HomeViestejäToni Ann Winninger - Kysymyksiä mestareille15.1. - 22.1.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

15.1. - 22.1.2019 - Kysymyksiä henkimaailman mestareille

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
15.1.–22.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Mestarit, olen alkanut nähdä astraalitason, ja siellä on sieluja, jotka eivät ole käsittäneet kuolleensa. Jotkut niistä jatkavat samanlaista käyttäytymistä kuin elämässään maan päällä. Ne ovat hämmentyneitä, ja ne ovat tulleet auraani. Yritin lähettää ne valoon, mutta jotkut niistä eivät halua mennä – ne tarttuvat minua kädestä eivätkä halua mennä pidemmälle. Noita sieluja on kaikkialla, ja joskus "kuulen" niiden puhuvan. Itse asiassa niillä on sama persoonallisuus kuin Maassa ollessaan ja niillä on tunteita, kuten pelko. Miksi on sieluja, jotka haluavat jäädä tälle tasolle? Miksi ne eivät jatka valoon? Ja miksi voin nähdä ja tuntea ne ja puhua niille? –Amalie, Suomi
 
Vastaus:
Sinulla on kyky nähdä nämä sielut ja kommunikoida niiden kanssa, koska päätät tehdä niin. Olit päättänyt, että jossain vaiheessa nykymatkasi aikana haluaisit tarjota apua niille, jotka eivät käsitä, keitä he ovat, sieluille jotka olivat valinneet ihmiskokemuksen. Voit tehdä tämän, koska olet valaistunut siitä tiedosta, mikä ydinolemuksesi on sieluna, ollessasi vielä maan päällä ihmismuodossa. 
 
Ymmärrät Kodin autuuden ja sen ehdottoman rakkauden. Niitä sieluja jotka eivät ole alkaneet tiedostaa sitä ihmisaikanaan, kontrolloi edelleen negatiiviset ajatukset ja ideat, joiden ne uskovat olevan ainoa vaihtoehtonsa. Ne roikkuvat kiinni siinä, minkä ne luulevat tuntevansa, eli usko palkkioon ja rangaistukseen tai karmaan sen perusteella, mitä ne ovat tehneet elämänsä aikana. 
 
Niiden todellisuus on, että on turvallisempaa pysyä Maassa, koska ne eivät halua joutua helvettiin. Ne ovat edelleen kosketuksissa kaikkiin ihmiskehon tunteisiin, koska ne eivät ole täysin vapauttaneet otettaan siitä. Ne tuntevat turvaa negatiivisuudessa, jossa ne elivät, eivätkä pysty kuvittelemaan ehdotonta rakkautta.
 
Jotkut tarvitsevat vain pientä työntöä, kuten sen sanominen, että ne voivat siirtyä eteenpäin, ja toiset tarvitsevat enemmän apua voittaakseen epäilyksensä ja pelkonsa. Riippuu täysin niistä, siirtyvätkö ne eteenpäin vai eivät.
 
Niitä helpottaa päättämään viittaus siihen, että ne yhdistyvät jälleen aiemmin kuolleiden rakkaidensa kanssa. Voit myös pyytää noita ystäviä ja rakastajia tulemaan hakemaan niitä. Toinen hyödyllinen taktiikka on ehdottaa, että ne pyytävät omia oppaitaan saattamaan.
 
Jotkut näistä sieluista jäävät, koska ne ajattelevat, että on asioita, jotka niiden täytyy tehdä, kuten auttaa taaksejääneitä tai kostaa jokin väärä teko. Näitä sieluja on vaikeampi auttaa, koska ne ovat peräänantamattomia uskomuksissaan.
 
Tee, mikä tuntuu mukavalta sinusta, vaikka se olisi ei-mitään. Jos siitä tulee koskaan liikaa sinulle, sinulla on kyky sulkea tuo yhteys. 
 
Kysymys:
Mestarit, tunnen henkioppaita ympärilläni ja näen merkkejä niiden läsnäolosta. Miten pystyn muodostamaan vahvan yhteyden niihin? Haluan puhua niille ja saada niiden opastusta, saadakseni tuskattoman ja menestyksekkään elämän itsenäisenä yksilönä. –Humaira, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Aikomus on tuo yhteys. Mutta toisaalta aikomus ilman toimintaa ei ole mitään. Sinun täytyy käynnistää keskustelu. Äläkä luo odotuksia siitä, millaista se on muodoltaan. Ne voivat yhdistyä normaalilla ihmiskeskustelutavalla, tai ne voivat antaa sinulle merkkejä, kuten ääniä tai valoja, tai ohjata sinut ulkopuolisten lähteiden luo.
 
Sinulla on jo odotuksia: yhteys oppaisiisi varmistaa sinulle tuskattoman ja menestyksekkään elämän. Niin voi olla – mutta voi myös olla, ettei se ole, mitä suunnittelit tähän elämään ennen tulemistasi. Oppaat eivät koskaan kerro tarkkaan, mitä tehdä – ne neuvovat pelkästään valitsemisesi mahdollisuuksien toteuttamisessa.
 
Itsenäinen yksilö ei merkitse tarvetta oppaiden apuun. Se merkitsee vastuun ottamista elämässäsi päätöksistä, jotka ohjaavat sinua sen läpi. Jokainen sielu luo oman todellisuutensa, jossa oppia valitsemansa oppitunnit. On haitallista oppimiselle, että annat toisten kertoa, mitä teet tai mitä tarvitset.
 
Pääse ulos ajattelevasta mielestäsi, joka on täynnä toisten ajatuksia, ideoita ja vaatimuksia. Tarkastele aina elämää tuntevan sydämesi kautta. Voitko oppia tästä toiminnasta? Tarvitseeko sinun tehdä se tullaksesi tietoisemmaksi siitä, kuka olet?
 
Lakkaa haluamasta, että joku muu vahvistaa oman elämäsi sinulle. Sinulla on kaikki vastaukset, joten ala kuunnella itseäsi.
 
Kysymys:
Mestarit, en ole koskaan käsittänyt, miten onneton ja manipuloiva sisareni on – hänestä tulee uhri saadakseen huomiota ja hän on uskomattoman tarvitseva. Yksi oppituntini tässä elämässä on oppia olemaan vahva ja päättäväinen päätöksenteossa ja taipumatta hänen tai kenenkään toiveisiin, mutta kertokaa minulle, onko minun väärin haluta oma elämäni. Eläminen kaukana hänen luotaan on yksi suurimmista toiveistani, koska en tiedä, onko tähän käyttäytymiseen mitään lääkettä. Miten edetä? Miten käsitellä se? Hänellä on eräs mielenkiintoinen puoli – hän auttaa ihmisiä ja on antelias – mutta mietin, tekeekö hän noita asioita saadakseen tunnustusta, jonka hän "luulee" ansaitsevansa. Miten käsitellä se? –Maressa, Brasilia
 
Vastaus:
Ei ole koskaan väärin haluta oppia jollain tavalla, joka tuntuu parhaalta sinulle. Päätös lähteä jostain toimimattomasta tilanteesta ei ole koskaan huono, koska se sallii sinun nähdä ulkopuolelta, mitä olet kestänyt sen sisällä.
 
Olet tuntenut vetoa sisaresi elämänoppitunteihin, itse asiassa osallistunut niihin, eikä sinun tarvitse jäädä. Voit katsella, mitä hänelle ja hänen ympärillään tapahtuu, ja ymmärtää, mistä voisit oppia ja mihin sinun ei tarvitse osallistua.
 
Hän menee oppituntiensa läpi ainoastaan siinä määrin, mihin hän on valmis. Hän kaipaa rakkautta, ja toisia auttamalla hän tuntee voivansa saada sitä. Uhrina oleminen on hänen "varasuunnitelmansa" silloin, kun hän tuntee ihmisten olevan kyllästyneitä häneen tai he eivät huomaa häntä hänen haluamallaan tavalla. Hän on erittäin yksinäinen ja vihaa itseään. Ilman vähääkään itsensä rakastamista hän etsii tapoja vaatia sitä toisilta. 
 
Tämä on hänen matkansa, ja kaikki päätökset täytyy olla hänen. Ei ole mitään, mitä voit suoraan tehdä hänelle tai hänen hyväkseen. Lähetä ehdotonta rakkautta hänen sielulleen, että hän voisi tunnistaa oppitunnit, jotka kiusaavat häntä – tai ainakin hän näkee ne nyt sillä tavalla. Tämä ylimääräinen positiivinen energia voisi avata hänen silmänsä omalle käyttäytymiselleen.
 
On tärkeää olla väittelemättä hänen kanssaan, koska se lietsoo hänen huomionhakemisenergiaansa. Sano vain: "Tiedän, että se on sinun mielipiteesi, mutta minä en tunne niin." Hän voi väittää sitä vastaan, mitä ajattelet, muttei sitä vastaan, mitä tunnet, koska hän ei ole sinun sisälläsi. 
 
Kaikki valintasi tulevaisuudesta ovat sinun. Jos haluat luoda etäisyyttä välillenne, tee se kaikin mokomin. 
 
Kysymys:
Mestarit, antakaa ja selittäkää alkoholin juomisen negatiiviset erityispiirteet, jotka liittyvät henkiseen virittymiseen ja henkisen saavuttamiseen. Mikä siinä tarkkaan ottaen on niin pahaa? Nautin alkoholin juomisesta, mutta oppaani vaativat ehdottomasti, että lakkaan kokonaan juomasta alkoholia. Yksikin viinilasillinen raivostuttaa niitä siitä huolimatta, että lukuisat tutkimukset ovat monien vuosien kuluessa osoittaneet, että kohtuullisesta alkoholin juomisesta on monia hyötyjä ihmiskehon terveydelle, psyykelle, mielialaan, intiimille kumppanuudelle ja sosiaaliselle yhteenkuuluvuudelle. Melkein kaikki korkean tason spiritualistit ovat absolutisteja ja juurruttavat sen myös seuraajiinsa. Selittäkää myös, että jos henkiselle valolle on niin kriittistä olla absolutisti, miksi hyvin monet tuntemani absolutistit ovat hyvin synkkiä ihmisiä. –Christina, USA
 
Vastaus:
Jokaisella sielulla joka asuu ihmiskehossa, on erilainen kokemus alkoholista ja muista päihdyttävistä aineista, riippuen osittain tuohon elämään valituista oppitunneista. Ihmiskehoon vaikuttavat kemialliset aineet, joiden kanssa se tulee kontaktiin nielemällä, sisäänhengittämällä tai injektiolla. Vaikutukset ovat ainutlaatuisia tietylle keholle riippuen siitä, mikä muu vaikuttaa siihen samanaikaisesti.
 
Kysymykseesi ei ole oikeaa tai väärää vastausta, eikä ole yhtä toimintaohjetta, miten alkoholi vaikuttaa henkiseen valaistumiseen. Ymmärtääkseen yhteyden Lähde-energiaan täytyy käsittää, että on monia tapoja kommunikoida. Tunteminen tai aistiminen, energian ottaminen sisään, on varmin tapa muodostaa vakaa yhteys.
 
Kehon kykyyn saada yhteys energiaan voi vaikuttaa sen hermopäätteissä tapahtuva toiminta. Joihinkin ihmisiin alkoholin nauttiminen vaikuttaa kriittisesti, ja he kadottavat "hienojakoisen kosketuksen" siihen, mitä heidän ympärillään on. Se tekee vaikeaksi tai mahdottomaksi aistia ei-fyysisiä olentoja, erityisesti jos ne eivät ole vahvoja. Näin ollen jotkut selvänäkijät ja meediot eivät käytä alkoholia, koska se heikentää heidän yhteyttään.
 
Jokin päihde voi myös asettaa vaaraan vähentämällä estoja niin, että ruumiittomat voivat saada tuon henkilön antamaan niille luvan ottaa kontakti. Ei ole kuitenkaan mitään syytä pelätä, jos nauttii drinkistä aikomatta kurkottaa itsensä ulkopuolelle keskustelemaan eetterissä.
 
Useimmat oppaat ovat myös eläneet monia ihmiselämiä, ja niiden kokemukset maan päällä voivat värittää niiden välittämää informaatiota. Jos niillä oli epämiellyttävät juomistavat tai niiden uskomusjärjestelmä kielsi alkoholin, ne tuomitsevat sen sinulla. Oppaat antavat neuvoja omiin kokemuksiinsa perustuen, ei mitään ehdotonta faktaa. Katso, mikä resonoi kanssasi – sinulla on valinnanvapaus. 
 
Mainitsit, että korkean tason spiritualistit noudattavat "puhtautta", mutta se on henkilökohtainen valinta, ei välttämättömyys. Siihen vaikuttaa yhteiskunnallinen, egopohjainen tuomitseminen, joka ei ole osa henkisyyttä. Useimmat ovat myös vegaaneja ja uskovat, että heidän ei pitäisi syödä mitään, millä on kasvot. Useimmat näistä käytännöistä ovat peräisin itämaisista filosofioista, joissa tätä elämäntyyliä harjoitetaan. Se ei ole välttämätöntä. Huomaat, että monet "puristit" ovat myös fanaatikkoja, jotka anovat kaikkia seuraamaan heidän johdollaan. Ole oma itsesi.
 
Kysymys:
Mestarit, lukiessani Reinkarnaatio-opasta minulla heräsi epäilys. Lähde oli täydellisyys ja jakautui sitten kokeakseen epätäydellisyyden. Mitä "ääniä" tämä kokemus tuo meille? Jos olemme jo täydellisyydessä, mikä on seuraava saavutettava taso? –Amanda, Brasilia
 
Vastaus:
Täydellisyys on perimmäinen tila, jonka sielu pyrkisi kokemaan – ei ole mitään tyydyttävämpää. Mutta Lähde kysyi: "Mitä täydellisyys on?" Se oli kaikki, mitä se oli koskaan tuntenut, ja siksi sillä ei ollut aavistustakaan, mitä muuta oli olemassa. Se oli kuin erämaassa asuneet ihmiset, jotka miettivät, mitä muuta on. Menemällä toisiin paikkoihin ja tekemällä toisia asioita he oppivat kuumuudesta, kylmyydestä, sateesta, lumesta, erilaisesta kasvillisuudesta, eläimistä ja vuodenajoista.
 
Jos et ole kokenut jotain, et voi olla varma, että se on todella olemassa. Jos et kokeile jotain, et koskaan tiedä, pystytkö saavuttamaan halutun tuloksen. Voitaisiin sanoa, että elämä "ainoudessa", täydellisyydessä, on tylsää. Se ei koskaan muutu, se ei koskaan haasta ja anna tilaisuutta kerätä viisauteen johtavaa tietoa.
 
Lähde halusi kurkottaa autuaan ehdottoman rakkaustilansa ulkopuolelle ja löytää rakkauden ja autuuden vastakohdan. Et koskaan tiedä, miten hyvää sinulla on, jos et ole koskaan ollut ei-ole -tilassa. 
 
Lähde ei voinut mennä kokonaan positiivisuutensa vastakohtaan, koska ei olisi ollut mitään alkuperäistä vertailukohdetta. Siitä syystä se jakoi itsestään osia, jotka tunnetaan sieluina, tutkimaan tuntematonta. Mitä enemmän se oppi mahdollisuuksista, sitä monimutkaisemmiksi asiat tulivat kaikkien mahdollisuuksien testaamiseksi. Kokeilusta tuli sitten sarja oppitunteja sen näkemiseksi, miten Lähdevoimiensa tunnistaminen sallisi ihmisten oppia nopeammin ja täydemmin täydellisyyden merkityksestä. 
 
Jokaisen sielu tavoite on ymmärtää, että se on Lähde-energiaa ja voi oppia kaiken täydellisyyden vastakohdasta, jotta täydellisyyttä voidaan arvostaa ja se voidaan ymmärtää laajemmin.
 
Kysymys:
Mestarit, muutama vuosi sitten omistin auton, jonka sain käytettynä hyvässä kunnossa (mielestäni). Jossain kohtaa myöhemmin järkytyin, kun eräs selvänäköinen ystävä kertoi meille, että hän näki auton joutuneen onnettomuuteen ja sitä ajaneen perheen kuolleen, mutta se luulee edelleen olevansa menossa lomalle. Hän auttoi nopeasti näitä pääsemään Kotiin onnistuneesti. Voisitteko valaista, miten tämä olisi voinut tapahtua? Jos selvänäköinen ystäväni ei olisi nähnyt autoa, olisiko onnettomuuteen joutunut perhe jäänyt ikuisiksi ajoiksi vangiksi tuohon lomallemenemisen tilaan? Minulla on se vaikutelma, että henkioppaamme ja edesmenneet rakkaamme olisivat opastamassa meitä lähellä kuoleman ajankohtaa. Miksi tätä perhettä ei autettu? Onko jotain, mitä voimme tehdä varmistamaan, ettemme jää tällä tavalla vangiksi? –Pieter, Singapore
 
Vastaus:
Jokaisella sielulla on valinnanvapaus, ja siihen sisältyy, palaako se nopeasti Kotiin ihmiselämän jälkeen. Jos sielu ei ole oivaltanut, että se on sielu, jolla on pelkästään ihmiskokemus, se uskoo ihmiselämän olevan kaikki.
 
Tietämättömänä Lähteen upeasta ehdottomasta rakkaudesta roikutaan kiinni asioissa, joita pidettiin arvossa kehossa ollessaan. Perhesiteet voivat olla äärimmäisen vahvoja ja se tekijä, että sielu päättää, että sen tarvitsee jäädä maan päälle tai lähelle sitä. 
 
Yksi tämän perheen jäsenistä joutui erilleen kuoleman aikana, ja muut etsivät häntä. He ajattelivat, että olivat vahingossa jättäneet hänet lomapaikalle, ja yrittivät palata tavatakseen hänet jälleen. Ryhmänä ne olivat tietämättömiä siitä, että olivat kuolleet fyysiseltä tasolta energeettiselle tasolle, ja jäivät matkustussilmukkaan.
 
Vaikka on totta, että henkioppaat ja entiset perheenjäsenet pystyvät auttamaan sielua ymmärtämään tilanteensa, sielun on hyväksyttävä tuo mahdollisuus. Jos et ole koskaan nähnyt jotain, et näe sitä, ellet salli itsesi nähdä.
 
Ystäväsi pystyi saamaan tuon perheen huomion ja tuomaan puuttuvan perheenjäsenen heidän luokseen. Hyväksyvä jäsen pystyi sitten vakuuttamaan muille, että he olivat kuolleet ja voisivat mennä ehdottomaan rakkauteen. 
 
Sinun ei tarvitse pelätä vangiksi joutumista. Ymmärrät, että olet sielu ja Kotisi on toisella puolella. Et halua jäädä toimimattomuuteen, vaan pyydät oppaitasi ja rakkaitasi saattamaan sinua viimeisellä matkallasi tässä elämässä. Aikomus ohjaa jokaista kokemusta.
 
----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >