

23.4. - 30.4.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
23.4.–30.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, viimeisten kahden vuoden aikana kun olen syventänyt meditaatioharjoitustani, olen tavannut kaksi henkiopasta, joiden kanssa käyn nyt säännöllisiä keskusteluja. Ne tulevat minulle dialogina itseni kanssa, kun olen meditatiivisessa tilassa ja nauhoitan ne. Mietin kuitenkin joskus, onko tämä vain mentaalista dialogia itseni kanssa. Voisitteko auttaa sen selkeyttämisessä? Ja sitten, muistan elävästi entisen elämän, jossa tämän elämän aviomieheni on isäni. Jälleen mietin tämän muiston pätevyyttä. Voitteko auttaa? Haluaisin myös tietää, miten erotetaan harhakuvitelma todellisista entisen elämän muistoista. –Sd, Australia
 
Vastaus:
Hengillä ei ole fyysistä kehoa eikä siksi äänihuulia tai mitään keinoa tuottaa ääntä. He pystyvät kuitenkin projisoimaan energiavärähtelyä ihmiskehoon, mikä antaa ihmisen tuntea niiden ajatuksia ja ideoita. Aivan kuten teet tällä hetkellä, olemalla keskustelun kumpikin osapuoli voit ymmärtää ja vastata omilla ajatuksillasi ja kommenteillasi. Kunhan pidät mielesi selkeänä etkä ajattele etukäteen mitään vastauksia, mitä haluat tuottaa, olet selkeä ja lahjomaton oppaiden osuudesta keskustelussa.
 
Kun saat aavistuksen entisistä yhteyksistä, kuten miehesi isänä entisessä elämässä, se johtuu siitä, että tuosta vuorovaikutuksesta on vielä jokin energia aktiivisena, ja jos kaivat sitä, paljastat jonkin tärkeän faktan oppitunneistasi. Onko sinun pakko tehdä tämä? Ei, mutta opit siitä jotain.
 
Tuot itsellesi niitä asioita, jotka haluat kokea. Harhakuvitelma on sellainen, minkä keksit täysin, mutta voit oppia myös harhakuvitelmista käsittelemällä nuo pelot ja epäilykset ymmärtääksesi paremmin itseäsi ja mitä ne edustavat elämässäsi. Et ehkä ole ymmärtänyt todellista kokemustasi, joten muutat sitä vähän joksikin kuvioksi tai harhakuvitelmaksi, jonka ymmärrät ja jonka osaat käsitellä. Inkarnoitumisen koko tarkoitus on oppia oppitunteja.
 
Kysymys:
Mestarit, olen kiinnostunut suhteestamme maanulkopuolisiin sieluihin. Olen kuitenkin jotenkin hämmentynyt. Näyttää siltä, että joillakin on hyväntahtoisia aikeita ihmiskuntaa kohtaan, kuitenkin toiset voivat näyttää manipuloivilta ja väkivaltaisilta. Jos negatiivisuutta on vain maan päällä, miten silloin voi olla näin? Olenko ymmärtänyt väärin? Ymmärrän. että monilla sieluilla jotka ovat ihmiselämässä nyt, on ollut myös maanulkopuolisia elämiä – ovatko jotkut niistä manipuloivia väärinkäyttäjiä? Mistä sielutarkoituksesta? –Dave, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Kokiessaan ihmiselämää sielu tekee sen maaplaneetalla ja kaksinaisuustodellisuudessa. Jos sielu ihmismuodossa on vuorovaikutuksessa muiden sielujen kanssa, se tekee tämän kaksinaisuudessa. Siis vaikka näyttää siltä, että ihminen uskaltautuu pois planeetalta ja on vuorovaikutuksessa sielujen kanssa, joilla on maanulkopuolinen kokemus, ihmissielun lähtökohta on kaksinaisuudessa ja se voi kokea kaikki positiiviset ja negatiiviset energiat, joita planeetta antaa. 
 
Ihminen luo sen todellisuuden, jota se haluaa tutkia. Suurin osa maanulkopuolisia olentoja koskevista ideoista tulee kirjoista, elokuvista ja salaliittoteoreetikoilta. Sielut valitsevat oppituntinsa ja luovat ne tilanteet, joita tarvitaan antamaan niitä. Sielu jonka matkaa tarkkailet, tekee kaikki päätökset.
 
Niiden sielujen joukossa jotka jakavat planeetan kanssasi, on monia manipuloivia väärinkäyttäjiä, ja näin on niiden valintojen vuoksi, joita ne ovat tehneet ennen tulemistaan. Ainoastaan minimaalinen määrä ruumiittomia sekä maanulkopuolisia eläviä sieluja osallistuu sellaiseen toimintaan.
 
Kaikki mitä sielu tekee missä tahansa muodossa tai paikassa, on suunniteltu oppimiseksi sen perusolemuksesta sieluna.
 
Kysymys:
… aikomus, uskominen tuon aikomuksen toteutumiseen ja sitten työn tekeminen, joka auttaa tuon aikomuksen toteutumisessa. Tuntuu siltä, että tässä prosessissa voi piillä vaara. Mitä jos aikomukset tulevat negatiivisesta perspektiivistä? Esimerkiksi, jollain henkilöllä on paisunut itsetunto, hän haluaa hallita, saada tunnustusta kiisteltynä johtajana omalla alallaan ja hän käyttää kaikki keinot tehdäkseen sen. Tämä liika itseluottamus ja vakuuttuneisuus uskomuksista näyttää toteuttavan aikomuksia toisten haitaksi. Kun taas joku jolla on liian vähän itseluottamusta tai joka on epävarma, voi joutua kovasti kärsimään. Näyttää siltä, että itseluottamus ja uskominen ovat avain elämänsä luomiseen, kaikkien muiden ominaisuuksien yli. Miksi ne asetetaan korkeammalle kuin muut ominaisuudet? Näyttää siltä, että tämä järjestelmä aiheuttaa kohtuutonta kärsimystä. –Anne. USA
 
Vastaus:
Olet selittänyt ilmentämisprosessia, muttet ymmärrä, että tuon yksittäisen sielun ainoa tarkoitus on luoda ne olosuhteet, jotka antavat tarvittavan ympäristön sen valitsemille oppitunneille. Eivät kaikki oppitunnit ole positiivisia. Jokainen sielu on omalla matkallaan ja kykenee ilmentämään vain omaa elämäänsä varten, ja joskus oppitunnit saattavat olla negatiivisia.
 
Olet maininnut joitain ihmisominaisuuksia, jotka mahdollistavat sielulle oppimiskokemuksen. Sielun oppitunnit eivät ole riippuvaisia kenestäkään muusta. Sielut jotka jakavat elämän toisten kanssa, valitsivat tuon jakson, koska ne tiesivät, mitä toiset aikoivat työstää. Jotkut päättivät olla siellä, koska ne halusivat tarkkailla vastakkaisia piirteitä kuin niiden omat – esimerkiksi säyseä ihminen katselemassa liian itsevarmaa.
 
Se mitä joku sielu tekee, vaikuttaa toiseen vain, jos tämä sallii sen. Oppitunteja ei aseteta paremmuusjärjestykseen. Sielu vaihtelee valintojaan kerrasta toiseen ja toimii joskus toisten sielujen kanssa, mikä sallii niiden kokea jokin dynaamisen tapahtuman. Se ei aiheuta kärsimystä, ainoastaan pyydetyn dynamiikan. Se johon vaikutetaan, ei olisi läsnä, jos se ei olisi päättänyt laittaa itseään tuohon tilanteeseen.
 
Kysymys:
Mestarit, tämä kysymys on ollut mielessäni suurimman osan ihmiselämästäni. Tein keittoa ja minun täytyi leikata lihaa, ja sen tekeminen oli minulle hyvin vaikeaa! Ymmärrän, että kipinä tai sielu on jättänyt ruumiin, mutta valitseeko se kuitenkin, mihin päätyy? Ja päättääkö se myös, kuka syö sen kehittyäkseen? Ihmisistä tulee vegetaristeja ja vegaaneja enemmän kuin koskaan! Mitä heidän syynsä ovat? Koska kasveilla ja vihanneksilla on aistit. Onko parempi syödä enemmän vihanneksia, ja tekeekö se meistä pitkässä juoksussa älykkäämpiä tai herkempiä? –Sylvia, Englanti
 
Vastaus:
Vain 1–2 prosentilla eläimistä on sielu. Useimmat niistä elävöittää pelkästään Lähde-energian kipinä. Tämä on se sama elämänvoima, joka ylläpitää muut elävät asiat, kuten kasvit, kukat ja ne elämänjyväset, jotka elättävät ne, jotka luopuvat kasvollisten lajien antamasta ravinnosta.
 
Jotkut syömisvalinnat sanelee ihmisten uskonnolliset uskomusjärjestelmät ja toiset valinnat tietyllä alueella käytettävissä oleva ravinto. Tänä päivänä kehittyneemmillä alueilla ruokavalinnat riippuvat täysin syöjän oikuista.
 
Kaikki asiat koostuvat energiasta – kaikki on energiaa. Energiavärähtelyn määrittelevät kokemukset. Jos kohde on altistunut stressille, tuota energiaa kannetaan sisällä. Jos kasvi kiskaistaan tylysti maasta, se reagoi tuohon vimmaan. Jos eläintä kohdellaan julmasti, sen värähtely on kireää ja läpitunkevaa. Jos eläin tapetaan musiikin ja huolenpidon kera, se on "onnellinen" ja sen energia on tasaista.
 
Ravintoaineet eivät määrää ennalta, miten niitä kohdellaan tai kuka ne syö. Jokaisella sielulla on valinnanvapaus, ja se perustaa nuo valinnat informaatioon, jota sillä on, ja todellisuuteen jota se haluaa.
 
Monet asiat vaikuttavat nykymaailmaan, ja ruokasaantinne on keskellä jokapäiväistä elämää. Elämäntyyliä koskevat päätökset tulevat siitä, mitä teille on opetettu, mitä ryhmiä seuraatte ja miltä eri asiat saavat kehonne tuntumaan. Mikään ei ole oikein tai väärin. Mikään ei ole ehdottomasti paras tai huonoin. Jokaisen tehtävä on määrittää, mikä sopii seurattuun polkuun.
 
Eri vaihtoehdoissa on omat ravintoarvonsa. Jotkut fyysiset kehot vaativat tietyntyyppistä ravintoa, kun taas toiset saattavat reagoida negatiivisesti samoihin aineisiin. Yritys ja erehdys sallivat löytää hyvän yhteensopivuuden. Muista, että mieli on erittäin voimakas, joten vahvat uskomukset näyttävät vaativan tiettyjä suuntia. Valinta on aina sielun.
 
Kysymys:
Mestarit, olen huomannut, että kun herään hieman pahasta unesta, voin nähdä pienen olennon ääriviivat kirkkaassa valossa ja se pilkkaa minua. Olenko oikeassa, että se on matalavärähteinen olento, joka yrittää vaikuttaa minuun, jotta pelkään ja näen painajaista? Teen sitten puhdistuksen toistaen, että olen turvallisessa paikassa eikä negatiivisia olentoja sallita, ja niiden on lähdettävä. Olen huomannut, että sitä tapahtuu nyt enemmän. Olen ollut sairaana – kipuja ja sitten keuhkokuume. Onko mahdollista, että olen alemmassa värähtelyssä tämän vuoksi, mikä tekee negatiivisille olennoille helpommaksi yrittää vaikuttaa minuun? Voinko kokeilla jotain muuta, erityisesti kamppaillessani vähän fyysisesti? –Aj, USA
 
Vastaus:
Olento jota tarkkailet, yrittää saada sinut hyväksymään negatiivisuuden millä tahansa tavalla, jolla se pystyy houkuttelemaan sinut. Epäilykset, pelot, huolet – mikä tahansa normaalin, rakastavan itsesi vastainen kelpaa. Olet osasyyllinen, koska olet jo päättänyt, että kokemus jonka kävit läpi, oli huono tai negatiivinen. Missään ei ole väriä tai tunnetta, ennen kuin olet liittänyt sellaisen siihen. Jokin teko on kaksinaisuudessa, sitten kun olet päättänyt, mitä tunnet siitä.
 
Jos tässä tilanteessa otat pelkän tarkkailijaroolin, et valitse negatiivisia tai positiivisia tunteita tapahtumaa kohtaan. Tämän tekemiseksi sinun täytyy olla täysin tietoinen voimastasi valita, ja se on vaikeaa silloin, kun fyysisen kehon kipu ja epämukavuus häiritsee sinua.
 
Tiedät, että olet kontrollissa ja miten valitaan ne energiat, joiden kanssa olet tekemisissä. Aloita suojauksilla ennen nukkumaanmenoa, eikä sinun silloin tarvitse jahdata ei-haluttuja olentoja pois herättyäsi. Pyydä oppaitasi auttamaan ja lisäämään energiatuotantoasi, jonka fyysinen sairautesi on heikentänyt. Pyri palauttamaan normaali energiavirta tasapainottamalla kehosi terveeksi.
 
Älä leimaa kokemuksia hyviksi tai huonoiksi – näe ne vain tilaisuuksina lisäinformaatioon sielusi ihmiskokemuksesta.
 
Kysymys:
Mestarit, kertoisitteko ystävällisesti meille, miten pystymme lisäämään havaintokykyämme ja erottamaan, mitkä ovat unia entisten elämien muistoista, mikä on aivoluovuutta ja sielun toimintaa unen aikana? Kysyn, koska minulla oli todella kummallinen uni, jossa näin satojen sotureilta näyttävien olentojen saapuvan planeetallemme valtavissa avaruusaluksissa … Taivaan väri oli sellainen, mitä en ole koskaan ennen nähnyt. Äitini näki myös monta vuotta sitten samanlaista unta, jossa hän näki avaruusaluksen saapuvan paikkaan, joka näytti pieneltä kylältä. Komentaja oli naispuolinen hahmo, joka oli antanut määräyksiä ottaa mukaansa kaikki ihmiset tuosta paikasta, myös edesmenneet. Äitini oli sairaana monta päivää tuon unen jälkeen. Mistä tahansa selityksestä oltaisiin hyvin kiitollisia. –Rachel, Kanada
 
Vastaus:
Käsitelläänpä ensin yhteinen "unenne". Sinä ja äitisi olette viettäneet elämiä yhdessä, ja yksi niistä oli elämä vieraalla planeetalla. Tämä ei ollut kaksinaisuusplaneetta, koska Maa on ainoa laatuaan. Asukkaat kokeilivat maankaltaistamista käyttäen eri lajeja, joita he kohtasivat.
 
Sen vaikutuksen joka jollain tapahtumalla on fyysiseen kehoon, määrää ihmismielen aikomus. Kun äitisi eli uudelleen unessa tämän aiemman tapahtuman, hän kuvitteli sen negatiiviseksi ja uhkaavaksi nykyihmiselämänsä standardien mukaisesti. Tämä pakotti hänen kehonsa stressipaniikkiin, joka aiheutti hänelle sairauden. Hän oli kyvytön erottamaan nykyisyyttä menneisyydestä.
 
Ihmispsyyke on äärimmäisen voimakas, ja se luo sen, mihin se uskoo. Jos ulkona sataa ja olet vakuuttunut siitä, että jos vesi koskettaa ihoasi, sinä palat, niin tämä itse asiassa tapahtuu. Henkilö ottaa kaikki kokemuksensa, kaikki asiat jotka hän on lukenut ja kuvitellut, ja luo jonkin todellisuuden. Jos tuo ihminen uskoo, että se kaikki on vain toisen luomaa elokuvaa eikä se vaikuta häneen, näin sitten on.
 
Koska sielulla on voima ja kyky kehittää mikä tahansa todellisuus, jonka se haluaa kokea tai tuntee tarpeelliseksi kokea, se tuo nämä asiat nykytietoisuuteensa. Sillä ei oikeasti ole mitään merkitystä, onko se fyysisesti elänyt nuo tapahtumat vai onko se energeettistä toistoa jostain halutusta tiedosta.
 
Tuot itsellesi sen, mitä haluat kokea. Noiden tekijöiden alkuperä on aineeton. Fyysinen tietoisuus siitä, mitä sielu on todellisuudessa tehnyt ja luonut tai mitä se on pelkästään katsellut toisten tekemänä, ei ole tärkeää. Ainoa tärkeä asia on viisaus, joka saavutetaan tuon kokemuksen tiedostamisesta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >