Päivän uffo

Vanha uffo janottaa
HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille12.3. - 19.3.2019 Kysymyksiä henkimaailman mestareille

12.3. - 19.3.2019 Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
12.3.–19.3.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, voivatko monet sielut esittää mitä tahansa elämää missä tahansa ajassa, myös sitä, jota minä elän nyt? Jos monet sielut ovat esittäneet nykyistä elämääni tai entistä elämääni kuningattarena, niin miten nämä elämät voivat mitenkään olla erityisiä minulle, jos teemme kaikki samoja valintoja, ikään kuin meillä ei olisi vapaata tahtoa? Mikä idea on tavoitteisiin pyrkimisessä, jos tämä on totta – ovatko kaikki ponnisteluni ja ideani olleet epäoriginaaleja? Haluan entisen elämäni kuningattarena tuntuvan erityiseltä minulle ja saada tuon siteen häneen, mutta minusta tuntuu, että tuosta elämästä ja sieluni tekemistä valinnoista puuttuu yksilöllisyys ja omistajuus, ellei niin ole tarkoitus olla … Antakaa minulle selkeyttä ja mielenrauhaa tästä aiheesta, kiitos! –Macey, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Energia on kaikki ja kaikki on energiaa. Ei ole mitään fyysistä ainetta, ellei sielu luo sitä hyväksymällä jonkin todellisuuden ja sitten toteuta tuota todellisuutta fyysiseksi illuusioksi. Sama energiateema – elämä kuten kutsut sitä – olisi erilainen, jos sen on luonut eri sielu tai myös sama sielu kahteen eri aikaan.
 
Lineaarinen aika on vain maaplaneetalla, joka on myös ainoa kaksinaisuus. Sielun tietoisuus tietyistä faktoista riippuu sen aikomuksesta keskittyä tuohon tiettyyn paikkaan ja olosuhteeseen. Se luo sen silloin omilla ohjeillaan.
 
Silloin kun jokin tapahtuma, kuten sinun kuningattaruutesi, jaetaan muiden kanssa Maan samassa aikakehyksessä, sen kesto ja suunta on tulos yhteisistä päätöksistä, joita kukin osallistuja tekee vapaata valintaa käyttäen. Ellet valitse sitä osaksi omaa todellisuuttasi, toinen sielu ei voisi esittää samaa roolia, silloin kuin sinä.
 
Jos useat sielut päättävät jakaa saman energiatapahtuman, mutta eivät samassa lineaarisessa maa-ajassa, yksilölliset olosuhteet vaihtelisivat päähahmon sekä mukana olevien ihmisten valinnoista riippuen. Jokainen olisi erityinen sille, joka luo tuon todellisuuden. Toisen sielun lavastus ei limittyisi, koska kumpikin valitsee oman suuntansa.
 
Ei ole ennalta määräämistä. Sielu päättää ainoastaan yleistavoitteet tai -suunnat ennen tulemistaan fyysiseen muotoonsa. Jos elät jonkin kuvion, jonka joku toinenkin on kokenut, se olisi silti erilainen, koska sinä teet valinnat, jotka muotoilevat oman tapahtumasi.
 
Ajattele jotain tunnettua ja rakastettua näytelmää. Joka kerta kun päänäyttelijä vaihtuu, näytelmän sävy muuttuu. Äänen vaihtelut, kasvojen ilmeet ja tanssiminen ovat ainutlaatuisia tuolle tähdelle, vaikka repliikit saattavat olla samoja. Sinun elämäsi on sinun elämäsi eikä hiilipaperikopio mistään toisesta.
 
Kysymys:
Mestarit, pienestä pitäen olen pelännyt avaruusolentoja ja niihin liittyviä asioita. Suuren osan elämästäni oletin tämän johtuvan siitä, että media kuvasi pelottavia ja hyökkääviä avaruusolentoja. Olen puhunut erään akaasisten tiedostojen tulkitsijan kanssa, joka vakuutti, että ne olivat vain pelkoja, kuten olin olettanut. Äskettäin kuitenkin puhuin Arcturuslaisten olentojen kanavoijan kanssa, ja puhuttaessa toisesta aiheesta hän kertoi, että minulla oli elämää edeltävä sopimus osallistua zeta reticulien hybridiohjelmaan ja minut oli siepattu useita kertoja. Paljon tästä tuntui käyvän yksiin niiden asioiden kanssa, joita oli tapahtunut lapsena (unissakävely, odottamattomat jäljet ja kommentit isälleni). Olisin kiitollinen, jos kommentoisitte kertomaani ja sitä, onko sillä mitään arvoa, että yrittää hypnoosissa muistaa tuollaisia tapahtumia. –Steven, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Varhaismuistosi siitä pelosta, että avaruusolennot hyökkäävät ja tuhoavat, olivat tulosta tuon ajan vallitsevasta mediaraportoinnista. Ihmiset tekevät sopimuksia osallistumisesta elämänoppitunteihin, sekä yksilöinä että ryhmänä. Henkiset sopimukset pätevät vain asioihin, joita tapahtuu maaplaneetan kaksinaisuudessa. Niiden tarkoitus on esitellä tilanteita, jotka pakottavat sielun käyttämään valinnanvapauttaan laajentaakseen tietoaan ja ymmärrystään negatiivisesta ja positiivisesta energiasta.
 
Sielut joilla on kokemuksia Maan kaksinaisuuden ulkopuolella, tutkivat joitain käsitteitä, joihin ei liity negatiivisia ja positiivisia valintoja. Kuten puhuimme yllä olevassa kysymyksessä ja vastauksessa, kaikki mitä havaitsette, on energiaa, ja se on muodotonta, ellei sielu luo todellisuusilluusiota, joka ottaa fyysisen muodon.
 
Monet sielujen väliset sopimukset jollekin aikakehykselle Kodin ehdottomasti rakastavan energian ulkopuolella, koostuvat yhteisestä illuusiosta, jossa ne voivat auttaa toisiaan jossain projektissa. On tällä hetkellä sieluja, jotka tekevät kokeiluja niihin fyysisiin kehoihin liittyen, jotka on valittu käytettäväksi eri ympäristöissä. Yhtä tällaista tutkimusta ohjaa sieluryhmä, jota Maassa kutsutaan zeta reticuliksi. 
 
Olit tarjoutunut kohteeksi heidän tutkimuksiinsa. Tämä tehdään osittain kolmannen ulottuvuuden maailmassasi ja osittain vaihtoehtoisessa todellisuudessa, mihin kaikki osapuolet ovat suostuneet. Jokaisen sielun täytyy säilyttää valitsemansa fyysinen energiamuoto kummassakin ulottuvuudessa tutkimusten tekemistä varten. Sinun osallistumisesi näihin tutkimuksiin päättyi hyvin lyhyessä ajassa, koska se koski ainoastaan ihmiskehon kehittymistä.
 
Voisit kokea uudelleen nämä kontaktit hypnoosissa tai syvämeditaatiossa. Ainoastaan sinä voisit määrittää sen tekemisen arvon. Tiedät ehdottomasti kaiken siitä, kun palaat Kotiin. 
 
Kysymys:
Mestarit, mitä unet ovat? Menemmekö eri tasolle, kun näemme unta? Mikä ero on unijoogan ja selväjärkisen unennäön välillä? Onko alitajuinen mielemme hereillä? Haluan tietää monesta syystä, koska olen huomannut, että unissani pystyn tekemään kaikenlaisia asioita, enkä tiedä, onko se normaalia. Lisäksi pystyn muistamaan unia vuosien takaa. Esimerkiksi yhdessä unessa jonka näin jokin aikaa sitten, pystyin kertomaan jollekin hassusta tapahtumasta, joka sattui minulle reaalielämässä, koska unessani tapasimme tuon henkilön kanssa jälleen. Pystyin kertomaan hänelle tässä unessa myös, että näin unta hänestä usein. Olen todella kiinnostunut tietämään, liittyykö uniin muutakin ja onko jonkin tyyppinen yhteys siihen ihmiseen, joka näkee unta, ja noihin uniin. –Xiong. Etelä-Korea ja USA
 
Vastaus:
Ihminen on sielu, jolla on fyysinen kokemus. Sielun jotkut aspektit eivät tule koskaan täysin kehoon. Siinä missä fyysinen keho vaatii lepoa, rentoutumista ja uudistumista pysyäkseen terveenä, sielu ei nuku tai lepää koskaan.
 
Sitten kun fyysinen keho vaipuu unitilaan, sielu lähtee matkustamaan. Sitä mistä sielu tulee tietoiseksi matkansa aikana, kutsutaan uneksi, jos tuo henkilö muistaa sen herättyään. Jotkut ihmiset ovat tietämättömiä, mitä he ovat tehneet yöllisillä matkoillaan, kun taas toiset muistavat kaiken.
 
Jos ihminen elää uudelleen tilanteen, joka on todella tapahtunut hänelle valveilla, hän toistaa täsmälleen, mitä hän teki tai mitä hän toivoo tehneensä. Hän voi tuntea pakkoa kertoa jotain, mistä hän luulee toisten olevan kiinnostuneita.
 
Sielu saattaa haluta palata toiseen elämään, joka sillä on ollut, ja joko elää uudelleen nuo tapahtumat tai yhdistyä sieluihin, jotka jakoivat tuon elämän. Jotkut menevät paikkaan, jossa he voivat tutkia voimiaan ja kykyjään, jotta he voivat toteuttaa nämä valvetilassaan.
 
Selväjärkinen unennäkö (selkouni) on kyky kuljettaa itsensä tiettyyn paikkaan, jossa haluaa käydä, tai tapahtumaan josta haluaa nauttia. Unijooga on termi, jota jotkut käyttävät kuvaamaan yöaikaista pyrkimystä oppia lisää omasta henkisestä matkasta ja siitä, miten valitut elämänoppitunnit edistyvät.
 
Voit pyytää piilotajuntaasi tekemään tiettyjä asioita nukkuessasi ja sallimaan, että muistat herätessäsi, mitä olet tehnyt ja minne olet mennyt. 
 
Kysymys:
Mestarit, haluaisin tietää, miksi viime vuonna kun asiat asettuivat riviin kuin ihme ja tiesin ensimmäistä kertaa, mikä missioni oli, otin askelia taaksepäin sen sijaan, että astuin tuohon uuteen taajuuteen, joka antoi minulle valaistumista, uuden asuinpaikan, uuden työn ja ennen kaikkea olemisen rakastamani ihmisen kanssa. Miksi torjuin sen? Tunnen pettäneeni itseni. Tunnen, että universumi, Jumala ja edesmennyt isäni auttoivat minua osoittamalla oikeaan suuntaan ja avaamalla sydämeni ja yhteyden sieluun. Tunnen, että olen odottanut miljoonia elämiä saavuttaakseni tämän synkronismihetken. Miksi päätin olla passiivinen ja kiinnittyä aineellisiin asioihin sen sijaan, että olisin ollut rohkea ja seurannut, mitä sieluni sanoi? Miksi ei edes rakkaus antanut minulle riittävää motiivia rikkoa vanhat kaavat? Tunnen eksyneeni. Mitä minun pitäisi tehdä? –Gioia, Italia
 
Vastaus:
Olet päättänyt käsitellä oppitunteja, jotka jatkuvasti saavat sinut ylianalysoimaan tekemisiäsi. Aina kun alat tuntea, astut taaksepäin, koska sinulla ei ole tunteistasi samalla tavalla kontrollia kuin ajatuksistasi, ja se pelottaa sinua. Silloin pysäytät kaiken ja pyörität sitä uudestaan ja uudestaan päässäsi sen sijaan, että seuraat sydäntäsi ja elät sen, mikä on mahdollista.
 
Yksi viime vuoden ongelmista oli kohdata liikaa samanaikaisesti. Riemuitsit jokaisesta uudesta askeleesta, ja sitten kun seuraava tuli, et säilyttänyt edellisen energiaa. Päätit, mitä pidit tärkeämpänä. 
 
Osa henkistä valaistumista on irrottautua kolmannen ulottuvuuden egosta ja siirtyä puhtaaseen, rakastavaan arviointiin. Voidaksesi tehdä tämän, sinun täytyy päästää irti kaikesta yhteiskunnallisesta tuomitsemisesta, jota ego kontrolloi. Älä enää arvostele, arvota ja tuomitse kaikkea elämässäsi. Mikään ei ole parempi, huonompi, tärkeämpi tai alempiarvoinen kuin jokin muu. Ne ovat kaikki vain osa elämän kokemuksia, jotka antavat materiaalia valinnanvapautesi käyttämiseen. Voitko oppia niistä vai et? Tämä on ainoa asia, jonka tarvitsee huolettaa sinua.
 
Aineellisia asioita, mukaan luettuna fyysinen rakkaus, ei tarvita sielun henkisellä matkalla, mutta ne antavat oppitunteja, joiden avulla voit ymmärtää tarkoituksesi. Käytä viisauttasi valinnanvapauden käyttämiseen positiivisen ja negatiivisen energian välillä, mikä on kaiken oppimisen perusta maan päällä.
 
Yksi henkilökohtainen oppituntisi liittyy itseluottamukseen ja itserakkauteen. Sinulle on paljon mukavampaa antaa jonkun toisen tehdä päätökset puolestasi, kuin ottaa itse vastuu niistä. Itserakkauteen sisältyy sen hyväksyminen, että se mitä sinulle tapahtuu, on valinta – ja rakasta itseäsi noiden oppituntien järjestämisestä. 
 
Älä välttele pelkoja ja epäilyksiä. Älä anna niiden pysäyttää sinua siihen paikkaan. Kohtaa ne ja katso, miksi kutsuit ne luoksesi.
 
Kysymys:
Mestarit, miksi itsemurha on niin stigmatisoitu? Tunnen, että se on valinta siinä missä jokin muukin ja tunne sen pahuudesta on muodostettu kulttuurillisesti. Minusta tuntuu, että se on vain tapa lähteä kotiin aiemmin. –Cristhiane. Brasilia
 
Vastaus:
Itsemurha on stigmatisoitu, koska se vähentää väestöä. Yhteiskunta haluaa edistää tervettä ja tuottavaa ihmismassaa, joka on käytettävissä huolehtimaan kaikkien toisten tarpeista. Itsemurha on myös valinta, jonka jotkut ihmiset tekevät, kun he eivät halua olla toisten kontrolloimia. Jos ihminen ajattelee, että hän voi lopettaa huolensa ja vaikeutensa lopettamalla oman elämänsä, niin sillä kontrollilla ei ole pysyvyyttä, joka jollain on toiseen. 
 
Ensimmäiset määräykset itsemurhaa vastaan tulivat maanomistajilta ja uskonnollisilta organisaatioilta. Kukaan ei osannut lukea tai kirjoittaa, joten he oppivat kaiken kirkkoiltaan ja pomoiltaan. Nämä omistajat ja kontrolloijat halusivat saada ehdottoman vallan alaistensa käyttäytymiseen. 
 
Ainoa elämän ratkaisu jonka he halusivat tavallisen kansan näkevän, oli lupaus pelastuksesta, joka annettiin talonpojille, jos he tekivät kovasti työtä, tottelivat määräyksiä ja takertuivat uskoon päästystä taivaaseen. Heille kerrottiin, että itsemurha lähetti heidät helvettiin (ja maanomistajat menettivät myös hyvät työkädet ja kirkot auliin seurakuntalaisen).
 
Joillekin se oli pelkästään omaisuuskysymys: elävänä teidät omistettiin, kuolleena teidän palveluksenne menetettiin. Siis itsemurhasta tuli laitonta. Yhteiskunta syytti sitä, joka halusi lopettaa oman elämänsä, ja antoi perheelle vastuun varmistaa, ettei kukaan sen jäsenistä valinnut helppoa tietä ulos. Lupaamalla taivaspalkkion kirkot halusivat olla perimmäinen pelastus siihen kurjaan elämään, jota ihmiset elivät. Rangaistus itsemurhasta oli ikuinen kadotus.
 
Kun poistetaan sen muun yhteiskunnan vaikutus joka jakaa tämän elämän kanssasi, sinulla on ainoa oikea vastaus. Sinulla on valinnanvapaus tulla ja mennä niin, kuin sielusi haluaa. Henkisessä mielessä mitään ei pidetä oikeana tai vääränä.
 
Kysymys:
Mestarit, on outoa, että voin nähdä itseni onnellisena samaa sukupuolta olevan kanssa (ihastus- tai romanttisessa mielessä), mutta on surullista, ettei se ehkä koskaan toteudu. Ja miten ihastukset ja romanttiset asiat ja myös ei-romanttiset suhteet toimivat henkimaailmassa? Ovatko nuo tunteet samanlaisia kuin Maassa vai erilaisia? –S. USA
 
Vastaus:
Kun sielu jolla on ihmiselämä, palaa Kotiin henkimaailmaan, se palaa energiamuotoonsa. Sieluilla ei ole fyysistä kehoa. Niillä ei ole sukupuolta. Niillä ei ole hermopäätteitä tuntemiseen. Useimmat niiden kontakteista saavutetaan tietämällä, jolloin niillä on ajatuksia ja mielikuvia toisista. 
 
Tämä ei merkitse, etteivät ne pysty projisoimaan fyysistä ulkomuotoa toiselle, mutta siitä on liikaa vaivaa useimmiten, koska se sitoo ne yhteen paikkaan, kun taas muuten sielut pystyvät olemaan useammassa paikassa kerralla. Tätä on niiden vaikea kuvitella, jotka tällä hetkellä muistavat vain sen elämän, jota he nyt elävät määrätyssä kehossa, määrättynä sukupuolena.
 
Yksi syy sielun inkarnoitumiseen on saada fyysinen keho ja kaikki sen sisään rakennetut "aistimislaitteet", hermot, tunteet, reaktiot tunteisiin ja kemialliset aineet. Kotona se on kauniissa ehdottomassa rakkaudessa eikä tarvitse mitään muuta. Se tulee ihmisyyteen ymmärtääkseen valinnanvapauden ja valitakseen positiivisten ja negatiivisten energioiden välillä.  
 
Suhteet ovat iso osa elämänoppitunteja, jotka ovat ihmissielun käytettävissä. Kanssakäymiset perheen, opettajien, auktoriteettien ja seksikumppanien kanssa ovat kaikki tutkimusalueita. Kotona ilman fyysisiä "aistimislaitteita", käsitellään vain tietoa ja ymmärrystä.
 
Kysymyksesi ensimmäinen osa osoittaa joitain aspekteja, joita sielusi ehkä päättää tutkia fyysisessä kuoressa ollessaan. Henkisellä tasolla mikään ei ole oikein tai väärin, eikä mihinkään kannusteta tai mitään tuomita.
 
----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >